Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Le Banner, 20.03.2014 klo 12.29.

 1. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Tää vois olla ihan ok hyökkäys.

  Keränen/Enlund - "Tarjolle tullut huippu johon normaalisti ei olisi mahdollisuuksia" - Rask
  Enlund/Pihlström - Elkins - Aaltonen
  Tanus - Malinen - Ikonen/Ruutu
  Åsten/Petrell - JTyrväinen - Petrell/Luttinen
  +Jääskä, Partanen, Tuomisto, (Nykopp)
   
 2. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Myönnän, etten kätisyyksiä huomioinut hahmotelmassani ollenkaan. Jatkosopimustilanne on siinä mielessä ongelmallinen varsinkin kiekollisten pakkien osalta, että nyt kun Eronen jatkaa ja Heiskasella sekä Salmelalla on takuulla paikka pelaavassa kokoonpanossa, niin vaikea nähdä, että mitään rightin kiekollista liideriä oltaisiin lisäksi hankkimassa.
   
 3. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @Lemieaux ja @-Kantor- Kaski on rightin pakki, mutta kyllähän ainakin yksi lisää olisi hyvä saada. O'Connorin jatkostahan on huhuiltu.

  J. Tyrväisen sijoittaminen nelosen keskelle on jo vähän paksua, sillä hän teki tällä kaudella 43 pistettä.
   
 4. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  No Malinen sitten neloseen. Uskon, että Tyrväinen on parempi puolustussuuntaan. Tuskin kumpaakaan on kaavailtu nelossentteriksi, mutta jos nyt kerran on "liian hyvä sentterikalusto" koska on tullut tarjolle joku "huippu, johon en normaalisti olisi mahdollisuuksia", tämä tietenkin väistämättä johtaa siihen, että myös nelosessa skulaa joku, joka tuntuu "vähän paksulta".

  Joo Kaski on tosiaan right. Hm. Mutta silti, mielummin Erosen tilalle joku rightin kiekollinen. O'Connorista en ole ihan vakuuttunut, vaikka saattaisi hyvin parantaa ensi kaudelle. Eikö Erosta saisi myytyä esim. Kerhoon, miten iso tämä taloudellinen alue on, jonka sisällä saa myydä pelaajan ilman hänen suostumustaan? Hitto eikö sen voisi vain dumpata narreihin, vai halutaanko niiden kanssa mitään yhteistyötä tehdä? Tai miten se Lahti, jos vaihtaisi Kousan kanssa päikseen?
   
 5. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Kandee muistaa että myös Ahtola pelaa tarvittaessa keskellä, joten sentteritilanne menee haluamaani suuntaan > joukkueessa on kunnon sentterivaranto. Nykoppin kanssa HIFK tuskin tekee enää sopimusta, kaverin loukkaantumisalttius on niin suuri. Käytännössä HIFK:n pitäisi korvata Hintz jollain kohtuukovalla nimellä ja tietenkin pitää Elkins. Ja kyllähän Elkinsistäkin olisi 1-senaksi, ei siinä mitään.

  Sentteriosasto olisi siis: "Hintzin stuntti" - Elkins -Tyrväinen - Ahtola - Malinen. Ja eikös Åstenkin ole joskus ollut nelosen keskellä?
   
 6. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ahtola taitaa olla enemmän osastoa "pystyy pelaamaan keskellä, mutta mielummin laidalla". On puhuttu, että ensi kauden sentteriosasto on kova, mutta silti vaikea uskoa, että kaikki seuraavista skenaarioista toteutuu: A: kärkisentteri sisään, B: J.Tyrväinen sisään, C: Elkins jää ja D: Malinen jää. Tai jos toteutuu, niin voisiko tässä tapauksessa Tyrväistä sovitella laitahyökkääjän tontille? Kukaan yllä mainituista nimistä tuskin vetää nelosketjussa kun ensi kauden avauskiekko putoaa jäähän.
   
 7. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eiköhän se aika selvää nyt ole, että Elkins lähtee. Se on sinänsä huono juttu. Erityisesti tällä kaudella on nähtymiten tärkeä pelaaja Elkins tälle jengille on. Elkinsin loukkaannuttua syösykierre syveni ja hänen paluunsa jälkeen kurssi on muuttunut. Väitän: Ilman Elkinsiä ei oltaisi nyt tässä, vaan kesälomilla. Hieno mies ja, mutta pitää muistaa, että nuo KHL-diilit ovat hyvin tuulisia pestejä ja vaikka ura siellä jatkuisi, niin ihan hyvin Elkins saatetaan vielä punanutussa nähdä. Elkinshän sanoi, että tämä on hänen seuransa. Tyrväinen on hyvä ja HIFK:n näköinen hankinta, mutta ei missään nimessä yksi yhteen Elkinsin korvaaja.

  Muuten alan olemaan joukkueen rakennuksen suhteen varovaisen optimistinen. Aaltosen mahdollinen jatko tuli vähän puskista, mutta eihän se Helsinkiin asettuminen välttämättä tarkoita jatkoa HIFK:ssa. Sitä se kyllä tarkoittaa, että Kärppiin ei ole menossa, mutta koti voi olla Helsingissä, vaikka pelaisi ulkomailla.

  Elkinsin jälkeen Rask on kyllä sellainen pelaaja, jota ei saisi misään nimessä menettää ainakaan toiseen Liigaseuraan. Ehdottomasti olen sellaisten hankintojen, kuin Bergenheim ja Ruutu kannalla.
   
 8. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  En muista onko täällä kirjoiteltu, mutta Raskia on huhuiltu Ilvekseen veljensä houkuttelemana. Tämä kuulostaisi ihan loogiselta. Harmittaisi kyllä kovasti.
   
 9. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Minusta ei taas Raskin oman uran kannalta kuulosta yhtään loogiselta.
   
 10. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Veljensä houkuttelemana? Onko Ipa pistänyt Tuukalle niin mottipäistä pöytään ettei Bruinsilla ole varaa vastata, vai hä?
   
 11. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Lainaus:
  Tuukka taitaa olla yksi Ilveksen uusista omistajista.
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Niin on, ja vaikka ei muuten joukkueenkokoamiseen osallistuisikaan, niin varmasti koittaa veljeään sinne puhua (jos Ilves on JR:n perässä).
   
 13. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Tarjolla huippu johon normisti ei olisi mahdollisuuksia?? Ryan Vesce sai potkut Sveitsistä. Siinäkö meidän ens kauden ykkössena?? EP; n mukaan mies pelasi tällä kaudella vain 16 ottelua ja tehot olivat 1+0.
   
 14. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Boldasin ne oleellisemmat. Jokin ei nyt täsmää? Eli ei kiitos.
   
 15. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Lisäksi tämän kauden runkosarjan pohjalta en hankkisi enää yhtään pelaajaa, jolla on vaikeuksia pysyä kasassa.
   
 16. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  No mitäs mitäs. Palstatotuuden mukaan poissaolojen taakse ei voi mennä eli ne eivät vaikuta joukkueen suoritustasoon mitenkään. Tänne vaan kaikki klesat ja rammat, tehdään uusi ennätys rosterin leveydessä.
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No ei kai noita ehdoin tahdoin ole ennenkään hankittu? Salmelaisen kanssa varmaan otettiin tietoinen riski, ja ehkä vastaavia on muitakin, mutta noin pääsääntöisesti. Koko Törmäsen jakso on ollut sellaista hulinaa sairastuvalla, että todellakin toivon, että asiaan on kiinnitetty organisaatiossa huomiota ja mietitty keinoja asian korjaamiseksi. En usko millään, että on ollut vain sattumaa ja huonoa onnea.

  Ja Vesce, eiköhän siirrytä taas nykyaikaan, jookos.
   
 18. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ehdointahdoin tietenkään ole hankittu (pl. Bates, Fata, Salmelainen jne), mutta pointtini oli siinä, ettei riskejä kannata lähteä kasvattamaankaan hankkimalla vahvan loukkaantumishistorian omaavia pelaajia, fysiikkavalmennuksen ollessa muutenkin mitä on.
   
 19. Hegu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikun kaikki täsmää Tompan hankintalinjaan!
   
 20. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 14.04
 21. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hyvä hakuhan tuo on, mikäli pitää paikkansa. Erityisesti jos huhut Elkinsin lähdöstä toteutuvat, ei Tyrväistä parempaa stunttia Karille voi realistisesti oikein toivoa. Ei valittamista, kunhan veljensä pysyy kaukana IFK:sta.
   
 22. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä oli vähän odotettavissakin ja mielestäni Tyrväinen on ideaali sentteri 2.-3. ketjuun. Vili Sopanen samaan pakettiin olisi todella kova kaappaus, sillä kysyntää on takuulla ulkomaillakin. Ollut huikeassa vireessä tällä kaudella. Mielummin Sopanen kuin aiemmin huhuiltu Keränen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 14.16
 23. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Tyrväisen lisäksi tulijoita (täällä varmaksi tiedettyjä): Ahtola ja Varakas. Ahtolasta olen tyytyväinen, hyvä perusraataja ja Tyrväinenhän on ihan huippuhankinta.
   
 24. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olkaa hyvä vaan Tyrväisestä. Kävi meillä kasvamassa 1.-2. kentän kahden suunnan pelaajaksi ja sitten meillä ei ollutkaan ilmeisesti enää varaa herran soppariin.

  Vili on myös todella kova hankinta jos ottaa kiinni IFK:n täkyyn, toivottavasti Sopanen vaan pysyisi kasassa jos teille tulee. Aika legendaarinen "lasinilkka" nimittäin.

  Siinä on kaksi ihan kärkikenttienhyökkääjää liigaan.
   
 25. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Michael, Juho vai Janne? Ketä niistä on huhuttu? Janne kelpais itselle. Ja Juhokin...
  Edit. Siis Sopanen ilman muuta sisään, unohtu sanoa...
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Jokipojat - K-Vantaa
  • 2.30
  • 4.30
  • 2.35
  KeuPa HT - E United
  • 1.68
  • 4.40
  • 3.65
  Peliitat - Hermes
  • 1.90
  • 4.70
  • 2.75
  SaPKo - RoKi
  • 1.52
  • 4.80
  • 4.30