Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007.

 1. BaronFIN Jäsen

  Helppo selitys "ei siellä ketään ollut ja odoteltiin yksinään 15 minuuttia ja päätettiin lähteä pois."

  Ei millään pahalla, mutta kyseessä taisi olla runkosarjan markkinoinnillisesti yksi tärkeimpiä post-Jokeri ajan tapahtumia ja jätkät lähtee vetää kun "ei mediaa kiinnosta ja ei täällä ketään ole". Ammattilaisjoukkue... Ottakaa selvää jos on epäselvää ja moka tietysti myös Ilvekseltä jos makkarapalkalla palkattu järkkäri on jäänyt ohjeistamatta hakemaan IFK:n mies vaikka väkisin taluttamalla pressiin.

  Mutta silti. Ammattilaissarja. Antakaa mun nauraa. Kaikille.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  HIFK vastine on silkkaa faktaa?

  Annetaanko liigan tutkia ja hutkitaan jos tarvetta?
   
 3. Pushead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Johan se on tutkittu, ja todettu ettei jatkotoimenpiteille ole tarvetta.
   
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ai on vai, missä "julistus"?
   
 5. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ylellä on haastateltu Liigan toimaria joka puhuu jotain muuta :D

  SM-liiga selvittää HIFK:n toimintaa ulkoilmaottelun jälkeen | Yle Urheilu | yle.fi
  Lainaus:
   
 7. Pushead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ylen juttu oli noin klo 16 ja Iltalehdessä oli 18 pintaan:

  Liiga on saanut selvitykset joukkueilta ja todennut, että aihetta jatkotoimenpiteisiin ei ole.

  - Ilves-Hockey Oy ja Oy HIFK-Hockey Ab pahoittelevat väärinkäsityksen johdosta mediaväelle aiheutunutta haittaa.

  Voihan se olla että vielä joku selvittää jotain, tai sitten ei vaan kommunikaatio toimi Liigallakaan ;)
   
 8. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Myös HIFK:n tiedotteessa ilmoitetaan ettei Liiga tutki asiaa enempää. Olisikohan asia vain päätetty tuon Ylen uutisen jälkeen.

  Kyllähän HIFK tuossa myös mokasi ja toivottavasti ei tapahdu uudestaan. Enempää draamaa tästä tuskin löytyy.
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Onko hutkittu ja tutkittu tarpeeksi? Vai eikö lopputulos vastaa omaa totuuttasi asiassa?
   
 10. vilho Jäsen

  Kuulostaa aika erikoiselta. Joukkueenjohtajakaan ei ole katsonut puhelimeen eikä lähtenyt selvittämään asiaa, vaan on vain kiltisti odotettu 15 minuuttia ja todettu, että lähetään menee? Tuskin mediaa kiinnostaa tällaisen pelin jälkeen haastatella ketään. Yle Urheilun uutisessa kerrottaan IFK:n huoltohenkilökunnan sanoneen joukkueen menneen jo bussiin. Myös Liigan yhteyspäällikkö on yrittänyt soittaa bussiin, mutta ei vastausta.
   
 11. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Kuulostaa paskapuheelta, kieltämättä. Asia ei minua hirveästi kiinnosta, mutta toivottavasti puhuvat totta. Parempi olla vittuuntuneena lapsellinen kuin rauhallisena epärehellinen.
   
 12. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mikä syy IFK:lla olisi ollut poistua ennenaikaisesti ja keksiä sitten joku selitys jälkikäteen? Kuulostaa nyt enemmänkin siltä että tietyt henkilöt haluavat nähdä asiat kuten toivovat niiden menneen, eivätkä pysty hyväksymään yksinkertaista ja varsin uskottavaa selitystä. Itse en näe mitään tarvetta keksiä vaihtoehtoisia selityksiä IFK:n tiedotteelle. On hyvin ymmärrettävää, että tällaisessa tapahtumassa on tapahtunut pieni kommunikaatiokatkos yhdellä osa-alueella. Olisi kiva kuulla epäilijöiltä jotain järkeviä perusteita siitä, miksi IFK olisi jättänyt media velvoitteet tarkoituksella väliin?
   
 13. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Missä IFK:n pelaajat ja henkilökunta odottivat tuon vartin? Miksi siellä ei ollut ketään järkkäriä ja mediaa? Mitä kaikki muut tekivät sillä aikaa? Pitivätkö jotain bileitä kaukalossa ja olettivat, että IFK odottaa kiltisti että bileet on ohi?

  Lainaus:
  Huutonaurua :D Siis sille, että jokerit olisivat koskaan olleet tärkeitä tai että maailma/liiga/Suomi olisi menettänyt yhtään mitään kun narreista tuli pietarilaisten uusrikkaiden kakkosjengi. Post-jokerit, pffft... kaikkea sitä saakin lukea. Talviklassikko kiinnosti ihmisiä, koska IFK on Suomen suurin, tunnetuin ja suosituin urheilubrandi. Talviklassikossakin 80% katsojista oli yhtä punaista merta. Todellisuudessa näitä sini-puna-viher-valko-kelta-vaaleanpunaisia on häviävän vähän, ja niistäkin suuri osa on vain protestikannattajia IFK:ta vastaan, sillä moni heistä on fennomaaneja, pakkoruotsista vaahtoavia, kateellisia ja katkeria landelta muuttaneita urpoja.
   
 14. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Mä oon ainakin selvinny hengissä ilman IFK:n kommentteja pelistä. Tapahtuma oli varmasti hieno ja sitä kannattaa muistella ihan muista syistä kuin tästä jupakasta.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mediaa ei siellä ollut, koska HIFK oli eri paikassa kuin missä median väki heitä odotti.
   
 16. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tietysti koko episodilta olisi vältytty, kun tämä liigan mediavastaava olisi käynyt Hifk:n juttusilla ja vaikka joukkueenjohtajalle kertonut ottelun aikana missä pressi tilaisuus pidetään. ihan vaan varmuuden vakuudeksi / vuoksi. Mutta näin ei tietystikään voitu toimia vaan kyseinen mediavastaava alkoi vasta ottelun jälkeen ihmettelemään että eivätkö kaikki tedäkään missä pressi tilaisuus pidetään.......
   
 17. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Jep, älytön ininä ja spekulointi jonninjoutavasta hommasta. Vielä kun tietäisi MIKSI IFK olisi noin tehnyt Törmäsen johdolla? Siksi kun menetettiin vuoden tärkeimmässä pelissä extrapiste? VMP. Eteenpäin.
   
 18. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  "Silti ollaan viidensiä" vaihtui viime matsissa muotoon "silti ollaan seitsemänsiä", ja ehkä itsekin jo tajusivat, miten mauton läppä oli alkuaankin. Huomenna, jos ja kun Jukurit vievät 3p mennessään ja JYP voittaa Lukon, menevät kummatkin IFK:n ohi sarjataulukossa.

  Tuleeko silloin IFK:n mediatiimiltä joku hassunhauska letkautus, että voi himpskatti ku tämä Mikkelin sarjanousija taas yllätti, mutta "silti ollaan yhdeksänsiä!". Ei naurata, ei.

  Vai sanoisivatko suoraan vain, että "silti saadaan palkkaa!", "silti kannatte meille rahojanne!" tai "silti haukumme rahoittajiamme koiriksi!".

  Ei mulla mitään henkilökohtaista johtoporrasta vastaan ole. SILTI pidän rakkaan seurani kohtelemista teidän kuvottavan rapukerhon toimesta pelkkänä henkilökohtaisena lypsylehmänä perin inhottavana.
   
 19. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 20. Ardbeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, New York Rangers
  Lainaus:
  Vähemmän yllättävää, mutta Nordiksella on halvempaa olutta myynnissä kuin tuo 6.80/0,4. 0,5 IFK-Koff tölkki on 8 euroa jolloin litrahinta jää 16 euroon
   
 21. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  NFL-tähdet torstaina IFK:n matsissa - käy hakemassa nimmarit!

  "Torstain kotipelissä on erikoisvieraita, sillä Suomessa vajaan viikon visiitillä oleva 11 amerikkalaisen jalkapallon pelaajan ryhmä on paikalla Nordiksella. American Football Without Barriers -säätiön vuotuinen leiri järjestetään tällä kertaa Suomessa ja torstaina pelaajilla on ohjelmassa tutustuminen IFK:n ottelutapahtumaan.

  New England Patriotsin riveissä helmikuun alussa Super Bowlin voittanut Barkevious Mingo pudottaa IFK-SaiPa-ottelun aloituskiekon ja pelaajat ovat IFK:n kannattajien tavattavissa molemmilla erätauoilla hallin A-aulassa.

  NFL-tähdet Nordiksella:

  Barkevious Mingo, New England Patriots
  DeAngelo Williams, Pittsburgh Steelers
  Roosevelt Nix, Pittsburgh Steelers
  Zach Mettenberger, Pittsburgh Steelers
  Alex Mack, Atlanta Falcons
  Ben Garland, Atlanta Falcons
  Johnson Bademosi, Detroit Lions
  Gary Barnidge, Cleveland Browns
  Kevin Hogan, Cleveland Browns
  Jordan Cameron, Miami Dolphins
  Cooper Helfet, Oakland Raiders
   
 22. Smeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  No nyt on ainakin lipun hinta perusteltu jo osittain.
   
 23. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pieni hajahuomio: mä diggaan tästä nykyisestä pukukoppihaastattelijattaresta joka duunaa nämä matsienjälkeiset haastattelut. Hyvää duunia.
   
 24. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Mäki tykkäisin viel enemmän jos nuo ruotsinkieliset haastattelut suomennettaisiin :D
   
 25. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Olen myös diggaillut hänestä kovasti kun olen jokusen kerran ollut Petoklubilla, viimeksi lauantaina. Oli vaikea pitää naamaa peruslukemilla kun katseli hänen haastattelevan Kotkaniemeä ennen matsia.. Tuli heti mieleen se legendaarinen youtube-lehdistötilaisuus Kotkaniemeltä. "Missä v****a täällä on otteluvalvoja!?" Voisin joskus kuvitella miehen meidän koutsina. Hieno hahmo.