Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ilves & media

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Koikkaaja, 03.05.2015 klo 18.46.

 1. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Vanha koira ei opi uusia temppuja, niin kuin eräs sananlasku kuuluu.

  Tällä kertaa ei kohteena ollut yksittäinen toimittaja, vaan jotain ihan muuta, nimittäin kokonainen ihmisryhmä. Vaikka kuinka olisi oma mielipide kyseessä, niin tuossa asemassa ei kannattaisi päästellä tuollaisia ilmoille, varsinkaan kun firman menneisyys on mitä on. Parempi olisi, että pistettäisiin se sordiino suuhun.

  (Linkki vie twitteriin, jossa twiitti kyseiseen asiaan liittyen.)
   
 2. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Mihis tämä twiitti nyt liittyy? Onko mulla mennyt jotain ohi?
   
 3. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Päivän Ilta-Sanomien paperiversiossa lähes aukeaman kokoinen juttu Sandellin paluusta. Positiivinen juttu. Jutussa Ässä puhkuu paluuhaluja. Sanoo (oma kärjistykseni), että polvessa tuntuu joka aamu jonkinlaista kipua tai kolotusta, mutta paskat siitä, kentälle tekee mieli.
   
 4. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kommentoi Ilves-ottelua - Aamulehti

  "He eivät saaneet kotiyleisöä oikein taakseen eikä tullut hurmosta, mikä oli vaarana meidän näkökulmasta, Manner totesi."

  Ei tullut yleisöltä apua eilen, mikä on tietenkin ymmärrettävää. Samaan tapaan kuin pelaajilla itseluottamus horjuu, niin yleisöltä menee usko voittoon.