Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Perjantai ja pel´päivä. Vastassa vanhan tutun partaniekan luotsaama pelikontiolauma. Eikös tämä IPK ole juurikin kovassa voittovireessä, joten eihän sitä kolmen pisteen kotivoittoa helpolla oteta, mutta otetaan kuitenkin. Nyt on Keijolla sellainen tunne ja kutina pelihousuissa. Viime lauantaina käsittämätön yleisömäärä Ketterä-pelissä. Itse ottelu oli tasainen ja voitettavissakin maalivahti Joona Voutilaisen huipputorjuntojen ansiosta, mutta rikkeet ja Ketterän hyvä yksinkertainen tiivis puolustus + maalivahti Lipiäinen koituivat kohtaloksi.

  Huolestuttavia piirteitä on ollut näköpiirissä kotiotteluissa henkisellä puolella. Tuntuu, että keppiä aletaan puristaa kätösissä pelin kääntyessä tappiolle toisessa tai kolmannessa erässä. Harjoitusotteluissa ja ensimmäisissä sarjapeleissä Peliitat oli juuri tuolloin ahnaimmillaan ja parhaimmillaan päästessään ajamaan saalista takaa. Viime ottelun erätauolla Elon ilmeestä oli vaikea hakea vakuuttavaa tukea puheille pelin kääntämisestä kolmannessa erässä.

  Vieraissa homma kuitenkin näyttää aika ajoin toimivan mukavasti. Lempäälässä peli käännettiin voitoksi. Lauantain kotipeli keräsi kehuja katsomon puolelta. Kivelän tappelu lämmitti vanhoja 90-luvun nakkikioskijonotappelut nähneet ja kokeneet katsojat ja muutoinkin hallissa vallitsi kuulemma 80-luvulta tuttu tunnelma, jolloin halli oli tuon tuostakin jotakuinkin täynnä.

  Ai niin... Ja viime kotipelissä innostuttiin pitkästä aikaa pelaaman kunnon taklauksia sisältänyttä rytinäkiekkoa. Jatkakaa samalla linjalla (mutta ilman jäähyjä), kiitos!
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Onko Huhtasalo edelleen Peliittojen pelaaja, kun ei näy kokoonpanossa eikä nettisivuillakaan Peliittojen joukkueeseen kuuluvaksi?
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kiitos vaan joukkueelle nöyrän toiveeni kuulemisesta. Eihän niitä jäähyjä IPK:ta vastaan tullut ainuttakaan. Mikä tärkeintä, kotivoitto kolmella pisteellä. TUTOa vastaan jäähyjä sitten riitti, mutta voitto tuli.

  Edessä tärkeä ja vaikea pohjoisen kierros. Joukkue lähti torstaina matkaan. Matkarasitusta on silti. Kotiotteluissa Peliitat pääsi polkemaan torkkuneet vastustajat jalkoihin. Nyt on varottava ettei Peliitat ole itse vastaanottavana osapuolena Rovaniemellä heti kättelyssä.

  Hyökkäyskalusto on Peliitoilla vireessä. Puolustus on nostanut tasoaan ja maalivahti saanut paremmin tukea. Toivottavasti Rovaniemellä joukkue on parhaassa terässään.
   
 4. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mäkitalo tehnyt hurjia pisteitä. Kertoisiko joku täällä kaverin ominaisuuksista enemmän. Liike, fyysikka, puolustuspeli, laukaus jne. Olisiko mahkat pärjää jo liigatasolla?
   
 5. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Nyt on sitten suhteellisen virallisesti Heinolassa annettu luovutusvoitto tämän kauden osalta ja valmistaudutaan taistelemaan jollain ihmeellä Mestis paikasta.

  Sen verran munattomaks alkanut käymään tämä Lahti-Heinola yhteistyö, joka alkaa varsinkin pahimpiin hetkiin kusemaan nilkoille. Peliitat pelaa tällä hetkellä olemassa olostaan, mutta mitä tekee Lahti? Vie vähäisetkin saumat pyristellä Peliitat pois karsintapaikalta, eihän siinä. Eiköhän siellä Lahden päässä ole jo katsastettu uusi yhteistyöseura seuraaville vuosille, kun ei enää löydy minkäänsortin kiinnostusta auttaa "pikkuveljeään".

  Otteluita Peliitoilla on jäljellä 17, mutta karsintaviivan tuntumassa olevat joukkueet keräävät vähintään yhtä kovalla tahdilla pisteitä kuin Peliitat, joten vaikeaa on. Vaikeaa on varsinkin kun tänään Lahteen siirtyi 85 pisteen verran ukkoja. Hei hienoa! Kiitos v*tusti Lahti, olisi ollut joskus mukava nähdä selkeä win-win tilanne tämän yhteistyökuvion aikana.

  Noh kiitokset Peliitat ja HeKi näistä mahtavista Mestis vuosista, edustuskiekkoa tuskin tullaan moneen vuoteen Heinolassa enää näkemään. Tämän päiväisten siirtojen lisäksi, paniikkinappula on painettu. Ja tyhjennysmyynti on alkanut eilen kovaan tahtiin. Huhujen mukaan joukkueessa on enää siirtorajan jälkeen seitsemän kenttäpelaajaa ja nolla maalivahtia, jotka ovat alkukaudesta saakka Peliittojen mukana ollut. HEI MAHTAVAA!
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Siinähän se Mäkitalo tuli lahtelaisten silmien eteen taitonsa näyttämään. Ilmeisen hyvin Peliitta-kentällinen Lahdessa esiintynyt? Ainakin Lahtinen pääsi maalin makuun. Näinköhän kaverit jaksaa huomenna vielä Espoossa raataa tärkeistä pisteistä ja jos Lahti raaskii kaverit ylipäätään takaisin antaa...
   
 7. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jyp
  Jos on noin vahvoja huhuja tyhjennysmyynnistä, niin ketkä ovat ne seitsemän jotka jäävät Peliittoihin?
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Huhuiluihin en ota kantaa, mutta kyllä on kovaa taistelu karsintoja vastaan. Espoossa hyvää vieraspelaamista sinällään, mutta puolustuspeli hieman repsotti ja Espoo iski todella tehokkaasti paikoistaan taidolla ja hienoisella tuurillakin. Viimeistelyt olivat kyllä varsin laadukkaita. Ylänurkkavetoja ja sitten yksi luistimista hieman onnella kimmonnut osuma.

  Peliittojen ylivoimapeli oli vaihteeksi tehokasta, mutta samalla soikin sitten taas omissa. Voutilainen pelasin maalilla sinänsä hyvin. Yläkulmavedot olivat kyllä turhan vaikeita poimittaviksi. Lauantaina edessä sangen tärkeä kotipeli Jokipoikia vastaan. Voittojen tielle on ilman muuta aika palata. Loppukauden otteluohjelma ei näytä mielestäni Peliittojen osalta mitenkään ylitsepääsemättömän vaikealta. K-Vantaa ja SaPKo taidetaan tosin kumpikin kohdata vielä kahdesti ja niistä etukäteen nolla pistettä odotettavissa. Ja tärkeintähän se on niitä pisteitä nyhtää samoista sijoista taistelevilta joukkueilta.

  Nuorisokenttä näytti saaneen Lahden komennuksesta vain lisää virtaa ja itseluottamusta. Myös muut pelaajat hyökkäyspäässä Salonen ja Vihavainen ovat olleet iskussa. Moisiokin on ollut ajoittain liekeissä. Espoossa Moisio koitti pariin kertaan näyttävästi junailla kiekon Koposelle, joka jostain syystä ei ollut kummallakaan kerralla tilanteissa oikein hereillä.

  Voutilaisen ollessa maalilla ei joukkueella ole mitään hätää. Toivon mukaan Suni ja Väliharju pystyvät venymään parhaimpaansa silloin kun ei ole Voutilaista käytettävissä.
   
 9. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mites Voutilainen esiintyi tänään maalinsuulla?