James Norris Memorial Trophy 2016

  • 27 388
  • 104

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Viimeisin Norris Trophya koskeva keskustelu on jo pari vuotta vanha, joten lienee aika avata uusi ketju tälle kaudelle. Jokainen joukkue on nyt pelannut min. 20 ottelua, joten pienimuotoinen spekulointi voitaneen jo aloittaa tämän kauden voittajasta. Pokkaako Kung Erik kauden päätteeksi jo kolmannen Norriksen? Onko vihdoinkin Shea Weberin aika? Onko fantastisesti kautensa aloittaneesta John Klingbergistä haastamaan kärkinimet? Mielenkiintoisia kysymyksiä joihin saamme vastauksen seuraavan seitsemän kuukauden aikana.

Tällä hetkellä puolustajien pistepörssiä johtaa Klingberg, joka on nakuttanut kauden ensimmäisen neljänneksen hieman yli ppg-tahdilla. Samainen herra johtaa myös pakkien +/- -tilastoa. Ylivoima-aikaa Klingberg on toistaiseksi saanut 65 minuutin ja 14 sekunnin edestä(18. eniten), kun taas esim. Erik Karlsson on saanut yv-aikaa jo lähes sadan minuutin edestä. Puolustajista ylivoimaisesti eniten ylivoima-aikaa on toistaiseksi saanut Oliver Ekman-Larsson(122:43), ja myös P.K Subban on rikkonut sadan ylivoimaminuutin rajan.

Corsi-tilastoa johtaa Kingsin Drew Doughty(116), ja kakkosena on Nashvillen Seth Jones(112), joka on pelannut ottelun vähemmän kuin Doughty. Jonesilla pistetili on myös karttunut ihan kivasti, kun 20 pelatussa on syntynyt yhteensä 10 tehopistettä. Doughty on myös esiintynyt vahvasti hyökkäyspäähän(2+10), ja hänes +/- -tilastonsa on myös hyvä(+7). Jos Doughty jatkaa samalla tasolla, niin pidän häntä kenties jopa ykkössuosikkina Norris Trophy-kisassa.

Muita nimiä jotka ovat keskustelussa mukana ovat mm. Victor Hedman, Duncan Keith, Ryan Suter, ja Roman Josi. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, miten tilanne muuttuu tulevien kuukausien aikana.
 

Nick Neim

Jäsen
Nashville on vähän HMV-seura meikäläiselle, niin jää niiden pelit todella usein väliin. 5 erää olen tainnut tällä kaudella niitä nähdä, ja jokaisessa erässä Josi on mielestäni ollut Weberiä parempi. Mielenkiintoista olisi kuulla Nashvillen seuraajilta tarkempaa analyysia tuosta pakkiparista, ja ratsastaako Weber "vanhoilla" meriiteillä tämän ketjun aloitusviestin kärkinimiin, Josin ansaitessa vain sivumaininnan. Sääli kyllä Weberin kannalta, että pytty on karttanut miestä kuin ruttoa, koska en jaksa uskoa tällä(kään) kaudella Norriksen Weberille menevän.

Jos saisin valita kaikista pakeista joukkueeseeni ensimmäisen, olisi valintani värilaseilla varustettuna varmaankin Doughty. On kyllä mahtava pelaaja ja yksi suosikeistani kyseessä, ja ansaitsisi olla korkealla äänestyksessä, jopa ihan voiton syrjässä kiinni. Oma suosikkini voittajaksi, mutta myös vähän henkilökohtaisista syistä.

Tuntuu kyllä, että noita aivan kärkipakkejakin alkaa olemaan aika liuta. Ja ainakin Ruotsista, mutta noin yleensäkin. Hedman on kai ollut vaisu koko Tampan mukana, mutta pienelläkin parannuksella Ruotsilla on neljä puolustajaa, jotka nykytasollaan omaavat täysin realistiset mahdollisuudet Norriksen pokkaamiseen.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Nashville on vähän HMV-seura meikäläiselle, niin jää niiden pelit todella usein väliin. 5 erää olen tainnut tällä kaudella niitä nähdä, ja jokaisessa erässä Josi on mielestäni ollut Weberiä parempi. Mielenkiintoista olisi kuulla Nashvillen seuraajilta tarkempaa analyysia tuosta pakkiparista

En ole Nashvillen seuraaja, mutta HfBoardsilla ollaan myös(tai ainakin osa kirjoittajista) oltu sitä mieltä, että Josi on parempi puolustaja kuin Weber. Jos Josin/Weberin parina pelaisi joku Barret Jackman tms, niin olisi hyvinkin mahdollista, että jommalla kummalla olisi jo Norris palkintokaapissa. Mielestäni vievät toisiltaan ääniä kun pelaavat samassa pakkiparissa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Doughty, Keith tai Josi.

