Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Laakkonen laukoi hanakasti ja tulostakin tuli pelaamissaan peleissään, joten kelpo olisi pelimies ipk:lle.

  Joonas Riekkinen
  Eliteprospects.com - Joonas Riekkinen

  Ei mikään nuori pelimies enää, mutta ei nyt niin vanhakaan ja tältä seudulta kotoisin.

  Tässä alkaa olemaan tosiaan sellainen tilanne, että loppuu valinnanvara pikku hiljaa esim. EU on kasannut todella kilpailukykyisen joukkueen jo nyt, mutta onhan Espoosen varmasti kovempi veto kuin Iisalmeen. Myös muilla jengeillä tasaiseen tahtiin tulee sopimuksia ulos, mutta Iisalmen toimistolla nukutaan nyt pahasti vai mitä siellä tapahtuu?!
   
 2. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Kyllä on hiljaista IPK:n tiedottamisen osalta, muut joukkueet paukuttaa päivittäin sopimuksia tiskiin mutta IPK:sta ei kuulu mistään mitään. Kausikortteja myydään ja aika rajuin hinnankorotuksin, varmaan moni miettii ja haluaisi joukkueen kokoonpanosta infoa ennen kuin ostaa kallista korttia.

  Lyödään nyt tänne esille tuo "isokala" mistä olen tännekin kirjottanut jonka perässä tietojeni mukaan IPK on ollut ja on edelleen.


  Eliteprospects.com - Teemu Virtala
   
 3. Big Bear Jäsen

  Pelaajia lappaa muihin seuroihin ovista ja ikkunoista, ja meillä ei oo mittään. Voimalla seitsemän miehen. Helvetin halvaantunutta porukkaa toimistolla (jos meillä sellaista edes on). Ja kausikorttikauppa käy kuin siimaa...
   
 4. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Yksi huomionarvoinen asia tässä on ettei pelaajaliikennettä ole ollut myös pois Iisalmesta. Ottajia varmasti olisi monen kohdalla, mutta sopimuksia ei ole suuntaan eikä toiseen. Vuosi sitten runko oli tässä vaiheessa jo hyvin kasassa, nyt vaan ollaan arvauksien varassa.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Noniin! Tuodaampa ehkä hieman kaukaista spekulaatiota tähän peliin. Ainars Podzinsilla on IPKn lippis päässä hänen Instagramin mystoryssaan. Tämähän nyt ei mitään kerro, mutta monesti pidetään oman seuransa fanituotteita päällänsä siviilissäkin. Toki voi olla että joukkuetta ei ole vielä, ja edustaa vielä vanhaa seuraansa. En tiedä, mutta toivottavasti tuo olisi merkki siitä että Podzins jatkaa.

  Podzins on ilmeisesti käymässä nyt kotonaan Latviassa, vai missä ikinä kotinsa onkaan, mutta jossain tuolla idässä se on.
   
 6. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Jos joltain mennyt tämä siirto ohi niin tässä se on: Antti Leskinen, Ipk -> Hc Kalmar

  Ei varmasti mikään yllättys ettei Leskinen jatka pelikarhuissa, mutta näin foorumitasolla voi sen mainita ohimennen.. Toivottavasti kiekko tarttuu paremmin länsinaapurin "rautaliigassa".
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Janne Pälve Hermekseen.
  Noh tuota. Olisihan Jännen voinut pitää, mutta jos tuo raha käytetään hyvin, niin tässä on enemmän positiivisia asioita. Oli hirveän hasardi välillä, eikä oikein uskaltanut laukoa YVllä, vaan aina piti siirtää vastuuta. Todennäköisesti olisi ollut kallis pelaaja pitää, ja jos samalla rahalla saisi esim Kinnusen tai Galinin pidettyä, niin olen enemmän kun tyytyväinen asiasta.
  Hermekselle vahvistuksia puolustukseen - Pälve ja Blomberg matkaavat Kokkolaan - MESTIS - 18.05.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 8. Big Bear Jäsen

  Pälvettä voi tulla vielä ikäväkin, ihan riippuu siitä että millaisia kavereita saadaan sainattua. Yhdellä Otolla ei vielä kuuhun mennä. Olihan tuo Pälve huonona päivänä todella huono ja toisaalta taas hyvänä päivänä erittäin hyvä. Tehopisteitä syntyi nousijajoukkueen pakille kuitenkin kohtalaisen hyvin. Aika pelottavaa tämä seuran suunnalta tuleva hiljaisuus. Mitä siellä juonitaan vai juonitaanko mitään?
   
 9. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Ei kuulunut soppareista mitään tälläkään viikolla.. mutta onhan tässä vielä elokuuhun aikaa.

  x-x-x
  Katosalmi-x-x
  Kouvalainen-x-x
  Patronen-Fofanov-x

  x-x
  x-Huttunen
  x-x
  Heinonen

  Tolonen - x
   
 10. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Muutama puuttuva palanen on vielä karhujen palapelissä.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Jussi Viitanen ja Aleksi Hämäläinen IPKhon. Kummallekkin peukku. Aleksi jos saisi nyt kauden ilman loukkaantumisia, jälki voi olla tosi hyvää. Myös Aatu jos jatkaisi Aleksin ohella niin oi että. Tosin hieman huolestunut olen jos Aleksi on se meidän ykkössentteri.

  Viitaselle kans peukku jos ei kallis mies oo ollut. Kolmoskenttään hyvä puurtaja, jolta voi odottaa upgradea ja ehkä myös ylemmäksi. Alivoimalla kuulemma hyvä ja sellainen Katosalmi v2. Kesäreenailu ei kuulemma ole maittanut, joka huolestuttaa siinä mielessä että kaverilla on 95kg painoa. Hienoa että jätkä on iso 188/95, mutta kuinks kankea sitten? Työmiesten joukkuehan tää on.

  E: Haluaisko joku KeuPafani kertoa vähän Viitasesta? @JusuPlus @LikainenLegenda
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2017 klo 18.51
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Luistelu ei ole Viitasen vahvuus, mutta peliälyä löytyy senkin edestä. Hyvä suojaamaan kiekkoa. Suhteellisen pehmeä kokoisekseen. Hyvien pelikavereiden kanssa varmasti hyödyksi joukkueelle, toivottavasti pysyuu ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Isosta maailmasta pelityyliltään muistuttaa jonkin verran Jevgeni Malkinia.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Jees, kiitokset! On kyllä tullut liikaa nähty näitä iso mutta pehmeä. Ihan vakuuttava maalimäärä tosiaan viime kaudelta, uskon että tulee ottamaan seuraavan stepin IPKssa.
   
 14. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Eli siis Locans vol 2. Toivottavasti ei kuitenkaan.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Melkein realistinen unelmakokoonpano.

  1X - 1X - Podzins
  Katosalmi-Hämäläinen-Hämäläinen (A)
  Kouvalainen-Virtanen (A)-Viitanen
  Patronen-Fofanov-Putkonen

  Galin - Huttunen (C)
  Kinnunen - 2X
  W. Ruuskanen- Tolvanen
  Heinonen

  Tolonen - 2X

  - Boldatut on toivomuksia tuohon kokoonpanoon.
  - 1X = Ykköskorin jätkä, ja olisi missä tahansa joukkueessa kahdessa kärkikentässä. Toisen pitäisi olla se THE SUPERSTAR.
  - 2X = Selkeästi parempaa keskiarvoa kaikista mestiksen pelaajista.
  - Tolvanen voisi olla ihan luonnollinen jatkumo tuossa kolmosparissa. Hyvä olisi pitää kuitenkin viime kaudelta joitain jätkiä, niin tietää minne ollaan menossa, arvokasta kokemusta. Eihän se nyt aina mitenkään loistavasti pelannut, mutta jos nyt ei kovin kallis olisi, niin menisi. Pitää muistaa vaan se, että rahaa ei ole loputtomasti, ja jossain pitää säästää.
  - Tuosta Galinista olisi hieno saada seuraava Fofanov, joka pelaa pitkän uran Iisalmessa, ja on joskus jopa kapteenistossa.
  - Waltteri Ruuskasesta olen aiemmin kirjoittanut, ja sopisi mielestäni loistavasti Iisalmeen. Toinen vaihtoehto tuohon voisi olla KalPan Janne Koponen, ei taida olla ensikään kaudella tilaa vakikokoonpanoon.
  - Kinnunen on suuri kysymysmerkki. Ottajia varmasti löytyy, mutta haluaako kenties jatkaa lähellä Kuopiota, koska sieltä se todennäköisin liigapaikka löytyisi ensi kauden jälkeen. Vielä ei riitä Liigaan.
  - Putkosen jatko näyttää sinällään huonolta, että Kouvalainen luultavati aloittaa kolmosesa kuten Sven Tuuva pohtikin. Neloseen hän on mielestäni liian hyvä, mutta olisi kyllä loistava sielläkin, ja ei tuo nelonen mikään jarrukenttä ole kuitenkaan.
  - Virtalan veljekset ovat pellailleet nyt samoissa seuroissa kaksi kautta, eli todennäköisesti haluaisi ensi kaudellakin samaan seuraan, ja voi kyllä olla aika kallis kaksikko. Hokki tuskin heistä enää kilpailee, koska sentteriosasto heillä on aika täynnä. Iisalmi olisi sinällään luonnollinen paikka heille, mutta raha on nyt se suurin kysymys. En nää Zborilille tilaa tuolla, eikä tuo hyökkäys kyllä noin hyvä voi olla, koska pakistossa on vasta kaksi kiinitettyä pelaajaa.

  + Toimisto on tähän mennessä tehnyt vain viisaita päätöksiä. Jokaisesta kiinnityksestä ja jatkosta olen ollut tyytyväinen, enkä usko että kellekkään on rahaa jaettu mitenkään hervottomasti tai potentiaalin mukaan, vaan juuri sen hetkisin tason mukaan.
  + Janne, jos kuka tietää minne tätä joukkuetta tulee viedä, joten ihan luottavainen fiilis on. Ensi kaudella ei pelata karsintoja, sen tietää jo nyt.

  - Kausikorttien hinnat on kyllä aika kalliita. KalPallakin on seisomakatsomoon melkein 100e halvemmat kausikortit, Hokki myy 99e koko kauden seisomakausikorttia. Täällä oliko 240e. Tulee halvemmaksi ostaa yksittäisliput ticketmasterista. Ymmärrän hinnat silloin, jos niillä rahoilla tehdään Mestiksen kärkijoukkue, mutta hieman epäilen.
   
 16. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Tosiaan on Peli-karhujen pakka levällään vielä aika pahasti, mutta eiköhän se tässä lähioikoina ala täyttymään. Hyviä hakuja ja koostumuksia @Knap tuohon kasaillut. Itekin olen pähkäillyt tuota mahdollista rosteria ja jatkajia myös:

  1. AA.Hämäläinen - T.Virtala - Podzins
  2. Hyvärinen- Heiskanen - Kivioja
  3.
  Katosalmi - AL. Hämäläinen- V.leskinen
  4.
  Patronen - Fofanov - Putkonen
  5. Kouvalainen - Virtanen - Viitanen
  Zboril??
  Savolainen?

  Pakkipuolelle ois Galinin jatkosopimus huippujuttu, samoin kuin viime kauden pelaajista Henri Auvisen täällä pysyminen kanssa. Tuohon kun lisätään vielä Saku Kinnunen niin alakerran runko ois hyvä ja vahva. Tolvanen tuskin tänne palaa, ei ollut Sinkkosen"mies" ollenkaan ja se näkyi pelisuorituksessa ja peli-ajassa. Virtaloista jos tänne molemmat jollain ilveellä saataisi tuotua niin oispahan huikee tutkapari siinä valmiin. mutta tuo Teemukin kelpais pelkästään kapellimestariksi.
   
 17. odari75 Jäsen

  Lainaus:
  Mistä ihmeestä ton Kiviojan kaivoit esille? Huhuja minäkin kuulin, että ässien tarjoamat haasteet ei kivelle riittäisi ja yrittää paluuta mestiskaukaloihin. Olisi kyllä taas niin Sinkkosen näköinen pelimies, ettei paremmasta väliä. Vähänlaisesti on soppareita tuotu julki, mutta kaikki ihan käypäsiä minun mittapuun mukaan. Nyt vielä todellinen tulosyksikkö ykköskentäksi ja puolustus kuntoon, niin tulevalta kaudelta voi odottaa hyvää.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kummitus
  Viitanen tulee pelaamaan kärkiketjuissa, paikka sinne on "ns" luvattu, toki jos vetää aivan vihkoon niin ei toki siellä pelaa. Alustavasti kuitenkin IPKn kärkiketjujen (1/2-ketju) pelaaja yv-vastuulla. Niillä lupauksilla tai niiden takija Jussi Iisalmeen saapui.
   
 19. Big Bear Jäsen

  Olisihan se kova juttu, jos "Kivi" tekisi vuoden tauon jälkeen paluun. Siinä on kyllä kiekkoilija, josta ei voi olla tykkäämättä. Jätkä jakaa kauheita pommeja, mutta osaa myös tehdä maaleja. Eikä ole vielä ikäloppukaan. Toivelistalla toki myös Aatu Hämäläisen jatko, ja oikeastaan kelpaa kaikki Olvin listaamat pelurit. Saa nähdä, että aukeaako Leskiselle ja Auviselle liigakentät? Hyvä kaksikko olisi todellakin Peli-Karhuihin.
   
 20. Lynyrd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko.
  Kuulin viikonloppuna huhun että IPK:lla olisi viime kauden budjetti ylittynyt 200K€, eli JOS huhu on totta ni saattaa olla että vahvistukset on aika vähissä. Toki sitä ei tarina kertonut kuinka paljon olisi turskaa tulossa vai olisiko ollenkaan. Korostan siis että tämä oli ihan torihuhu, tuntuu muutenkin aika käsittämättömältä summalta budjettiin nähden. Tiiä sitten mikä on todellisuus, toivottavasti tuo on vaan paskapuhetta.
   
 21. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Olihan viime kaudella valmentajan vaihtaminen ja muutama pelaaja tuli sisään kesken kauden. Aika kovalta kyllä tuo budjetin ylitys kuullostaa. Muistelen puheenjohtaja Salosen kommentoineen jossain lehtijutussa että budjetti nousi olikohan 30-40 000 eurolla muistaakseni hieman yli 400 000 euroon. Toisaalta tämä verkkainen pelaajasopimusten tekeminen/julkistaminen voi kertoa siitä, ettei rahaa ole liikaa. Tiedä häntä...
   
 22. Lynyrd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko.
  Lainaus:
  Joo niin kuulosti tosi kovalta omastakin mielestä. Varmistin vielä pariin kertaan että ei 20k€ vaan 200k€. Mutta niinkun sanoin että kyse oli ihan huhusta, eikä asian kertoja ole ainakaan ennen ollut sen enempää perillä seuran asioista. Mutta taas toisaalta miksipä se huvikseenkaan tuommosia kertoilis...

  Oma veikkaus oli vielä viime viikolla että IPK pitää mm-kisojen jälkeen jonkin näköisen sopimusten julkistamistapahtuman vaikka torilla, ja siitä syystä niitä nimiä ei ole vielä tullut julkisuuteen. Mutta tiiä sitten tuleeko semmosta ollenkaan... Tämä oli siis omaa arvailua.
   
 23. odari75 Jäsen

  No tollasta tapahtumaahan sitä torilla ja sitten illasta Koljonvirralla on, että tulisko tuolla sit julkisuuteen nippu kovia nimiä.
   

  Liitetyt tiedostot:

 24. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  Itse en usko että Sinkkonen on kenellekkään paikkaa kärkikentistä luvannut, näytönpaikan on varmaan luvannut yv:hen ja tuloskenttiin, mutta paikkansa siellä pitää ansaita kentällä. Viimekauden maalimäärällään olisi Viitanen ollut toiseksi kovin maalintekijä Karhu-paidassa, joten mielenkiinnolla odetaan mihin enskaudella pystyy Sinkkosen opeissa.

  Kiviojasta kuulunu vähän sieltä täältä ja tuolta, että ukko reenaa hullunlailla ja sehän tietää hyvää meitä faneja ajatellen. Siinä on nimittäin pelaaja joka sytyttää illasta toiseen tekemisillään. Senkin tiedän että kaveri on niin kilpailuhenkinen ja itsekriittinen että ei lähde paikkaa joukkueesta huonossa kunnossa hakemaan vaan syksyllä nähtäneen kovempikuntoisin Kivioja kuin koskaan jäällä. Tosin niin kuin noita huhuja aina kuulee, niin mikäänhän ei ole varmaa ennen kuin nimet on paperissa ja IPK:n -tapauksessa JULKAISTU :)
   
 25. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niin no, Locansia KeuPa ei huolinut, kun taas Viitanen on kuulunut KeuPan runkopelaajiin jokaisella Mestis-kaudellaan. Ainakin työmoraalin pitäisi olla eri luokkaa näillä.

  Lainaus:
  Tuollaista "viidettä ketjua" ei tule olemaan edes tulevan kauden mestarijoukkueessa. Eiköhän realismia ole, että siinä on teidän kakkosketju, minimissään kolmonen. Lisäksi Viitanen ja Kouvalainen kaiken järjen mukaan ovat tyrkyllä ylivoimille. Kouvalaisen "oikeasta" tasosta on paha sanoa. Edelliskaudella KeuPassa oli sarjan parhaita pelaajia, kun taas viime kauden veteli enemmän tai vähemmän vihkoon. Potentiaalia sellaiseen 40 pinnan kauteen joka tapauksessa on, jännä nähdä kuinka Iisalmessa lähtee kulkemaan.