Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Hermes 2009–2010

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2009 klo 07.21.

 1. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Juu, joko Ahmat on huippuiskussa tai sitten YJK oli tuossa pelissä tosi surkea. Tai sitten jääkarhuilla tai pelaajilla ei ollut edes haluja lähteä SS-karsintasarjaan vaikka joku joukkueenjohdosta toisin väittikin.

  Hermes sitten voitolla Ahmoista SS-karsintasarjaan. Luulisi yleisöä kiinnostavan.
   
 2. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
 3. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Voiko joku selventää miten on mahdollista, että Hermes pelaa jo ristiinkarsintoja vaikka 2-div. keskimaanlohko on vielä muiden osalta kesken? Miten olisi käynyt, jos jollain joukkueella olisi vielä teoreettiset saumat lohkovoittoon tämän viikonlopun matseissa? Näyttäisi kaikilla muilla olevan pelejä vielä paitsi Hermeksellä. Omituista jos saa sanoa.
   
 4. Väsynyt Selänne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
  Lainaus:
  Et ole varmaan ainoa, joka tuota on ihmetellyt. Ehkäpä joku otteluohjelmien tekijätiimi piti Hermeksen lohkovoittoa jo ennalta varmana? :D
   
 5. miesuimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Siinä vaiheessa kun Hermeksen lohkovoitto oli varma, siirrettiin ainakin yksi Hermeksen matsi. Hermeksellä olisi alunperin ollut huomenna vieraspeli KoMua vastaan, mutta se matsi pelattiin jo aiemmin, jotta ristiinkarsintamatseja ei tarvitsisi siirrellä. Hermeksellä olisi varmaan alunperin ollut matsi myös tänään lauantaina, mutta siitä on ole 100varma.
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tarkotit kyllä selvästi että Keskimaan lohkossa olisi ollut, mutta täsmennetään nyt että tänään on ristiinkarsintapeli Hermes - Ahmat klo 16.

  Toivotaan että Hermes pelaa ja joutuu pelaamaan 110 lasissa, johon kyllä uskon kun Ahmat kävi piekseen YJK:n 3-12 viikko sitte.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2010 klo 06.58
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Veti sitten Hermeksellä tiukille päästä II divarin nousukarsintaan... Pelasivat näemmä ristiin ja maaliero pelasti Hermeksen jatkoon, onnea kevätkaudelle, Suomi-sarjassa odotellaan jo Hermestä=)
   
 8. Nyrpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässilauma!
  Bongattua:

  Kimmo Vesa Jeppis -> Hermes
  Topi Anttila RoKi -> Hermes
   
 9. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Pelaajaliikennettä:

  Keski-Vinkka näytäisi siirtyneen IK Kronanin riveihin. Kiekkolaserista siirtyy taasen Hermekseen loppukaudeksi Jaakko Jääskelä sekä Ville-Joonas Appel. Näin kertoo Jääkiekkoliiton pelaajasiirrot. Jääskelä oli jo tänään jäälla ja kuulemma huomenna on myöskin Appel. Oli siellä joku Latvialainenkin kaveri mukana tänään, mutta nimestä ei ole mitään tietoa.

  jsa
   
 10. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Ilmeisesti myös Lapinkoski > Munsala IK
   
 11. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lapinkoskea on ainakin huhuttu 2- divisioonaan nousua havittelevan Los Bombersin riveihin, mutta eiköhän tämä selvinne piakkoin.
   
 12. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Munsalaan meni, samalla ovenavauksella MuIkiin siirtyivät Janne Aalto ja Petri Laitinen.
   
 13. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
 14. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermekselle yhdeksän pisteen viikonloppu.

  LA NoPy - Hermes 1-2
  SU Eagles - Hermes 3-4
  *20.2 Jeppis - Hermes 0-5

  *Jeppis peluutti pelikiellossa ollutta Barysheviä. Hermes teki protestin ja ottelun lopputulos muutettiin 0-5 Hermekselle.

  >>sarjataulukko<<

  Hermeksellä jäljellä viisi peliä, joista vain viiminen pelataan vieraissa. Hyvältä näyttää.
   
 15. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Eikös tilanne nyt ole sellainen että jos Hermes voittaa Jeppiksen ja vielä jonkun toisen niin homma on selvä. Ja laskeskelin sen niin että Jeppis ja Hermes voittaa kumpikin kauden loput pelit. Tietenki niin että jeppis häviää keskenäisen pelin Herpalle. Eli kaksi voittoa(toinen Jeppiksestä) riittää siihen että nousu tulee. Sitten voidaan alkaa miettiä ensikauden joukkuetta.
   
 16. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mainitaan nyt täällä lyhyesti että Hermes nousi Suomi-sarjaan takaisin.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Isot onnittelut tästä saavutuksesta Kokkolaan ja samalla myös Viljasen Jallalle terveisiä! Hieno juttu, että perinteinen seura palasi mutadivareista takaisin Suomi-sarjaan. Ehkäpä Hermes nähdään vielä joskus Mestiksessäkin?
   
 18. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Suuret onnittelut Kokkolaan! Pohjalla kävitte, mutta osoititte, että sieltä tullaan takaisin varsin nopealla aikataululla. Toivotaan, että Hermes antaa oman panoksensa ensi kevään tärkeissä peleissä! ;)
   
 19. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Onnittelut Kokkolaan, hieno paluu takaisin. Taistelu jatkukoon ;-)
   
 20. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  ONNEA !

  Toivottavasti keväällä tavataan. Pieni pyyntö, voisitteks te jättää sen Uskin keravan reissusta pois ;D
   
 21. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Onnea kanssa täältä Vantaalta. Kerran tuli käytyä Kokkolassa katsomassa Hermes-KiVa peli (9-2?) ja ystävällistä ja mukavaa porukkaa olivat paikalliset.
   
 22. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  www.kokkolanhermes.fi