Jatkoajan Fantasy Pool NHL-edition 2023–2024

  • 13 138
  • 204

Lisätäänkö 12. pelaaja?

  • Kyllä, pelipaikaltaan puolustaja

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    32

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Kiitokset varaustilaisuudesta. On aika esittäytyä:

#9 Clayton Keller (99)
- Pyörittelin pitkään kahden tai kolmen nimen välillä. Makarin hylkäsin NHL24-kansikirouksen takia. Stützle oli alkuperäinen idea, mutta kun Norris palaa rosteriin viemään ehkä hieman jääaikaa, Timilla on ollut pientä loukkaantumishistoriaa olkapäänsä kanssa ja Senatorsia rasittaa myös visiitti kesken alkukauden Eurooppaan, hylkäsin lopulta intuitiivisesti saksalaisnuorukaisen, vaikka U20-kisojen uroteot eivät unohdu ja hän pelasi jälleen erinomaisen viime kauden toisen puoliskon. Sen sijaan annoin jatkosopimuksen Kellerille, joka astuu parhaaseen peli-ikään 25-vuotiaana ja suorittaa ulkomaanmatkansa jo pari viikkoa ennen kauden alkua Australiassa, joten aikaerosta toipuminen ei ole ongelma. Tähdistötauon jälkeen Keller teki toiseksi eniten pisteitä ja maaleja tasaviisikoin MacKinnonin jälkeen. Viimeisten 31 pelin tahti vertautuu 115 pisteen kauteen. Olen myös Tourignyn fanipoika, joten toivon, että hänen valmennuksessaan Clayton lähentelisi sataa pistettä tällä kaudella ja Yotes menisi joukkueenakin eteenpäin altavastaajamentaliteetilla. Viime kaudella Coyotesin maalimäärä parani noin 20 kihauksella ja rukoilen nousukiidon tosiaan jatkuvan. YV-prosentti puolestaan petraantui viidellä prosenttiyksiköllä ja toivon siihen vielä ohutta kasvua tällä sesongilla. Jonkinlainen verrokki voisi olla maanmies Gaudreau, joka viisi kautta sitten 25-vuotiaana paukutti 99 täplää sijoittuen pistepörssissä kahdeksanneksi, kun alla oli kellermainen reilun 80 pisteen sesonki. Claytonin jääajan ei myöskään pitäisi pudota reilusta 20 minuutista.

#66 Mathew Barzal (75)
- Arvoin aika kauan tätä valintaa, kun Hischier poimittiin kymmenkunta vuoroa aiemmin pois tarjottimelta. Vaihtoehtoina olivat mm. Zegras, Kyrou, DeBrincat, Cozens, Konecny ja Kuzmenko. Lopulta sitten veri veti Barzaliin, koska toissa vuoden MM-kisanäytöt eivät ole unohtuneet. Tavoitteena on se, että hän tekisi 30 YV-pistettä ja 45 5v5-pistettä. Viime kaudellahan hän nakutti 51 pistettä 58 peliin ennen vammaansa. Nyt Mat päässee tai joutunee laidalle, kun Horvat on kehissä. Toivon sen tuovan lisää vapauksia hyökkäyssuuntaan ja odotan myös, että hän vaihteeksi saisi uurastettua täyden runkosarjan. Barzal on myös optimi-iässä ja jos joskus, tällä kaudella hänen soisi uhkaavan tulokaskauden pistesaldoaan. Viime kauden lyhyt otanta yhdessä Horvatin kanssa oli lupauksia antava maaliodottaman suhteen. Jälkikäteen mietittynä ehkä olisi pitänyt myös vahvemmin harkita Cooleyta tulokkaaksi, mutta toisen Arizona-pelaajan varaaminen putkeen hillitsi sitä ajatusta.

