Hjallis Harkimo – piru vai nero?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 26.09.2013 klo 23.30.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oiskohan @Target tarkoittanut sitä venäläisten 10-15 miljoonan osuutta, joka pitäisi nostaa 20 miljoonaan ainakin, jos mieli saada edes hieman kilpailukykyinen pelaajabudjetti?

  Toimitusjohtaja Kohonen kertoi joulukuussa, että Jokerien jatko KHL:ssä ei ole vielä varmaa. Harkimo korjasi todeten, että Kohonen tarkoitti ettei nimiä ole paperissa. Sen jälkeen helmikuussa Harkimo kertoi, että on ollut kiireitä, purjehdusta ja sellaista, nimiä ei ole vieläkään papereissa. Myöhemmin Harkimo twiittasi, että huhuista huolimatta Jokerit jatkaa KHL:ssä.

  Se mikä kiinnostaa, on tietenkin kenen rahoituksella Jokerit jatkaa ja kuinka paljon siitä tulee pelaajabudjettiin. Onko Harkimo jatkossa mukana vai ei, sekin kiinnostaa ja jos ei ole, ketkä Jokerit todellisuudessa omistavat.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kauden alussa oli se läskiksi mennyt tiedotustilaisuus ja sen jälkeen on lupaillut takarajat osoittautuneet hurskaiksi toiveiksi. Leuatonta kyykytetään ja kunnolla. Jos se haluaisi painostaa rybyjä, niin oikeastaan ainoat vaihtoehdot on keskustelun avaaminen paluusta liigaan tai seuran lopettamisella uhkailu. Vaan kun silloin Harkimo paljastaisi tyrineensä KHL-siirron kanssa.

  Siirron takana olevat sugar daddyt ei ole kiinnostuneita Jokereista, ei suomalaisesta jääkiekosta ja siksi raha on kiven takana. Niin kauan kuin Putler jatkaa sotaansa Ukrainaa vastaan on turha odottaa yhteistyökumppaneilta oleellisesti liiga aikoja suurempia rahoja, joten olemme venäläisen korruptiorahan varassa.

  Harkimolla rupes stondaamaan, kun sai mahdollisuuden myydä halli ja järki siltä katosi. Jos jatketaan kohelossa ja ei tule kiinalaista 49%, niin tämä kitkuttelu tulee joka vuotiseksi..

  Harkimo ei tule maksamaan omasta pussistaan puuttuvia miljoonia, joten hänen ilmoituksebnsa jatkoista KHL:ssä on yhtä tyhjän kanssa siihen asti kunnes rahoitus on saatu kuntoon. Ehkä nyt olisi aika taas kysyä lapsilta mikä on järkevä liike...
   
 3. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Okei, eli mennään elokuuhun asti hiljaiselossa ja katsotaan sitten sarjataulukoista, että missä se Jokerit on mukana.

  No, tänään sitten heti tulikin Kurrilta edes jonkunlaista haastattelun tynkää. Asia toki = 0.