Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Hienoimmat suoritukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Kopke1, 21.09.2017 klo 12.21.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  https://streamable.com/yedjd

  Antti Niemi otti sitten puolittaisen räpylätorjunnan paljaalla kädellään, kun hanska oli lentänyt pois.
  Varmaan vähän sormia nipisti tuon jälkeen.
   
 3. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
 4. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 5. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Isoin kiitos tuossa mielestäni menee tuolle viivaa pitkin luistelevalle Isles- hyökkääjälle, joka mitättömän pienellä blokilla sekoittaa ihan täysin pakin pasmat luistelulinjan osalta ja sitten mennäänkin nopeaa jo laidalta ohi.
   
 6. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Pakko kyllä todeta, että puolustuksen toiminnan paskuus voittaa Barzalin hyvyyden tuossa. Mun mielestäni. Ei sillä, etteikö nopeasti polkisi maalille.
   
 7. Kirjoittelija Jäsen

 8. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 10. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  https://streamable.com/fteaj

  Ovechkinin kääntölämäri. Lähti aika tykisti ylänurkkaan tuollaisella puolittaisella golfswingillä.
   
 11. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Ovechkinhän aiko lähteä olympialaisiin Nhl:n päätöksestä huolimatta, niin se vissiin nyt tekkee vaan olympiatauon takia tekemättä jääneet maalit sissään.
   
 12. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus: Hieno, mutta noita näkee nykyään tämän tästä, tuntuu olevan nykyään yleisempää heittää tuollainen syöttö kuin kiertää maali. No ei ihan, mutta pointti kumminkin se, että noita tuntuu näkevän joka pelissä tänä päivänä.
   
 14. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Muistelisin, että Kuznetsov teki tuota toissa kaudella hyvinkin tunnetuksi. Ei toki ollut ensimmäinen joka tuon keksi, mutta tuolla nappikaudellaan viljeli noita aika tiheään ja vieläpä ihan hyvällä prosentilla. Varmaan aika moni on ottanut niistä highlighteista oppia, koska oikein tehtynä tuo on maalivahdille lähes mahdoton otettava, jos puolustaja ei syöttöä saa katki.

  Varmaan joku Capsia enemmän seuraava tietää tarkemmin, mutta sellainen muistikuva on, että olen joskus maininnut jossain (kenties Whatsappissa) tuon olevan Kuznetsovin bravuuri.
   
 15. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, NHL:n venäläiset, Real Madrid
  Lainaus:
  Minä ainakin yhdistän tuon syötön välittömästi Kuznetsoviin. Nappikaudellaan sai hyvällä prosentilla niitä läpi, mutta viime kaudella se kikka taidettiin pelata paremmin pois.

  Sen verran monta kertaa olen asiaa hehkuttanut, että kännykkäni ennustaa jo kolmen kirjaimen (kuz) jälkeen minun kirjoittavan kuznetsovin bravuuri.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
 17. lasaleiko Jäsen

 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Eipä tässä nyt lisättävää sinänsä ole edellisiin, mutta juurikin 2015-2016 kaudella Kuznetsov tuota harrasti kovin usein ja sitä ennen ei noita syöttöjä tullut nähtyä merkittävästi. Verratessa tämän hetkiseen, kun noita tulee nähtyä lähes joka pelissä.

  Tässä muutamia tuolta kaudelta:

  Gotta See It: Kuznetsov fools Hutton with reverse pass, Oshie scores - YouTube
  Gotta See It: Kuznetsov pulls off perfect spin pass for Ovechkin - YouTube
  Kuznetsov Sneaky Pass to Ovechkin Goal | 12/30/15 - YouTube
  Kuznetsov dishes amazing pass to Burakovsky - YouTube
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Huikea kuvio kyllä. Etenkin nuissa Ovyn maaleissa näkee miten asiasta on sovittu etukäteen. Ovy vain kävelee sinne tolpalle ja laittaa sisään kenenkään estelemättä. Vaivattoman näköistä.

  Pakko syttyä tuolle selostajalle. Tuo scoree tulee niin räjähtävästi ja antaumuksella aina
   
 20. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 22. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
 23. Andrei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 24. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Ihan normaalia, että ei koske kiekkoon oman kaverin laittaessa kädellä sen liikkeelle. Shatty luki peliä tuossa huonosti, kun meni huitaisemaan kiekkoon ja sen lisäksi Lunkka viimeistelee imuroinnillaan maalin.
   
 25. Kuppi Jäsen

  Lainaus:
  Aika lailla tämä, en kyllä oikein ymmärrä miksi selostajatkin hehkuttavat tuota maalia kuin joku ihme olisi tapahtunut. Ei huono maali ja ihan hyvä oivallus muttei mitään mitä nyt ei kukaan muu yrittäisi. Näitä yrityksiä maalin takaa nähdään nykyään useita per kierros ja vähintään kerran viikossa joku onnistuu. Jostain syystä Crosbyn tällaiset ovat neroutta mutta vähemmän tunnettujen ovat maalivahtien imurointia.

  Tuossakin pelissä Crosby antoi muutaman niin täydellisen syötön ettei änäristä löydy montaa kaveria joka pystyisi vastaavaan. Ja edellisessä pelissä Floridaa vastaan mies kokeili puolittaisesta läpiajosta yhden käden rystynostoa. Taitaa olla yhden käden sormilla laskettavissa pelaajat joka ovat edes koko urallaan moista yrittänyt. Ei mennyt maaliin tällä kertaa, puoli vuotta sitten meni. Siinä meikäläiselle muutama hienompi suoritus kuin tuo maali. Huikea pelaaja, siitä samaa mieltä, mutta noista kahdesta maalista Armian vie 100-0.