Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Hockey Arena – Online Hockey Manager

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Jantse, 12.11.2004 klo 13.27.

 1. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Jokerit, Kekäläinen, Barkov, Ristolainen
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Apua ja vinkkejä otetaan vastaan, jos teillä nousee 17v max/max junnu tässäkohti kautta jolla nimi on Mikeal Granlund niin mitä tekisitte, piikit käytetty ja ei sovi omaan formattiin kentälle kun kaikki muut pelaajat ykkösessä on max potulla ja +3 uskollisuudella :)
   
 3. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Jättäisin junnukouluun ens kautta varten. Sitten piikit perseeseen ja nostaisin sen ja möisin helvettiin.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vähän samaa mietin, muuten voisikin melkein jättää omaan tiimiin ja nostaa mutta vitosdivarissa kokemushyöty on pieni joten nyt nostamalla ei saisi juuri mitään etua kun ei voi piikittää.

  Kai tuosta jokunen milliä enemmän nimensäkin puolesta voi saada, jos Raimo helmisestä vähänaikaa sitten joku maksoi useamman miljoonaa ilman taitoja tai sitten Hannu Jortikassa jonka ostin ja myin voitolla pois :) ihmeelisesti joukkueseen kertynytkin noita kuuluisuuksia :)

  Paljonkohan tuossa max/max kaverista uskaltaisi pistää pyyntihintaa ensikaudella, vielä jos muuttaisi nopeudesta hyökkäykseen arvot ( ihan vaan tuon nimen takia). Toki riippuu varmaan taitojakaumastakin lopulta, piikitetty 18v voi olla mitä tahansa, varmaan tuo nopeustaito jokatapauskessa vaihtaa kun joku 100 nopeuksinen kaveri voidaan hukaksi laskea :)
   
 5. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Vaiha hyökkäykseen tai puolustukseen niin saat mahdollisimman varmasti pelaajan ilman hukkapisteitä. TI tullee olemaan kahella piikillä siellä 100-115. Riippuen siitä sekä uskollisuudesta saanet pelaajasta 250-750M. Toi 750M +3 uskollisesta noin 115 TI:n sällistä.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei taida edes pystyä max/max olemaan +3, jos on niin kyllähän tuommoisen melkein alle miljardilla pitää itsellä tuolla nimellä :) vaikka olisikin kauden muita perässä :)
   
 7. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koska kyseessä on max/max jannu jonka nimi on Mikael Granlund, niin laita nyt hyökkäykseen se päätaito, piikit kiinni ja ens kaudella ylös. Tulet saamaan nimen ansiosta extraa aivan varmasti, vaikka TI jäisi alle 100.

  Mähän sulta sen Raipen poimin muistaakseni 8.5M hintaan. Nyt sillä on syöttö tasan 100 ja "kovaa" vauhtia treenaa hyökkäystä, vielä on pikkaisen vähemmän kuin puolustuspisteitä, mutta nostetaan se vaikka lukuun 50 ja sit voimaa, niin tuosta täysin paskasta tulee vielä vain paska :D
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Äläs nyt kovahan tuo raipe on, näytti olevan joku 79/max -6 :)

  Mutta mikä Gralundiin tulee niin vaihdoin jo päätaidon hyökkäykseen, alkukaudesta piikit ja myyntiin, jos TI jää alle 100 niin äkkiähän maximi tiloilla pinnoja saadaan lisää, hinnan kannalta ehkä kannattaakin vaikka pari päivää odottaa. Siitä jännä että lah/pot arvot näytti jotain 80/80 ja hyvä etten potkinut/suoraan nostanut ilman arvojen tarkastamista, en edes nimeä huomannut katsoa eka :) Sitten meni varmaan 10 scouttia kun tarkensi ja tarkensi arvoa :) Uran toinen max/max, edellinen nousi harmittavasti 19v iässä, nyt on sitten 30v TI 425, eli nyt vielä tällä 18v kaverilla on toivoa jopa majuun asti jos oikeaan tiimiin yltää.. toki paljon jäljessä, mutta kaikki mahdollista.
   
 9. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo niinpä, sentään uskollisuus -2 :) kyllähän tuo treenasi lähes pelkästään penkillä istuen silti päälle 30 pinnaa/kausi, nyt toki hyyty päälle 30% keskiarvoksi, kun ikä nousi 20v ja kohta hyytyy uudelleen, kun pottu tekee rajoitteen. Liekkö edes saan hinattua hyökkiarvoa 50 kulmille :) ehkä just ja just. Mikähän mahtaisi olla arvio Raipelle, että minne TI lukuihin päätyy, kun pottu nolla? Nyt 134 ja halli 175/180 ja varmaan on jatkossakin. Eikä tule pelaamaan kuin ehkä jtn harkkamatseja siellä täällä. On sillä 8 miesten sarjapelejä vyöllä uransa ajalta, tuskin tulee enempää :)
   
 10. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Itsellä tosin se ainoa oikea Raipe. Vanha ja kaiken lisäksi uskollisuus +3 :)P
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin tuolla iällä ja potulla jäisikö jopa TI 200 haaveeksi kun treenit kuitenkin taitaa jo ensikaudella lopahtaa rajusti?
   
 12. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin oliko se 21v tippuu, kun max-6 tuo vissiin on? En ole skouttaillut enkä nyt muista miten se porraskaavio meni. Itsekin rupesin miettimään, että sikäli jos ens kaudella jo tippuu entisestään paljon, niin ti 200 voi tosiaan tiukassa olla. No saattaa tuosta silti tulla hyökkäys 50 (nyt 14) Syöttö on jo 100 ja voima 20-30 (nyt 3) eli helvetin huono :D Mutta sinnepäin jonnekin aladivariin ja joku aloittelija saattaisi maksaa tuurilla muutaman kymppimiljoonan, koska Raipe :)
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En nyt ihan tarkkaan osaa sanoa, ei edes noin surkeapottuista ole ollut tiimissä varmaan edes ennenvanhaa saati nyt kun kaikki jotka on alle 90 lahjainen ja max-2 pottuinen kannattaa potkia :)
   
 14. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kävin heittelee pohjatarjoukset noihin ainakin, oli siellä muitakin jolle tarjosin myöhemmille päiville, pitäähän köyhän köyhälle antaa rahaa :) Toki eri asia tarttuuko mikään tarjous, joku tuommoinen vanhempikin pelaaja meikälle kyllä käy, alempiin ketjuihin hetken vahvistusta ja voitolla pois kun pari päivää treenailee taitojakaumaa paremmaksi, isommissa tiloissa jopa tuon ikäiset treenaa kohtalaisesti.

  Kauden vaihtuessa täälä ilmestyisi MAX/MAX 18v( nyt 17v) Mikael Granlund myyntiin, että jos jotain kiinostaa niin silloin lähtee 10k hinnalla myyntiin, kai siitä jokunen milli saa myyntivoittoa toivon mukaan, mun tuurilla joku tarjoo sen 10k.
   
 16. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Hienoa, että joku antaa köyhälle rahaa :)
  Pitäisi aloittaa nuorennos johon ajattelin pistää n. 3 Miljardia kiinni, joten sillä luulisi saavan vähän paremman joukkueen mitä tämä nykyinen n.600 miljoonan joukkue oli.
  Hmmm sun junnu olisi ihan mielenkiintoinen haku mulle, mutta pitää miettiä tuota ikää hieman lisää kun ajatuksissa oli 15-17 vuotiaita junnuja. Jos viitsit jossain vaiheessa heittää pelissä privaa kyseisestä pelaajasta?
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juu no kauden vaihtuessa 1-2 päivän sisällä varmaan nähtänee, mietin vain pitääkö odottaa paripäivää hiljentymistä vai työntää heti että hätäisimmät kerkee ostaa. Kiinostuneita varmaan on muitakin, mutta eri asia sitten nouseeko hinta yli normaalin 18v max/max ja paljonko nosto ti lopulta tulee olemaan piikkien kanssa.
   
 18. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Jokerit, Kekäläinen, Barkov, Ristolainen
 19. ipa rules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Packers
  Nettijääkiekkopeli | Hockey Arena

  Onni Huovilainen, hyökkääjä
  24v TI:273 & kokemus 133
  91 / 47 (-1) uskollisuus +2

  Ei pitäisi olla paha hinta. On väärän ikäinen omaan joukkueeseen.
   
 20. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 22. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Jokerit, Kekäläinen, Barkov, Ristolainen
 23. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Illalla olisi tän dedlaine matsien jälkeen joten reilut 3H aikaa tarjota, vasta 250M tarjottu joten ainakin semmoiset 100M on varaa nostaa ilman nimeäkin jos ei huomio.
   
 25. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät