Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Jokerien mediaketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Jack Daniel's, 01.11.2010 klo 12.48.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Mun kirjoissa esim elokuvaa ei voi pahemmin hakkua kuin lyttäämällä käsikirjoituksen.
   
 2. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Harmittaa, että Jokerifanit on niin laiskoja koostamaan omia fanivideoita. Olisi mukava katsella.
   
 3. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Totta. Joukkuekin pitäisi koota ensin itse ennenkuin sitä saa luvan kanssa kritisoida. Rissasen, Palolan tai Salmisenkaan pelaamista ei esimerkiksi saa myöskään kritisoida, jos ei itse osaa todistettavasti pelata paremmin.
   
 4. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Mitäs ihmettä? Taisit nyt käsittää väärin. Tämä tuli ihan ilman sarvia tai hampaita.
   
 5. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  JokeritET sais laittaa sen I got a name-videon youtubeen. Itte toisin katsomiskertoja lähes tuhansia jo pelkästään.

  Tätä uusinta en uskalla katsoa koska teidän kommentit.
   
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Käsi pystyyn, ymmärsin mitä ilmeisimmin väärin mitä hait takaa. Noita "mitään ei saa kritisoida"-henkilöitä on jo sen verran täälläkin, ettei aina nimimerkistä suoraan muista viestin keskeistä sävyä.

  Kannattajien videot olisivat tosiaan ideana ja toteutuksena hienoja nähdä, mutta eihän niitä nyt useimmiten viralliseen markkinointitarkoitukseen voisi sellaisenaan käyttää teknisen laadun takia.
   
 7. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Rakentava kritiikki on aina hyväksi. Henk.koht. en juurikaan pidä tuosta videosta, mutta ei se minun maailmaa juurikaan hetkauta. Monella tuo rakentava kritiikki muuttuu, pahimmillaan jopa kuukausien, jänkkäämiseksi. Uskoisin että jopa täälläkin on paljon sellaista jengiä, jotka ymmärtävät kirjoittajan mielipiteen ensimmäisellä kerralla. Tässä tapauksessa en usko toiston voimaan.
  Mutta mikä parasta, huomenna lätkäpäivä ja etätyöpäivä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2017 klo 20.15
 8. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Varo mitä toivot, joskus toiveesi saattaa toteutua. Tosin mikään kummoinen video toi ei ole, mutta oletettavasti fanivideon kriteerit täyttyy.

  Olen edelleen samaa mieltä mitä täällä joku muukin on sanonut, tuo jokereiden uusin video ei todellakaan ole maksanut lähellekkään 100k. Tuo Bronsonin arvioma 15-20k on huomattavasti lähempänä totuutta. Ei mainosvideon kustannusarvion laskeminen mitään rakettitiedettä ole. Jos omaat edes hieman tietopohjaa mainosalan perusliksoista ja toimintamalleista niin tuosta helposti pystyy kyllä päättelemään ettei kyseessä ole mikään megabudjetin pläjäys.
   
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Fanituotannoista puhuttaessa olisi rikollista jättää Tämä mainitsematta.
  Eihän tuohon tarttis ku klipit päivittää ni tulis loistava 50v juhlabiisi.
  (Linkki vie Youtubeen)
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereiden twitterin teaserin perusteella tuota 50x-renkutusta joutuu kuuntelmaan myös alkushow:ssa. Ja todennäköisesti vielä jokaisessa pelissä. Ei hyvä...

  Toki tämäkään ei paljoa kiinnosta, jos Jokerit vie kentällä iloisesti.
   
 11. kansalainen Jäsen

  Lupaa hyvää kauden alkuun. Vielä kun tulisi "tie talviklassikkoon" ennen ulkoilmaottelua niin bueno.
   
 12. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Näin juhlakauden kunniaksi, lupaan että myös minä lopetan tämän jokeripalstalla monia eittämättä ärsyttäneen valittamisesta valittamisen.

  Mutta, vielä viimeisen kerran (tänä vuonna), kuten @Target asian tuossa ilmaisee, kyse ei ole siitä etteikö kritiikkiä sallittaisi tai se olisi jopa suotavaa, vaan siitä kun nämä muutamat "joka-alan-asiantuntijat" tuomitsevat samat asiat joka saatanan päivä uudelleen ja uudelleen.

