Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ihmettelyketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Ramchester, 03.05.2006 klo 09.14.

 1. Alejandro Jäsen

  Lainaus:
  Tämä kuulosti niin typerältä, että oli pakko googlettaa uutinen aiheesta:http://yle.fi/uutiset/3-9533413. Jättäisivät meidät rauhaan, jumaliste.
   
 2. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Naisen kanssa juttelin netissä ja kysyin sen ikää. -Arvaa? -Enkä arvaa. Sori. -No arvaa nyt vaan jotain.

  Siis ei hemmetti. Millään ei jaksais tuollaista lapsellista pelleilyä. Väkisinkin tulee mieleen että onko sillä joku ikä-/ulkonäkökriisi kun haluaa että miehet tarkoituksella sanoo jonkun varmuuden vuoksi nuoremman iän. En viitsinyt enää kirjoittaa mitään, mutta pitäiskö se vitsillä heittää että 50.

  Monestikaan mä en jaksa kysyä edes koko ikää.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ihmettelen kakkoselta mestisvälieriä katsellessani että miten tuoreella jalalla sekä KiVan, että TUTOn jätkät on siihen nähden että eilen pelasivat erää vaille 3 tuntia ja lepoaikaa matsien välillä 14 tuntia (johon sisältyy luonnollisesti myös bussimatka Vantaalta Turkuun). Muutenkin yöllä näiden matsi näytti huomattavasti pirteämmältä kuin paria tuntia aiemmin päättynyt Ilveksen ja Tapparan välinen ottelu joka ei kuitenkaan kestänyt "kuin" kolmannelle jatkoerälle.
   
 4. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän ihminen jaksaa ryypätäkin useamman päivän putkeen, mutta ryyppäämisestä toipuminen kestääkin sitten pidempään. Voi olla, että väsymys näkyy kunnolla vasta maanantaina, kun kahden pelin jälkeen on vain yksi välipäivä. Minä puolestani ihmettelen ottelua katsellessani sitä, miten noin uudessa hallissa voi pääkameran paikka olla noin surkea.
   
 5. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nussiiks alle viiskymppisetkin? Tai siis saako joku niiltä pimppiä? No okei toi yks oli 46, mutta siis kuitenkin.
   
 6. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Testaa @pettter jos ajat parran ja vaikka uusi hiuslook/väri ? Sitten vokottelemaan nuoria neitoja.
   
 7. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vajaa kuukausi sitten jo ajoin parran kun oli treffit. Ja hiuksia nyt en heterona kehtaa värjätä. Ylihuomenna käyn Tallinnassa parturissa. Hitto kun olin matsipäivälle ton varannut. Huomiselle sitten ajattelin ostaa uuden reissun, mutta Soneralta tuli yllättäen ilmaisliput HJK:n peliin. Ihmeellisesti nyt on tullut kaikkea kun viime perjantainakin sain HIFK:n harkkamatsissa kaks ilmaislippua kesän matseihin.
   
 8. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Mikähän sen todeksi osoittautuneen aprillipilan Karjalan 100-packin funktio oikein on olevinaan? Kaveriporukka kantaa helpommin neljä 24-packia puhumattakaan siitä, että sellaista koittaisi yksin liikutella. Paljousalennuksiakaan ei voi antaa hinnoittelupolitiikan takia.
   
 9. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Joka kerta kun kansanedustaja Juha Rehula puhuu, niin valkoset kuolat molemmissa suupielissä. Kuka voi ottaa todesta tollasta ällötystä? Ja miksi esim. avustaja ei sano, että pyyhi nyt suus edes kerran päivässä...
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 01.36
 10. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Markkinointitempaus ja Suomi100 -fiilistelyihin mukaan pääsy. Spesialiteetti, jolla ei varsinaisesti haeta ko. pakkaukselle myyntivolyymiä, kun on joku rajoitettu eräkin. Ei tuo kampanja ja sen saama julkisuus silti varmaan huonoa Karjalan myynnille tee noin kokonaisuutena.
   
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Suomen hauskin tavis -ohjelma. Naurahtaako edes vähää alusta joku katsoja noille esiintyjille? Nieminen nyt naurahtaa muutamalle, kun ei kehtaa kaikkia jättää rahoitta ja katsomon martat tietysti hirnuu jokaiselle asialle. Toinen puolisko ihmettelyä on se, miten huonosti pystyy iso osa suunnittelemaan (alustavasti) minuutin esiintymisensä. Voisiko sanoa että sain mitä tilasin, kun menin katselemaan pari jaksoa.
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Miten pihalla sitä voi olla tappiollisesta markkinoinnista? Eihän nuo pahvilaatikot omana kustannusprojektinaan tuota yhtään mitään. Tästä otetaan suoraan siipeen, mutta kokonaisuus on lopulta positiivinen ja palaverihuoneen hassuilla sohvilla ollaan hymyssä suin.

  Jotkut näitä ostaa ja sitten niitä viedään myös mökeille asti. Ensi vuoden kesälläkin jollain on vielä jäljellä. Tai vaikka olisi vain pahvit, niin kaikki muistaa niin joo oli se päkki. Ja sitten ostetaan lisää samaa merkkiä ja humalaista röhönaurua hitto, kun Suomi ei täytä 101 vuotta, ostaisin heti sen verran. Nuo asiakkaat ostavat vähintään 4 x 24 tölkkiä. Sitä samaa merkkiä kuin viimekin vuonna.