#83 Travis Konecny (70)
- Flyersilla ei voi olla jälleen sarjan surkein ylivoima ja Konecny voisi pysyä ehjänä toisin kuin viime kaudella, jolloin hän pelasi 60 matsia PPG-tahdilla. En ole huolissani tukipelaajien vähyydestä, koska jääaikaa tulee paljon ja laukaushalukkuutta löytyy. Tavoitteena olkoot uran ensimmäinen 70+ pisteen kausi. Harkitsin yhä Cozensia ja Zegrasiakin, mutta hylkäsin lopulta jälkimmäisen, kun Croninin alaisuudessa Eagles ei yhtä kautta lukuun ottamatta tehnyt hirveästi maaleja ja ylivoima oli alempaa keskitasoa. Jotenkin kutina Ducksista ei ole niin ruusuinen kuin Flyersista ja Travis on aiempien valintojen tapaan parhaassa peli-iässään, joten terveenä pysyessään tykkikausi on mahdollinen.

#140 Adin Hill (74)
- Alkuperäinen idea oli varata puolustaja neljännellä ja veskari viidennellä kierroksella, mutta muutin suunnitelman lennosta, kun tsekkasin vielä tarkemmin maalivahti- ja pakkimarkkinaa. Gustavsson oli ykköskohde, koska viime kauden otanta vakuutti, mutta Zigmund ryösti hänet. Pohdin myös jo ennen draftia Andersenia, koska ounastelin hänen pysyvän kunnossa vaihteeksi tällä kaudella. Koska Zohan poimi hänet, valinta helpottui sitten Hilliin. Tämä iski pleijareissa pöytään timthomasmaiset numerot. Seuraavan kauden runkosarjassa SC-voiton jälkeen Thomasin taso ei aikoinaan laskenut, vaan hän torjui 35 voittoa 59 pelissä. Fleuryn seuraennätys yhden kauden voitoissa on samainen 35. Historia toistakoot mielellään itseään. Maalaan Hillille n. 55 starttia ja vähintään seuraennätystä sivuavan voittomäärän, koska hän on nyt parhaassa iässäkin (27 v) ja sopeutui Vegasin veskareista kaikkein parhaiten pelaamaan lopulta maalivahtiystävällisen puolustuspelisuunnitelman takana viimeisenä lukkona. Loukkaantumiskortin hän käytti viime keväänä, joten nyt on aika todistaa se, että hän pysyy ehjänä ja oli oikea henkilö pidettäväksi 5M palkalla Smithin sijasta. Luotan VGK:n sikariportaan olevan oikeassa jälleen kerran.

#157 Drake Batherson (65)
- Huonoista vaihtoehdoista vähiten huono, kun TylerDG poisti listalta Stonen hetkeä aiemmin. Pohdin pitkään kurkottamista Peterkaan, Raymondia tai Burakovskya, mutta nojasin lopulta Bathersoniin, jota tuli nähtyä livenä monesti toissa vuonna MM-jäillä. Nilkkavamma kuulemma vaivasi vielä vähän viime kautta, mutta nyt se on toivottavasti historiaa. Muiden varausten tavoin hän on aika lailla nyt parhaassa iässään ja toivon paluuta lähelle toissa kauden lähes PPG-tahtia. Ykkösylivoima-aika tuskin on katoamassa Tarasenkosta huolimatta, koska Drake pärjää neliön keskellä ja olisi kiva nähdä hänet ehkä laukojankin paikalla, kun DeBrincat ei enää ole maisemissa. Norrisin tervehtyminen tarjoaa toisen hyvän sentterivaihtoehdon Stützlen lisäksi ja Drake on myös kertonut valmiudestaan pelata vasemmalla laidalla Tarasenkon laituriparina. Ainoa isompi uhka on Kanadan entisen U20-jengin tutkinnan valmistuminen, koska Bathersonin nimi on ollut huhuissa, mutta otin kuitenkin hänet riskillä sisään mahdollisesta sanktiosta huolimatta. En panisi pahakseni tulosten julkistusten viivästymistä ensi vuoteen, vaikka se minusta pahan ihmisen tekeekin.

