James Norris Memorial Trophy 2014

  • 60 024
  • 176

Habitant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Green Bay Packers
Canadiensin kannattajia varmasti jaksaa yhä hymyilyttää Gomez-treidi tämänkin seikan osalta.

Hypoteettisesti: Riittäisikö McDonaghin suoritus finaalikolmikkoon, jos loppukaudella tekee piste per peli (kauden kokonaissaldo näin ollen 51 pistettä)

Pitääkö sitä suolaa heittää niihin haavoihin ämpärikaupaulla vielä vuosienkin jälkeen? ;(

En jaksa uskoa, että McDonagh vielä tänä vuonna finaalikolmikkoon yltää, vaikka sitä kovasti itsekin toivoisin. Mutta enpä kyllä Charallekaan tuota pystiä antaisi. Mielestäni tänä vuonna kilpailu käydään tasan kahden miehen välillä eli Duncan Keith ja Alex Pietrangelo. Kolmanneks pyöräksi saadaan huikeita minuutteja pelaava Ryan Suter. Itse antaisin pystin Keithille, pisteitä mukavasti ja +/- komeasti kolmattakymmenettä plussalla. Mutta eipä tuo mikään vääryys olisi vaikka menisi Pietrangelolle tai Suterille. Salaa jaksan toivoa tätä joka vuosi Weberille mutta jotenkin alkaa olla usko mennyt, että sitä kyseiselle herralle annettaisiin. Mutta ainahan voi toivoa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Mikähän mahtaa olla alhaisin sijoitus pakkien pistepörssissä jolla Norris Trophy on voitettu? Tai vastaus lienee Rod Langway joka voitti pari Norrista puolustavana pakkina, mutta sen jälkeen? Mietin vaan Suterin (18.) ja Charan (25.) mahdollisuuksia sen pohjalta. Olisiko heistä todella haastamaan Keithiä.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Mikähän mahtaa olla alhaisin sijoitus pakkien pistepörssissä jolla Norris Trophy on voitettu? Tai vastaus lienee Rod Langway joka voitti pari Norrista puolustavana pakkina, mutta sen jälkeen? Mietin vaan Suterin (18.) ja Charan (25.) mahdollisuuksia sen pohjalta. Olisiko heistä todella haastamaan Keithiä.

Nopeasti vilkaistuna viimeisen 15 vuoden voittajista, alhaisimmalta sijalta palkinnon on pokannut Chara kaudella 08-09, joka oli 12. Tätä taustaa vasten vaikea uskoa että noilta sijoilta oltaisiin tosissaan Norrisista haastamassa.

Komppaan suurinta osaa ketjun kirjoittajista ja uskon että Keith, Pietrangelo, Weber kolmikosta voittaja löytyy. Ensin mainittu ennakkosuosikkina. En toki laita pahakseni jos Karlsson voittaa, vaikkei tällä kaudella sitä ansaitsekaan.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Jep olen Bruins fani, mutta kyllähän tämä nyt ehdottomasti kuuluisi Charalle. Upea kausi takana ja meneillään ja tasaisen hyvää suorittamista koko ajan. NHL:n kärkipakki ollut ties kuinka pitkään, ja tällä kaudella ollut huomattavasti parempi kuin viimekaudella. Ja on mielestäni parempi kuin muut ehdokkaat. Esim joo kyllähän Karlssonin lämäri kivasti menee maaliin, mutta siihen se mielestäni jääkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Melkeen se Pietrangelolle alkaa kääntyä. Siinä on mies parhaiten Norris-pakin raamien sisällä ja tilastot varsin vakuuttavat.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Flames-fanina pakko jakaa kunniaa Giordanolle. Mies on pakkien pistepörssin top10:ssä, vaikka pelejä lähes 20 vähemmän kuin muilla. Ja siis huomatkaa nyt se fakta myös, että hän on piste per peli -tahdissa NHL:n toiseksi tehokkain puolustaja, Karlssonin jälkeen. +/- vielä kymmenen verran plussalla, joukkueessa, joka ei mene lähellekään playoffeja! Tilastojen ohella myös kentällä Giordanon otteet ovat olleet loistavia, enkä kyllä hirveän moneen NHL-pakkiin häntä vaihtaisi tällä hetkellä. Kahden suunnan pakki, joka on nuoren Calgaryn jengin ehdoton liideri.

Mielestäni Norris-pystissä Giordano on vähintään top5:na ehdokaslistalla, kun ottaa huomioon, millaisissa jengeissä nämä muut pakit ovat saaneet pelata ja millaisia huippupuolustajia heidän pakkipareinaan on pelannut (vrt. -90 syntynyt Brodie Giordanon rinnalla, lisäksi Giordano ainoa, jolla plusmiinus on plussalla Flames-pakeista). Meikäläisen top5 tämän kauden osalta on Chara, Giordano, Keith, McDonagh, Pietrangelo (aakkosjärjestyksessä).
 
Chara tai Weber eivät ole tällä kaudella ansainneet Norrista, pitää kuitenkin muistaa, että vain yhdelle ainoalle se voidaan antaa. Eikä Karlssonillekaan tällä kertaa voida sitä myöntää.

Subbanilla on niin silmiinpistävän suuri vaikutus Canadiensin tekemisiin, että voi olla ainakin ehdolla.
Suterin tekemä suuri ja tasalaatuinen työ Minnesotan hyväksi ansaitsee myös tulla huomioiduksi parasta puolustajaa mietittäessä.

Keithin ja Pietrangelon tekemisiä en ole seurannut, mutta he voisivat olla haastajia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Flames-fanina pakko jakaa kunniaa Giordanolle. Mies on pakkien pistepörssin top10:ssä, vaikka pelejä lähes 20 vähemmän kuin muilla. Ja siis huomatkaa nyt se fakta myös, että hän on piste per peli -tahdissa NHL:n toiseksi tehokkain puolustaja, Karlssonin jälkeen. +/- vielä kymmenen verran plussalla, joukkueessa, joka ei mene lähellekään playoffeja!

Tuolla pistekeskiarvolla ei valitettavasti ole näissä palkinnoissa mitään merkitystä, koska kauden kokonaispanos ratkaisee. Ehjän kauden pelaaminen kovalla tasolla on aina arvostettavampi suoritus. Se olisi sitten eri asia, jos Giordano tulisi ja voittaisi koko pakkien pistepörssin 60 pelillä ollen muutenkin hyvä kokonaisuutena. Mutta kun niin ei nyt ole.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jep olen Bruins fani, mutta kyllähän tämä nyt ehdottomasti kuuluisi Charalle. Upea kausi takana ja meneillään ja tasaisen hyvää suorittamista koko ajan. NHL:n kärkipakki ollut ties kuinka pitkään, ja tällä kaudella ollut huomattavasti parempi kuin viimekaudella. Ja on mielestäni parempi kuin muut ehdokkaat. Esim joo kyllähän Karlssonin lämäri kivasti menee maaliin, mutta siihen se mielestäni jääkin.

Boldaukset omat.

Lukisin mielelläni muutaman perustelun sille, minkä takia Chara on mielestäsi parempi kuin muut ehdokkaat. Jos perusteluna on se, että on ollut NHL:n kärkipakki jo pitkään, sekä se, että pelaa paremmin kuin viime kaudella, niin tuossa ei vielä verrata häntä muihin tämän kauden puolustajiin ollenkaan. Vai onko suurin syy siis Bruinsin paita?

Jos nyt esimerkiksi verrataan Charaa ja Pietrangeloa keskenään, niin ainakin tilastojen valossa olisi vaikeaa antaa Norris Charalle.

Pietrangelon eduksi voi pelkkiä tilastoja katsomalla nähdä montakin asiaa:

- Tehopisteet: Pietrangelolla 50 - Charalla 36.
- Jääaika: Pietrangelo pelaa keskimäärin 25:27 min/peli - Chara 24:43
- Blokatut kudit: Pietrangelolla 158 - Charalla 99.
- Kiekonmenetykset: Pietrangelolla 31 - Charalla 60.
- Kiekonriistot: Pietrangelolla 32 - Charalla 20.
- Jäähyminuutit: Pietrangelolla 11 kahden minuutin jäähyä - Charalla 21.