  Uskokaa nyt pois, teidän mielipiteenne kuullaan ja luetaan jo sillä ensimmäisellä kerralla. Sen saman paskan tuuttaaminen tänne päivästä toiseen vie sen vähäisenkin uskottavuuden teidän sanomaltanne.
   
 13. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on suurin syy siihen, että minäkin vaivaudun silloin tällöin palstalle kirjoittamaan oman mielipiteeni. Todella vituttaa nämä muutamat "joka-alan asiantuntijat". Tekstissään sekoitetaan ansiokkaasti mainostaminen ja markkinointi sekä markkinointistrategia. Tuolla jokerien musiikkivideolla kun ei ole mitään tekemistä mainostamisen eikä markkinoinnin kanssa, se on tehty puhtaasti viihdemielessä. Saahan siitä toki mielensä pahoittaa, ei siinä mitään, onhan heitä ihan kymmenkunta tällä palstalla, markkinoinnin "asiantuntija" etunenässä. Helvetin hyvä video. Ai sori, nyt tuli toistoa, ei kuulu tapoihini.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kirjoitat puhdasta höpöä.
   
 15. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Tykkäysten ja kommenttien perusteella video vaikuttaa suositulta, ilmeisesti juuri "jonne-ikäisten" keskuudessa. Itse en ymmärtänyt videosta juuri mitään, mutta en taidakaan olla sitä kuuluisaa kohderyhmää. Biisi vaikuttaa myös ihan tarkoitukseensa sopivalta sen jääprojektiosta nähdyn vilauksen perusteella.
   
 16. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Lainaus:
  Voit varmaan hieman avata käsitystäsi mainostamisesta ja markkinoinnista. Mistä niissä on kyse ja millä lailla ne eroavat. Jos siihen et pysty, niin kommenttisi on aivan turhanpäiväinen, jopa tyhmä.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Markkinointi on kaikkea, mikä saa yleisön/asiakkaat kiinnostumaan, esim kälyiset musavideot. Mainostaminen on enemmän myymistä, esim lippupaketit.
   
 18. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Lainaus:
  Niin vähän arvelinkin, että kanssasi on turha kirjoitella markkinoinnista, sanojasi lainatakseni: höpöhöpö
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kerro oma käsityksesi.
   
 20. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  On aivan selvää, että tuo video on tehty promoksi. Näin ollen kyse on markkinoinnista. Mikä tässä nyt on niin vaikeaa?
   
 21. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Edelleen, älkää puuttuko trollitehtaan viesteihin. Tuosta suunnasta ei yksinkertaisesti tule mitään täysipäistä tekstiä.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
 23. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Tuntuu siltä että Liiga on nykyään jatkuvasti esillä negatiivisesti ja ihan itseään voivat syyttää. Nauratti tuo Jalon(Ilveksen tj) haastattelu missä kävi ilmi että Jalo istui Liigan hallituksessa päättämässä siitä että liigajengit eivät palkkaa Jokereiden pelaajia kesken kauden. Jalo sanoin haastattelussa ettei enää muista miksi näin päätettiin :)

  Sen sijaan Jokereiden ympärillä on pitkästä aikaa positiivistä pöhinää jokapuolella ja en malta odottaa Lauantaita.
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Nimenomaan. Joillekin se vaan on liian kova pähkinä purtavaksi. Vai pitäisikö sanoa nokittavaksi.

  Ottamatta kantaa siihen kuinka onnistunut tuo kyseinen markkinointitarkoitukseen tehty video on, niin eiköhän se aja asiansa. Eli markkinoi Jokereita.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Eilen tuli nähtyä tuota promoa telkkarista. Pirun vaikea hahmottaa Jokerien mainokseksi enne kuin lopussa tuli teksti jokerit com.

  Yksi idea lienee samaistua köyhiin yksinhuoltajiin, joiden skideillä ei ole varaa harrastaa jääkiekkoa ja siksi jätetty pelivermeet vaillinaisiksi. Kaikkien köyhien Jokerit. Meni vain aikaa hahmottaa tuo viesti, joka onkin aika hieno!