#214 Rasmus Sandin (40)
- Sandinin varaus tapahtui Olympiastadionin sisäänkäyntijonossa. Capitalsissa kulki viime kaudella, kun Rasmus merkkautti 15 pistettä 19 peliin. Capitalsista aikoinaan Vegasiin treidattu Stephenson sai uudesta ympäristöstä buustin, joka ei ole vieläkään lakannut. Toivon nyt saman ilmiön toistuvan toiseen suuntaan eli Washington saisi Sandinista treidin myötä itselleen pysyvästi tehokkaan yksilön. Carlsonilla on jo ikää ja ehkä jotain kremppaa kauden aikana, joten jospa Sandin pääsisi jossain vaiheessa stunttaamaan häntä ykkösylivoimaan. MM-kisoista jäivät mieleen ahtaan tilan rystysyötöt paineen alla. Hyökkäyssiniviivassa hän voisi olla rahtusen aktiivisempi ja nousta syvyyteen useammin, koska taidot riittävät siihen. Yhtä kaikki, olen aiempina vuosina löytänyt alakierroksilta erinomaisia puolustajia (mestaruuskaudella Chabot & Gustafsson sekä viime kaudella Hamilton, Dunn ja Moser), joten jätin siksi tälläkin kertaa niiden varaamisen myöhempään ja täytin joukkuetta yläkerta edellä.

#231 JJ Peterka (45)
- Peterkan varasin matkalla kotiin Tanska-pelistä. Suunnitelmassa luki 45 pisteen hyökkääjän varaaminen tässä kohdin ja Peterkaa olin pohtinut jo ennen draftia mahdolliseksi syvyysryöstöksi, koska hän pelasi MM-kisat PPG-tahdilla ja sentterinä on lähtökohtaisesti toivottavasti Cozens, joten enpä kauaa sitten paluumatkalla scoutannut enää muita vaihtoehtoja. Toki viime kauden jääaika oli vain reilut 13 minuuttia illassa, mutta päätin ottaa silti hallitun riskin ja toivoa roolin kasvamista.

#288 Damon Severson (40)
- Seversonkin on tuttu janari livenä MM-kisoista reilun vuoden takaa ja silloin hän oli kaikkien tilanteiden Kanadan ykköspuolustaja. Iso palkka tuo nytkin varmasti roolin sekä ali- että ylivoimasta. Miksei hän voisi rightin kätisenä välillä syrjäyttää Werenskin ykkösylivoimasta ja tarjoilla Laineelle maukkaita one-timereita kuten D. Bufyglien aikoinaan. En yllättyisi siitäkään. Yhtä kaikki, Severson on ihan laadukas ja luotettava ykkösparin puolustaja MM-kisojen perusteella. Puoli pistettä per peli on realismia, koska hän osaa liikuttaa kiekkoa sulavasti köyhän miehen Pietrangelona.

#305 Jonatan Berggren (45)
- Selkeää vaihtoehtoa kolmospakiksi ei tässä kohden ollut, joten valitsin Berggrenin, jonka SHL-ura oli nousujohteinen. Kolmannella kaudellaan hän pelasi jo lähes PPG-tahdilla. Nyt edessä on vuorostaan kolmas P-Amerikan vuosi. Ensimmäinen kului farmissa lähes PPG-tahdilla (70gp 64p) ja toinen Detroitissa vajaat puoli pistettä per peli -tahdilla. Uskon nousujohteiseen käyrään, koska yksi Ruotsin matsi livenä MM-kisoissa näytti minulle sen, että Berggrenin suoraluistelu on mennyt hurjasti eteenpäin ja nykyään siniviivan murtaminen luonnistuu kuljettamalla hyvin. Taitavat kädethän hänellä on aina ollut ja rooli ylivoiman syöttölautana päädyssä on lukittu. 45 pistettä voi olla jopa vähän alakanttiin arvioitu. MM-kisoissa Berggrenilla oli alkusarjassa seitsemän matsin pisteputki, joten tasaisuus on yksi nuorukaisen valteista.

