Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Joensuun jäähallin saneeraus

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 04.12.2016 klo 10.34.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Vuonna 1982 valmistunut Jokipoikien kotiareena kaipaisi päivitystä ja saneerausta, ennen kuin liigasta voi edes haaveilla.

  Fööni-Pentin kirjassa [Hannu Kauhala: Mies joka vei leijonat mitaleille : Pentti Matikaisen jääkiekkoelämä. Tammi 2016.] lukee:

  "Ainoa missä todella edistyimme, olivat neuvottelut kaupungin kanssa hallin saneerauksesta. Siitä oli , ja varmaan on yhä, todella hyvät suunnitelmat."

  Onkohan olemassa mitään päätöksiä, milloin jäähallin saneeraus saattaisi olla ajankohtainen?
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Mehtimäkeläisessä käyty aiheesta keskustelua.

  Ollut karjalaisessa mainintaa jossain vaiheessa, että päähalli menisi remonttiin samalla kun uusi harjoitushalli rakennetaan kylkeen. Tämä tulee tapahtumaan lähiaikoina. Molemmat sisältyvät isompaan kokonaisuuteen.

  Hallirempasta puhuttiin aikoinaan, että olisi jotain samaa kuin mitä jyväskylässä tehty. Tähän kävi myös kaupungin edustajat tutustumassa ja suunnitelman toteuttanut jyväskyläinen yritys, liekkö sama kuin paikkakunnan remontissa ollut.

  Projekti on elossa ja Joensuu tule saamaan liigakelpoisen hallin, koska tämä on päivitys vuosikymmeniksi.

  Faktaa mehtimäkeläiseen tuodussa linkissä:

  http://www.joensuu.fi/documents/111...nnos.pdf/9745654f-ed6e-4921-8b1e-b5dddf39f1e0

  Lainaus:
   
 3. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joensuun kaupunki ei käsittääkseni ole edes hakenut valtionavustusta halliremonttiin. (Valtionavustukset, jotka lyötiin marraskuun lopussa lukkoon vuosille 2017-2020). Tämä kertonee sen, että asialle ei ole vielä annettu liian suurta painoarvoa. Korjatkaa toki jos olen väärässä. Tarveselvitys hallista on ilmeisesti tehty, mutta rakentamiseen siitä on vielä pitkä matka.

  Isoja summia on mahdollisuus saada valtiolta. Eli jos oltaisiin korjaamassa, niin olisiko avustusta järkeä olla hakematta? Esim. Savonlinna ja Kajaani hakivat valtionavustusta, ja saivat 750 000 € - harjoitusjäähalleihin. Ja esim. Seinäjoki sai 750 000 euron valtionavustuksen halliremonttiin.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Tästä ei ole tietoa. Mikähän on uuden harjoitushallin aikataulu? Tuosta saanee aikataulullista viitettä, jos tarkoitus on samanaikaisesti remonttia tehdä.

  Toinen vaihtoehto on, että päähallia ei remontoida lähivuosina (kymmeninä) ollenkaan. Tämä taas tietäisi erittäin onnetonta taantumaa Jokipojille ja kaikki vähäisetkin haaveet kehittymisestä liigaorganisaatioksi voidaan unohtaa.
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalaisessa 10.10.2016 luki:

  "...Haapalaisen (Heikkisen rahaston hoitokunnan puheenjohtaja) mukaan perinnön kohdistaminen jäähallihankkeeseen edellyttää hallin nimeämistä Urho Heikkisen mukaan sekä sitä, että rakennustyöt Mehtimäellä alkavat viimeistään vuonna 2018."

  Eli voisi ymmärtää, että ainakin harjoitushallin työt alkaisivat 2018. Ja toisaalta Karjalaisessa oli siis joskus myös lukenut, että kilpahallia saneerattaisiin ja harjoitushallia rakennettaisiin samanaikaisesti. Mutta kyllä nämä silti ovat enemmän arvailuja kuin mitenkään varmasti tapahtuvia seikkoja.
   
 6. -Jonne- Jäsen