Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Ihmettelyketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Ramchester, 03.05.2006 klo 09.14.

 1. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikä mahtoi olla pienin henkilökohtainen äänimäärä, jolla pääsi valtuustoon suoraan (ei siis varapaikan kautta). Kyyjärvellä näköjään pääsi huimalla 4 äänellä, mutta riittikö jossain vielä pienempi äänisaalis? Vaihtoehtoisesti myös prosenttimäärä suhteessa äänioikeutettuihin kiinnostaisi, ko. tapauksessa 1095 äänioikeutetusta 4 ääntä riitti, jolloin prosentuaalisesti 0,365% kuntalaisista antoi äänensä Toivaselle.
  Kyyjärvi - Kuntavaalit 2017 - Vaalien tulospalvelu | Yle
   
 2. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tarkemmin kun miettii, niin haluaisin äänestää ihmistä, joka ei äänestä edes itseään. Tuohan on itseasiassa hienoa meininkiä.
   
 3. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ihmetyttää mistä tämä "tyylikkyys" kumpuaa? Tai toisaalta se että miten erilailla seura voi näyttäytyä eri ihmisille. Minulle kun Hifkistä tulee seurana ensimmäiseksi mieleen juuri ylimielinen ja itseään muita parempana pitävä tehopyhä viime vuosituhannelle jämähtänyt fossiili.

  Fanienkin arvostus on laskenut liki nolliin futispuolen natsisympatioiden ansiosta.
   
 4. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Vanhempieni naapuri oli joskus ehdolla ja sai yhden äänen. Hän ei kuitenkaan äänestänyt itseään, sillä äänesti omien sanojensa mukaan myös ehdolla ollutta tytärtään. Että onhan näitä.
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  @Klassinen sentteri
  Ja onhan se paljon tyylikkäämpää saada nolla ääntä kuin yhden tai vaikka viisi. Eli jos itse olisin ehdokkaana ilman läpimenopyrkimystä eli tietäisin tai ainakin olettaisin että montaa ääntä ei tule, niin en todellakaan äänestäisi itseäni.
   
 6. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Voiko tästä päätellä, että tytär oli puolestaan äänestänyt häntä (?)
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Neljä ääntä on tietääkseni näissä vaaleissa minimivaatimus valtuustopaikkaan, ja nolla ääntä varavaltuutetun pestiin.

  Sitäkin välillä miettii, että mihin tarvitaan tuonkokoisia kuntia ja niihin valtuustoja (muuta kuin pestien järjestämiseen kepulaisille).

  Sattumoisin oman vuokra-asuntoni asunto-osakeyhtiössä tässä samalla kadulla asuu reilusti enemmän ihmisiä kuin koko Kyyjärvessä, noin 1200-1300 ihmistä. Eipä ole meidän yhtiössämme omaa valtuustoa lautakuntineen, varavaltuutettuineen ja kunnanviskaaleineen. On toki asunto-osakeyhtiön hallitus, hallituksessa pari asukasjäsentä ja yhtiön toimari. Kunnan minimivaatimus asukkaille saisi olla vähintään noin 5-10 000 hujakoilla ennen kuin mitään kunta-statusta ja valtuustoa tarvittaisiinkaan. Joku lähialuetoimikunta voisi olla, mutta eipä juuri muuta.
   
 8. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Salibandyliigassa yhdistyivät taannoin helsinkiläiset Tapanilan Erä ja SSV. Uuden joukkueen nimi on EräViikingit ja se näkyy pärjäävän hyvin, sillä runkosarjasta tuli tänä vuonna kakkostila ja nyt tuolla pelataan ratkaisevaa välierää. Pelipaikkana on kuitenkin Myyrmäen Vantaan Energia Areena. SSV on käsittääkseni itähelsinkiläinen seura ja Erä sitten luonnollisesti Tapanilasta. Ei pääse kummankaan seuran fanit ihan hetkessä katsomaan uuden seuran pelejä Myrtsiin. Kai tuohon joku syy on, mutta hassulta kuulostaa.
   
 9. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  A) katsojakapasiteetti
  B) ei seuralla ole juurikaan faneja, katsojamäärät ovat aina olleet ihan olemattomia
   
 10. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Eikö nämä perusteet ole vähän ristiriidassa keskenään? Olisi voinut luulla, että ne olemattomat fanit olisivat mahtuneet SSV:n käyttämään Pasilan Urheiluhalliin tai Tapanilan Erälle. Jos siellä on optimistisesti ajateltu että playoffit keräävät jengiä paikalle enemmän, niin se on tietysti ihan hyvä asenne, mutta ei kai kukaan mihinkään Myyrmäkeen lähde.
   
 11. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Ovathan ne, kai siinä on saatu hyvät puitteet kohtuuhintaan. Toki saattaa olla, että salibandyliigan tulevat vaatimukset täyttyvät tuolla ja sen takia on jo "etukäteen" muutettu.

  Eli ajateltu vähän pidempää tähtäintä, kun sitä fanipohjaa ei kummallakaan ollut, niin mikäs siinä yrittää rakentaa sitä sitten Myyrmäen kirkkaiden valojen kautta.
   
 12. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Olisiko siinä Energia Areena sitten laittanut pöytään tarjouksen, mistä ei voi kieltäytyä? Halli lienee aika vähällä käytöllä, mikä on kyllä noin hyvälle sisäpallopelihallille harmi. Ja laskevat ehkä aika hyvän pysäköintipaikkakapasiteetin ja joukkueiden kotinurkilta melkein ovelle tuovan tiiviisti liikennöidyn linjan 560 varaan.

  Myyrmäessä on tietysti myös Atlas, joka pelaa niin miehissä kuin naisissa pääasiassa Myyrmäen urheilutalon kusisessa salissa, mutta handiksen katsojamäärät lienevät siinä määrin pienempiä, että ei ole kannattanut niitä houkutella.
   
 13. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Maailman viimeinen 1800-luvulla syntynyt ihminen kuollut - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

  On siinä ihmiselämään mahtunut. Vaikka varmaan ei vanhoilla päivillään enää ihan kehityksen mukana pysynyt, niin silti. Ei jumalauta.
  - Eli pitkään kuninkaan johtamassa Italiassa, ja todennäköisesti nuorena tyttönä ihmetteli vanhempien ihmisten puheita Italian yhdistymisestä. Muutos kuninkaasta Mussoliniin ja lopulta yhdentyneeseen Eurooppaan on varmasti aikamoinen matka.
  - Kahden maailmansodan jälkeen voi olla kohtuullisen vaikea uskoa tilannetta, että Saksa, Ranska ja Italia käyttävät samaa valuuttaa "vapaaehtoisesti", eikä esimerkiksi sodan seurauksena. On siinä voinut hieman käsi täristä, kun yli satavuotiaana on kädessä eurot ja pitäisi kertoimena käyttää lukua 1936,27. Tuon kertoimen googlasin.
  - Ensimmäisinä vuosikymmeninä autot olivat vähän kuin avaruusmatkat nyt, hieman toki kärjistäen. Tuskin tämäkään mimmi mietti, että jonain päivänä Italiassa on yli 30 miljoonaa kärryä, jotka kulkevat ilman hevosta ja huippunopeus menee kolminumeroiseen lukuun kilometreinä tunnissa.
  - Sähkö alkoi vasta saamaan asemaa kotitalouksille käytännöllisenä asiana Emman syntymän aikoihin. Todennäköisesti hän eli sähköttömässä talossa ainakin jokusen vuosikymmenen, olettaen hänen asuneen Verbaniassa tai vastaavalla pienellä paikkakunnalla. Televisiota tuskin hän katsoi lapsena, mutta kuolinvuoteellaan hän saattoi soitella Skypellä 5-6 sukupolven päässä oleville sukulaisille.
  - Oletan mimmin olleen katolinen. Kun hän synty, paavina oli Leo XIII. Lopulta Franciscus oli hänelle 11. paavi. Hän oli jo lähes 30 kun Vatikaani itsenäistyi ja sai olla kolmen ei-italialaisen paavin "alaisena". Ehkä on huomion arvoista, että nuo kolme olivat varmasti aika velikultia Emman syntyessä. Puolan itsenäistyessä Emma saattoi hyvin olla jo menettänyt neitsyytensä, ja Johannes Paavali II syntyi yli 20 vuotta hänen syntymänsä jälkeen. Saksalaista paavia hän tuskin uskoi esimerkiksi vuonna 1945, kun Saksa oli hävinnyt maailmansodan toistamiseen ja tiedot tuhoamisleireistä tulivat ilmi. Edellinen saksalainen paavi oli vuodelta 1057, mikä sekään tuskin nosti osakkeita. Lopulta Euroopan ulkopuolelta tulleen paavin alaisena hän sitten kuoli, eikä noita euroopan ulkopuolisia ole liikaa ollut viime vuosisatoina.
  - Jos Emma olisi nuoruudessaan halunnut lähteä Amerikan ihmemaahan, olisi matka yhteen suuntaan kestänyt lähemmäs viikon. Jos hän olisi tahtonut tehdä saman eläkeikään päästyään, olisi hän selvinnyt alle päivällä vaikka ajanotto aloitettaisiin siirtymisestä lähimpään kansainvälisen lentokentän omaavaan kaupunkiin.
  - Hän ehti nähdä käytännössä siirtomaavallan loppumisen, Neuvostoliiton syntymisen ja hajoamisen, natsismin ja fasismin nousun ja tuhon ja ties mitä. Yhdysvalloissakin päästiin Mckinleystä Trumpiin.

  Aika jännä tuota on miettiä. Jos vuonna 1399 syntynyt olisi elänyt 500 vuotta, olisi todennäköisesti maailma muuttunut vähemmän. Vuonna 1999 syntyneellä 117-vuotiaalla voi olla hieman ihmeteltävää viimeisinä vuosinaan... On se aika jännä. Se on jännä.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Oikeastihan Myrtsi on todella hyvien kulkuyhteyksin päässä, jos jaksaa vartin keskittyä. Se on vain sitä ihmeellistä mielen maailmaa ja psykologiaa kuinka ei nyt sinne muka pääse.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Erinomainen pohdiskelu siitä, kuinka paljon voi tapahtua ja muuttua reilussa vuosisadassa ja hyvä katsaus Emman elämän aikana tapahtuneisiin vaiheisiin, mutta pakko tarttua tuohon "jos vuonna 1399 syntynyt olisi elänyt 500 vuotta"-heittoon.

  Vuodesta 1399 vuoteen 1899 tapahtui aika tolkuttomalla tavalla asioita ja maailma muuttui suht totaalisesti sekä teknologisen kehityksen kannalta että henkisesti. Keskiaikaisesta mentaliteetista matka teknologiseen, imperialistis-teolliseen ja kansallisromanttiseen vaiheeseen on niin huima, ettei siinä ihmismieli yhdellä yksilöllä pysyisi edes kasassa. Vuoden 1399 henkilö kökkisi maaorjana jossain ritarien raiskaamana, vuoden 1899 henkilö olisi voinut halutessaan ajella sähköisellä maanalaisella Lontoossa tai vaikka Budapestissa, soittaa puhelimella ja ihmetellä luuriin, että onpas Georges Méliès keksinyt taas hienoja trikkejä uusiin elokuviinsa, kohta se varmaan keksii tieteiselokuvat kun Jules Verne on scifi-kirjoja jo vuosikymmeniä kirjoitellut.

  Vuoden 1399 henkilö ei myöskään tajuaisi maailman eri valtioista mitään koska suurinta osaa niistä ei nykymuodossa olisi eikä kummoistakaan kansallismielisyyttä tai valtiokeskeistä ajattelua olisi olemassakaan. Hyvä jos oman kylän lisäksi oman maakunnan asioista jotain tietäisi.