#362 Dmitri Voronkov (20)
- Harkitsin pitkään MM-jäillä tehoillutta Perunovichia, kunnes pari tuntia ennen omaa vuoroani jostain mieleen juolahti Voronkov, jonka CBJ yritti saada ostettua ulos KHL-sopimuksestaan jo kaksi vuotta sitten. Ilmeisesti nytkin jokin pykälä häneltä löytyy ja mahdollistaa paluun Venäjälle, jos hän ei pelaa ylhäällä jouluun mennessä. Voronkov on 23-vuotiaana valmis karvapersekiekkoilija, josta Babcockin olisi luullut pitävän. Harmi, että tämä sai tietenkin monoa sittemmin. 34 tehopistettä Kazanissa viime kaudella enteilevät sitä, etten usko ainakaan kovin pitkäaikaiseen farmikomennukseen, koska Voronkov tuo uniikin fyysisen elementin kokoonpanoon köyhän miehen Tkachukina. Hän pystyy pelaamaan laidassa tai keskellä, joten sekin helpottaa kokoonpanoon murtautumista. Tulokasturnauksessa Voronkovin peli on ilmeisesti ollut vielä hieman hakemista ja pieneen kaukaloon totuttelemisen vuoksi hän saattaa majailla hetken aikaa farmissa, mutta luotan hänen pääsevän ylös viimeistään marraskuussa. Muista tulokkaista lapulla pyörivät myös jossain vaiheessa varaustilaisuutta mm. Rossi, Dostal ja Silovs. Dorofeyevin hylkäsin aika äkkiä, kun sen hetkellisen kevään kuuman jakson jälkeen hän palasi kiikareille ja playoffeissa hän ei kuulemma edes extrapelaajista aina harjoitellut joukkueen mukana, vaan edellä nokkimisjärjestyksessä olivat Cotter ja Kessel. En ole varma siitä, että arvostaako Cassidy häntä lopulta ihan hirveän korkealle.

#379 Zach Whitecloud (30)
- Perunovich meni välissä valitettavasti Taisonille, joten turvauduin varavaihtoehtoon. San Josen mahdollinen ylivoimapakki Knyzhov, Manson ja Siegenthalerkin toki olivat mietteissäni. Joskushan Whitecloudin on pelattava ensimmäinen täysi NHL-kausi ja toivottavasti se on nyt. Playoffeissa hän keräsi kahdeksan pistettä 22 peliin ja loisti avauspelin rytmittäjänä ylemmissä viivelähdöissä. Hän myös osaa liikkua viivassa ja saada vetolinjan auki maalille. MM-kisoissa reilu vuosi sitten hänen hyökkäysalueen aktivoinneistaan nähtiin pari hyvää osoitusta, kun hän mm. siniviivassa pujahti kahden pelaajan välistä vetopaikkaan ja naulasi kiekon ranteella tavaramerkkimäisesti takayläkulmaan eikä MM-finaalinkaan kavennusmaali ole unohtunut. Muistissani on myös viime vuoden syksyn harjoituspelit, jolloin isommalla vastuulla Whitecloud nakutti neljä syöttöä eräässä harjoituspelissä Coloradoa vastaan. Jos hän pysyy terveenä 82 matsia, tehopisteitä pitäisi olla kauden lopussa ilman YV-vastuutakin noin 30. Maaleja niistä on seitsemän ja syöttöjä 23, kun Zach tosiaan osaa laittaa kiekon ylähyllylle maalipaikan saadessaan. Vegasilla on myös aina pari pelaajaa maalilla ohjaamassa viivatoimituksia ja Zach kykenee löytämään heidän lapansa. Harkitsin myös pakkipari Haguen varaamista, mutten tiedä pääseekö tämä koskaan näyttämään ylivoimalla lujaa lyöntilaukaustaan, kun viime kaudellakin Hutton ja Miromanov saivat YV-aikaa, jos Theodore tai Pietrangelo oli sivussa. Luulen Haguen keskittyvän enemmän AV-rouhintaan Whitecloudin tapaan, mutta jälkimmäisellä on tasaviisikoin enemmän annettavaa silmätestin perusteella hyökkäyssuuntaan. Suorahyökkääminen sujui playoffeissa hyvin ja toivottavasti sitäkin kautta Whitecloud napsisi kakkossyöttöjä avaavista syötöistään.

#436 Ryan McLeod (40)
- Jokeriksi valitsin tietysti hyökkääjän, joka hänkin on aika lailla parhaassa iässään hiljalleen. McLeod teki vaikutuksen Vegas-sarjassa Edmontonin omana C. Stephensonina. Vajaa viime kausi sujui 32 pisteen tahdissa. Nyt taskussa on uusi parivuotinen sopimus, joka toivottavasti osoittautuu ryöstöksi, kun McLeod räppää kolmossentterinä tauluun 40 tehopistettä. Tietysti hän saanee jälleen helvetinmoisen määrän puolustusalueen startteja, mikä vaikeuttaa pistetehtailua, mutta Woodcroftin lempilapsena jääaikaa pitäisi kuitenkin tulla 14-15 minuuttia illassa ja nopeus on myrkkyä monille vastustajille. Harkitsin myös N. Royta, Fastia, Eyssimontia, Malginia ja Blaisia. Viimeksi mainitun 20 pistettä 31 matsiin Blues-nutussa ja MM-kisoissakin nähty kuuma lapa houkuttelivat minua toden teolla. Lisäksi Blaisilla on edessään sopimusvuosi, mutta lopulta otin varmemman vaihtoehdon potentiaalisen 20 maalin miehen sijaan. Veskareista mielessä kävi Brossoit, jolla voisi olla potentiaalia samaiseen 40 pinnaan kuin McLeodilla.

= 643p

Summa summarum, olen tyytyväisempi draftiin kuin vuosi sitten. Melko realistisista piste-arvioista on jopa varaa joustaa noin 40 pisteen edestä loukkaantumisten/floppien tapahtuessa ja silti joukkueen pitäisi kolkutella mitalisijoja. 600 pisteen haamuraja rikkoutunee jokeripelaajien myötä useamman joukkueen osalta tällä kaudella, mutta on se silti hyvä nyrkkisääntö edelleen.
Ei tullut 643 pistettä, vaan 518. PPG oli surkea 0.65. Keller ei ottanut harppausta 100 pisteen peluriksi, vaan jäi 76 paunaan. Olisi pitänyt vain ottaa se Makar. Barzal sen sijaan toisella kierroksella oli loistava haku, kun hän teki 80 pistettä yhtä monessa pelissä. Konecnyn kohdalla odotusarvo oli raikkaassa Flyersissa 70 pistettä ja hän tuotti 68 täplää. Ei valittamista, kun missattuja pelejä oli kuusi.

Neljännellä kierroksella valitsin maaliin Hillin. Alku oli loistava ja hän kirjasi voittoja jatkuvasti ollen sarjan TOP3-molari, mutta sitten alkoi loukkaantumiskierre, joten pelimäärä jäi 35 kappaleeseen. Voittoja tuli 19, nollapelejä pari ja syöttöjä yksi. Jos Adin olisi pysynyt terveenä, väitän, että hurmos olisi kantanut Fleuryn voittoennätyksen lähelle. Viides valinta Batherson suoritti yhden pisteen yli odottaman iskien 66 tehopistettä, hyvä. Olympistadionilta varattu Sandin sen sijaan jäi tavoitteesta 17 pistettä, kun hän mätti ainoastaan 23 tehopistettä, vaikka Capitals playoffeihin eteni. Peterka sen sijaan tehoili 50 kertaa ja se oli viisi kertaa enemmän kuin tilasin. Erinomainen keskikierrosten poiminta. Severson sen sijaan floppasi Sandinin tapaan keräten vain 28 pistettä.

