Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan mobiilisovelluksella saat juuri haluamasi lätkäuutiset

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 07.09.2017 klo 11.11.

 1. Ylläpito Administrator

  Jatkoaika on tänään julkaissut ensimmäisen mobiilisovelluksensa niin iOS- kuin Android-laitteille. Kiekkovahti-sovelluksen avulla saat ne kiekkouutiset ja -jutut, jotka haluat ja ilmoitukset uusista jutuista välittömästi mobiililaitteeseesi.

  Jatkoajan Kiekkovahti-sovelluksen voit ladata sovelluskaupoista
  Jatkoaika Kiekkovahti – Android-sovellukset Google Playssa
  Jatkoaika Kiekkovahti on the App Store

  Voit valita juttutarjonnastamme haluamasi sisällöt ja Kiekkovahti lähettää mobiililaitteeseesi ilmoituksen aina uusista jutuista. Voit valita esimerkiksi Liigasta yhden joukkueen jutut ja Mestiksestä kaikki sarjaa yleisesti koskevat jutut — tai juuri sen mistä itse olet kiinnostunut.

  Jutut on helppo lukea suoraan sovelluksessa, ja ilmoitusta klikkaamalla pääset suoraan lukemaan haluamaasi sisältöä. Voit myös tallentaa sovellukseen useita vahteja, jos haluat esimerkiksi Liigasta kaikki mahdolliset jutut, mutta maajoukkueesta vain leijonauutiset.

  Kiekkovahti on kaikille käyttäjille ilmainen mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille ja kaikille muille paitsi selvästi vanhentuneita käyttöjärjestelmäversioita käyttäville laitteille.

  Jos pidät sovelluksestamme, arvioi Kiekkovahti ja anna sille viisi tähteä sovelluskaupassasi — tällöin myös muut käyttäjät huomaavat sovelluksemme helpommin.

  ***

  Osassa Huawein laitteista (vanhemmat kuin Androidin käyttöjärjestelmäversio 7.0) sovellukset eivät oletuksena pysy käynnissä taustalla. Näin ollen tällaiseen laitteeseen ei ole mahdollista lähettää ilmoituksia uusista jutuista, ellei käyttäjä lisää sovellusta nk. suojattujen sovellusten listaan.

  Oikea asetus löytyy joko Sovellusvalikon alta, missä voit valita Kiekkovahti-sovelluksen, sen asetuksista Akku-kohdan ja aktivoida Pidä käynnissä näytönsäästötilassa. Vaihtoehtoisesti asetus voi olla Akunhallinnan alla missä on Suojattujen sovellusten listaus. Tosiasiassa Kiekkovahti-sovellus käyttää laitteen akkua minimaalisen vähän.
   
 2. Ylläpito Administrator

  Seuraaviin päivitysversioihin ajateltu mm. seuraavia ominaisuuksia:
  * Sovelluksen ikonissa näkyy montako lukematonta ilmoitusta sinulla on
  * Mahdollisuus Androidilla siirtää sovellus SD-kortille
  * Jos käyttäjällä on useita vahteja, ilmoituksessa näkyy mistä vahdista ilmoitus on
   
 3. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Laitetaan nyt tännekin hiukan huomioita, laitteena LG G6:
  -Kun ohjelman avaa, vie yli puolet näytöstä uutisvahtien lisäämislinkit ja itse otsikot ovat pienellä alueella alhaalla. Linkit saa piiloon, mutta ne voisivat olla piilossa jo oletuksena jotta uusien otsikoiden tsekkaus olisi nopeaa
  -Aina, kun ilmoitusalueelle tulee ilmoitus uusista artikkeleista kasvaa luku yhdellä (sinulla on 14 lukematonta... Sinulla on 15 lukematonta... Tms.), vaikka olisin käynyt katsomassa aiemmin tulleet otsikot. En lue kaikkia juttuja vaikka niitä tilaankin, joten nuo pitäisi tulla kuitatuksi jo ohjelman avaamalla.

  Kyllä tuosta hyvä tulee, mutta vaatii kyllä vielä kehitystä, jotta tuota tulee käytettyä enemmän.
   
 4. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Äsken tuli ilmoitus että 25 uutta juttua luettavana ja kun avaan softan, näkyy uusimpana juttu itse softan julkaisusta. Päivittämällä näkymä, onkin uusin juttu viime kuun puolelta. Taitaakin olla aika paljon hommia vielä edessä että toimii kunnolla..
   
 5. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Lainaus:
  Laitatko meille vaikka privana vahtisi nimen ja mikä Android-versio on käytössä. Tutkitaan sitten mistä voisi kiikastaa.

  Näytön asetteluun liittyvä problematiikka on myös ollut tiedossa ja siihen on parannusajatuksia jo olemassa. Sen sijaan noita kuvaamasi kaltaisia ongelmia emme millään omista testilaitteistamme ole saaneet aikaiseksi. Lukemattomien määrän siis pitäisi luonnollisesti nollautua kun sovelluksen kerran avaa. Ja tuollaista vanhentunut näkymää ei myöskään ole tullut kertaakaan vastaan. Tarkistellaan.
   
 6. Ylläpito Administrator

  Sovelluksen 1.0.3-päivityksessä korjattiin virhe, jonka takia käyttäjää saatettiin pyytää kirjautumaan uudelleen sovellukseen. Pieni bugikorjaus siis vain. Päivitys on saatavilla sekä Androidin, että Applen laitteille. Jälkimmäinen viimeistään aamulla.
   
 7. Ylläpito Administrator

  Juuri julkaistussa 1.0.5-päivityksessä on paranneltu edelleen kirjautumissessioiden pysyvyyttä varsinkin, kun on kirjauduttu käyttäen Googlen tunnusta tai anonyyminä. Applen laitteilla taas siirryttiin käyttämään juttujen avaamista sovelluksen sisäisen selaimen sijaan Safarin välilehtiin, joista pääsee yhtä lailla yhdellä täpäyksellä takaisin Kiekkovahtiin.
   
 8. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Nyt tulee uutiset oikein näkyviin softassa.

  Missähän vika mahtaa olla, kun vahdissani ei ole liigasta muita kuin yleiset ja Ässät valittuna, mutta aina välillä ilmoitusriville tulee myös muiden joukkueiden ennakkoja tai raportteja? Softassa näitä ei ainakaan enää näy.
   
 9. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kuulostaa oudolta. onko kyseessä iOS vai Android -sovellus? Laitatko myös tiedon oletko kirjautunut Facebook, Google- vai anonyymitunnuksella. Testaillaan.
   
 10. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Lainaus:
  Android-versio ja muistaakseni Facebook-tunnareilla kirjautuneena. Asettaako ennakoiden (ja muiden juttujen) tekijät itse nuo avainsanat, josta kiekkovahti haistelee mitä juttuja näyttää? Onko mahdollista, että osa kirjoittajista ruksii tuon yleiset mukaan vahingossa tms?
   
 11. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Ennakoissa ja raporteissa joukkueavainsanat tulevat automaattisesti pelin parametrien mukaan, siksi tämä kuulostaakin erikoiselta. Vika lienee tuossa 'yleiset'-kategoriassa jonka pitäisi tarjota jutut joihin ei ole yhtään joukkuetta avainsanotettu.