Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

HC Vantaa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana TKR-69, 30.09.2016 klo 23.22.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kausi o n alkanut kohtuullisesti. Fanit odottaa aina parempaa.
   
 2. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Joukkue


  Sopimustilanne 18.8.2016

  MV Jere Högbacka
  MV Ville Salminen
  MV Riku Rajal

  Pelaajat:
  Joonas Liikala
  Patrik Osterjärvi
  Jose Sneck
  Henri Siivonen
  Teemu Lyytikäinen
  Jan Hagelberg
  Niko Majlund
  Jesse Hämäläinen
  Jonne Juutilainen
  Jori Laaksonen
  Matias Nousiainen
  Niko Wallenius
  Jaakko Savolainen
  Johannes Usano
  Artjon Minin
  Niko Vähäsarja
  Antti Kivelä
  Jere Rahikainen
  Iiro Puntari
  Sami Tiisala
  Jaakko Lehtonen
  Miika Huotari
  Noel Saloranta

  Valmentajat Paul Högbacka Ville Peltosuo