Charan eduksi:

- Maalit: Chara 17 - Pietrangelo 8.
- Taklaukset: Charalla 154 - Pietrangelolla 22.
- +/- tilasto: Chara +24 - Pietrangelo +23

En siis väitä, että Pietrangelon kuuluisi palkinto voittaa, mutta ainakin omasta mielestäni hän on parempi ehdokas kuin Chara. Itse uskon Norrisin menevän joko Pietrangelolle tai Duncan Keithille.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Oliver Ekman-Larsson ei todennäköisesti Norrista tällä kaudella voita ja voi olla ettei voita koskaan jos jatkaa Phoenixissa, mutta pakkien parhaimmistoon hän kuuluu jo nyt nuoresta iästään huolimatta. Klassinen ykköspakki, joka pelaa kovat minuutit vastustajan parhaita vastaan. Älykäs, taitava ja riittävän ilkeä. Jotain samaa kuin Chris Prongerissa. Pienempi varsi, parempi luistelija.

Kannattaa katsastaa pari Coyotesin peliä ihan OEL:n vuoksi. Antaa perspektiiviä myös tähän Norris -keskusteluun ja kovasti mainostettujen Keithin, Karlssonin jne otteisiin. Ei siinä mitään, kyllähän esim. Keith on hyvä puolustaja ja luultavasti NHL:n paras hoitamaan kiekon kontrolloidusti omista pois, mutta jos nyt omaan joukkueeseen pitäisi valita puolustaja, niin ottaisin OEL:n (tai Pietrangelon) kymmenen kertaa kymmenestä ennen Keithiä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Koitin haulla etsiä jotain yleisketjua puolustajista, mutta en muutamalla yrittämällä löytänyt (jotenkin muistelisin, että sellainen on olemassa). Laitan kuitenkin tämän tänne, koska liittynee myös tähän keskusteluun: The Best (and Worst) Possession Players in the NHL: Defencemen - Eyes On The Prize

Eli tässä on vertailtu puolustajia noiden Ad.Statsien avulla.

Kyllähän tuo Giordano poikkeuksellisen hyvin noissakin on esillä. Minkä lisäksi täytyy, näin Carolinaa todella vähän seuraavana, kysyä, kuka helvetti on Brett Bellemore? On meinat ihan hyvät lukemat. Myöskin Jonas Brodinin lukemat osuvat silmään - eivätkä kovin positiivisessa mielessä. Myöskin täytyy tuoda esille, Dennis Wideman, kun hänestä oli jossain kohin kovaa debaattia, ja joku jopa sanoi miestä kovaksi shutdown-pakiksi. Ainakin näiden tilastojen perusteella kyseessä on kaikkea muuta kuin sellainen.

Norris-taistoon mielenkiintoisesti listoilla ei kärkisijoilla paistattele nämä Weberit, Keithit eikä juuri edes Pietrangelo (joka noista nimistä ainoana esiintyy). Esim. Chicagon Hjalmarsson - Oduya -kaksikko näyttää, sikäli ei-yllättävästi, ottavan puolustussuuntaan isoja minuutteja, mikä selvästi laskee Keithin osakkeita. Chara on oikeastaan ainoa näistä ketjussa esiintyneistä (Giordanon lisäksi), joka noiden tilastojen kärkipaikoilla on. Tosin Ekman-Larsson ottaa vaativia minuutteja paljon syötäväkseen.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Dennis Wideman, kun hänestä oli jossain kohin kovaa debaattia, ja joku jopa sanoi miestä kovaksi shutdown-pakiksi.

Sikäli kun en väärin muista, sanoin, että pelasi Bruinsissa shutdown -pakkia. Ja oli ihan hyvä siinä, toki Charan vierellä Aaron Wardkin oli hyvä.

Ihan mielenkiintoisen lisän kyllä tuovat nämä adv.statsit (myös) palkintokeskusteluihin. Varsinkin pakeissa, kun meneillään on jonkin sortin sukupolvenvaihdos, ja lisäksi pelissä tapahtuneet muutokset ovat kenties myös muuttaneet sitä, mitä modernilta huippupuolustajalta vaaditaan.

Ehdokkaiden joukossa on edelleen klassisia ykköspakkeja, sellaisia kuin olivat Orr, Bourque, Lidström ja kumppanit, mutta kaksi edellistä kertaa palkinto on mennyt enemmän Paul Coffeyn tyyliselle hyökkäyspään erikoisosaajalle.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Jos minun pitäisi antaa tässä ja nyt palkinto jollekin sen perusteella mitä olen pelejä nähnyt livenä niin voittaja olisi joko Ryan McDonagh tai Drew Doughty. Molemmat ovat ihan käsittämättömän hyviä molempiin suuntaan.

McDonagh:n puolustuspelaaminen on ollut omaa luokkaansa jo pitkään, mutta nyt noita tehoja alkaa löytyä myös hyökkäyspäässä, mistä kertoo esim. puolustajien maalipörssin jaettu 5. sija 14 osumalla.

Doughtyyn melkeinpä samat sanat puolustuspelaamisesta. Ja vaikka hän on pistepörssissä "vasta" sijalla 27, niin uskon että hän takoisi paljon kovempia tehoja jossain toisessa joukkueessa, jos rooli olisi nykyistä hyökkäävämpi. Olympialaisissa mies näytti tekevän kiekon kanssa ihan mitä halusi. Noh, ei ehkä Norriksen arvoinen suoritus, mutta nämä kaksi puolustajaa ovat jääneet tällä kaudella parhaiten mieleen, joten pakko antaa heille krediittia.

Mutta kyllä kai tämä palkinto kuuluu Duncan Keithille. Hän osaa puolustaa ja on sen lisäksi iskenyt ihan älyttömät tehot hyökkäyspäässä. Syöttöpisteitä 54kpl ja sijoitus on kaikki pelaajat mukaanlukien jaettu 4. sija.

Siis tasoissa sellaisten eliitti-tason pelintekijöiden kuin Ryan Getzlafin ja Claude Giroux´n kanssa.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Doughtyyn melkeinpä samat sanat puolustuspelaamisesta. Ja vaikka hän on pistepörssissä "vasta" sijalla 27, niin uskon että hän takoisi paljon kovempia tehoja jossain toisessa joukkueessa, jos rooli olisi nykyistä hyökkäävämpi. Olympialaisissa mies näytti tekevän kiekon kanssa ihan mitä halusi. Noh, ei ehkä Norriksen arvoinen suoritus, mutta nämä kaksi puolustajaa ovat jääneet tällä kaudella parhaiten mieleen, joten pakko antaa heille krediittia.

Doughyin joukkue Kings on tehnyt 2.39 maalia/ottelu, tällä tuloksella ollaan sijalla 26. (tasoissa Minnesotan kanssa). Tuo vaikuttanee vähäisiin pisteisiin. En kuitenkaan pidä Doughtya kovinkaan varteenotettavana kandidaattina Norrikseen. Onhan mies selkeästi yksi parhaista pakeista NHL:ssä, mutta kyllä ero on selvä noihin ihan kirkkaimpiin tähtiin verrattuna. Eiköhän Keith tämän voita, eikä yhtään vääryydellä.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Doughyin joukkue Kings on tehnyt 2.39 maalia/ottelu, tällä tuloksella ollaan sijalla 26. (tasoissa Minnesotan kanssa). Tuo vaikuttanee vähäisiin pisteisiin. En kuitenkaan pidä Doughtya kovinkaan varteenotettavana kandidaattina Norrikseen. Onhan mies selkeästi yksi parhaista pakeista NHL:ssä, mutta kyllä ero on selvä noihin ihan kirkkaimpiin tähtiin verrattuna. Eiköhän Keith tämän voita, eikä yhtään vääryydellä.

En minäkään pidä Doughtya minään varteenotettavana kandidaattina nyt tänä vuonna, oli vain pakko antaa krediittiä kun on tällä kaudella tullut niin monta kertaa ihasteltua tämän pelaamista. Ja nimenomaan tuota puolustuspelaamista. Ei kaverista päästä ohi, vaikka saataisiin aikaan 2vs1 hyöykkäyksiä.

Shea Weber sen sijaan on pelannut niin älyttömän kauden, että ansaitsi ehdottomasti enemmän palstatilaa myös täällä:

Joukkueensa paras maalintekijä (21), syöttäjä (31), pistemies (52), taklaaja (158), blokkaaja (165) ja tehotilasto vain -4, vaikka pelaa heikossa joukkueessa 26:53 min per peli. Ja tuo peliaika on koko liigan neljänneksi korkein. Laukaisuprosentti todella kova: 11,2%.
 

