Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut
  Lainaus:
  Ensinmäinen mestis kausi päättyi ennen kuin kerkesi kunnolla alkaa. Olisi varmasti saanut kauden aikana enemmän itsestään irti ja totutellessa menee varmasti nyt myös kauden alku.
  Oton ehdoton vahvuus on laukaus, joka on kova ja tarkka. Ylivoimalla varsinkin vaarallinen ja jos ei kuti uppoa sisään niin niistä tulee pahoja ripareita. Monesti tuli harmiteltua miehen loukkaantumista, kun kenestäkään ei ollut ottaamaan sitä roolia. Eiköhän se liike parane sitä mukaan kun saa pelejä vyön alle ja odotan että mies tekee +15p, jos pysyy ehjänä.
   
 2. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  Suomi-sarjassa viimeisellä kaudella ehdottomasti sarjan top3 pakkeja, ellei jopa koko sarjan paras. Liike ei ole Otolle ikinä ollut vahvuus, eikä nuo lukuisat polvivammat ole sitä asiaa kyllä parantanut. Itselle on iso pettymys jos Otto ei ole terveenä ollessaan joukkueen tehokkain pakki. Pelaajana Otto on ehdoton liideri joukkueelle eikä varmasti viimekaudellakaan ollut turhaan C-kirjain rinnassa. Osaa vaatia pelikavereilta paljon ja komppaa sitten vielä omilla tekemisillään muistakin kaiken irti. Pari edellistä kesää on jäänyt reenien osalta vajaaksi, kun ollut noita vammoja eikä tänäkään kesänä ole ihan täysillä päässyt reenaamaan alusta alkaen. Mutta ukkoa kun välillä aina näkee niiin täytyy sanoa että eipä ole nuin kovassa kunnossa ollut ikinä. Nyt vaan pitää toivoa että äijä pääsee terveenä kauden vetämään ja niin kuin toiseen ketjuun laitonkin niin täysin mahdollista että jossain vaiheessa Otto käy kalpan riveissä pelaamassa. Ehdoton vahvuus pelillisesti Otolle on juurikin tuo yv-peli ja laukaus siinä. Jos johonkin sitä parannusta toivoisi niiin se olisi tuo liike, mutta onneksi se on asia mihin voi vaikuttaa ja väittäisinpä että tulevalla kaudella nähdään edelliskausia liukkaampi Huttunen kaukalossa. Ensimmäisille IPK-edutuskausille Otto tykkäsi pelata vähän yli-kovaa ja hakea niitä vastapallopommeja mutta aikuisemmalla iällä nämä on karisseet pois. Kovuutta osaa jakaa hienosti, niin että joukkue ei sitä turhaan kärsi. Ensikaudella odottelen innolla jos Jasi päättää nakata Galinin Oton pakkipariksi, sillon ei ole kellään mukavaa meidän maalinedessä.

  Joka tapauksessa tuleva kausi on monellakin mielellä Huttusta katsoessa mielenkiintoinen. Nyt on molemmat polvet kunnossa ja ukko reenannut ihtensä fyysisesti hurjaan kuntoon. Ei voi muutakun odottaa sitä lopullista läpimurtoa tällä kaudella.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  @Sven Tuuva @-Olvi-
  Kiitos. Pitääpä pistää tarkkailuun. Ilman jalkanopeutta ei oo asiaa liigaan, toivottavasti saa sen asian korjattua kesän aikana.
   
 4. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Pari viikkoa pitäis vielä odotella ja sitten pääsee näkemään minkä näköistä seppää siellä karhunuttua kantaa ensi kaudella.
  Onko kuulunut vieläkö haetaan lisää pelimiehiä?
  Se ykkössentteri?
   
 5. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut
  Lainaus:
  Mutu tuntumalla sanottuna, varmasti toimistolla seuraavat mahdollisia vapaita pelaajia, mutta ei tässä akuuttia hätää sen hankinnan kanssa ole. Toki sentteri osasto on kovin laiha vielä ja kaipaisi ehdottomasti sen profiloituneen keskikaistan hinkkaajan.
  Voi olla mahdollista, että se puuttuva palanen tulee kalpasta (Gymer/"Ikonen"/?), mutta suhtaudun aina varauksella lainapelaajiin. Jos Ikosen siirto Frölunda ->Kalpa onnistuu, niin voisin kuvitella pojan pelaavan mestistä sekä liigaa ensi kaudella.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, HS & HSB
  Lainaus:
  En usko, että tuon tason lupaus vaihtaa Suomeen ja mestikseen. Eiköhän Ikonen tullessaan ole ns varma liigapelaja.
   
 7. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Kalpan uutisessa Ikosen ja Texierin sopimuksista oli lista sopimuspelaajista ja silmään pisti Saku Kinnusen nimen puuttuminen näin IPK-lasien läpi katsottuna.
  Onko Kinnunen IPK:n vai Kalpan mies?? Joku tryout Kinnusella taisi olla Kalpan kanssa.
  Puolustushan näyttäis tosi hyvältä jos Koponen ja Kinnunen molemmat pelaa lähtökohtaisesti täällä koko kauden.
  Ja tietty kaikki pysyis suhtkoht kasassa.

  KalPa nappasi hyökkäykseensä kaksi kansainvälisen tason lupausta | KalPa

  Edit. Toki Kinnusen nimi löytyy sitten pelaajalistasta Kalpan sivuilta.
   
 8. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  KalPalla on nyt listoilla hyökkkääjiä yli seitsemään kentälliseen eli 22 hyökkääjää, joten kaiken järjen mukaan IPKhon päin olisi pelaajavirtaa ensi kaudella varsinkin kun vielä ykkössentteri tulee ainakin vielä joukkueeseen. IPK olisi a-junnuja perempi paikka pelata noille, jotka eivät mahdu liigarosteriin. Uskon, että joku pakkikin päätyy Iisalmeen.
   
 9. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Hyökkääjiä KalPalla toki on paljon, eikä kaikille liigassa roolia tule olemaan ensi kaudella. Toinen asia on, riittääkö näillä KalPan junnuilla taso Mestikseen. Tämäkin riippuu paljon pelaajan roolista tottakai, mutta mitään ykkös-kakkoskentän ratkaisijoita ei viime kaudella pääasiassa Nuorten SM-liigaa pelanneista kannata odottaa. Hyppy junnujen liigan ratkaisijasta Mestikseen tulosrooliin on nykyään aika iso.