Valitettavasti mennee kuitenkin Karlssonille, jos ja kun pistepörssin puolustajien osalta vie.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Puolustajista ylivoimaisesti eniten ylivoima-aikaa on toistaiseksi saanut Oliver Ekman-Larsson(122:43)
Kun näistä yv-ajoista nyt puhutaan, olisi ehkä osuvampaa kirjoittaa siitä, kuinka tehokkaita pelaajat ovat ylivoimalla ajan sijaan. Esimerkiksi OEL, joka tehnyt tällä hetkellä 1+4 YV:tä pelatessaan. Kokonaan keskustelusta unohtunut Justin Faulk on tehnyt tällä kaudella jo lähes puolet enemmän yv-maaleja kun OEL edes yv-pisteitä, kun Faulk on täräyttänyt ylivoimalla kiekon verkkoon jo kahdeksan kertaa ja täten johtaa NHL:n puolustajien maalipörssiä.
 

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Viime yönä Klinberg näytti kyllä Norris-tason suorituksia, kun vertaa edelliseen voittajaan niin eiköhän tämä ole loisto valinta. Viime vuonnakaan ei Norrisiin tarvinnut pelata kuin puolikaskausi ja puolustamisella ei ole väliä vaan pitää olla neljäs hyökkääjä. Niin ja sitten tosissaan jos tämä puolustajalle annettaisiin niin Drew Doughty olisi minun valintani niiden pelien perusteella jotka olen nähnyt.
 
Vähän on viime vuosina tosiaan Norris menettänyt makuaan, kun voitto otetaan keskikertaisilla tai oikeammin sen alle olevilla puolustustaidoilla. Ja näköjään niillä tälläkin kaudella pääsee jo tässä vaiheessa suosikiksi.

Jos viime kauden playoffit otettaisiin mukaan, niin suosikit olisivat Duncan Keith ja Victor Hedman. Runkosarjassa loukkaantumisensa lisäksikin vain hyvin pelannut Keith ei palkintoa taida ottaa. Hedman taas ollut tähän asti vain varjo viime kaudesta. Weberin ja Josin kohdalla Weber saa nimellä jo itsensä keskusteluihin (pitäisi olla muutenkin mukana toki), mutta vierellä pelaa Josi, joka onkin parempi, niin ei kummallekaan palkintoa. Klingbergin ja Karlssonin peliä on kiva katsoa, mutta eihän kummankaan puolustukselliset avut pitäisi tällä hetkellä riittää tuohon palkintoon. Mielenkiinnolla katsotaan täällä kuitenkin Klingbergin kehitystä ja jopa tämän kauden jaksamista. En usko tulevan notkahdusta. Subban on ansaitusti aina puheissa, mutta ei ole kyllä tällä kaudella kai ollut mitenkään erityisen näkyvissä. En ole katsomissani peleissä juuri miestä edes huomannut. Omat suosikkini palkintoon ovat Doughty ja Suter. Suter löytänyt pisteitä, alkukaudesta ei tarvinut pelata edes puolta tuntia. Katsotaan, että miten jaksaa, kun nyt näkyy taas olevan puolet pelistä kentällä. Doughty tuntuu olevan kentällä koko ajan kotonaan. Niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä.
 

M10

Jäsen
No eihän tuo Klingberg mitään Norrisia voita, hereillä nyt. Kaveri on pelannut 80 NHL-ottelua ja totuttelee koko liigaan vielä. Jos ja kun kehitys jatkuu niin varmasti on Norris-keskusteluissa mukana joskus tulevaisuudessa, mutta ei todellakaan vielä. Hyökkäyspäässä on jo änärin eliittiä, mutta paljon on vielä opittavaa. Tosin nauran kyllä niillekin, jotka ilakoi noilla viime yön parilla kiekonmenetyksellä. Noitahan ei tule muille kiekollisille pakeille liigassa.

Vertailuna muuten: Erik Karlssonin sophomore-vuosi tuotti 45p ja -30 tehotilastoon.

Mutta summa summarum, Norris kuuluu jollekin ihan muulle. Esim. Suterille.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Onhan Hart trophy jaettu myös monta kertaa hyökkääjille joiden kokonaisvaltainen peli(puolustaminen) on hyvin kyseenalaista, ja se palkinto pitäisi myös jakaa kokonaisvaltaisin perustein mielestäni. Miksi sitten tämä puolustajalle hyökkäys painotteinen valinta systeemi on niin monen mielestä väärin? En ihan ymmärrä logiikkaa.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Eikös Hart nyt kuitenkin ennemmin jaeta sille arvokkaimmalle pelaajalle joukkueessaan koko liigassa,oli sitten hyvä tai huono ylös tai alas? Norris taas yksinkertaisesti parhaalle puolustajalle.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Nämä yleis palkinnot, joissa etsitään kokonaisvaltaisesti parasta pelaajaa ovat aina turhan hyökkäys painoitteisia minun makuuni. Esimerkiksi tuolla kaudella kun Karlsson Norrisin voitti, niin kyllä se pysti olisi ehdottomasti Charalle kuulunut. Sama päätee kyllä minusta Hartiin, sekin on monena vuonna annettu väärään osoitteeseen pistepörssiä tai maalipörssiä liikaa painottaen hyökkääjien tapauksessa.
 

oxymoron

Jäsen
Nashville on vähän HMV-seura meikäläiselle, niin jää niiden pelit todella usein väliin. 5 erää olen tainnut tällä kaudella niitä nähdä, ja jokaisessa erässä Josi on mielestäni ollut Weberiä parempi. Mielenkiintoista olisi kuulla Nashvillen seuraajilta tarkempaa analyysia tuosta pakkiparista, ja ratsastaako Weber "vanhoilla" meriiteillä tämän ketjun aloitusviestin kärkinimiin, Josin ansaitessa vain sivumaininnan. Sääli kyllä Weberin kannalta, että pytty on karttanut miestä kuin ruttoa, koska en jaksa uskoa tällä(kään) kaudella Norriksen Weberille menevän.

Nuo kaksi ovat sen verran erilaisia pelaajia, että vertailu on jokseenkin haastavaa.

Molemmat lukevat peliä loistavasti. Weber pelaa vastustajia pois ns. yhden siirron eteenpäin. Osaa tulkita peliä niin, että vaatimattomankin näköisellä liikkeellä sijoittuu mainiosti ja sitoo vastustajan tai pelaa vastustajan mailan oikea-aikaisesti pois ja estää hyvän maalintekopaikan.
Josi taas pyrkii agressiivisemmin sulkemaan gapin. Pystyy tähän erinomaisesti hyvän liikkeen ja mailapuolustuksen kautta. Hyvän peliälyn ansiosta sijoittuu oikein, eikä miestä seuratessa yllätä lainkaan, että keikkuu blokkitilaston kärkipäässä.

Hyökkäyspäässä molemmat tulevat oikea-aikaisesti rännissä vastaan, tunnistavat hyvin tilanteet jolloin iskeä kiinni tai tukea hyökkääjää ja pelaavat yleisesti ottaen järkevästi. Josi paremmalla liikkeellä ja paremmilla käsillä on useammin mukana hyökkäyksissä ja sitä kautta enemmän esillä, kun taas Weber tuo hyökkäyksiin yleisen järkevän pelin lisäksi lähinnä kovan lämärinsä.

Siinä missä Josi liikkeellä ahdistaa vastustajaa, Weber pelaa fyysisyydellä pois. Weber on isäntä maalilla, Josi avaa peliä hyvin jalalla jne. Molempien pelaajien vahvuudet täydentävät toisiaan suorastaan kauniisti.

Josi on kehittynyt puolustuspäässä - vaikkakin erilaisena pelaajana - jo ainakin lähes Weberin tasolle, joten Weber ei enää erotu samalla tavalla edukseen. Tähän kun lisätään Josin anti hyökkäyspäässä, niin en ihmettele lainkaan että häntä pidetään jo parempana. Tilannetta tasoittaa jonkin verran kuitenkin Weberin preesenssi/pelote niin maalin edessä kuin myös viivalla.

Norriksen suhteen esillä olon, näyttävyyden ja hyökkäyspään annin suuren roolin johdosta Josi näyttää tästä parista todennäköisemmältä ehdokkaalta. Ensimmäisen neljänneksen (olenkohan neljä matsia missannut) osalta mennään omissa kirjoissani kuitenkin aika tasoissa. Josi nousi omaksi lempipakikseni viimeistään Sveitsin hopeakisojen aikaan ja on ollut sitä siitä lähtien. Oma vähintäänkin alitajuisesti, tunneperäisesti värittynyt ääneni menisi tällä hetkellä Josille.


edit: en tiedä kuinka hyvin vastasin kysymykseen, joten:
Weber on mielestäni edelleen ansaitusti mukana keskustelussa, mutta ei tule palkintoa pokkaamaan. Tuskin sitä pokkaa Josikaan. Kuten @red.machine vähän asiaan jo viittasikin, niin kumpikaan ei pääse loistamaan toisen huippupakin rinnalla sen arvoisesti, että nostettaisiin korkeimmalle pallille
 

Nick Neim

Jäsen
edit: en tiedä kuinka hyvin vastasin kysymykseen, joten:
Weber on mielestäni edelleen ansaitusti mukana keskustelussa, mutta ei tule palkintoa pokkaamaan. Tuskin sitä pokkaa Josikaan. Kuten @red.machine vähän asiaan jo viittasikin, niin kumpikaan ei pääse loistamaan toisen huippupakin rinnalla sen arvoisesti, että nostettaisiin korkeimmalle pallille
Oikein selventävä ja hyvä viesti, peukkua sinne suuntaan. Vähän tuon suuntaista ajattelinkin tällä mun (hyvin) pienellä otannalla.

Weber on kuitenkin "jo" kolmekymppinen ja Josia 5 vuotta vanhempi. Josi on vasta lähestymässä parhaita pelivuosiaan, niin ehkä jo muutamankin vuoden päästä saattaa Josi päästä loistamaan, jollei tietysti tapahdu mitään treidejä, tasonlaskuja yms. Riippuu tietysti monesta tekijästä, mutta aika näyttää.

Enkä tarkoita tuota sillä, etteikö Weber muutamankin vuoden päästä pelaisi kovalla tasolla. Varmasti pelaa, edelleen.
 

Kuppi

Jäsen
Minkä puolustajan valitsisit ensimmäisenä jos saisit kasata joukkueen koko NHL:stä?

Mielestäni tämä on se kysymys jonka pitäisi kysyä kun valitsee Norris-voittajan. Karlsson ja Subban ovat loistavia, viihdyttäviä pelaajia, mutta minulla ne eivät olisi ollut edes harkinnassa vastattaessa tuohon kysymykseen. Keith olisi ilman muuta ollut.

Jotenkin myös surkuhupaisaa että on palkinto parhaalle puolustavalle hyökkäjälle ja maalivahditkin ovat kokoajan jalustalla mutta puolustuspelaajia ei sitten ikinä arvosteta lainkaan ellei ne sitten tee myös kasan pisteitä. Jos olet Letang kaikki fanit tietävät sinut, jos olet Boychuk vain puolet oman joukkueen faneista edes osaavat arvostaa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kyllä tämän voisi valita jatkossa suoraan pistepörssistä, kun ei tällä palkinnolla ole hetkeen aikaan ollut mitään tekemistä puolustamisen kanssa. Vai miten muuten on perusteltavissa se, että NHL:n parasta pakkia ei uskalla edes hänen oma seuransa peluuttaa alivoimalla tai ottelun lopussa johtoasemassa? Ei sillä, viihdyttävä pelaaja tuo Karlsson kieltämättä on ja highlighteissa loistaa aika hienosti pujottelukeppinä ellei ole sitten tekemässä itse tehoja vastustajan päässä. Mutta jos oikeasti pitäisi miettiä NHL:n parasta PUOLUSTAJAA niin ei Karlsson olisi edes lähellä sitä. Mikäli tosiaan tuijotettaisiin jotain muutakin kuin pistepörssiä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Minkä puolustajan valitsisit ensimmäisenä jos saisit kasata joukkueen koko NHL:stä?

