Ilmoitukset

Nimimerkit Sako ja Vellihousu huilaavat viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkin KH-29 kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Forssan Palloseura 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Zigismund, 30.04.2017 klo 08.24.

 1. Zigismund Jäsen

  FPS on solminut ensimmäiset sopimukset, joten voidaan avata tulevan kauden ketju.

  Jatkosopimukset tekivät päävalmentaja Asko Rantanen, maalivahti Joonas Laaksonen (27v), puolustajat Joona Tala (20v) ja Joel Lehtonen (20v), sekä hyökkääjät Niklas Saha (19v), Joni Vuorela (22v), Mikko Jaakkola (22v), Otto Rantanen (21v) ja Juuso Hämäläinen (22v).

  Rantasen ensimmäinen kausi FPS:n päävalmentaja sujui varsin mallikkaasti. Kokoonpanoon nähden sai hyvin tehoja irti. Lisäksi vielä oman kylän poikia, jolla on aina ollut FPS-sydän. Mahtaakohan apuvalmentajat pysyä myös mukana?

  Puolustuksesta etenkin Joel Lehtosen jatko on hieno homma. Ikää vasta 20v ja oletettavasti kehitys jatkuu tälläkin kaudella. Suomi-Sarjaan hyvä peruspakki. Talakin vasta 20v ja tuo hyvää kilpailua puolustukseen.

  Hyökkääjistä tärkein kiinnitys oli 32:ssa ottelussa tehot 17+19 tehnyt Juuso Hämäläinen. Oli sisäisen pistepörssin toinen heti Kurteliuksen jälkeen. Loistava homma, että saatiin pidettyä täällä. Varsin viihdyttävä pelaaja.

  Joni Vuorela on luotettava työmyyrä, joka jättää kentälle kaikkensa. Ehdottoman hyvä jatko. Niklas Saha oli loppukaudesta hyvä, toivottavasti jatkaa siitä. Mikko Jaakkola ja Otto Rantanen tuovat hyvää kilpailua pelipaikoista.

  Uutena kaveri hyökkäykseen liittyy Konsta Härkönen (21v) Lukon A:sta. Ei ole viime vuosina tehopisteillä juhlinut, mutta eipä ollut Hämäläinenkään tehomies ennen siirtymistään Palloseuraan.

  Ihan hyvä aloitus FPS:ltä. Toukokuun alussa pitäisi tulla taas lisää uutisia. Harjoitukset alkavat heti vapun jälkeen 2.5.
   
 2. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Forssassa on päästy sopimukseen ykköskorin hyökkääjien ja maalivahti Henri Viitalan kanssa.
  Teemu Karjalainen, Tommi Takaveräjä, Jefrey Lawman. RuoSkA:ta siirtyy Mikko Kulju. Lisäksi apri try-out pelaajaa.

  Palloseura kiinnitti tehomiehiä|Forssan Palloseura
   
 3. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Maalivahti Viitalan sopimusta pidän jonkinlaisena ihmeenä. Muutaman kannattajan kesken oltiin sitä mieltä, että Viitalalla olisi ottajia runsaasti muuallakin. Kenties tien noustua pystyyn Hpk:ssa jääkiekkoilijan ura ei ole enää tärkein, vaan tähtää hyvään siviili- ammattiin? Muistaakseni mies Hämeenlinnassa asuu, joten Fps on lähiseuduilta ainoa, jossa kiekkoa voi harrastaa laadukkaasti ja ilmaiseksi.

  Tärkeä sopimus Vopsille, ei voi olla niin, että joukkueella aina pelko perseessä, joko taas menee joku löysä kaaliperhonen ringette- viivalta.
   
 4. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  Hienot jatkosopimukset. Vähän sitä saa aina pelätä, että parhaimmat viedään muualle. Nyt ei ainakaan jouduta koko runkoa uusimaan. Karjalainen ja Takaveräjä pelasivat kummatkin hieman reilu piste per peli tahdilla. Myös kesken viime kauden Ranskaan lähtenyt Lawman pelasi ensimmäisen puolikkaan yli piste per peli. Uusina miehinä joukkueeseen liittyy FoPSin junnuissakin pelannut maalivahti Topi Salokannas (try-out), sekä hyökkääjät Mikko Kulju ja Joona Vainio (try-out).

  FPS:n sopimustilanne:

  Maalivahdit
  Joonas Laaksonen
  Topi Salokannas (Rockets II-divari, try-out)
  Henri Viitala

  Puolustajat
  Joel Lehtonen
  Joona Tala

  Hyökkääjät
  Juuso Hämäläinen
  Konsta Härkönen (Lukko A)
  Mikko Jaakkola
  Teemu Karjalainen
  Mikko Kulju (RuoSkA II-divari)
  Jeffrey Lawman (Cergy, FRA)
  Otto Rantanen
  Niklas Saha
  Tommi Takaveräjä
  Joona Vainio (HPK A II, try out)
  Joni Vuorela
   
 5. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Hemmetin hyviä sopimuksia kaikki!

  Vielä kun saataisiin kiinnitettyä Lampen, Salmela ja Salonen puolustukseen ja hyökkäykseen Kurtelius, Moberg ja Niemi...Olisi aika huikeaa. Ylemmän jatkosarjan paikkaahan tässä on pakko sitten lähteä tavoittelemaan, vähempi olisi pettymys.