Isoin huti oli silti Berggren, joka pelasi pääosin farmissa, joten 45 pisteen tavoitteesta hän jäi vajaat 40 pistettä. MM-kisoissa hän tehoili joka ilta, mutta jostain kumman syystä pelipaikkaa ylhäällä ei pysyvästi auennut. Detroit ansaitsi täten karsiutua kuudentoista parhaan sakista. Ehkä se oppii ensi kaudella peluuttamaan Berggrenia. Paras varaus oli karvaperse D. Voronkov, joka tulokkaana mätti 34 pistettä, kun odotin 20 paunaa. Tuollaisen helmen sai vuorolla 362 itselleen. Whitecloud sen sijaan teki vain 14 pistettä, kun odotin tuplia siitä, mutta loukkaantuminen ja pieni vilttikomennus himmensivät pelimäärää (61gp). Jokerivaraus McLeod pelasi kymmeniä kiikaripelejä, kun Öljy rämpi syksyllä, joten siihen nähden kokoon raavitut 30 pistettä olivat torjuntavoitto.

Summa summarum, jokainen puolustajavaraus meni vihkoon, joten oli väärin luottaa siihen, että löytäisin taas alakierroksilta Chabotin, Gustafssonin, Dunnin tai Moserin kaltaisia helmiä. Hyökkääjien suorittamiseen voi olla ihan tyytyväinen ja niissä olin vahvasti kartalla pl. Keller. Onnittelut mitalisteille ja palataan astialle kesän lopussa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Voittajalle tietysti isoin potti, 400.
Kakkoselle myös kiva potti eli puolet edellisestä, 200.
Kolmoselle hiluja eli puolet edellisestä, 100.
Neloselle ja vitoselle omat takas eli 20 molemmille. Yhteensä 740 eli 37 osallistujan osallistumismaksut.

Moikka kaikki kisaajat vielä!

Nyt on näköjään unohtunut tämä aikaisemmin sovittu palkintomalli päivittää avausviestiin. Voittajalle kerkesin jo laittamaan alkuperäisen viestin perusteella 518€ (hän sitä osasi vielä itsekin pyytää).

@Taison laitatko mulle viestiä vaikka kun on siirretty takaisin vähän tuota ylimääräistä pottia.

Kertauksena vielä:
@Taison 400€
@Mängimies 200€
@Tombe76 100€
@Parker27 & @TylerDG 20€ / lärvi
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Moikka kaikki kisaajat vielä!

Nyt on näköjään unohtunut tämä aikaisemmin sovittu palkintomalli päivittää avausviestiin. Voittajalle kerkesin jo laittamaan alkuperäisen viestin perusteella 518€ (hän sitä osasi vielä itsekin pyytää).

@Taison laitatko mulle viestiä vaikka kun on siirretty takaisin vähän tuota ylimääräistä pottia.

Kertauksena vielä:
@Taison 400€
@Mängimies 200€
@Tombe76 100€
@Parker27 & @TylerDG 20€ / lärvi

!

En kyllä yhtään muistanu et vielä vitoseltakin sai jotain. Turhaa oli siis pureskella kynsiä viimeisellä kierroksella kun Parker27 kanssa päästiinkin jaolle molemmat.

Eka rahasija taskuun ja ens kauden tavoitteeksi vain ja ainoastaan varata Tom Wils… parantaa sijoitusta.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Joo saat ottaa Wilsonin ensi kaudella @TylerDG :)

Mutta itekin muistelin että vain top 3 kerää massit. Ihan kiva saada omat takaisin. Onnea voittajille.
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
No niin, kausi saatu pakettiin tämänkin draftin osalta. Eipä tullut tosiaan triplaa tänne vaan sijoitus puolivälin krouvissa 18/36, ja suurin jännitys kauden mittaan onkin ollut HU-vetojen kanssa. Onnittelut voittajille ja erityisesti @Taison on voittonsa ansainnut viime draftin lopun epäonnekkaan lopun kärsineenä. Ei muuta kuin triplaa tavoittelemaan nyt siellä!