Mielestäni tämä on se kysymys jonka pitäisi kysyä kun valitsee Norris-voittajan.


Ja Drew Doughty olisi oma valintani. Oikeastaan aika selvästikin. Pelaa sitä oikeaa Norris-roolia, iso jääaika, ykkös-yv + ykkös-av + kovimmat vastustajat aina vastassa.

Lisäksi menestys ollut hurjaa nuoresta iästä huolimatta. 2 kannua ja Olympiakultaa. Noissa Kanadan Olympiakulta-joukkueissakin erottui kärkipuolustajaksi super-tasaisesta huippumateriaalista. Duncan Keith sitten varasijalla.
 

Apheu

Jäsen
Mutta jos oikeasti pitäisi miettiä NHL:n parasta PUOLUSTAJAA niin ei Karlsson olisi edes lähellä sitä. Mikäli tosiaan tuijotettaisiin jotain muutakin kuin pistepörssiä.

Millä tavalla määrittelet PUOLUSTAJAN? Norris valitaan sen perusteella, kuka on paras pelaaja pelipaikalla puolustaja. Onhan esimerkiksi Datsjuk aika hemmetin kova puolustamaan, mutta on hyökkääjä. Onhan "hyökkäys on paras puolustus" -termi myöskin ihan oikea. Karlsson osaa niin perhanan hyvin tuoda ja avata sen kiekon alueelta pois, yleensä jopa niin, että saa aloituksen lähes yksin omalla taidollaan tuotua omalta puolustusalueelta hyökkäysalueelle. Aika hyvää puolustamista, eikö? Mielestäni on erittäin kapeakatseista nähdä NHL-kiekossa paras puolustaja vain sen perusteella, kuka saa vastustajalta kiekkoa eniten karvattua pois, taklattua vastustajaa maahan ja joka on hyvä peittämään kiekkoja AV:lla. Nykyajan modernin huippupuolustajan yksi tärkeimmistä taidoista on myös sen karvauksen jälkeen saada sitä kiekkoa eteenpäin ja kohti vastustajan päätyä. Karlsson on tässä mielestäni aivan ylivoimainen jopa.

Mielestäni NHL:n arvokkaimmat ja parhaimmat puolustajat ovat jo pari kautta olleet Karlsson, Josi, Doughty, Keith, Subban. Kokonaisvaltaisesti parhaat. Weber, Suter ovat sen pienen askeleen jäljessä nimenomaan siinä pelin painopisteen muuttamisessa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Toinen asia sitte mikä tuli mieleen, on tämä tapaus Erik Karlsson. Että miksi miestä yliarvostetaan tässä Norris-äänestyksessä?

Ollaan kuitenkin Pohjois-Amerikassa ja siellä valtalajeina ovat ne Baseball ja Jenkkifutis. Todennäköisesti nykypäivän jääkiekkopuolen urheilutoimittajissa on paljon yleistoimittajia, jotka seuraavat kaikkia lajeja. Ehkä paljon jenkkifutiksenkin kanssa tekemisissä olevat toimittajat näkevät Karlssonin jonkinlaisena quarterbackinä, joka dominoi offensiivisesti joukkueensa peliä niinkun Karlsson nyt sitä parhaiten kaikista dominoi. Se puolustuspelaaminen siinä äänestysanalyysissä sitten hukkuu, kun eihän jenkkifutiksenkaan quarterbackillä ole kummoistakaan puolustusvastuuta.

Pitäisi äänestää sitä "Best overall abilityä", kuten Norris-palkinnon kriteerit on nimetty, mutta Karlsson on enemmänkin "Most impactful defenceman".

Ja lisäksi advanced stats ajattelu on vahvistanut sitä teoriaa, että Karlsson puolustaa offensiivisuudellaan, kuten tilastollisesti voidaan todistaa. Erkki tekee virheitä, mutta esimerkiksi sillä kaudella, jolloin miehellä oli pitempi loukkaantuminen, Ottawan shots against taisi olla +5.0 laukauksen verran huonompi ilman Erkkiä, mitä Erkin ollessa rosterissa. Ilman Karlssonia Senators menettää puck possessionin vastustajalle, eli Kalrssonin ollessa rosterissa, hänen kiekonpitonsa ja offensiivisuutensa on sitä parasta puolustamista mitä joukkueest löytyy.

Nämä voi nähdä nykyään niin monella tavalla. Mutta itse Norris-palkinnon kriteerejä Karlsson ei mielestäni täytä niin hyvin kuin jotkut muut, vaikka tekisi kuinka helvetisti pisteitä. Se että Karlsson ei täytä Norris-palkinnon kriteerejä, ei tee hänestä huonoa puolustajaa. Ihan jokainen GM ottaisi hänet kirkuen ja avosylin rosteriinsa. Aivan saletisti.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Minkä puolustajan valitsisit ensimmäisenä jos saisit kasata joukkueen koko NHL:stä?
Aiemmin olisin vastannut Zdeno Charan tai Chris Prongerin. Nyt kun Charallekin on ikää tullut, niin ei itsellä oikeastaan edes olisi ketään selvää ykkösvalintaa. Suter, Keith, Weber, joku näistä. Miksei Doughty tai Pietrangelo.

Ja näinhän se tosiaan voittaja pitäisi valita.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Mihinköhän kohtaan arvon palstaveljet arvioisivat Ekman-Larssonin osuvan janalla jossa puolustajia mitataan Norris Trophy -kriteereillä? Uskaltaisin arvailla, että vähintäänkin ylempää keskikastia ellei jopa hätyyttele parhaita miehiä jo. Eikös tuo ole kuitenkin ensinnäkin vahva hyökkäyssuuntaan, mutta myös kohtalaisen luotettava omiin? Tehotilasto lienee huono indikaattori kun ottaa huomion miten Arizona on viime vuosina menestynyt.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Itse olen alkanut lämmetä Karlssonille. Tai ainakin sille, että pakki voi olla yksipuolinen ja silti hyvä. Bruinspuolustuksen koomailua seuratessa on oppinut arvostamaan sitä, että joku osaa pelata paikan saadessaan kiekon omista ulos. Laitapainimisvahvuudesta on hyötyä vain silloin, kun ei ehdi tarpeeksi aikaisin kiekkoon tai ei osaa pelata kiekkoa nopeasti eteenpäin. Jos on nopea ja taitava, niin painimista omassa päässä on aika vähän.

Karlssonilta ei nopeutta tai taitoa uuvu, vaan hänen kohdallaan kyse on lähinnä siitä, että hänen pitäisi pystyä dominointiin vastustajasta riippumatta ja keväällä panosten kovetessa. Viime vuosina Bruinsia vastaan Sens on useammin hävinnyt, koska Karlsson kuin voittanut, koska Karlsson, että tekemistä on.

Hyökkäävien pakkien ongelma ylipäänsä on vähän siinä, että kun panokset kovenevat, niin ottelua pelataan väistämättä molemmissa päissä kaukaloa. Siinä ei silloin valmentajan suojauspeluutus välttämättä auta. Karlssonista on valitettavasti jäänyt fiilis, että hän on pienten joukkueiden kaataja siinä kun joku Doughty on parhaimmillaan silloin kun panokset ovat suurimmillaan ja meno hurjaa.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Karlsson on tällä hetkellä sen verran miehekkäässä vireessä, että saman tahdin jatkuessa mies todennäköisesti voittaa Hartin, jolloin myös Norris on käytännössä selviö. Palkinnon voittaneet ei-hyökkääjät (Price, Theodore, Pronger, Hasek ja Orr) ovat kuitenkin aina pokanneet myös pelipaikkakohtaisen palkintonsa modernin NHL:n aikana. Täytyy itse asiassa mennä vuoteen 1954, jolloin Al Rollins pokkasi Hartin, mutta Vezina (joka jaettiin tällöin eri perusteella kuin nykyään) meni Harry Lumleylle.

Mutta jos palataan Norrikseen, niin on hyvin vaikea keksiä perusteluja Karlssonin palkitsematta jättämiselle, jos mies kuitenkin nappaa samalla Hartin ja Lindseyn mukaansa. Jos mopo lähtee kunnolla keulimaan, niin kaikki mahdollisuudet Art Rossiin ovat myös olemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös