Ilmoitukset

Nimimerkki Kaltsu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.

Nimimerkki thnninen on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Forssan Palloseura 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Zigismund, 30.04.2017 klo 08.24.

 1. Zigismund Jäsen

  FPS on solminut ensimmäiset sopimukset, joten voidaan avata tulevan kauden ketju.

  Jatkosopimukset tekivät päävalmentaja Asko Rantanen, maalivahti Joonas Laaksonen (27v), puolustajat Joona Tala (20v) ja Joel Lehtonen (20v), sekä hyökkääjät Niklas Saha (19v), Joni Vuorela (22v), Mikko Jaakkola (22v), Otto Rantanen (21v) ja Juuso Hämäläinen (22v).

  Rantasen ensimmäinen kausi FPS:n päävalmentaja sujui varsin mallikkaasti. Kokoonpanoon nähden sai hyvin tehoja irti. Lisäksi vielä oman kylän poikia, jolla on aina ollut FPS-sydän. Mahtaakohan apuvalmentajat pysyä myös mukana?

  Puolustuksesta etenkin Joel Lehtosen jatko on hieno homma. Ikää vasta 20v ja oletettavasti kehitys jatkuu tälläkin kaudella. Suomi-Sarjaan hyvä peruspakki. Talakin vasta 20v ja tuo hyvää kilpailua puolustukseen.

  Hyökkääjistä tärkein kiinnitys oli 32:ssa ottelussa tehot 17+19 tehnyt Juuso Hämäläinen. Oli sisäisen pistepörssin toinen heti Kurteliuksen jälkeen. Loistava homma, että saatiin pidettyä täällä. Varsin viihdyttävä pelaaja.

  Joni Vuorela on luotettava työmyyrä, joka jättää kentälle kaikkensa. Ehdottoman hyvä jatko. Niklas Saha oli loppukaudesta hyvä, toivottavasti jatkaa siitä. Mikko Jaakkola ja Otto Rantanen tuovat hyvää kilpailua pelipaikoista.

  Uutena kaveri hyökkäykseen liittyy Konsta Härkönen (21v) Lukon A:sta. Ei ole viime vuosina tehopisteillä juhlinut, mutta eipä ollut Hämäläinenkään tehomies ennen siirtymistään Palloseuraan.

  Ihan hyvä aloitus FPS:ltä. Toukokuun alussa pitäisi tulla taas lisää uutisia. Harjoitukset alkavat heti vapun jälkeen 2.5.