  Karjalan kokonaismyynti lisääntyy tämän nerokkaan kampanjan myötä. Itsehän en toki narripaskaan koske, mutta on pari miljoonaa muuta potentiaalista asiakasta ja niistä riittävä määrä realisoituu.
   
 13. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Mitäköhän vittua? Ensinnäkin, vaihdoin autoa tässä pari kuukautta sitten, niin ajoneuvovero oli tullut E-laskuna avovaimoni verkkopankkiin. Tästä johtuen (hetken ihmeteltyäni, että missäköhän se verolasku viipyy...) maksoin veron myöhässä 4. erän maksun mukaan oikealla viitenumerolla 2.4 (eräpäivä 31.3.). No, ihan tässä muuten vain katsoin ne julkiset verotiedot ja trafin sivujen mukaan autoni on käyttökiellossa erääntyneen veromaksun vuoksi! Mitä vitun paskaa... No, ei olisi tarvinnutkaan lähteä mihinkään.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Käsittääkseni kuitti maksusta riittää todistamaan veron maksetuksi, Trafin nettitietojen päivitys kestää muutaman päivän.
   
 15. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Sehän se, jos siellä näkyisi vielä se koko vuoden vero, mutta kun siitä näyttää kuitenkin lähteneen se 1/4 verran, mitä maksettiinkin. Silti "ajoneuvovero on erääntynyt".
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aivan, näin siinä taitaa tapahtua eli huomautusmaksu tulee koko vuoden verosta, vaikka olisit jakanut maksun aikaisemmin eriin. En tiedä onnistuuko erien maksaminen Trafin kanssa sopimalla, mutta jos haluat heti liikenteeseen, kannattaa maksaa koko vuoden vero. Vaimollani kävi vastaava tapaus eli maksu myöhästyi ja maksuhuomautus tuli koko vuoden verosta. Hän maksoi tuon huomautuksen, koska tarvitsi autoa seuraavana päivänä.
   
 17. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Trafin systeemeissä oli ainakin joskus se ongelma, että jos veroa maksoi enemmän kuin mitä laskussa oli, järjestelmä ei osannut tuota tulkita ja luuli veroa olevan auki.
   
 18. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tuossa pitää aina muistaa maksaa myös korko, joka on vähintään 3 euroa. Trafin sivuilla on yksi mahdollinen syy ja selitys miksi sinulla on ajoneuvovero erääntynyt:

  "Mikäli verosta on maksuunpantu viivekorkoa, suorituksesta kuittaantuu viivekoron osuus aina ensin maksetuksi ja loppu suorituksesta kohdistuu pääomalle. (Veronkantolaki 24 §). Näin ollen veron pääomaa jää edelleen suorittamatta ja ajoneuvo on maksamattoman veron vuoksi käyttökiellossa."

  Nyt siis jos olet maksanut "normaalin" erän, 3 euroa siitä maksusta on kuitannut tuon viivekoron, ja ajoneuvoveron maksaminen on vastaavasti jäänyt 3 euroa vajaaksi.

  Tai sitten tosiaan ei ole suoritus vain kirjautunut vielä...
   
 19. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Vihreät ja vassarit kun nyt on ihan selkeästi tuommoista sekakäyttäjäporukkaa. Aloin miettimään, että tuliko niistä vihreitä/vassareita vasta käytön aloituksen jälkeen, vai ajoiko ajatusmaailma heidät hunningolle. Surullista joka tapauksessa.
   
 20. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Tässä nyt tulee yks tollanen Taru mieleen, joka on Kotkasta.

  Kännissähän tässä on kaikki ollu ja KTP:llä menee ihan päin honkia, mutta...

  Pulp - Underwear - YouTube
   
 21. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ja persuksi muuttumiseen riittää ihan pelkkä kirkas Kossu?
   
 22. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Kuntavaaleissa oli ehdokkaita jotka eivät saaneet yhtään ääntä. Eikö ne vittu äänestä kaikki muka itseään.
   
 23. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Itse tunnen yhden Helsingissä keskustan listoilla ehdolla olleen joka itse äänesti demaria.
   
 24. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ja yksi toinen KD:n listoilla ollut äänesti kepulaista.

  599
   
 25. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei tarvitse, nollakerhostakin voi päästä varavaltuutetuksi ja hyvällä lykyllä joskus valtuutetuksi jos joku edeltä eroaa tai kuolee. Iltasanomien jutussa myös esillä Kuusamon nollaihmeet, eli peräti kuusi Kuusamon PS-ehdokasta jäi nollaan ääneen. Vankkaa äänestämiskulttuuria tai sitten todella nöyrää vaatimattomuutta jossa ei äänestetä omaa numeroa eikä myöskään millään lailla mainita kenellekään, että ollaan ehdolla. Toki oma puolisokaan ei voi äänestää toista.

  Nollatapauksista muuten viis, mutta tuota en kyllä ymmärrä, että nollalla äänellä pääsee varavaltuutetuksi ilman, että kukaan - edes itse - on antanut äänensä ja luottamuksensa. Sama kuin heitettäisiin paikalliseen pubiin kivi ja valittaisiin valtuustoon se, johon kivi osuu. Silloin olisi vaaleissa edes joku ääni, tuskanparahduksen ääni.