Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edarit
  Lainaus:
  Eiköhän Tampesteristä löydy kriisipäivystys.
   
 2. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihme inisiä tää Tapola oikeesti. Yks vitsi. Tapola jäällä kamat päällä taklaustreenin kohteena olis mukavaa katseltavaa. Huoh.
   
 3. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä
  Hiitelältä taas kunnon oksennus. Uskottava se kai on, että Sopan ja Summasen ajoistakin on menty taaksepäin, kunkerran pelkkiä taka- askelia kauden 2010-2011 jälkeen. Ylipäänsä Törmäsen aikakaudesta on vaikea saada epäonnistunutta tämän kauden runkosarjasta huolimatta, kun plakkarissa on kuitenkin jo runkosarjan voitto, finaalipaikka ja pronssipeli.

  EDIT: Linkki vielä Hiitelän juttuun(IS).

  http://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005169206.html
   
 4. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 11.14
 5. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Kerta kaikkisen luokaton kirjoitus. Ilmeisesti Mannisen viesti on se, että HIFK:n kannattajat ovat idiootteja, kaikki HIFK:ssa pelanneet pelaajat ovat myös idiootteja ja ''valtakunnanpellejä'' ja itse HIFK on seurana ala-arvoisen säädytön. Matti Hagmaninkin hän onnistui ovelasti erikseen haukkumaan em. käsitteillä, vaikka hän ei idiootti -sanaa käyttänytkään.

  Millähän perusteella IS on päättänyt julkaista tuon oksennuksen? Täysin vastenmielistä.
   
 6. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edarit
  Sanattomaksi vetää tuollainen skeida. Luulisi että lehden toimituksessa olisi edes jonkinlainen rima kirjoittelulle, matala edes, mutta näköjään ei.
   
 7. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  On kyllä Manniselta varmasti lentänyt melkoinen henkinen mälli saatuaan tuon ulostettua. Hämmentää että tuollainen päätetään julkaista. Etenkin "toimittajalta" joka on vahvasti profiloitunut mahdollisimman janarilajien seuraajaksi, muistan ne lukuiset jutut jonkun Mikkelin Palloilijoiden peleistä 40 vuotta sitten jossain kusisella hiekkakentällä kirkon takana. Joku roponen on tullut firman käytettyä mainostamiseen Sanoman kautta, mutta käytän nekin jatkossa jonnekin muualle.

  Mutta yleisesti ottaen, hienoa on kun landespedet vinkuu.
   
 8. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Miten tällainen ripuliteksti oikeasti voidaan julkaista missään vakavasti otettavassa lehdessä?! Voi ne vähäisetkin käynnnit roskalehtien sivuillr kohdistaa taas naapuriin.

  Onkohan joku Hifk:n pelaaja käynyt poljasemassa ton vaimoa vai mistä se hiekka on siihen miespilluun eksynyt. Jos noista saa mielensä pahotettua niin paljon, että pitää siitä valtakunnallisessa lehdessä avautua, niin on kaikkien etu jos kyseinen juustonaksu pysyy pesäpallon parissa.
   
 9. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  En ihmistä tunne, mutta Manninen vaikuttaa kirjoituksen perusteella tunne-elämältään melko erikoiselta ja katkeralta ihmiseltä. Samoin fiksaatio pippeleihin ja niiden heilutteluihin epäilyttää. Samoin katkeruus journalismin motivaationa.
   
 10. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuomas Manninen on pitkän linjan Narri-fani. Antipatiat IFK:ta vastaan ovat todella syvällä, yhtä syvällä kuin sokea Jokereiden puolustelu etenkin paskaisella 90-luvulla. Vastenmielinen kirjoittaja ja nämä pippeli-vertaukset kertovat karua kieltään kyseisen ihmisen mielenlaadusta. Keski-ikäinen kalju vauva.
   
 11. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mulle riitti lukea nämä teidän kommentit, en viitsi klikkaa juttua edes auki. Journalismin taso on kyllä jäätävän huono nykyään.
   
 12. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Ei sen puoleen, että jaksaisin tuollaisesta mieleni pahoittaa, mutta mietin juuri tovi sitten, että lopettaisiko IS Extran+Urheilusanomien tilauksen (tilaus lähinnä Veikkausliigan takia) ja ottaisi tilalle HIFK Fotbollin tarjoaman Ruutu+ puoleen hintaan tarjouksen. Kah, niinpä lopetin juuri. Pitkälti samaan laariin ne rahat kai tuotakin kautta menee, mutta saapa ainakin mukavan perustelun lopettamiselle, jos joku palautekysely tulee.
   
 13. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En halunnu lukea tuota Mannisen tekstiä, mutta sorruinpa kuitenkin. Ei olisi kannattanut, alkoi vain ärsyttämään. Ymmärtäisin, jos henkilö kirjoittaa esimerkiksi henkilökohtaisessa blogissaan tämän tason tekstiä, mutta en ymmärrä, miten IS:n sivuilla julkaistaan tällaista paskaa. Eipä sillä, tuohan on kaukana laadukkaasta lehdestä, mutta olisin kuvitellut, että jossain menee raja. Olin väärässä. Luulin oikeasti, että IS vaatii jutuilta myös jotain sisältöä. Itselle jäi ainakin sellainen kuva, että Manninen vain purkaa omaa pahaa oloaan hieman väärässä paikassa. Vetää jo sanattomaksi. Toki jokaisella saa ja pitääkin olla omat mielipiteet, mutta hieman voisi Manninen ja IS pohtia sitä, mikä koko kolumnin tavoite tai idea on.
   
 14. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Miksi valitatte näistä uiveloista Ilta-Paskoissa ja tv:ssä? Kamalinta olisi jos Itä-Helsinkiläinen nilviäistutkija ja heinähattu kumisaappaat jalassa kilvan ylistäisivät miten "rehti ja mukava porukka se HIFKi on".
  IFK ei ole IFK ilman kontrastia.
  Pahis saa voimaa siitä kun vähikset vinkuu.
   
 15. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Tässähän kävi niin, että edellisen Finley kolumnin jälkeen on varmaan ahaa elämyksen saanut miten klikkejä metsästetään kun oikein suoraan palautetta annettu. Kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, jokainen meistä ymmärtää ettei tuolla tekstillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Yksi idiootti jonka joukkue ollut jo kuukausia kesälomalla huutelee. Paras valinta on olla klikkaamatta Mannisen juttuja.
   
 16. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Tänään ilmestynyt Urheilusanomat tietää kertoa HIFK:sta sivulla pepelehtonen, että "tavoitteena oli mestaruus ja pelaajiin investoitiin rahaa enemmän kuin yhteenkään muuhun liigajoukkueeseen".

  Hyvä, että edes niin, mutta ehkäpä ne muihin liigajoukkueisiin investoidut rahat olisi voinut käyttää pelaajiin, niin ehkä tuolla toosassa pyörisi nyt HIFK:n matsi.