Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2016–2017 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 20.05.2016 klo 09.07.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Rautaliigan viimeistä finaalia oli katsomassa yli 900 henkeä, mikä on upea lukema. Mikäli Haukat klaaraavat itsensä Suomi-sarjaan ja saavat kasaan kohtuullisesti menestyvän nipun, niin veikkaisin että kyllä tuo yleisökeskiarvo nousisi Haukoilla lähemmäs 300 henkeä. Kyllä Järvenpäässä ( ja Keravallakin) löytyy Suomi-sarja kiekolle katsojia.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kaudella 2015–2016 II-divisioonan Etelä-lohkon nimiinsä harjannut ja sen avulla Suomi-sarjapaikan itselleen lunastanut Titaanit keräsi runkosarjassa otteluihinsa 318 katsojaa. Kevään kolmessa pudotuspeliottelussa katsojalukemat olivat 510 (puolivälierä), 610 (välierä) ja 790 (finaali).

  Titaanien tämän kauden yleisökeskiarvo Suomi-sarjan runkosarjassa oli 411 (Ketterän jälkeen koko sarjan toisiksi paras), joten parannusta Rautaliigaan tuli siis vajaat 100 katsojaa.

  Komeasti sujuneen runkosarjarypistyksen jälkeen Ketterää vastaan pelatussa puolivälieräsarjan kotiottelussa kotkalaisjoukkue houkutteli lehtereille vielä 659 katsojaa eli kyllähän se niin on, että pelien kovempi taso sekä menestyminen ovat niitä, jotka saavat yleisön liikkeelle. Kukaan normikatsoja kun ei jaksa pidemmän päälle seurata alituiseen häviävää joukkuetta, vaan jää mieluummin kotiin.

  Uskoisin, mikäli Haukat onnistuu tiensä Suomi-sarjaan ensi kaudeksi selvittämään, järvenpääläisillä olevan varsin hyvät saumat toistaa Titaanien temppu, kunhan he saavat kasaan sellaisen pelaajanipun, joka tappelee uskottavasti pudotuspelipaikasta, eikä jää liian aikaisessa vaiheessa jälkijoukkoihin viulua soittelemaan.
   
 3. JK43 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Boston
  Karsinnoissa ensi kaudella kakkosessa pelaavat joukkueetkin ovat selvillä ennen päivän viimeisiä otteluita. Salamat ja Harjun Kiekko ovat tasapisteissä päässeet muilta karkuun muilta ja Nikkarit hakee siis vauhtia kolmosesta.
   
 4. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nikkarit kaatuivat käytänössä karsintojen avausottelunsa 4-2 tappion KelA;n vieraana. Voitto tuosta ottelusta ja Nikkarit lähtisivät karsintojen viimeiseen otteluun 11 pisteessä, kaksi pistettä sarjapaikan säilymisestä.

  Saas nähdä missä lohkossa Nikkarit kolmosta pelaavat, tuleeko Riihimäellekkn paikallisderbyjä Nikkareiden ja PT-80:n välille?
   
 5. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Näin on tosiaan käynyt: HKH:n monivuotinen paikallisvastustaja, Nikkarit, putoaa III divisioonaan. Tässä voi enää muistella paikallisvääntöjen tuottamaa tunnetta katsomossa ja jäällä.

  NIkkareiden toimintaa ja otteluita seuraamattomana on mahdoton arvioida tarkemmin kauden lopputuloksen taustoja. Yleisellä tasolla voi tietysti viitata niihin HKH:n pelaajien esittämiin arvioihin, että Etelän lohko on huomattavasti vaativampi kuin Hämeen lohko (HKH ja Nikkarit pelasivat viime kaudelle Hämeessä, nyt Etelässä). Tästä huolimatta Nikkareilla oli mielikuvani mukaan varsin kokenut ryhmä, jolla sarjassa olisi voinut menestyä paremmin.

  Nikkareiden ja Hyvinkään Ahmojen juniorijoukkueiden yhteistyöstä on seurannut, että joku hyvinkääläistaustainen nuori kiekkoilija pääsi kauden aikana Nikkareiden edustuksen kokoonpanoon.

  Ensi kauden oloissa jää nähtäväksi, mistä hyvinkääläistaustaiset nuoret kiekkoilijat peliaikaa hakevat. Hyvinkäällä on ainakin neljä miesten edustusryhmää (HKH, Bruins, Storm ja Storm 2), joten jokaiselle pelaajalle luulisi pelipaikan löytyvän kotipaikkakunnan joukkueesta. Tulevat kuukaudet näyttävät, saako HKH uutta pelaajistoa Riihimäen suunnasta.

  e: tarpeeton sana pois