Oman joukkueen todistukset:

Kierros 1: Jake Oettinger, odotus 92 pistettä, tulos 76 pistettä, -16 pistettä
*Dallasilta kyllä tykkikausi, mutta Oettinger oli välillä vähän telakalla ja "vain" kolme nollapeliä. Ilman muuta ykköskorin kassari tässäkin draftissa, mutta varausvuoro turhan korkealla edelleen mielestäni. Toisaalta omat vaihtoehdot tälle olivat Hintz ja Thompson, jotka pelasivat molemmat melko vaisut kaudet odotuksiin nähden. 8

Kierros 2: Morgan Rielly, odotus 62 pistettä, tulos 58 pistettä, -4 pistettä
*Hyvin lähelle omia odotuksia Riellyn osalta. Toki salaa haaveilin odotuksia huomattavasti kovempaa kautta, ja oman listan ykkösnimen Josin (85p) skippaaminen Reillyn vuoksi oli varsin huono peliliike. 8

Kierros 3: Dylan Cozens, odotus 72 pistettä, tulos 47 pistettä, -25 pistettä
*En kyllä ymmärrä Buffalon jengiä. Viime kaudesta odotin että nuorella potentiaalisella jengillä jatketaan kehitysrataa, mutta mitä vielä. Tällä jengillä ei varmaan koskaan mennä playoffseihin. 5-

Kierros 4: Drew Doughty, odotus 52 pistettä, tulos 50 pistettä, -2 pistettä
*Perusvarma suoritus Doughtyltä, muista vaihtoehdoista Theodore (saikutus) ja Andersson olisivat tuottaneet huonommat pisteet ja Werenski vähän paremmat. 8

Kierros 5: Mason McTavish, odotus 55 pistettä, tulos 42 pistettä, -13 pistettä
*Noh joo, ei Masonkaan salaisia potentiaalinlunastusodotuksiani täyttänyt, parikyt peliä missasi. Vaihtoehdoista Mercer olisi pettänyt vielä pahemmin, Novak samaa tasoa vähemmän pelejä missanneena. 7

Kierros 6: Mike Matheson, odotus 40 pistettä, tulos 62 pistettä, +22 pistettä
*Kauden positiivisin yllättäjä tässä kierrokselta kuusi, vaihtoehtona jätti Krugin kauas taakseen. 9½

Kierros 7: Alexis Lafrenière, odotus 60 pistettä, tulos 57 pistettä, -3 pistettä
*Ei huono kausi ilman ykkösylivoimaa ja kehitystä alkanut tapahtumaan uralla. 8+

Kierros 8: Connor Brown, odotus 45 pistettä, tulos 12 pistettä, -33 pistettä
*Nyt päästäänkin sitten huumoriosastoon. Ihan ei saatu sitä McDavidin aisaparia tästä varauksesta, paljon sai alkuun yrittää hyvällä peliajalla mutta pisteitä ei vaan enää synny. Ensimmäinen maali jonkun persepompun kautta aiheutti spontaaninen röhähdyksen. 4- Esgolle liian suurista odotuksista

Kierros 9: Ilya Mikheyev, odotus 35 pistettä, tulos 31 pistettä, -4 pistettä
*Kauden linjaa, jotakuinkin odotuksiin muttei mitään extraa. Vaihtoehdoista Saad olisi takonut hieman paremmat tehot. 8

Kierros 10: David Jiricek, odotus 10 pistettä, tulos 10 pistettä, +-0
*Columbuksen roskispalossa minimiodotukset täyttäen. Dostal vaihtoehtona mokkena olisi ollut parempi valinta (30p) ... Rookievalinnan suorituksesta Esgolle 4 tällä kaudella.

Kierros 11: Nino Niederreiter, odotus 42 pistettä, tulos 34 pistettä, -8 pistettä
*Eipä tullut Ninoltakaan odotuksia täyttävää suoritusta, vaikka Jetsiltä hyvä kausi. Palmieri vaihtoehtona olisi taas hakannut parikyt pistettä enemmän (54p). 7½

Kierros 12: Tyler Johnson, 35 pistettä, tulos 31 pistettä, -4 pistettä
*Kauden linjaa, jotakuinkin odotuksiin muttei mitään extraa. 8

Tavoitteena oli 600p, 510 saatiin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös