Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2015–2016 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana The Rock, 21.05.2015 klo 21.23.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten totean, että niinhän siinä sitten kävi että vain 16 vuotta Haukkoja koutsannut Ari Kuisma väistyy valmentajan pallilta. Uusi koutsi on Kimmo Jeskanen.

  Linkki Haukkojen kotisivun uutiseen: Kimmo Jeskanen luotsaamaan Haukkojen edustusjoukkuetta kaudeksi 2016-2017 - Jääurheiluseura Hawks ry
   
 2. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Minä en kyllä tiedä mitä Haukkoja Kuisma on luotsannut 16 vuotta, ei ainakaan niitä Haukkoja jotka 2000-luvun puolivälissä pelasivat Mestistä. Näköjään Hawks pelasi kolmosdivaria nimellä Haukat, silloin kun Haukat oli väliaikaisesti KJT. No, ihan miten vaan, mutta minä en laske tuota samaksi joukkueeksi, vaikka Haukkojen kakkosjoukkue onkin.
  Mielenkiintoista nähdä mihin rooliin Kuisma jää, ja paljonko muuttuu - Jeskanen kuitenkin ollut kakkosvalmentajana 2014-15.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Lainaus:
  Käy kysymässä Keski-Uusimaan toimituksesta, heidän sivuilta nämä tiedonjyvät ovat noukittu.
   
 4. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  No en. Laskekoot miten haluavat, niin teen minäkin.