Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Ilves Ikuisesti Ry

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana tsekkipiiska, 22.03.2017 klo 23.06.

 1. tsekkipiiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, tunnusta väriä
  Haluaisin kysyä mielipidettänne kyseisestä ryhmästä, joka pitää itseään Ilves henkisenä porukkana joka puhaltaa yhteen hiileen ja toimii aina ilveksen parhaaksi. Onko asia sittenkään näin, itse jonkin aikaa kyseistä ryhmää seuranneena mieleeni on tullut lähinnä historian julma diktatuuri ja sen ilkeät johtajat. Haluaisinkin nyt teidän mielipiteenne kyseisestä Ry:stä? Kyseisen ryhmän johtohenkilö on mm. ryhmän facebook sivuilla julkisesti kommentoinut tiettyjen potkimiensa ihmisten asioita ja mustamaalannut heitä antamatt mahdollisuutta puolustautua. Meinasin jo liittyä kyseiseen Ry:n toimintaan, mutta taidampa jättää väliin. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
   
 2. Bronco Jäsen

  Ellet olisi avannut ketjua, en tietäisi koko yhdistyksen olemassaolosta. Jos kyse on jostain eripuraisesta FB-ryhmästä (kuten aloituksesta saattaa päätellä) niin en haluakaan tietää enempää.
   
 3. tsekkipiiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, tunnusta väriä
  Lainaus:
  Ilmeisesti järjestää kannattaja matkoja yms toimintaa ja on myös pienomistajana... näin olen ymmärtänyt. Kyseisen ryhmän pääpiru ei vain vaikuta siltä että olisi kaikki inkkarit aina kanootissa...
   
 4. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Liittyyköhän tämä purkaus eilisen illan episodiin? Yhdistyksen FB-ryhmästä heitettiin henkilö pihalle, joka yritti myydä lippuja voitontavoittelumielessä paikallispudotuspeliin. Viesti ryhmän seinällä meni jotenkin näin, että lippuja löytyy ja kyselyt yksityisviestillä. Sitten kun joku ryhmäläinen oli lippua kysynyt, oli muun muassa 29 euron lippua myyty 60 eurolla. Ryhmän ylläpitäjä oli erikseen maininnut, että jos lippuja ryhmässä myydään, lipputyypit hintoineen esille. Trokaaminen kielletty. @tsekkipiiska voinee korjata, jos olen väärässä. Itse seurasin tilannetta sivusta.

  Yhdistys itsessään tekee kaikenmoista. Heillä on muun muassa oma harrastesarjaporukka jääkiekkopuolella. Lisäksi järjestelevät matkoja ja muita aktiviteetteja (golf-turnaus...). Tällä hetkellä yhdistys kerää rahaa merkitäkseen lisää Ilves-Hockey Oy:n osakkeita itselleen. Yhdistyksen pääperiaate on tukea Ilvestä positiivisessa hengessä lajissa kuin lajissa. Se taitaa olla se ydinjuttu.

  Yhdistyksen puheenjohtajaan olen saanut tutustua viime vuoden lopulla. Kaveri on todella kova Ilves ja hänellä on kykyä saada asioita tapahtumaan. Yhdistyksen taustalla häärii entisiä ilves.commin ylläpitäjiä, joten tiedotuspuoli on hanskassa ja kontakteja löytyy.

  En ole yhdistyksen aktiivi, vaan ihan tänä vuonna liittynyt rivijäsen. Jos tänne aktiiveja kirjoittelee, niin saa täsmentää.
   
 5. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Sen kummemmin henkilöitä tuntematta on tullut sellainen mielikuva, ettei toisenlaisille näkemyksille ole sijaa. Ilves on paras, Ilveksen toimijat on parhaita ja kaikki Ilvekseen liittyvä toiminta on oikeaa ja parasta. Se missä menee positiivisuuden ja kiihkomielisyyden raja, on lähes veteen piirretty viiva.
   
 6. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilves-Ikuisesti ry on yhdistys, joka tekee ns. Fan Club toimintaa. Mitenkään muuten en osaa yhdistystä kuvailla.

  Ilveksen ympärillä on kolme yhdistystä:
  Share Ilves ry, joka haluaa kehittää Ilvestä omistuksen kautta.

  Osasto 41 Kannattajat ry hoitaa kannattajatoimintaa. Sen tärkein tehtävä on kannattajamatkojen organisointi sekä tunnelman luominen katsomoon.

  Ilves-Ikuisesti ry (en ole selvillä oikeasta kirjoitusasusta, koska tyyli tuntuu olevan tässä asiassa vapaa) järjestää kaikenlaisia tapahtumia ja reissuja sekä sitä ja tätä ja tota. Taisivat osallistua Reiskahöntsyjen MM-kisoihinkin. Vierasmatkojakin suunnittelevat tulevalle kaudelle ja siten, että jokainen saa vuorollaan olla bussin pöydän ympärillä.

  Jokaiselle Ilvesläiselle varmasti löytyy sopiva yhteisö. Toiset haluavat huutaa, toiset haluaa omistaa ja toiset tehdä kaikkea mahdollista.
   
 7. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Lainaus:
  Ilmeisesti Ilves Ikuisesti oli alunperin jonkinlainen vastaisku sille kaikelle negatiivisuudella jotain Ilveksen ympärillä oli (huom. JEE! oli). Heidän yhdistyksessään on kuitenkin yli 200 jäsentä, joten jonkinlaista tilausta tällaiselle positiivishenkiselle toimijalle on siis ollut.

  Itse pidän Ilves Ikuisesti Ry:tä arvossaan, koska siellä on kovan luokan seppiä taustalla. Into tehdä on kova ja se tekeminen johtaa myös tuloksiin. Ei tästä Ilvekselle ainakaan haittaa ole.
   
 8. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  En kaikkea toimintaa allekirjoita, kuten Marko Iso-Mustajärven (perustaja ja puheenjohtaja) itsensä nostattamista, mutta ryhmässä on selvät säännöt jotka löytyvät
  yhdistyksen sivuilta ja jos ei sitä arvomaailmaa jaa niin ei sen toimintaan ole pakkoa osallistua. Hyvää työtähän siellä tehdään Ilveksen eteen, joten en ymmärrä miksi sitä tarvitsisi alkaa dissaamaan.

  Aiheesta lisää
   
 9. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Saattaahan tuo olla ihan rehelllinen faniporukka, mutta PRH:n yhdistysnetti ei ko. yhdistystä tunne.
  Raha asioiden kannalta tuo on mielenkiintoista, mihin menee jäsenmaksut yms.
  Itsellä on kokemusta 80 luvulla ns "Raitis Nuori, Keski-Suomi RYstä" (jota ei todellakaan laitettettu mihinkään rekisteriin),jonka rahat päätyivät kaveripiirin mukana Jyväskylän yöelämään.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 16.22
 10. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilves-Ikuisesti ry löytyy yhdistysnetistä. Kuten todettua nimi hieman riippuu, että kuka kirjoittaa ja milloin kirjoittaa. Eli molemmat isolla ja väliviiva väliin.
   
 11. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Sorry My Bad, löytyihän tuo. Puolustukseksi on todettava että haut PRHn hakukoneesta hakusanoilla"Ilves", "Ilves Ikuisesti" tai "Ikuisesti" ei tuottaneet tulosta.