Heinolan nuoret toivot

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 02.02.2017 klo 23.52.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Heinolalaisen kasvatustyön tuotos Sami Suni teki huikean yllätysdebyytin Mestikseen. Oman kylän kasvatteja on toivottu ja nyt näytille saatu.

  Oman kylän toivot tulevat jatkossa olemaan vähissä harrastajamäärien vähentyessä, mutta edellytyksiä puitteiden puolesta on edustukseen nousta. Lahjakkaimmille tarjoutuu mahdollisuus nousta Pelicansin nuoriin ja tehdä läpimurtonsa siellä tai hakea vauhtia Vierumäki Unitedissa laadukkaassa valmennuksessa.

  Ketkä mahtavat olla seuraavat heinolalaistoivot Peliitoissa? Toivon mukaan seurassa tehdään kaikki mahdollinen nuorten sisäänajamiseksi joukkueeseen. Yhteistyö Suomi-sarjan Titaaneihin on yksi hyvä mahdollisuus. Kotkaan on mahdollista laittaa omia nuoria miesten peleihin totuttelemaan.

  Yhtään kykyä ei ole tämän kokoisessa kaupungissa varaa hukata. Toivon mukaan kotikaupungin pojat menevät pelaajavertailuissa edelle, jos tarjolla on saman tasoinen pelaaja jostain muualta. Mitä enemmän oman kylän poikia saadaan kokoonpanoon keinolla millä hyvänsä jalostettua, sitä korkeammat ovat myös katsojamäärät.

  Jesse Peltosen kanssa samaan ikäluokkaan kuuluneet Joona Rönkkö ja Tomi Stylman edustavat tätä nykyä II-divarijoukkue Hollolan Giantsia. Mielestäni Peliitoissakin pelannut Stylman oli katsomoon nähden ehkäpä kolmikon paras. Käyttöä olisi varmasti Suomi-sarjassakin. En tiedä riittäisikö rahkeet kovalla treenillä ja motivaatiolla vielä Mestikseenkin.

  Niin.. Ja mitä kuuluu Tomi Inkiselle? Taisi mies kiekkoilun lopettaa, kun paikka Mestiksessä jäi try outissa saamatta.

  Täytyypä vielä lisätä listalle heinolalaismaalivahti Juha Haimakaisen tilanne. Herra torjuu tätä nykyä Raahen II-divarijoukkueessa, jossa myös Pelittoista syksyllä lähtenyt Jesse Häkkinen tätä nykyä pelailee.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017 klo 11.36