Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 140 519
  • 5 510

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saattaa muuten yksi ongelma olla juuri tuossa, että ei ole mitään "pientä varastoa" tavaralle joka ei välttämättä mene suuressa mitassa kaupaksi. En tietysti tiedä millaiset tilat hallilla on oluen säilömiseen, mutta tuskin mitkään valtavat.

Mutta eiköhän suurin syy ole juuri kysynnän puutteessa, parin mielikuvitusolennon kommentit jossain keskustelupalstalla eivät nähdäkseni ole vielä riittävä peruste valikoiman monipuolistamiseen.

Tuo varastointitilan puute on toki ihan "hyväksyttävä" syy. Muuten tuo on hiukan niin ja näin, voisi edes johonkin jakelupisteeseen järjestää mahdollisuuden muuhun valikoimaan, sillä vaikka käyttäjäprosentti on pieni, ei heidän palvelemisensa olisi pois muusta myynnistä (tästähän tässä keskustelussa on kyse; toisiko tuo lisätuloja ja olisiko siitä haittaa sille pääartikkellin myynnille. Ensimmäiseen; varmasti, vaikkakin marginaalisia. Jälkimmäiseen: tuskin). Toki parasta olisi saada vaikka pieni "olutravintola" tuonne, missä olisi paikallisia antimia tarjolla, mutta ymmärrettävästi sponsorin kintuille ei parane lorotella. Joka tapauksessa kulttuuria olisi saatava jollain konstilla kehitettyä siihen suuntaan, että porukkaa kiinnostaisi jäädä pelien jälkeen "yhdelle" sinne hallille. Winstonia ja muita tämä toki saattaisi hiukan närästää (joskin markkinataloudessa se tarkoittaisi vain sitä, että heidänkin pitäisi keksiä jokin uusi koukku).
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Täytyy sanoa, että tässä kohtaa hiukan ihmettelen ratkaisua. Ei nyt mitään älytöntä valikoimaa toki ole järkevä pitää, mutta kun tölkkiolut ei kuitenkaan ole mitään nopeasti pilaantuvaa, niin ei tuossa ole samanlaista hävikkiriskiä kuin ruokapuolella. Eli vaikka siellä olisi pieni varasto paria-kolmea erikoisempaa vaihtoehtoa, niin ei sillä ainakaan perseeseen tulisi. Ja kunhan valikoima on hyvin näkyvillä, niin jonottaessa ehtii sen valintansa tekemään, eli ei pitäisi hidastaa menoa edes (no, jos myydään kahta hanalajia ja joku valuttaa koko ajan tuoppeja valmiiksi niin siihen verraten ehkä hidastuu hiukan).
Onko muuten gluteenitonta olutta vaihtoehtona? Koffilla on ykkönen ja lintu tuossa kategoriassa kuitenkin.

Niin sitten kun hommataan ne pari-kolme erikoisempaa vaihtoehtoa, niin sitten jää ne muut 100 vaihtoehtoa jotka ovat jonkun makunystyröille juuri ne joita pitäisi olla tarjolla? Eikä sovi unohtaa Lonkeroiden ystäviä, riittääkö pelkkä greippi tai siidereistä tai mitä jos joku haluaa viiniä?

Olisi toki eriasia jos siellä olisi pub jossa oluen myynti voisi jatkua pelien jälkeenkin ja olisi puitteet sitä varten.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Meneekö mielestäsi ihmiset esimerkiksi junan ravintolavaunuun maistelemaan oluita? Ei varmasti, mutta sielläkin vain on muutama eri vaihtoehto tarjolla.

Ei taida Helsinki - Kerava paikallisjunissa olla ravintolavaunuja joten vertauksesi ei ole miltään osalta relevantti.

Muutenkin koomista kun henkilö joka ei peleissä käy maalailee millä ehdoilla voisi jäädä hallille pelin jälkeen. Kova on varmaan halu hankki laatuoluita tuollaiselle asiakkaalle.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Niin sitten kun hommataan ne pari-kolme erikoisempaa vaihtoehtoa, niin sitten jää ne muut 100 vaihtoehtoa jotka ovat jonkun makunystyröille juuri ne joita pitäisi olla tarjolla? Eikä sovi unohtaa Lonkeroiden ystäviä, riittääkö pelkkä greippi tai siidereistä tai mitä jos joku haluaa viiniä?

Olisi toki eriasia jos siellä olisi pub jossa oluen myynti voisi jatkua pelien jälkeenkin ja olisi puitteet sitä varten.

Mielestänne esimerkiksi Koffin omien tölkkijuomien tuominen yhteen ravintolaan nyt olisi ihan mahdoton ajatus?
Mahdollisuus, että lauantaina voisi parikymmentä ihmistä enemmän jäädä pelin jälkeen winstonin sijaan jäähallille käyttämään euroja ei ole mitään?
Ei myydä lähijunissa olutta eikä myydä Koffin kolmosta c- junnujen pelissä. Saman olen huomannut.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi toki eriasia jos siellä olisi pub jossa oluen myynti voisi jatkua pelien jälkeenkin ja olisi puitteet sitä varten.
Kait sieltä taas kaivetaan joku lakipykälä, jossa todetaan, etteivät ihmiset saa nauttia pelin jälkeen oluitaan urheiluseuran järjestämissä tiloissa, vaikka kyseessä on ravintola? Sanotaanko nyt näin että... Olisi aivan mahtavaa istua Ässien pubissa (hallissa), jossa kokoontuis porukkaa ja keskustelua riittäis. Juurikin erilaisia oluita pitää olla ja siinäkin vois pikkuhiljaa hommata uusia, sekä kausi tuotteita. Vois siellä pata-olutkin löytyä, viini kerran jo on. Wingssejä halvalla, ni kyllä porukkaa piisaa.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kait sieltä taas kaivetaan joku lakipykälä, jossa todetaan, etteivät ihmiset saa nauttia pelin jälkeen oluitaan urheiluseuran järjestämissä tiloissa, vaikka kyseessä on ravintola? Sanotaanko nyt näin että... Olisi aivan mahtavaa istua Ässien pubissa (hallissa), jossa kokoontuis porukkaa ja keskustelua riittäis. Juurikin erilaisia oluita pitää olla ja siinäkin vois pikkuhiljaa hommata uusia, sekä kausi tuotteita. Vois siellä pata-olutkin löytyä, viini kerran jo on. Wingssejä halvalla, ni kyllä porukkaa piisaa.
Ei ole olemassa kyseistä pykälää. Todettakoon että Helsingin jäähallissa saa olutta vielä noin vajaan tunnin verran ottelun loppumisen jälkeen. Tuo että tarjoilu loppuu heti ottelun jälkeen kuin seinään on enemmänkin jäänne menneiltä ajoilta. Näin tehdään koska on aina tehty pelätään lisäkustannuksia joita lisämyynti ei kattaisi. Ei myöskään uskalleta osata muuttaa käytäntöjä tai viitsitä. Tuntuu että ainut tunnettu tapa lisätä tuloja on ottelumäärän lisäys.
 
Viimeksi muokattu:

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viikonloppuisin D-päädyssä kyllä on jälkipelit, jossa olutta myydään niin paljon kuin runsaslukuisalle jälkipeli yleisölle ehditään. Tämä nyt luulisi kaikilla olevan tiedossa, mutta edellisistä viesteistä sai jotenkin kuvan että näin ei olisi.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei ole olemassa kyseistä pykälää. Todettakoon että Helsingin jäähallissa saa olutta vielä noin vajaan tunnin verran ottelun loppumisen jälkeen. Tuo että tarjoilu loppuu heti ottelun jälkeen kuin seinään on enemmänkin jäänne menneiltä ajoilta. Näin tehdään koska on aina tehty pelätään lisäkustannuksia joita lisämyynti ei kattaisi. Ei myöskään uskalleta osata muuttaa käytäntöjä tai viitsitä. Tuntuu että ainut tunnettu tapa lisätä tuloja on ottelumäärän lisäys.

Hallin sijaintihan tässä on se merkittävä tekijä, Nordis on keskellä kaupunkialuetta ja Isomäki kirjaimellisesti skutsissa. En epäile etteikö Ässät pystyisi kehittämään aivan vastaavaa konseptia jos vain haluja ja ennen kaikkea tilausta olisi, parin nimimerkin huutelut keskustelupalstalla eivät vielä tarkoita mitään.

Tuo D - päädyn jälkipelit ovat toki tervetullut uudistus, yrittäminen on sallittua.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mielestänne esimerkiksi Koffin omien tölkkijuomien tuominen yhteen ravintolaan nyt olisi ihan mahdoton ajatus?

Ei tietenkään mutta tottahan Ässät nyt ajattelee tuota asiaa kannattavuuden näkökulmasta. Kaljaa joudutaan muutenkin myymään hallilla kallimmalla kuin normikapakassa oten erikoisoluiden tuominen sillä ajatuksella että jos joku ostaisi ei ole kovinkaan hyvää liiketoimintaa.

Mahdollisuus, että lauantaina voisi parikymmentä ihmistä enemmän jäädä pelin jälkeen winstonin sijaan jäähallille käyttämään euroja ei ole mitään?

Ei todellakaan ole. 20 henkeä on ihan nappikauppaa näillä markkinoilla elleivät he sitten halua viettää koko loppuiltaa hallilla.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tietenkään mutta tottahan Ässät nyt ajattelee tuota asiaa kannattavuuden näkökulmasta. Kaljaa joudutaan muutenkin myymään hallilla kallimmalla kuin normikapakassa oten erikoisoluiden tuominen sillä ajatuksella että jos joku ostaisi ei ole kovinkaan hyvää liiketoimintaa.

Totta sinänsä. Jos noita ottaisi valikoimaan, pitäisi homma saada markkinoitua myös. Ei niitä "kukaan" sieltä osaa mennä kyselemään puskista.

Ei todellakaan ole. 20 henkeä on ihan nappikauppaa näillä markkinoilla elleivät he sitten halua viettää koko loppuiltaa hallilla.

Edellä on tätä keskustelua käytykin jo ja näköjään siis Helsingissä homma toimii pelin jälkeen. Tuo "parikymmentä" lisää olisi varmasti sinällään nappikauppaa, olet oikeassa. Mutta jos näiden parinkymmenen kanssa jäisi heidän pari kaveriaan myös sinne hallille ottamaan sitä tavallista kaljaa, niin kerrannaisvaikutus olisikin taas isompi. Samalla tunnelma on yleensä parempi, kun on enemmän väkeä (paitsi jos jakelukapasiteetti ei piisaa).

Joka tapauksessa homma pitäisi tuotteistaa, nytkin on tietämättömyyttä siitä, että jälkipelejä on jo olemassa hallilla. Ja jos tuon saa kunnolla toimimaan, on noiden lisäartikkelien hommaaminen tosi pieni riski, vaikka niiden hinta kovempi onkin. Ainahan erikoistuotteet maksavat enemmän. Valikoima täytyisi silti pitää järkevänä, eli aika pienenä, muuten tuossa paukkuu sormille ihan taatusti. Markkinaosaamista löytyy kyllä tällekin saralle arvioimaan järkevä konsepti (ei, ei minulta).
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Edellä on tätä keskustelua käytykin jo ja näköjään siis Helsingissä homma toimii pelin jälkeen. Tuo "parikymmentä" lisää olisi varmasti sinällään nappikauppaa, olet oikeassa. Mutta jos näiden parinkymmenen kanssa jäisi heidän pari kaveriaan myös sinne hallille ottamaan sitä tavallista kaljaa, niin kerrannaisvaikutus olisikin taas isompi.

Heitän lonkalta että hallille pitäisi jäädä 100 - 200 tyyppiä, että touhu olisi kannattavaa. Yhden myydyn oluen kate ei kuitenkaan niin suuri ole.

Ennen kaikkea tässä on kyse siitä, että tällaisen paikan pitäisi pystyä kilpailemaan Porin keskustan viikonloppuillan houkutusten kanssa. Jos lauantai - iltana kahdeksan maissa pitää voittopelin jälkeisissä nousuissa miettiä että lähteekö Winstoniin vai jääkö hallille, niin kyllä saa aika erikoisoluet olla että suurempi porukka jää.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heitän lonkalta että hallille pitäisi jäädä 100 - 200 tyyppiä, että touhu olisi kannattavaa. Yhden myydyn oluen kate ei kuitenkaan niin suuri ole.

Ennen kaikkea tässä on kyse siitä, että tällaisen paikan pitäisi pystyä kilpailemaan Porin keskustan viikonloppuillan houkutusten kanssa. Jos lauantai - iltana kahdeksan maissa pitää voittopelin jälkeisissä nousuissa miettiä että lähteekö Winstoniin vai jääkö hallille, niin kyllä saa aika erikoisoluet olla että suurempi porukka jää.
Oletko ollut noissa jälkipeleissä hallilla lauantaisin? Kyllä niissä on ryhmää ollut runsaasti, helposti tuo 100-200 ja enemmänkin. Jälkipeleissä on myös paitahuutokauppa, jossa hinta on parhaimmillaan muutamaan kertaan noussut yli tuhanteen euroon.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oletko ollut noissa jälkipeleissä hallilla lauantaisin? Kyllä niissä on ryhmää ollut runsaasti, helposti tuo 100-200 ja enemmänkin. Jälkipeleissä on myös paitahuutokauppa, jossa hinta on parhaimmillaan muutamaan kertaan noussut yli tuhanteen euroon.

En ole ollut, mutta ymmärrän mitä tarkoitat, vaikuttaa hyvin toimivalta konseptilta.

Tässä menee vähän asiat sekaisin, taisin tarttua pikkuisen liikaakin parin nimimerkin maalailuihin siitä, että hallille jäisi parikymmentä tyyppiä mieluummin kuin menisi Winstoniin jos hallilla vaan olisi erikoisoluita myynnissä. Yleisellä tasolla realiteetti kuitenkin on, että etäisyyksien takia Isomäki tuskin on mikään pidemmän ajan jatkopaikka.

Nämähän eivät ole mitään uusia asioita, itse olin muutama vuosi sitten kannattajien edustajana parissakin palaverissa jossa käsiteltiin hallin tunnelman parantamista kannattajien näkökulmasta. Silloin esiin nousi idea kannattajien "omasta baarista" jossa olisi pelien yhteydessä sekä etkot että jatkot. Hienoa kuulla että ainakin jatkoihin on saatu kehiteltyä jonkinlainen konsepti.
 
Viimeksi muokattu:

Tuamas

Jäsen
Sinänsä luulisi, että nykyisen oluen salonkikelpoisuuden ja trendikkyyden aikakautena olisi mahdollista pyhittää Isomäkeen vaikka yksi myyntipiste josta saisi esimerkiksi paikallisten panimoiden tuotteita tai edes Koffin parempia tuotteita.

Konseptoin pojat teille nyt valmiiksi tän homman, ei tarvitse kuin ottaa käyttöön.

Eli myyntipisteeseen X (saatte itse valita) "Porilaine Paari" / "Ekstiä - pubi", baarin seinälle riviin Vellun, Nipan, Halli-Harrin, Jorma Uotisen ja muutaman muun porilaisen legendan kuvat ja sopivan porilaisen kälyinen ympäristö (eli ei tarvitse tehdä mitään).
Valikoima täysin porilainen, eli baarista saisi ainoastaan Huntersin, Ruosniemen panimon ja Rocking Bear Brewersin tuotteita.

Kaikilla noilla perustuote on 0,33 litran pullo, joiden varastointi ja myynti ei vaadi kovin kummoista tilaa tai osaamista (oluen osaa kaataa oikeaoppisesti viiden minuutin koulutuksella), eli 2-4 kylmäkaapilla saa jo komean valikoiman.
Hifistelyhengessä voi toki lyödä hanan tai pari.

Hinnat sitten premium-brändien mukaan, eli esim. 7 € / pullo ja 8 € / tuoppi.

Toki jos tää on liian vaikeeta, niin ei o pakko hei.

Halliremontin hyötykin valuu hukkaan, jos jatketaan peruslinjalla vailla mitään kunnianhimoa. Ruokapuolelle nyt jo muutama hyvä juttu on tullut, siitä plussat.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eikö siellä kulmabaarissa myydä isoa kaljaa? Pyysin muistaakseni "isoa karhua" ja sain 0,33 tölkin hintaan 5e. Odotin, että mulle kaadetaan vähintään 0,4 litraa mukiin.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eikö siellä kulmabaarissa myydä isoa kaljaa? Pyysin muistaakseni "isoa karhua" ja sain 0,33 tölkin hintaan 5e. Odotin, että mulle kaadetaan vähintään 0,4 litraa mukiin.
Olisko ongelma siinä, että hanasta saa vaan Koffia...
Viime matsissa kaikki juomat oli muuten vitosen. Vähän harmitti se eka tölkki..
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Halliremontin hyötykin valuu hukkaan, jos jatketaan peruslinjalla vailla mitään kunnianhimoa. Ruokapuolelle nyt jo muutama hyvä juttu on tullut, siitä plussat.

Tämä. Nyt olisi oiva paikka kokeilla uusia juttuja ja jengiä saisi varmasti jäämään hallille. HIFK:lla Brewer's street toimii varsin mukavasti, vaikka se on ihan perusbaari. Hanasta saa Koffin IFK-bisseä ja matsin jälkeenkin tunnelma on ihan kohdillaan. Oliko niin, että Ruosniemen panimolla oli joku Pata-olut viritys?
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sinänsä luulisi, että nykyisen oluen salonkikelpoisuuden ja trendikkyyden aikakautena olisi mahdollista pyhittää Isomäkeen vaikka yksi myyntipiste josta saisi esimerkiksi paikallisten panimoiden tuotteita tai edes Koffin parempia tuotteita.

Niin, eihän tämä tietenkään kovin vaikeaa noin ajatuksena olisi jos joku vaan tarttuisi toimeen. Koffin parempia tuotteita saa Koffilta bulkkioluen ohessa ja porilaisten oluenpanijoiden joukosta löytyy varmasti sen verran kiekkofaneja, että sinnekin suuntaan luulisi saavan jonkun diilin tehdyksi. Jos kustannukset tämänkin jälkeen hirvittävät, voi homman aloittaa pienimuotoisena ja kasvattaa tarjontaa jos kysyntä kasvaa. Alussa tietysti kunnon panostus mainontaan, hyviä erikoistarjouksia jne. ja yms. Miksei se siitä lähtisi, kokeileminen kannattaa.

Itselläni vain nousee äkkiä kyynisyys tällaisen "kyl mää sitte tulisi hallil jos siäl olis sitä ja tätä" - vouhotuksen kanssa, koska ne samat vouhottajat ovat usein hyviä keksimään aina jonkun syyn sille miksi hallille ei tarvitse mennä. Mutta tämähän ei tietenkään tarkoita että seuran pitäisi sortua samaan asenteeseen.

Ylipäätään toteutunut remontti on varmasti väljentänyt asenteita siitä mikä kaikki on mahdollista. Muistan kun muutama vuosi sitten palstalla syntyi paskamyrsky kun joku (mahtoiko olla @Pratu) heitti että uusitussa hallissa voisi olla drinkkibaari naisille. Nyt kun remontti on tehty, ei ajatus ole varmasti enää yhtä utopistinen.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ruokapuolella on tehty viime vuosina pari hutia. Tähän saakka pahimpana pidin Yyterin Sinapin hylkäämistä. Tuolloin perusteluna oli se, että joku oli kaivannut perinteistä. No se Meiran mössö tuli takaisin, JEE! Miten originellia.

Tänä vuonna ärsyttää suunnattomasti, että A-katsomon takana olevasta siipikioskista vielä viime vuonna myytyjä paneroituja kanafileitä ei enää saa. Tilalle on tullut samaan hintaan jopa nugeteiksi ala-arvoisia, luokattomia nugetteja. Miksi?? Jauhettua teurasjätettä ja lisäaineita, nam! Eipä ole enää muksulle tarjottavaa, kuin perinteinen makkara. Hyvinhän sekin uppoaa, mutta tuo kana oli todella mukava lisä. Tämänkin muutoksen takana oli negatiivinen palaute, kun nugetit eivät kuulemma olleet "oikeita nugetteja". Sama jengi varmaan valittaa siitä, kun makkarassa on lihaa?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Just nyt YLE tv2:lla lentopalloa Isomäki Areenalta. Ainakin tv-kuvan perusteella näyttää toimivalta lentopallo areenaltakin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Halliremontin hyötykin valuu hukkaan, jos jatketaan peruslinjalla vailla mitään kunnianhimoa. Ruokapuolelle nyt jo muutama hyvä juttu on tullut, siitä plussat.

Tuli halliketju mieleen @San Jose Shark #50 viestistä, jossa totesi Ässien budjetin olevan kiristetyn äärimmilleen. Näinhän se on, Ässien budjettia rajoittaa pitkään halliremontiin otettu laina. Olin HIFK pelissä istumassa B5 katsomossa ja yritin saada itselleni oluen erätauolla, ei onnistunut, jonot olivat sen verran pitkät, että jätin väliin. Seisomakatsomon taustan laajennus on ahdas kun halli on täynnä. Näissä peleissä Ässien ravintoloitsijan pitäisi keksiä, miten saada olutta nopeammin ulos. Nyt toimitaan selvästi peruskonseptilla, yksi ihminen seisoo kassan vieressä ja myy kaljaa. Tämä ei riitä kun halli on täynnä, silloin täytyy olla enemmän väkeä, ehkä myyntipisteitä, jotain pitää keksiä. Sama näytti olevan C-päädyssä, kaksi myyntivaunua ja pitkät jonot. Erätauko kestää 18 - 20 minuuttia, kyse ei ole myynnistä vaan logistiikasta.

C-päädyn maauimalan kulmassa olevat pöytäpaikat kiinnittivät myös huomiota. Mielestäni kulmassa ei ollut myyntiä vaan ihmiset istuskelivat siellä. Eikö tuota tilaa kannattaisi vuokrata paikallisille pienpanimoille tms.?

Kuten Tuamas sanoo, Ässien myynti- ja markkinointiosaston täytyy ryhdistäytyä tai hallin rahoitusosuus viedään jatkossakin pelaajabudjetista.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Tuli halliketju mieleen @San Jose Shark #50 viestistä, jossa totesi Ässien budjetin olevan kiristetyn äärimmilleen. Näinhän se on, Ässien budjettia rajoittaa pitkään halliremontiin otettu laina. Olin HIFK pelissä istumassa B5 katsomossa ja yritin saada itselleni oluen erätauolla, ei onnistunut, jonot olivat sen verran pitkät, että jätin väliin. Seisomakatsomon taustan laajennus on ahdas kun halli on täynnä. Näissä peleissä Ässien ravintoloitsijan pitäisi keksiä, miten saada olutta nopeammin ulos. Nyt toimitaan selvästi peruskonseptilla, yksi ihminen seisoo kassan vieressä ja myy kaljaa. Tämä ei riitä kun halli on täynnä, silloin täytyy olla enemmän väkeä, ehkä myyntipisteitä, jotain pitää keksiä. Sama näytti olevan C-päädyssä, kaksi myyntivaunua ja pitkät jonot. Erätauko kestää 18 - 20 minuuttia, kyse ei ole myynnistä vaan logistiikasta.

C-päädyn maauimalan kulmassa olevat pöytäpaikat kiinnittivät myös huomiota. Mielestäni kulmassa ei ollut myyntiä vaan ihmiset istuskelivat siellä. Eikö tuota tilaa kannattaisi vuokrata paikallisille pienpanimoille tms.?

Kuten Tuamas sanoo, Ässien myynti- ja markkinointiosaston täytyy ryhdistäytyä tai hallin rahoitusosuus viedään jatkossakin pelaajabudjetista.
Jälkipeleihin jäi porukkaa viikonlopusta ja voitosta johtuen oikeinkin runsaasti, mutta tarjoilu tökki todella pahasti. Juomaa sai jonottaa pitkään, eikä minkäänlaista purtavaa ollut enää tarjolla. Ei voi ymmärtää, miksei raha kelpaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jälkipeleihin jäi porukkaa viikonlopusta ja voitosta johtuen oikeinkin runsaasti, mutta tarjoilu tökki todella pahasti. Juomaa sai jonottaa pitkään, eikä minkäänlaista purtavaa ollut enää tarjolla. Ei voi ymmärtää, miksei raha kelpaa.

Jäin itsekin katsomaan lehdistötilaisuuden ja jonotin päivän ensimmäisen oluen kulmabaarissa. Tiskin takana ollut miespuolinen tarjoilija oli järkyttävässä krapulassa, kertoili siitä kavereilleen, joille kaateli juomia. Kahteen salmariin vaadittiin kolmen pullon avaamista ja tärisevin käsin shottilaseihin kaataminen oli vaikeaa. Kahden oluen ja salmarin myyntitilanne kesti varmasti viitisen minuuttia, joten raha ei todellakaan ole se tärkein juttu. Näille baarimikon kavereille myyntitilanne oli selvästi mielyttävä.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jäin itsekin katsomaan lehdistötilaisuuden ja jonotin päivän ensimmäisen oluen kulmabaarissa. Tiskin takana ollut miespuolinen tarjoilija oli järkyttävässä krapulassa, kertoili siitä kavereilleen, joille kaateli juomia. Kahteen salmariin vaadittiin kolmen pullon avaamista ja tärisevin käsin shottilaseihin kaataminen oli vaikeaa. Kahden oluen ja salmarin myyntitilanne kesti varmasti viitisen minuuttia, joten raha ei todellakaan ole se tärkein juttu. Näille baarimikon kavereille myyntitilanne oli selvästi mielyttävä.

Aika paljon olen tuolla käynyt, ainakin matsien aikana homma toimii kyllä väkimäärään nähden ihan OK. Siinä missä muuallakin.

Matsin jälkeen en ole ollut kuin pari kertaa, joten sillä otannalla en lähtisi sanomaan mitään muuta kuin sen, että ei ole ollut valitettavaa eikä kukaan ole tiskin takana krapulassa ollut. En nyt takertuisi yhteen paskaan palvelukokemukseen. Et varmaan Satakunnan Kansaan asiasta kirjoittanut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös