Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2015–2016 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana The Rock, 21.05.2015 klo 21.23.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten totean, että niinhän siinä sitten kävi että vain 16 vuotta Haukkoja koutsannut Ari Kuisma väistyy valmentajan pallilta. Uusi koutsi on Kimmo Jeskanen.

  Linkki Haukkojen kotisivun uutiseen: Kimmo Jeskanen luotsaamaan Haukkojen edustusjoukkuetta kaudeksi 2016-2017 - Jääurheiluseura Hawks ry
   
 2. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Minä en kyllä tiedä mitä Haukkoja Kuisma on luotsannut 16 vuotta, ei ainakaan niitä Haukkoja jotka 2000-luvun puolivälissä pelasivat Mestistä. Näköjään Hawks pelasi kolmosdivaria nimellä Haukat, silloin kun Haukat oli väliaikaisesti KJT. No, ihan miten vaan, mutta minä en laske tuota samaksi joukkueeksi, vaikka Haukkojen kakkosjoukkue onkin.
  Mielenkiintoista nähdä mihin rooliin Kuisma jää, ja paljonko muuttuu - Jeskanen kuitenkin ollut kakkosvalmentajana 2014-15.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Lainaus:
  Käy kysymässä Keski-Uusimaan toimituksesta, heidän sivuilta nämä tiedonjyvät ovat noukittu.
   
 4. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  No en. Laskekoot miten haluavat, niin teen minäkin.