Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 20.10.2012.

  1. Pika1 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Lainaus:
    Eikös pikku-Tuukkaa ainakin aikaisemmin huhuiltu Kärppiin?
     
  2. Ziggy Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Lainaus:
    Tästä olen tismalleen samaa mielä, ottaisin Aallon ensi kaudeksi ehdottomasti ennen Laatikaista, mutta en missään nimessä molempia.
    Mielestänoi Aalto on pelannut nyt ihan hyvin, kun taas Laatikasen ollessa kentällä saa pelätä koko ajan että minne se kiekon seuraavaksi koomailee. Laatikaisen turhankin kiekollinen ja hidas pelaaminen omassa päässä aiheuttaa todella paljon kiekonmenetyksiä ja sitä kautta pitkiä oman pään pyörityksiä.
     
  3. Peltsi #18 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Juurikin näin. Aalto ennen Ladaa, mutta ei molempia. Ja kun kerran Laatikaisella on jo soppari ensi kaudesta, niin ikävä kyllä Aallolle ei ole tilaa. Parempi ykköspakki tarvitaan, Aalto menisi mainiosti konkaripakin roolissa kakkos-kolmosparissa, mutta Lada vie jo sen paikan.
     
  4. Zamboni Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Ei ole ihan tämän kevään asioita, mutta liittyen isompaan kuvaan on alle listattuna maailmalla pyörivää vahvasti ilvestaustaista hyvätasoista "parhaassa iässä" olevaa pelaajamateriaalia:

    Ville Korhonen
    Marko Anttila
    Tommi Huhtala
    Olli Palola
    Mikael Kuronen
    Perttu Lindgren
    Joonas Rask
    Toni Rajala
    Matias Myttynen

    Joonas Lehtivuori
    Mikko Kuukka
    Jyrki Jokipakka

    Riku Helenius
    Ville Kolppanen
    Juha Metsola
    Sami Aittokallio

    Pari naapurissa pelaavaa jäi mainitsematta, koska ovat niin vahvasti sinne jo sitoutuneet ja joku muukin saattoi jäädä pois tahattomasti tai tarkoituksella. Kaikkia en odota näkeväni enää koskaan Ilvespaidassa, mutta muuttuneiden olosuhteiden johdosta olisi toivottavaa, että edes osa näkee pelaamisen kotiseurassa realistisena vaihtoehtona vielä siinä kohtaa, kun annettavana on muutakin kuin jäähdyttelijän panos. Pari pelaajaa onkin ehkä jo ensi kaudeksi saapumassa huhujen perusteella.

    Uudelle tulemiselle syntyisi lisää uskottavuutta ja yhteisöllisyyttä, jos vaikka vuoden päästä keväällä kerrottaisiin pelaajien X ja Y paluusta Tampereelle. Näitä kun ei ole tällä vuosikymmenellä juurikaan tapahtunut ja seuraa on vältelty kuin romanikerjäläistä heti kun muualle on paikka auennut.
     
  5. ADX_03 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Tampa Bay Lightning
    Kuronen nyt ainakin palaa ensi kaudeksi ja se on varma.. Kolppastakin huhuillaan. Siinä olisi jo kaksi ensi kaudeksi.
     
  6. bulftrik Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Bruins, MM, LHC
    Ilvesfoorumilla on huhua, että Raskia koitetaan naarata kotiin ulkopuolisen rahoituksen turvin. Siis Joonasta.
     
  7. Doug93 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
    Lainaus:
    Velipoikako se ulkopuolinen rahoittaja on :)
     
  8. Peltsi #18 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Kerrankin saadaan odotella positiivisin mielin tulevan joukkueen julkistusta. Runko pirun hyvä, ensi kaudella junnut vuoden kokeneempia ja toimistolla puikoissa uudet sepät. Kolppanen olisi Liigan kärkiveskareita, Kuronen potentiaalinen 30-35 pisteen mies ja jo puheet siitä, että Raskin perässä ollaan tosissaan, kertovat että nyt on uusi aika. Enää ei haut ole pelkkää toivotaan toivotaan -osastoa.

    Mielenkiintoista on kuulla mitä tapahtuu sentteririntamalla. Markku lienee valitettavasti menetetty, mutta Sandell ja Laakso on hyvä pohja. Tuohon sitten Tamminen hakemaan vauhtia alaketjuista. Varmasti tulee vielä ainakin yksi haku ulkoa. Haetaanko Sandellille haastajaa vai toista "tammista".
     
  9. Doug93 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
    Lainaus:
    Kolppanen - Lehtonen olisi kova kaksikko koko Liigan mittapuulla.
     
  10. Peltsi #18 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Kyllä. Ja Koivula-Rask-Rautiainen-Keränen-Kuronen-Liuksiala-Suomi-Ahoniemi olisi melko loistava laituriosasto. Ja käsittämättömän omavarainen.

    No ei mennä asioiden edelle, mutta olispa hieno. Tuohon vielä yksi kunnon sena ja hyökkäys on kunnossa.
     