  Toki siis viime vuosisadalla on kehitys kehittynyt todella huimasti ja maailma muuttunut, mutta kyllä suuria murroksia ja harppauksia on tapahtunut aiemminkin hyvin vauhdikkaasti ja mullistavasti. Uskoisin, että kun viimeinen 1700-luvulla syntynyt kuolla kupsahti joskus 1800-luvun alkupuolella niin aikamoinen kehitys oli sinäkin aikana ehtinyt tapahtua. Toki teknologisesti ja ns. nippeliosastolla vähäisempi kehitys kuin mitä nyt.

  Kiinnostaisi kyllä tietää mitä kaikkea on tapahtunut sitten kun viimeinen 1900-luvulla syntynyt henkilö kuolee joskus 2120 hujakoilla. Ollaanko tuolloin Marsissa Tähtiliiton nimissä vai onko kaikki mennyt päin persettä, maailma on palanut viimeisessä isossa sodassa ja rotat, torakat ja nandi-heimon miehet ovat vallanneet rauniot?
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Apulannasta kertova Teit meistä kauniin tulee taas telkkarista tänään. Siitä on suunnilleen jotain puolitoista kuukautta kun tuo viimeksi telkkarissa nähtiin, mikä mahtaa olla syynä että se esitetään taas?
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Nelonen on hommannut lisenssin ja ilmeisesti saa näyttää x vuoden kuluessa niin monta kertaa kuin kehtaa. Tulee todennäköisesti seuraavaksi parin viikon sisään sitten Herolta.

  Ensiesityksestä ei kyllä mielestäni ole edes tuota puoltatoista kuukautta, ainakin tuntuu kuin hyvin äskettäin tuota olisin sivusilmällä vilkuillut (harkitsin katsomista ihan ajatuksen kanssa, mutta lähes ensimmäisessä kohtauksessa ilmestynyt kovin angstinen roopesalminen tiputti mielenkiintoa huomattavasti. Ei myöskään ollut elokuvana kummoinen vaikka varmaan Apulannan nousun paremmin kokeneille vähintään kunnon nostalgiatrippi).
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  On siitä aikalailla tarkalleen, se tuli 8. päivä maaliskuuta telkkarista ekan kerran. Eiköhän tuo vielä tosiaan ennen kesää näytetä kertaalleen.
   
 19. A Siente Jäsen

  Ei kylläkään ole eka kerta kun joku ohjelma/elokuva tulee useamman kerran telkkarista.
   
 20. Rankkari Jäsen

  Ihmettelyä herätti, kun kuukausien tauon jälkeen sivusto vaati lisävahvistamista sisäänkirjautumiseen. Miksi?
   
 21. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Älä suotta heittäydy hurjaksi ja kerro mistä sivustosta on kyse. Oletan sen liittyvän Jatkoaikaan, mutta en voi olla siitä täysin varma. Joten tähän on aika mahdotonta vastata.
   
 22. Derby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NJ Devils
  Ihmetyttää että maailmassa on ihmisiä jotka pitävät Amy Schumeria hauskana. Ansaitsisin jonkun mitalin siitä että taistelin kyseisen ämmän "the leather specialin" läpi. Tunnin verran Amy puhui pillustaan, ryyppäämisestä ja siitä kuinka huora on.
   
 23. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sama. Katsoin Areenasta sitä jotain Inside Amy Schumeria pari jaksoa, ja en ajatellut loppua ~sataa jaksoa kyllä katsoa, koska alkoi toistaa pahasti itseään jo tuossa ajassa. Muutama ihan hauska juttu, lähinnä räävittömyytensä, ei niinkään tarkkanäköisyytensä vuoksi.
  Ja on se myös vähän omituisen näkönen muia.
   
 24. Alejandro Jäsen

 25. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Enemmän ihmettelen tuota olympiastadionia. Vaihteeksi voisi olla vaikka Turun tuomiokirkko, Turun linna tai Näsinneula.