Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Jere Karalahti – tilanneseuranta ja spekulointi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Brewer, 21.08.2002 klo 08.54.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
 2. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Karalahti on kyllä surkuhupaisa hahmo.
   
 3. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Iltalehti kertoo, että Karalahti olisi Thaimaahan muuttamassa.
  350 000 euron huvila tilauksessa Seiskan mukaan.
  Aiemminkin ollut aikeita rakennusprojekteille tuolla, mutta peruuntuneet. Tyylikkäästi jätti Karalahti jo alkaneen projektin laskutkin maksamatta.

  Eikös tämä juuri mainostanut, että lapsetkin kasvatetaan yhdessä? Ei muuta kun Thaimaahan paineita poistamaan.
  No eipä tältä aikuisjonnelta voi muutakaan odottaa. Äijä!11 ja tosi mies!1 toki uppoaa junttikansaan.
   
 4. Valmetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Bruins, MuSa, Ässät
  Lainaus:
  Surullista että tämän sankarin toimintaa on "kansa" rahoittanut jo vuosikaudet. Ja käsittämätöntä että tämä mikälie Nanna on lähtenyt tollasen ikuisen narsistisen paskanpuhujan kelkkaan, toivottavasti edes häpeää omaa typeryyttään.. Raha-asiat ihan perseellään vaikka massia on tullut vuosien aikana ovista ja ikkkunoista. Kakaroita aka ruokkoja pitkin poikin ja jätkää kiinnostaa vaan lähteä poikien kanssa thaikkuihin. Oksettava hahmo..
   
 5. puukädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #71
  Kauan sitä onnea sitten kestikin. Ehkä Nanna tuli järkiinsä ja katsoi parhaakseen lähteä menemään. Ei ole vaikea arvata tässä tapauksessa kumman vastuulle lapsi tulee jäämään.

  Jaa vai on Jere thaikkuihin lähdössä. Alkaakohan taas rakennuttamaan kartanoa ja jättää laskut maksamatta. Hieno mies kaikin puolin. Rehti ja suoraselkäinen Tapulikaupungin kasvatti!

  Eikai nyt helvetti tuolle kukaan maksa jostain blogin kirjoittamisesta 100 000 euroa? Jos se on sama blogi mitä pari kertaa luin, niin ei helvetti. Kirjoitusasu ihan karmea. Siis pakkohan tuon summan on olla joku vitsi!

  Mutta loistavaa jos muuttaa thaikkuihin. Mitä vähemmän tämä pelle saa julkisuutta niin sen parempi. Huikeaa kekkulointihan nämä pari vuotta on tällä äijien äijällä ollut julkisuudessa. Turhuuden turhuus. Tätä tulevaa kirjaa en kyllä edes periaattesta osta. Penniäkään en tämän äijien äijän taskuun halua laittaa. Vai olisiko sen kirjan pitänyt jo tulla?
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Toki uppoaa junttikansaan. Senhän huomaa jo siitä, kuinka paljon jengi jaksaa täälläkin spekuloida keltaisesta lehdistöstä löytämiään artikkeleita ko. tyypistä. Puhutaan nyt kuitenkin pelaajauransa lopettaneesta entisestä jääkiekkoilijasta, joka ei ole pitkän uransa aikana koskaan voittanut mitään. Ja jengi linkkaa artikkeleita Thaimaahan muuttamisesta, erosta, lapsista yms.
  Toki uppoaa junttikansaan.