  11. Peltsi #18 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Aamulehden mukaan Ilves julkaisee jo tällä viikolla sopimuksia. Lähtökuopissa Flinck, Mustonen, Toivonen, Fagerudd, (D`Amigo). Nuohan nyt olikin jo tiedossa.
     
  12. Draco Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tappara ja Ilves
    Kyllä Keräsen ainoa järkevä jatkopaikka olisi mielestäni Ilves. Jos nyt vielä kerran todetaan, että pelillisesti ja hallinnallisesti Ilveksen olisi kuulunut mennä sarjasta jatkoon ja mistä se jäi sitten kiinni - tehojen puutteesta ratkaisupaikoissa. Keränen oli yksi niistä, jolta niitä olisi voinut odottaa. Se osasto on pään sisältä kiinni ja kävi niin, että itseluottamus katosi maailmalla. Seuraava askel on äärimmäisen tärkeä, kun nähdään tuleeko hänestä uusi Jussi Makkonen vai palaako sille polulle, minne oli jo vahvasti menossa. Kyllä se itseluottamus ehkä helpoiten löytyy siellä, missä se silloin ensimmäisen kerrankin löytyi - kovempiin sarjoihin on turha tässä kohtaa haikailla.
     
  13. Peltsi #18 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Ja kyllähän lähtökohtaisesti Ilveksessä tarjoutuisi Keräselle mainio paikka palauttaa itseluottamus ja tehot kohdilleen. Sandell-Keränen -akseli oli viimeksi Liigan tehokkaimpia, miksei nytkin. Antaa myös Ilvekselle herkullisen paikan rakentaa joukkuetta. Sandellin loukkaantumisherkkyydestä tarvitse enää sen enmpää jauhaa, mutta olisihan tuo terveenä ollessaan kova duo yhteen kärkiketjuista.
     
  14. Slite Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tampereen Ilves
    Keräsen osalta olennaista on se, löytyykö halua nousta esiin ja kantaa vastuuta. Taitopotentiaali tiedetään ja itseluottamuksen kautta se voidaan saada esiin, mutta miltä asennepuolella näyttää? Löytyykö Keräsestä sitä johtajuutta joka vie tämän joukkueen joskus isoihin parrasvaloihin asti?
     
  15. kananlento Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
    Lainaus:
    Kyllä tuo ainakin sillä läpimurtokaudellaan johti joukkoja hyvin ja välillä otti voitot melkein yksin. Ja onhan siellä toki myös Laakso ja Sandell mukana, jotka niitä johtajia ovat.

    Laakso toivottavasti saa ensi kaudella putken liikkumaan jo alkukaudesta, eikä vasta pleijareissa.
     
  16. Slite Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tampereen Ilves
    Lainaus:
    Kyllä. Runkosarjapelaamisella ja pudotuspelipelaamisella on silti vissi ero, eikä profiilipelaaja saa kadota kuvasta silloin kun panokset kovenevat ja paine kasvaa. Tätä lähinnä hain tässä takaa, eli pohdin sitä että saako Keränen itsestään riittävästi irti silloin kun sitä eniten tarvitaan. Menneessä Ilveksessä kysymys oli epäolennainen (kun pudotuspeleihin pääsemisestä ei juuri ollut pelkoa), mutta uudessa Ilveksessä tätä toivottavasti joudutaan pohtimaan.

    Lainaus:
    Tätä on todellakin syytä toivoa. Toivottavasti vaisun alkukauden syyt ovat tiedossa ja ne pystytään jatkossa eliminoimaan.
     
  17. kananlento Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
    Lainaus:
    No juu, tämä on ihan totta. Itse ajattelin tässä lähinnä runkosarjaa. Tuo on ihan aiheellinen pohdinnan aihe. Kyllä Keräsellä nytkin yritystä oli Tapparaa vastaan, mutta lopulta laukaukset osui järjestäen logoon. Toisaalta, Keräsen kausi oli nähdäkseni kuitenkin nousujohteinen. Sen verran rapakunnossa taisi olla Jokereista tullessaan, kun ei jalka liikkunut alkuunkaan. Loppua kohti sitä tutumpaa Kerästäkin näkyi välillä. Itseluottamuksella varustettu Keränen voi ensi kaudella olla huomattavasti kovempi pleijareissa kuin tänä vuonna. Ja paino sanalla 'voi'.
     
  18. Melarus Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Lainaus:
    Lainaus:
    Eikös Laaksosta tullut syksyllä isä ja vielä ensimmäistä kertaa ymmärtääkseni. Siinä raskauden loppumetreillä on voinut keskittyminen olla ihan jossain muualla kuin kiekossa, vaikka ammattilainen onkin.
    Siihen päälle huonosti nukutut yöt lapsen syntymän jälkeen, niin palautuminenkin alkaa kärsimään. Nämähän eivät ole mitään faktoja, mutten ihmettelisi lainkaan, vaikka vaikutus olisikin ollut nyt nähdyn kaltainen.
     
  19. kananlento Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
    Lainaus:
    Ok, en moisesta tiennyt. Näin voi hyvinkin olla, että Laakson kohdalla on käynyt. Mietin myös, että olisko harjoittelu mennyt yli viime kesänä, kun edeltävänä oli Laakso saanut hyviä tuloksia oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Tuolloin mies meni selvästi eteenpäin kiekkoilijana, joten olisiko haluttu kiristää ruuvia liikaakin kesällä? Oli miten oli, Laakso on pirun fiksu jääkiekkoilija joten osannee välttää sudenkuopat tulevana kesänä.
     
  20. LiutunLätty Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Lainaus:

    Näinhän se oli. Ja voi hyvin olla hieman vaikuttanut Tapsan peliin esikoisen syntymä.
     
  21. En Liten Pingvin Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    #41 & #66
    Lainaus:
    Lainaus:
    Eiköhän Laakso tapauksessa ollut kyse siitä, että kokenut pelaaja huomasi, ettei pysty pelaamaan koko kautta omalla parhaalla tasolla ja tästä syystä kuntohuippu oli ajoitettu kevääseen. Ei tarvitse mennä kuin pari vuotta taaksepäin, jolloin elämänsä kautta pelannut ja 17 häkkiä iskenyt Laakso pelasi erittäin vaisun playoff-sarjan HIFK:ta vastaan.

    Lainaus:
    Tuli, mutta ei ensimmäistä kertaa.
     
  22. se7en Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
    Laakson Tapiolle voisi kyllä lyödä jo parin vuoden jatkolappua naaman eteen, vaikkei sopimus katkolla olekaan. En tunne miestä, mutta aika paljon johtajankykyjä ja persoonallisuutta kehutaan ja on mediassa osoittanut olevansa täydellä sydämellä mukana Ilveksen tekemisessä. Hieno pelaaja ja varmasti oikea pelaaja kapteeniksi myös tulevilla kausilla.
     
  23. Tarinankertoja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ipa, ipa, ipa, ipaa...
    Lainaus:

    Noi enpä usko... Laakson sentteripeli vaatii ketjuun pelintekijää. Edelliskaudella se oli Sandell, tällä kaudella loppuakohden pelia alkoi tekemään Koivula. Alkukaudellahan Koivula oli vielä raakile ja Whalista ei ollut sen enempää pelin- kuin maalintekijäksi. Sitten Laakso siirrettiin Suomen ja Meskasen keskelle, jossa periaatteessa Suomi olisi ollut hyvä pelitekevä laituri, mutta Suomella ei vaan papu oikein riittänyt viä alkukaudesta fyysiseen peliin, jota Liigassa vaaditaan pelitilan tekemiseksi. Lokakuussa D'Amigo saapui toiseksi laituriksi ja Whal hidasti peliä toisella laidalla. Ei oikein toiminut tääkään kombinaatio Tapsan kaa, ei vaikka Whal vaihdetiin Bulmeriin, joka oli yhtä köntys, joskin vahvempi, kuin Whal. Sitten kokeiltiin taas Suomea (josko pelintekijä) ja Jokista sekä Bulmeria toisella laidalla.


    Keräsen tultua oli tietty ajatus että Keränen olisi se peliä tekevä jätkä, se vaan että ei ollu ja Bulmeri oli jarruna edelleen toisessa laidassa. Joulukuussa siihen sit nostetiin ennen nuorten kisoja Otto (Bulmerin hiihdellessä edelleen toisella laidalla) parix matshix, kunnes palattiin Suomi/Meskanen laitureihin, joista Meskanen korvatiin Ahonimellä saikun alux. Sitten mentiin kokeilujen tielle, jossa laidalla pelas Vuotia, Heleniusta, Haapasta kunnes Koivula palas nuorten MM kisoista 11.1. Kalpa matshiin Tapsan rinnalle. Toisella laidalla pelas Haapanen loukkaantumissumassa ja Bulmerille annettiin viimeisiä mahdollisuuksia. Samoin Suomea koitetiin viä Laakson ja Koivulan kanssa, jotka oli nyt havaittu toisiaan täydentäviksi palasiksi, mutta loukkaantumiset pakotti peluttaan Vuotia jne. ykkösessä. Helmikuussa sitten lyötiin kasaan Rautiainen – Laakso - Koivula. Koivula ja Laakso oli jo alottanu pirteämmän pelin pisteiden muodassa, mutta ton Helmikuun alun jälkeen siis ketju löysi muotonsa ja pelas loppukauden nousujohteisesti.    Kun laidassa on peliälykäs pelaaja, voi Laakso keskittyä omaan osaamiseensa, maalineduspeliin ja aloituksiin. Ei ole vastuussa luovista ratkaisuista kentällä. Kun Laakso pääsi jälleen oikean tyyppiseen koostumukseen, kuten oli Polakin ja Sandellin kanssa, alkoi tulosta syntymään.
     
  24. JaFe Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Anaheim Ducks
    Lainaus:
    Samaa mieltä. Tapsan näkisin mielelläni Ilveksessä vaikka uransa loppuun saakka.
     
  25. Kaukosäädin Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves, Real Madrid
    Lainaus:
    Tästä Aamulehden haastattelusta voi katsoa millä fiiliksillä Tapsa oli Ipan johtajana pleijareissa: Google

    Klikkaa ekaa linkkiä hiiren oikealla ja valitse Avaa linkki incognito-ikkunassa.