Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017.

 1. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Ei jäänyt eilisestä pelistä paljon kerrottavaa, sen verran iso oli tasoero joukkueiden välillä.

  Jotain positiivista sentään löytyi mm. Vanhemman Hämäläisen pelaaminen ja varsinkin pelin rytmittäminen pariin otteeseen, jonka ansiosta saatiin vaihtaa rauhassa ja vasta sen jälkeen menettettiin kiekko keskialueella.
  Niko Korhonen oli myös positiivinen yllätys. Pelasi todella hyvällä liikkeellä ja sai muutaman kerran kuskattua kiekon punaisen yli ja kerran melkein päätyyn asti.

  Fomin loukkasi kätensä keskialueen taklauksessa ja näkyi sattuvan pahasti. Toivottavasti ei tarvitse leikkauksia ja paranee kauden alkuun mennessä. Ei mikään optimaalinen tilanne menettää ykköskorin miestä näin turhan päiväisessä pelissä.

  Kun pakistoon lisätään Otto-Galin duo niin näyttää tuo pakistokin paljon paremmalta. Vahvasti näyttää myös ettei Kinnunen saa kalpasta pelipaikkaa.

  Perjantaina edessä Suomen cup peli rokia vastaan vieraissa, joka toivottavasti näkyy fanseatin kautta.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Taitaa olla Huttusen Otto kunnossa, ensimmäisessä pelissä melkein vuoteen kaksi maalia.. Ei taida kukaan voida kyseenalaistaa onko kapteenin laukaus timanttia Mestiksessäkin.
  Niin vain puuttui avainäijiä, ja kokoonpano oli aika kummalisen näköinen. "Jumbo-IPK" voitti "Varma poff RoKin" siipirikkoisena. Toivottavasti seuraava Suomen Cup peli nähtäisiin Iisalmessa, kyllähän Mestiksen paras yleisö ansaitsisi nähdä tätä herkkua. Silloin saattaisi olla jo kaikki kunnossakin (Fomin ei ehkä).
   
 3. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Kyllä oli Otolta jäätävä paluu kentille, teki niin kuin isot kapteenit tekee eli johdatti tekemisillään joukkueensa jatkoon. Toivottvasti "arpaonni" suosii IPK:ta ja saadaan kotimatsi ensiviikolle. Rosterikin on Fominia(ei varmaan pelaa) lukuunottamatta täysin koossa ja eihän sitä tiedä jos vielä muutama vahvistus eksyisi mukaan. Ite luulen että maanantaina Kankaanmontussa nähdään ainakin Saku Kinnunen joukkueen mukana.
   
 4. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Hienoa kuulla ja nähdä Oton palanneen peleille. Nyt jännitetään missä kunnossa Galin saapuu Iisalmeen ja toivotaan että kärkihyökkääjäksi hankittu Fomin ei olisi pitkään poissa.

  Tosiaan en itsekkään yllättyisi jos Kinnunen liittyisi myös IPK:n vahvuuteen sillä varsin nihkeästi mies on Kalpan mukana päässyt pelaamaan.

  Toivotaan että ensi viikolle arpa osuisi ja saataisiin Cupin peli Iisalmeen.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jääkiekkolehden kausiennakosta IPKn kohdalla puhuttiin seuraavista asioista:
  - Tatu Kokkolan laina on pidempi kestoinen, eli saattaapi hyvinkin koko kauden olla. Tällä haetaan ilmeisesti Hämäläinen-Kokkola-Virtanen järjestystä senttereihin.
  - Saku Kinnunen saattaa palata IPKhon, KalPaan ei jää, mutta ei pidetty varmana IPKhon tuloa.
  - Puolustusta pidetään IPKn heikkoutena, ja sen leveyttä. Hauskaa, kun minä pidän puolustusta ja sen leveyttä IPKn vahvuutena nimenomaan. Toki näille äijille nimet Otto Huttunen ja Damir Galin voivat olla vieraampia, mutta eiköhän kauden jälkeen nää äijät tiiä kaikki Mestistä seuraavat.
  - IPK ennakoitiin sijoille 9-10, jotka on mun mielestä ihan perustellut.

  Jasin kommentti: "Tulokkaat toivat paljon Mestis-kokemusta. Varsinkin ketjuihin on hyvä kilpailutilanne. Ainoa tavoitteemme on päästä tällä kaudella kahdeksan parhaan joukkoon", korostaa kevätkierrokselle päävalmentajaksi tullut Janne Sinkkonen"

  Eli kaikki tehdään pudotuspelipaikan eteen, joten eiköhän hyvinkin nopeasti sentteriosastolla nähdä vahvistuksia, mikäli Tatu Kokkolalla ei riitä Mestiksessä olemaan vahvistus.
   
 6. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Tänään oli tarjolla loistavaa kiekkoviihdettä kankaan montussa: vauhtia, tilanteita, taklauksia jne.. huippu peli!
  Jasi on kyllä kasannut jalkavan ja taistelevan joukkueen. Heitetään tuohon Otto ja Fomin vielä niin hymy nousee väkisin kasvoille.

  Plussat & miinus

  + peli-ilme.
  + Galin, isäntä kaukalossa.
  + Nevalainen, liike erinomaista ja fyysinen peli myös onnistuu.
  + Korhonen!
  + Katosalmi, liike ja fysiikka mennyt askeleen eteenpäin.
  + Autio, luottamusta herättävä ottelu.


  +/- Kivioja, luultavasti parantaa vielä tuosta
  kauden mittaan, oli ihan hyvä.


  - Heinonen, viime kauden pelillinen ilmentymä omassa päässä eli "vähän jälessä".
   
 7. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Reenipelit ovat takana ja edessä odottaa kauden avaus sarjan osalta. Jos tässä vertaa vuoden takaiseen, niin täytyy sanoa että ollaan ihan erileveliltä lähdössä kauteen kuin viime syksynä. Vuosi sitten lähdettiin suomi-sarjan mestarijoukkueen rungolla liikenteeseen. Tänä vuonna joukkue on rakennettu pala palaselta eikä joukkueessa ole yhtään "vapaamatkustajaa" niin kuin viime kauden alussa. Maalivahdeista Tolonen on ollut samanlainen kuin viime syksynäkin, mutta pelien edetessä Tolonenkin viimeistään heräilee. Autio on kyllä tällä hetkellä selkeä ykkönen mielestäni, torjuntatyyli on rauhallinen eikä ylimääräisiä liikkeitä hötkyile jäällä. Pakeista Huttunen on kuntoutumassa kokoajan parempaan, se on kyllä joukkueelle huikea juttu. Sulin on hieno haku pakistoon, pelaa pomminvarmaa peliä vaihdosta toiseen. Koposesta tulee kauden aikana kasvamaan myös johtava pakki alakertaan. Galin on huomattavasti kovemmassa kunnossa kuin viimekaudella. Kokkonen on vastannut hyvin Jasin antaamaan vastuuseen eikä Heinonenkaan ole huono ollut. Niko Korhonen on hieno löyty alakertaan, kaverin liike riittää ja yv:lläkin on vastuuta luvassa. Tuohon kun lisätään Kinnunen niin hyvälle ja vahvalle näyttää alakerta.

  Hyökkäyksessä nuoret Kalpa avut ovat olleet hyviä vahvistuksia joukkueelle, toivottavasti ovat pidempi aikaisia lainoja. Hämäläiset kummatkin ovat hyvässä tikissä, varsinkin Aleksi on saanut kesän aikana lentoa luisteluunsa. Katosalmella on ehyt kesä myös alla, joten maaleja ja blokkeja on lupa odottaa isomäärä. Uusista ukoista Fomin on palailemassa lokakuun aikana pelaavaan kokoonpanoon, häneltä odotetaan isoa panosta hyökkäykseen. Viitanen, Kouvalainen, Pihlajamäki, Pyykkönen on jokaisella osa-alueella parempia kuin viimekauden vakiopelaajat jotka jäi ilman sopimusta (Nuutinen, Savolainen, Heikkilä, Riihola, Kurkinen). Virtanen on kovassa kunnossa ja pystyy pelaamaan periaatteessa mitä paikkaa vaan hyökkäyksessä, omasta mielestä 3sentterin rooli olisi Virtaselle paras(ei missään tapauksessa ykkössenteri ainakaan). Tällä hetkellä siis tarvitaan joukkueeseen selkeä ykkössentteri, saa nähdä miten tämän asian kanssa käy. Patrosella voi olla tiukkaa ottaa vakituinen paikka, mutta kun tämmöisestä taistelijasta kyse, niiin satavarmaan tulee paikan hyväksi käyttämään kuten viime kaudellakin. Kiviojalla loppuu try-outin jatko, vähän kaksipiippuisia ajatuksia hänen jatkon suhteen. Reenipeleissä on pelannut muutaman hyvän erän, muuten ei ole mitään näkyvää saanut aikaan. Mutta kun kokeneesta pelaajasta on kyse, niin varmasti vasta joulun jälkeen hänen todellinen arvonsa tulisi esiin kun ruvetaan tappelemaan loppusijoituksista. Minun mielestä Kivi jatkoon, kiitos.

  Ilahduttavaa on harkkapelissä ollut huomata että joukkueen liikkuvuus on eriluokkaa kuin viimevuonna, nyt ei olla kellekkään hävitty liikkeessä. Joukkueen fyysinen ilme on myös katsomoon näkynyt, nyt ajetaan ukkoa päin hetikin jos vaan siihen on mahdollisuus. Noilla elementeillä nähdään varmasti viihdyttävää ja yleisöystävällistä jääkiekkoa Peli-Karhuilta tulevalla kaudella.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kokkonen ollut ihan yhtä huono kun viime vuonnakin. Ei mitään käyttöä, eikä toivottavasti saa jatkoa. Luulee olevansa joku Erik Karlsson ja lähtee haastamaan, mutta kiekko jää aina ensimmäiseen jätkään. Jos syöttää, niin se menee ohi. Korhonen ollut hyvä.
   
 9. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  On saanut jo jatkon ja hyvä näin. Ei oo tuo meidän pakisto niin leveä. Aika kovaa ripistystä @Knap ei se nyt ihan noi paska ole mitä annat ymmärtää. Viime pelissäkin oli yksi pirteimmistä pakeista ja räpsäytti hienon maalinkin.
   
 10. Big Bear Jäsen

  Mites nämä muut try out-jätkät Nuutinen ja Korhonen? Kivioja sai lisäaikaa pari viikkoa. Mielestäni Nuutiselle ei ole käyttöä, sillä joukkueessa on jo yksi vastaava kouhottaja (Pihlajamäki), jonka esityksiin olen hieman pettynyt. Korhonen on ihan jees ja Kokkonen sellainen pakiston täydennysmies.
   
 11. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Mitä kuulin niin Nuutinen ois huhun mukaan tiimin miehiä loppukauden.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Menisi kyllä levyspakkina, mutta silti saa pelata liikaa tasoon nähden. Viime pelissä tuli maali kyllä, mutta ei se kyllä muuten hirveän hyvä ollut. En kovin montaa hyvää peliä viime kaudella nähnyt Antonilta.

  Lainaus:
  Pihlajamäki ollut taas minun mielestä todella hyvä, ja Jasin sanoin "kotiyleisön lemmikki" se todellakin on. Pirteää tekemistä, taklaa joka vaihdossa eikä pelota hanskoja tiputtaa tarvittaessa. Ei ole mikään täysin sukka kiekon kanssakaan. IPKn näköinen äijä, nopeutta ja kovuutta.

  Uusista tulokkaista ehdottomia onnistujia on ollut: Korhonen, Kouvalainen, Pihlajamäki, Autio ja KalPa lainoista Nevalainen ja Kokkola osunut positiivisesti silmään.
   
 13. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  Viimekauden jälkeen olin itekin valmis pistämään Kokkosen kiertoon, mutta näissä reenipeleissä missä pelannut ollut parempi kuin yhdessäkään viimekauden vähäisissä peleissä. Rosteri pakiston osalta on niiin kapea, että hyvä kun tämmönen pakki käytössä.

  Lainaus:
  Nuutinen on näyttönsä antanut ja tällä kertaa ne ei riittänyt. Kuten aikasemmin sanoin niin Korhonen on kyllä ollut hyvä löytä alakertaan, hän on paikkansa ansainnut. Kyllähän Pihlajamäki on erikaliberin ukko kuin Nuutinen, Pihlajamäen taklaukset osuu useammin kuin Nuutisen ja hänelle on käyttöä niin Av:lla kuin Yv:lläkin. Varmaan pukukopissakin hyvä tsemppari, turhaan ei ole kapteenin C-kirjain ollut Ässien a-junnuissa rinnassa.

  Huomennahan se sitten alkaa sarja, jännä nähdä millaisilla kentillä lähdetään liikkeelle. Ketähän Kalpasta on mukana? Itsellä kova usko siihen että lauantaina meillä 6pistettä kasassa.
   
 14. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Nyt se kiekkokausi alkaa tosiaan toden teolla kun Mestis pyörähtää käyntiin. Veikkaan ainakin hämäläisten olevan samassa kentässä. Tai sitten mennään jo viime kaudesta tutulla Katosalmi-Virtanen-Aatu ketjulla. Saa nähdä mitkä koostumukset Sinkkonen kasaa ja saa nähdä kuinka lennokkaasti karhut sarjan tänä viikonloppuna avaa. Luotto on kova, annetaan miesten näyttää loput!
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kaksi ottelua takana ja siitä ennakkoon vaikeammasta ottelusta 3 pistettä. Roki ottelussa oli pirteä startti kun heti 2-0 johtoon, mutta sen kirikin melkein yhtä nopeasti RoKi tasoihin. Tuomarit oli aika hukassa, päätökset oli kohtuu linjassa, mutta tuntui paistavan sellainen tiedottomuus omaan tekemiseen. Ensimmäinen erä oli IPKn, toinen ja kolmas aika RoKi sävytteisiä. Ei pisteet väärin mennyt, vaikka olisi tuossa kiva ollut edes jatkoajalle mennä.

  SaPKo peli oli työvoitto. SaPKo puski päälle lujaa ja hieman paremmalla viimeistelyllä pisteet olisi mennyt toisin päin. Toisaalta oli IPKlla ne omat paikkansa myös, mutta jotenkin ne oli enemmän sellaisia tuurilla tulleita paikkoja niin en saa niistä yhtä arvokkaita kuin SaPKon one timer paikat tyhjään maaliin. Tuomareille risut siitä ettei kumpaakaan epäselvää maalia käyty puhelimessa selvittämässä, ei voi noin nopeassa tilanteessa tuomarit olla varmoja oliko se maali vai ei. IPKn peli pyöri koko ajan ränneissä, ja koitettiin sitten vastustajan virheestä saada peli nopeasti maalille, se toimi tänään. Viimeinen 5 minuuttia oli aika yhtä päätyä ja ihme ettei SaPKo tehnyt sitä vitutusmaalia siihen loppuun, mutta niin vain pääsi Piipponen karkaamaan ihan lopussa ja mäsäytti aika räkäisen maalin, mutta kaikki lasketaan.

  KalPa lainat ollut ihan kivoja, mutta ei ne kyllä maaleja osaa tehdä (paitsi Piipponen). Paikkoja on lukuisia kaikilla heistä, mutta ei sitä tyhjään maaliin edes kiekkoa saada. Nevalaisella on vauhtia ja nerokkuutta, mutta RoKi pelissä pääsi läpiajoon, niin pari metriä ennen maalivahtia päätti vaan nepata kiekon maalivahdin syliin. Harjoituspelissä Nevalaisella jäi myös monta tyhjää maalia hyödyntämättä, ehkä ei vaan pää kestä hypätä A-Junioreista miesten peleihin, mene ja tiedä. Kokkola ollut merkittävästi parempi kuin viime kauden parissa pelissä, vaikka tehoja ei ole tullutkaan kahdessa pelissä. Koponen ollut hyvä peruspakki, ei valittamista.

  Maalivahtipeli on enemmän kuin kunnossa jos Tolosta voidaan pitää penkillä b2b peleissä. Autio ollut kyllä erittäin hyvä, ei olisi ollut väärin jos olisi saanut SaPKo pelissä ottelun parhaan pelaajan palkinnon, ryösti käytännössä sen pelin IPKlle.

  Pelaajista sen verrna että Galin on kuin uudestaan syntynyt. Viitanen oli tänään todella hyvä, tuota äijää ei saa taklattua nurin, Mestiksen Jagr. Kouvalainen ollut pirteä ja taitaa viime kauden 16 pistettä tuplaantua tällä kaudella. Aatu ollut kohtuu näkymätön, mutta on se pari kertaa käynyt näpertämässä hyökkäysalueella saamatta mitään aikaan. Mutta kuitenkin parhaan pelaajan titteli menee ylivoimaisesti Janne Katosalmelle, aivan käsittämättömän hyvä pelaaja jokaiseen suuntaan, oli jo viime kaudella, mutta taas kehitystä on tapahtunut. Huttunen sitten loukkaantui taas, toivottavasti oli jokin ihan pieni homma ja olisi iskussa jo ensi viikolla. Olisi vähän liikaa tähän alkuun, että kapteeni on klesana taas.

  Toivottavasti Henri Fomin palaa pian tosi toimiin, nimittäin silloin Pelikarhujen osakkeet nousevat puolella.
   
 16. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  - Tulosketjun sentteriä kaipaisin edelleen pelikarhuihin. Joni Ikonen on edelleen todennäköisin tähän hätään, jos kalpa lähtee hankkimaan uutta nostetta pelaajamarkkinoilta.

  - Puolustus ei tule kestämään pitkään, jos Huttunen on jatkuvasti sivussa = jälleen katseet kalpan suuntaan, koska Mäkinen ja Kinnunen eivät ole liigatason pelaajia.

  - Nevalainen saa aikaan enemmän kuin moni muu kentällä: taklaa, riistää, luistelee.
  Piipponen voi yltää koviin tehoihin ja tuntuu että tulee vain parantamaan kauden mittaan peliään.

  - Galin hieman epävarma eilen omassa päässä. Eteenpäin on menty ainakin kunnon puolesta, kun ei tarvitse puuskuttaa joka vaihdon jälkeen ja nojailla mailan varassa polviin. Toivottavasti iskee myös tällä kaudella tehoja, kun mielellään on se "neljäs hyökkääjä"

  Paljon hyvää oli roki/sapko peleissä, mutta riittääkö tällä hetkellä kalusto pitkässä juoksussa?
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Joni Ikosta olen itsekkin miettinyt, ja olisi kyllä aikamoinen velho Mestiksessä, vai onko ongelmana sittenkin miesten peleihin sopeutuminen? Kinnunen palannee IPKn rosteriin lokakuun aikana, kerran ei ole kuuleman mukaan kovin kummoisesti KalPassa pelannut, Mäkisestä jäänyt mieleen sellainen äijä että ei tule pelaamaan IPKssa peliäkään vaan on sellainen KalPan Anton Kokkonen jota peluutetaan väkisinkin. Täytyy muistaa kuitenkin että KalPan rosteri on todella ohut, joten tuskin sieltä nyt ihan hirveästi on porukkaa tulossa tänne.

  Huttunen jos on pitempään poissa niin jo valmiiksi heikko YV kärsisi taas. On muuten käsittämätöntä että Huttuselle ei pedata laukaisupaikkoja, vaan näpräillään kiekkoa ennemmin vasemmassa laidassa kokoajan ja jos vaikka etukulma aukaise niin heitetään sinne kiekkoo ja toivotaan että maalivahti imuroi tai sylkee ja tulisi tilannetta maalineteen (josta IPK ei muuten koskaan maaleja tee). Ei ihme ettei YV toimi. Alivoima on varmaan sarjan parasta ollut tähän mennessä, ehkä liian passiivista niin vastustaja saa koko YVn pyörittää rauhassa, ja kuten eilen nähtiin, niin nämä taitavemmat joukkueet saavat kyllä paikkoja tällä tyylillä, eilen vaan SaPKolle ei maistunut.
   
 18. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Tästä syystä uskon, että kalpa lähtee pelaajamarkkinoille ja hankkii hyökkääjän sekä muutaman peruspakin. Ikosella ei riitä vielä liigaan taso ja tuskin kannattaa poikaa pitää nelosketjussa/poppareilla, jos pelaajan kehitystä ja etua ajattelee. Iisalmessa olisi kuitenkin iso rooli tarjolla ja paikka ottaa harppaus miesten peleihin.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kristian Kangas vapautui Kärpistä, ja olis kyllä mahtava vahvistus vaikka sentteriä tää enemmän huutaakin. Pelasi viime kaudella Hermeksessä kovilla tehoilla 17+21, eli olis sitä kaivattua maalintekovoimaa, eikä pelkkää puurtajaa tuolla rosterissa. Fomin-Kangas vois olla aika timanttinen tutkapari, olisi roolitukset kunnossa. Ainut syy miksi edes mainitsin asiasta on se että pelasi JaSin alaisuudessa SaPKossa, ja toivottavasti mies on vakuuttunut JaSista ja näkisi IPKn olevan hyvä paikka ponnistaa liigaan. Yksi helpoimmista paikoista Iisalmi on nousta liigaan, kun KalPan rosteri ei kummoinen ole ja sieltä kyllä tilaa löytyy Kristianin tapaisille äijille jos luistin luistaa.

  Onko kellään tietoa millon Fomin on pelikunnossa? Tai Huttusesta lisätietoja? Olis aika tärkeät lisät ens viikon peleille.
   
 20. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Kangas ois aika kova haku, mutta kuten tuumailitkin niin sentteriä tänne tarvittaisin kipeästi. Ihmetyttää edelleen kovasti miksi Virtanen pelaa niin paljon ja tuossa roolissa, Aleksi joutuu sitten tahkoamaan neloskentässä??? Vois tuo ykkös-ylivoimakin toimia paremmin kun Virtasen paikalla olis joku muu. Fomin tuskin vielä pelaa tällä viikolla, mutta ei ole enää tiukassa hänen kaukaloon hyppääminen tositoimiin. Huttusella pieni alavartalo vamma(ei polviin liittyvä), pelannee tällä viikolla normaalisti( Edit tuskin pelaakaan). Virtanenhan tippui viime pelissä myös, hänen poissa-oloaan tuskin huomasin muuten kun siinä että Kokkola pääsi lopussa Aatun ja Katosalmen väliin. Kinnunen ei ole kyllä Kalpassa loistanut, lienee vaan ajankysymys kun komennus tänne käy. Ikosen itseluottamukselle voisi tehdä hyvää muutama kuukausi mestispelejejä hyvässä roolissa. Omissa papereissa Ikonen ois heittämällä ykkössentteri IPK:ssa tällä hetkellä.

  Lauantaina omaan silmään otti Aution varma pelaaminen sekä Galinin peli joka ihan eritasolla(hyvässä mielessä) kuin viimekaudella. Hyökkääjistä Kalpa-lainat on pirteällä jalalla pelistä toiseen. Katosalmen taistelu-ilme on myös ihailtavaa. Aleksille kaipaisin enempi vastuuta ja Virtaselle sitä 3-4kentän roolia johon ois ihanteellinen sentteri :)
  Huomenna saapuu Ketterä vieraaksi tänne, itsellä kova usko ja luotto siihen että pisteet jää satavarmasti Iisalmeen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2017
 21. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Huttunen ja Virtanen sivussa illan pelistä... Ihan iskukykyinen nippu silti kasassa, mutta kunhan vain ei ois pidemmät huilit kyseessä.
   
 22. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Ja päälle vielä pitkäaikaispotilas Fomin. Täällä paljon kehuttu Pihlajamäkikin voisi alkaa lunastaa tehojen muodossa lupauksiaan, vai onko nuorukaisesta edes vielä isoon rooliin Mestiksessä?
  Ketterällä Myllyniemi maalissa, joten nyt pitää todellakin käyttää maalipaikat ja puolustaa itse vieraat vähille maaleille. Tiukka peli tulossa.
   
 23. tzuiz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Manchester Broilers, IPK
  Makeat pisteet Ketterältä. Tasainen peli jossa Ketterä ehkä hallitsi enemmän. Piipponen- Nevalainen-Pyykkönen kolmikko järjesti lähes kaikki IPK:n maalipaikat. Piipponen etenkin on sellaisessa vireessä että ei tule jäämään ilman pisteitä missään pelissä.

  Viitanen ampui 40 sekunttia ennen pelin loppua vastustamattoman, löysän röpelövedon, joka meni V-asennossa olevan Myllyniemen patjojen yli, munasuojien alta, pystykiekkona maaliin. Se on sitä taitoa.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kolmen pelin jälkeen saldona 6 pistettä. Ketterä oli noista peleistä IPKlle ainoa painepeli josta oli pakko ottaa voitto, RoKi peli oli mielenkiintoinen ja olisi voinut kääntyä kummalle tahansa loppujen lopuksi. SaPKo pelistä kyllä tuli hieman jopa yllätykseksi pisteet, onneksi kohdattiin SaPKo näin aikasessa vaiheessa, eikä silloin kun koneet on saatu Savonlinnassakin käyntiin.

  Eilisessä pelissä näkyi kyllä kärkijätkien poissaolo. Hienosti puolustettiin eilen ja tehtiin tarvittavat maalit. Tuuripomppuja oli kyllä eiliset maalit, mutta eikös hyvällä joukkueella kuulukkin olla tuuria? Myllyniemi oli kyllä itse epävarmuus eilen, paljon on tultu alas liigatasosta. Jasi mainitsi että saattaisi etelän kiertueelle saada lasaretista apuja, ja toivotaan että sieltä olisi jo vaikka Fomin kunnossa, olisi mielenkiintoista nähdä äijän peliä. Huttusella ja Virtasella tuskin mitään kovin vakavaa on kun eivät isompiin operaatioihin joutuneet, (Pihlajamäestä ei mitään tietoa) joten lähdetään sillä oletuksella että ensi viikon perjantain kotipelissä olisi ykkösmiehistö.
  Katosalmi - Al. Hämäläinen - Aatu
  Kouvalainen - Kokkola - Fomin
  Piipponen - Pyykkönen - Nevalainen
  Pihlajamäki - Virtanen - Viitanen
  13h Kivioja

  Koponen - Huttunen
  Galin - Korhonen
  Sulin - Kokkonen
  Heinonen

  - Ykköskentään Suonenjoen Sedinit ja Katosalmi, toimii varmasti.
  - 2. Kenttä on uus koostumus, Kokkola-Kouvalainen pelannut hyvin yhteen, ja Fomin ei voi pilata mitään.
  - 3. Kenttä ollut paras koostumus ja kerran homma skulaa niin miksei. Nevalainen sais pikku hiljaa alkaa osumaan putkien väliin, ollu enemmän kuin paljon niitä paikkoja.
  4. Kenttä yhtä tasainen kun muutkin kentät, sama se mikä se ketjun numero on.
  - Kokkonen ansaitsi eilisillä näytöillään TOP6 paikan mun hahmotelmiin.
  - Tutut parit muille, sais kyllä se Kinnunen alkaa tulee kerran ei Liigassa pärjää.
  Ylivoimaan pitäs saada jotain eloa, se menee lähes aina siihen, että pelinpyörittäjä näprää kiekkoa, käyttää ehkä nopean syötön, mutta heti kiekko takaisin ja näpräys jatkuu. Sitten kun siinä on hetken leiponut kiekkoa, heitetään kiekko moken syliin pienestä kulmasta. Kaikki muut Mestis joukkueet saavat neliötä liikkumaan ja pääsee one timereita ampumaan, mutta en ole nähnyt varmaan yhtään one timeria IPKlta tältä kaudelta. Kylmä fakta on vain se, että jos ylivoimilla ei tee maaleja, peli on hyvin hankala voittaa.

  Tuosta joukkueesta paistaa sellainen taidottumuus, tai kompensoidaan taitopuutteita fyysisydellä. Vakavasti otettava ykkössentteri, ja tämä joukkue voidaan kokea vieraissakin pelottavaksi.

  Etelän reissu tulee olemaan hankala, TUTOlla on onneksi ollut jonkinlaisia vaikeuksia joten hyvin kautensa käynistäneellä IPKlla on siis sauma iskeä. K-Vantaa aloittanut hyvin, eikä heillä ole edes peliä perjantaina, joten tuosta matsista on vaikea kuvitella pisteitä. Viikonlopun jokainen piste on voitto, mutta laitetaan toiveeksi 2 pistettä, ja mikäli se ylittyy ollaan erittäin hyvillä vesillä.

  EDIT: IPK olikin tiedottanut loukkaantumisista nyt. Fomin ei ensi viikollakaan vielä välttämättä kokoonpanossa. Pihlajamäki pidempään poissa yläraajavamman takia. Virtanen, Huttunen ja Heinonen palannee ensi viikolla takaisin kokoonpanoon. Eli Turkuun ja Vantaalle ei vahvistuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2017
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Turpaan tuli yllätys yllätys. Turusta tule varmaan koskaan pisteen pistettä, sen verran hankala paikka se on isoine kaukaloineen.

  Itse useiden pelien aikana kyseenalaistan tuomareiden päätöksiä, ja linja on vaikea joskus hahmottaa kun oman joukkueen rikkeitä ei aina yhtä suuriksi laske kun vastustajan. Mutta eipä havaintoni kovin mönkään ole mennyt, koska Jasi varmaan ensimmäistä kertaa IPK pestinsä aikana valitti tuomareista, eikä vain tämän ottelun tuomareista. Selittää myös miksi YVtä ole jaksettu harjoitella kun sitä ei tulla koskaan saamaan, kun vastustajat ei tee seeprojen mukaan vääriä juttuja.

  "— Hieno taistelu, mutta valitettavasti se ei tänään riittänyt pisteille. Toisessa erässä tehtiin virheitä, joita ei tällä tasolla kärsi tehdä. Pettynyt olen tuomareiden toimintaan ja tästä olen yrittänyt viestiä aikaisemminkin. Pettynyt olen siihen ylimielisyyteen mitä me kaukalossa kohdataan, Sinkkonen toteaa."