Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2015–2016 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Inkkaripäällikkö, 21.05.2015 klo 09.44.

 1. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Itsekin kävin eilen pelin katsomassa ja täytyy melkein todeta, että ikävä kyllä. Ei oikein missään välissä tullut fiilistä, että pelataan finaaleja, niin huono Kisa-Eagles oli. 3. erässä saivat hetkeksi hallinnan ja muutaman maalipaikan 5-2 tilanteessa, mutta muun ajan HKH vei ja Kisa-Eagles vikisi. Paljon pitää tapahtua, jotta sunnuntaina pelattaisiin vielä.
   
 2. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Kangasalla lopputulos 3-8 ja toisen kerran peräkkäin Hämeen lohkon mestaruus ryövättiin Uudenmaan puolelle. H.K.H. latoi lukemat 0-4 taululle jo ensimmäisten 13 minuutin aikana. Vieraiden ykkönen oli pelipäällä, Vilkman ja T.Jäske 1+2 mieheen, Väänänen 2+0 ja M.Jäske 0+2.

  Loistavaa duunia jätkät!