Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2015–2016 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Inkkaripäällikkö, 21.05.2015 klo 09.44.

 1. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Itsekin kävin eilen pelin katsomassa ja täytyy melkein todeta, että ikävä kyllä. Ei oikein missään välissä tullut fiilistä, että pelataan finaaleja, niin huono Kisa-Eagles oli. 3. erässä saivat hetkeksi hallinnan ja muutaman maalipaikan 5-2 tilanteessa, mutta muun ajan HKH vei ja Kisa-Eagles vikisi. Paljon pitää tapahtua, jotta sunnuntaina pelattaisiin vielä.
   
 2. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Kangasalla lopputulos 3-8 ja toisen kerran peräkkäin Hämeen lohkon mestaruus ryövättiin Uudenmaan puolelle. H.K.H. latoi lukemat 0-4 taululle jo ensimmäisten 13 minuutin aikana. Vieraiden ykkönen oli pelipäällä, Vilkman ja T.Jäske 1+2 mieheen, Väänänen 2+0 ja M.Jäske 0+2.

  Loistavaa duunia jätkät!