Sambody

Jäsen
Itse lasken Doughtyn kyllä sinne kirkkaimpien puolustajatähtien joukkoon NHL:ssä. Käsittämättömän kova pakki, joka jää tosiaan hieman taka-alalle pistemääriensä takia. Liian harvoin tulee kieltämättä väijyttyä Kingsien matseja, mutta käsittääkseni Doughty on ihan viime vuosinakin kypsynyt aikalailla pelaajana eikä enää ota vapaapäiviä kaukalossa. Läpimurto kauden jälkeen kun tuntui kaveri tiedostavan olevansa parempi kuin suurin osa muista, mutta tämä näkyi lähinnä vähän ylimielisenä fleguiluna ajoittain.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Itse olin kirjoittamassa, että valitsisin ehdottomasti Suterin koska on niin tärkeä joukkueelleen. Tämän jälkeen aloin pohtimaan, että aika tärkeä se Weberkin on Predatorsille. Kahden kauppa on tämä mielestäni ja näiden kahden välillä heitän vaikka kolikkoa, kruuna vai klaava...

Eikä toki Doughty ole myöskään mikään tusinajätkä, mutta silti laittaisin Weberin ja Suterin hänen edelleen.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Se mikä Doughtyssa on erikoista ja tekee hänestä mielestäni aivan maailmanluokan puolustajan, on se kyky nousta esille tiukoissa ja tärkeissä paikoissa. Runkosarjassa varsinkin pisteiden osalta on usein suhteellisen hiljaista verrattuna muihin huippupakkeihin, kuten Keithiin, Pietrangeloon ja Weberiin. Samantien kun pitää laittaa Kanadan pelipaita päälle tai työhaalarit pleijareihin, nousee mies aivan uusiin atmosfääreihin. Ikääkin on vasta 24-vuotta eli parhaat vuodet ovat vielä edessä ja eiköhän muutama Norris kilahda kaappiin jossain vaiheessa. Vielä en kuitenkaan miestä nostaisi Keithin, Pietrangelon ja Weberin edelle. Eiköhän tämä pysti ole Duncan Keithin heiniä tänä vuonna.
 

Largo

Jäsen
Tämän vuoden Norris on ehkä vaikein palkinto jakaa, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Uskonkin palkinnon menevän todella pienellä marginaalilla, mutta kenelle? Chara, Weber, Keith, Pietrangelo, Suter ovat kaikki pelanneet loistavan kauden ja mielestäni selkeää suosikkia ei ole. Keith saa hyvää tukea Seabrookilta, ja ovatkin yksi NHL:n parhaista pakkipareista. Pietrangelo pelaa Bouwmeesterin kanssa, ja ovat toisiaan täydentävä pakkipari. Chara on ollut joukkueelleen todella tärkeä, etenkin kun puolustajia on ollut läpi kauden enemmän tai vähemmän telakalla. Weberin rooli joukkueessa on äärimmäisen iso, ja ilman häntä joukkue ei olisi noin lähellä playoff-paikkaa. Suterin menee samat sanat, paitsi tietenkin se etää joukkue menee poffeihin. Sitten on vielä kärjen takana Giordano, OEL, Doughty ja McDonagh. Onneksi ei kenenkään tarvitse valintaa yksin tehdä, koska itse en ainakaan osaisi.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Weberiltä on Norris-trophy jo ainakin kerran ryöstetty, joten voisi olla oikein hänen voittaa tällä kertaa. Aivan uskomattoman kauden on pelannut heikossa Predatorsissa. Silti veikkaan jonkun kärkijoukkueen pakin vievän Norrisin. Doughtyn pitäisi pelata tilastojen valossa paremmin, että olisi vakavasti otettava haastaja Norrisiin. Taidot riittävät, mutta hänen pitäisi pystyä myös tekemään se 50-60 pistettä kilpaillakseen Norrisista.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Se mikä Doughtyssa on erikoista ja tekee hänestä mielestäni aivan maailmanluokan puolustajan, on se kyky nousta esille tiukoissa ja tärkeissä paikoissa. Runkosarjassa varsinkin pisteiden osalta on usein suhteellisen hiljaista verrattuna muihin huippupakkeihin, kuten Keithiin, Pietrangeloon ja Weberiin. Samantien kun pitää laittaa Kanadan pelipaita päälle tai työhaalarit pleijareihin, nousee mies aivan uusiin atmosfääreihin.

Taman voi myos miettia toisinpain. Miksi Doughty ei tee enemman pisteita runkosarjassa? Kun katsoo Doughtyn pelia, niin ainakin mina ihmettelen aina "miksi tama kaiffari ei tee yli 50 pistetta joka kausi?". Tykkaan todella paljon hanen pelistaan, mutta valilla tuntuu ettei runkosarjassa aina taysia pelaa. Toki on perhanan hienoa, etta kun panokset kovenee, niin Doughty on parhaimmillaan, mutta kylla tuohon hintalappuun ja noilla taidoilla pitaisi pystya parempaan runkosarjassakin. Toki joukkue parjaa ja se on tarkeinta. Itse DD:n fanipoikana vain toivoisin, etta se runkosarjakin sujuisi paremmin koska noilla taidoilla 50 pistetta ei ole mitaan. Sitten kun rupeaa paukuttamaan yli 50 pisteen kausia, niin Doughty tulee olemaan joka kausi Norris kandidaatti ja voittamaankin palkinnon usein.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Taman voi myos miettia toisinpain. Miksi Doughty ei tee enemman pisteita runkosarjassa? Kun katsoo Doughtyn pelia, niin ainakin mina ihmettelen aina "miksi tama kaiffari ei tee yli 50 pistetta joka kausi?". Tykkaan todella paljon hanen pelistaan, mutta valilla tuntuu ettei runkosarjassa aina taysia pelaa. Toki on perhanan hienoa, etta kun panokset kovenee, niin Doughty on parhaimmillaan, mutta kylla tuohon hintalappuun ja noilla taidoilla pitaisi pystya parempaan runkosarjassakin. Toki joukkue parjaa ja se on tarkeinta. Itse DD:n fanipoikana vain toivoisin, etta se runkosarjakin sujuisi paremmin koska noilla taidoilla 50 pistetta ei ole mitaan. Sitten kun rupeaa paukuttamaan yli 50 pisteen kausia, niin Doughty tulee olemaan joka kausi Norris kandidaatti ja voittamaankin palkinnon usein.

Toki tähän vaikuttaa suurelta osin se, että Kings on kärsinyt runkosarjassa enemmän tai vähemmän maalinteko-ongelmista ja pelitapa on muutenkin puolustusvoittoinen. Voisi sanoa, ettei joukkueessa muutkaan pelaajat juuri pisteillä juhli. Silmiinpistävää on esimerkiksi Mike Richardsin tehojen tippuminen Kingsin paidassa verrattuna aikaisempaan Philadelphian hurlumhei-hyökkäysiloittelu-jääkiekkoon. Tuskin Richards on pelaajana juurikaan huonontunut, vaan rooli ja muu joukkue ympärilla sekä joukkueen pelitapa on vain sen verran erilainen ettei pisteitä synny samalla tavalla. Hyvä osoitus myös siitä, kuinka yksittäisen pelaajan pisteet riippuvat hyvin usein ympäristöstä. Toki huippupelaaja pystyy myös omalla suorituksellaan "taikomaan" niitä pisteitä tyhjästä.

Pointtina tässä siis se, etten usko Doughtyn pystyvän nykyisessä Los Angeles Kingsissä koskaan iskemään mitään 60 pisteen kausia. Sen sijaan jossain muussa joukkueessa hyökkäysvoittoisemmassa roolissa olisi mahdollista hätyytellä esim. Keithin, Weberin ja Pietrangelon pistesaldoja. Doughty on nyt jo yksi parhaista all-around puolustajista koko liigassa, mutta nykytrendin mukaan Norriksen voittamiseen tarvitaan huomattavasti kovemmat pisteet ja siksi palkinto ei mene tänäkään vuonna Doughtyn kaappiin. Keith tuon varmaan vie, koska Chicago.
 

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Ihan liikaa kyllä nykyään painoarvoa noilla pisteillä, kuten jokainen tietää. Ottaisin missä tahansa tilanteessa Doughtyn esim. ennen Karlssonia. Doughty on loistava puolustaja, nimenomaan molemmissa päissä ja isoissa peleissä se pelaaja, joka tekee joukkueista kandinaatteja. Hieno pelaaja.

E: Kyllä miehen uraan se Norriskin vielä mahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Kyllä se valinta noista kolmesta on Duncan "wakey, wakey" Keith. Äänestystulosten ulkopuolelta Mark Giordano pelasi järkyttävän kovan kauden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös