Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & Ketterä
  Ketterällä juhlakausi, seura täyttää 60-vuotta.
  Juhlaottelu pelataan 28.10. SaPKoa vastaan, juhlia vietetään 11.11.

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 2. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
 3. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hieno homma, että Kettunen siirtyi Ketterään. Hyvä hankinta Ketterältä ja Kettuselle parasta, että pääsee toivottavasti isoon rooliin ja saa peliaikaa enemmän. Vuoden tai parin päästä Kettuselle voi ehkä Liigankin ovet taas aueta. Joka tapauksessa varmasti parempi ratkaisu hänelle tässä vaiheessa uraa, että saa pelata isommassa roolissa Mestiksessä kuin pelata Liigassa neloskentässä pienillä minuuteilla tai poppari-osastolla. Toivon Kettuselle ja Ketterälle menestystä!
   
 4. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Kettunen oli omasta mielestäni ihan kelpo nelosketjun peluri, mutta varmasti tekee parempaa hakea isoja minuutteja Mestiksessä (Saipalla nyt on heittää noita nelosen pelureita kentälle muutenkin) ja tänään jo ykkösketjussa Jääskeläisen ja Iso-Mustajärven kanssa ja heti pistetilasto auki 0+1.

  Ketterälle myös kauden avausvoitto 6-4 Salonojan Unitedista ja samalla ensimmäinen voitto Mestiksessä. Jääskeläinen 2+1, Laine 2+0, Juntheikki & Vuoti 0+2. Maslovskis avasi myös pistetilin Mestiksessä.
   
 5. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Lainaus:
  Ei ryöstetä pinnoja pojalta, Kettuselle 1+1. :)
   
 6. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Tais olla pakki Kettunen tuo maalintekijä.

  Mites tällä Maslovskisilla on lähtenyt Mestis ura liikkeelle? Suomisarjassa paikoitellen aivan pitelemätön kaveri.
   
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Lainaus:
  Ei, kyllä se Janne oli. Otteluseuranta
  Ja ominkin silmin todistettu.

  Rudolfs parantaa jatkuvasti - tänään jo muutama tuttu väläytys nopeudesta jne.
   
 8. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Olrait, livetulokset.com näyttää edelleen Kettunen M. maalintekijäksi mutta sama se, hienoa jos Jannella hyvä startti kun ei liigassa vielä riittänyt.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Hiljaiseksi on mennyt kirjoittelu Ketterän osiossa, mistä lienee johtuu??

  Noh mutta, onhan j*malauta huima porukka venymään varsinkin kotimatseissa! Annetaan kaverille 2-3 maalia eteen ja sitten alkaa diiseli lämpiämään ja kotiyleisöä aletaan hemmotella.
  Mahtavaa jätkät ja valmennukselle todella suuri käsi! Nyt sitten vieraspisteitä huomenna 3 kappaletta Heinolasta mukaan Imatralle ja hommahan alkaa näyttää sarjataulukossakin kutkuttavalta.
   
 10. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Onpa tosiaan aika hiljasta ollut tässä osiossa,ehkäpä pientä jännitystä ilmassa.Tänään ei kuitenkaan ollut hiljaista ainakaan kotikatsomoissa Ketterän hienossa kolmen pisteen voitossa.
   
 11. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Hulluja kotipelejä pelaa Ketterä. Jos nuo ei lisää katsojamääriä niin sit ei mikään. Joukkue on kyllä äärimmäisen sisukas ja taistelutahtoinen, varsinkin kotiyleisön edessä!

  Enää ei tarvitse miettiä riittääkö Ketterän hyökkäys Mestikseen, onnistumisia tulee laajalta rintamalta. Jääskeläinen, J.Kettunen, Vuoti, Laine ja Juntheikki äärimmäisen kovia pelaajia, muita väheksymättä. Iso-Mustajärvi pelaa hyvin, Ripatti luo tilaa muille ja tekee duunia pirusti, Vuokniemi joukkueen sisun perikuva. Vielä kun puolustusta saadaan tilkittyä lisää, niin pudotuspeleissä ollaan!
   
 12. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä Ketterä! Huikea peli ja upea nousu voittoon. Onko oikeastaan upeampaa kuin voittaa tuolla tavalla kotiyleisön edessä?
   
 13. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Henry Karjalainen try-outille Ketterään, alustavasti kahden viikon tryout, tavoitteena Karjalaisella vakiinnuttaa paikka Ketterästä ja saada loppukauden sopimus Imatralle.

  Linkki uutiseen: Ketterä

  Jukureiden nuori ja erittäin lupaava puolustaja Mikko Kokkonen lainalle Ketterään. 16-vuotias Kokkonen on siis historian nuorin Liigapelaaja ja on edustanut nuorisomaajoukkueita useaan otteeseen. Kokkonen on Ketterässä lainalla lokakuun loppuun saakka.

  Linkki uutiseen: Ketterä

  Edit: Lainan pituus
   
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Lainaus:
  Alustavasti Kokkosen laina on erittäin mielenkiintoinen ja loukkaantumisista kärsivä puolustuspää saa apuja.
  Karjalaisen tryout:sta hieman valjumpi maku, en näe tilausta...(mutta mielelläni olisin väärässä tässä)
   
 15. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Santeri Vuoti Ketterä -> SaiPa
  Joni Nikko SaiPa -> Ketterä