Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016.

 1. Seether Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penthouse
  Pakko kysyä mihin Jessen suurin fani Noitarumpu on kadonnut? Lähtikö kokonaan palstalta? Onko mulla menny jotain ohi?
   
 2. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Lähtenyt jo pitkälti yli vuosi sitten.
   
 3. Lecavalier Jäsen

  Puljujärven ketjussa on hiljaista, eikä raportteja peleistä ole tullut hetkeen. Miltä pojan meno on näyttänyt kaukalossa viime aikoina? Vieläkö on jatkanut avopaikkojen tuhlailua vai onko tilanteita auennut aiempaan malliin?
   
 4. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Minnesota ja Carolina
  Lainaus:
  Aika vaisulta on näyttänyt valitettavasti viime peleissä. Toki on myös aika pahasti McLellanin koirankopissa, joten vaikeaa on kyllä noilla peliajoilla ja tuolla peluutuksella kovin näkyvä ollakaan.

  Itse kyllä kammoksun McLellanin kaltaisia valmentajia. Tuon kaltaisia näköjään kuitenkin arvostetaan änärissä nykyaikana, kun herra menninkäinenkään ei ole vielä kenkää saanut surkeista esityksistä huolimatta.
   
 5. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pelasi tätä edellisen pelin Draisaitlin ketjussa ja ketjun (ml. Puljun) peli näytti paikka paikoin pirteältä. Tosin ei pisteitä ja Draisaitlilta muutama aika paha virhe ja koko ketju jäi miinuksille. Viime yön peliin Pulju siirrettiin Lucicin kanssa Stromen ketjuun ja koko ketjun peli oli aika sekavaa. Tilannetta ei tosin auttanut Puljun vähäinen peliaika (jälleen alle 10 min) ja Lucicin jatkuvat jäähyt.

  Puljujärven näkökulmasta tuo alaketjuissa pelaaminen pienellä peliajalla ei näytä hänelle oikein istuvan. Draisaitlin (ja aiemmin kaudella McDavidin) kanssa hän näyttää pelaavan ihan erinäköistä peliä kuin alaketjuissa. Hän pelaa usein pieniä nopeita seinäsyöttöjä ja ”neppejä” lähellä olevan pelaan kanssa, päästen näin puolustajien ohi nopeisiin hyökkäyksiin ja rynnistyksiin. Tuo toimi McDavidin kanssa useita kertoja alkukaudesta. Alemmissa ketjuissa hän ei oikein saa noille vastakaikua ja näyttää itsekin muuttavan pelitapaansa noissa ketjuissa. Lisäksi jatkuvat ketjumuutokset vaikeuttavat yhteisen sävelen löytymistä ketjukavereidensa kanssa.

  Toiveissahan oli, että traderajan jälkeen hän pääsisi ylempiin ketjuihin isommalle peliajalle kehittymään ja oppimaan monipuolisempaa kiekollista (ja kiekotonta) peliä, mutta tällä hetkellä hän pelaa edelleen alemmissa ketjuissa ja peliaika oli tosiaan jälleen joukkueen toiseksi pienin.