Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ex-Tapparat maailmalla

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Sabaton, 09.09.2010.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitään hajua, miksi tuolla numerolla pelasi, mutta joukkueen kotisivuilla on hänelle merkattu tuttu numero 34
   
 2. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  Niinkin yksinkertainen asia kuin viime kauden paidat, niillä mennään mitä tarjolla on.
   
 3. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
 4. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #8, #64, #47
  Teijän viime kauden pakki Tömmernes veti ihan kohtuullisesti eilen Frölundan murskavoitossa. 3+1, pakilta.
   
 5. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Ex-Tappara Ari Vallin toimii tulevalla kaudella KooKoon kapteenina. Ja näemmä koko kapteenistokin on entisiä Tapparan miehiä kun Green ja Malinen valittiin varakapteeneiksi.
   
 6. Katto Jäsen

  KHL alkoi. Metsola kävi Slovan Bratislavan vieraana. Saldoksi tuli eilen 39/39. ihan ok. Aloittanut siis parilla voitolla kauden.
   
 7. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Haluan onnitella Henrik Tömmernesiä CHL:n voitosta, joten onnea vaan! 13 ottelua pelasi, joissa teki tehot 3+7=10. Ruotsin liigassakin Henrik on painanut 40 otteluun tehot 8+18=26, ollen liigan puolustajien pistepörssin toisena. Tömmernes on varmasti yksi aliarvostetuimpia Tappara-pelaajia, joka sai olla viime keväänä täysin medialta piilossa, vaikka teki kentällä lähes sataprosenttisesti vain oikeita ratkaisuja.
   
 8. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Noniin, oisko täällä joku, joka haluaisi avata hieman Pasi Puistolaa. Mielellään ilman värilaseja suuntaan tai toiseen. Realistinen arvio. Minuuteista päätellen taisi vetää viime kaudella jotain 7.pakin roolia. Oliko huonossa kunnossa? Liike kadonnut? Tuskin se taito pelata ainakaan katoaa kuin pieru saharaan.
   
 9. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Puistola tuli kovin odotuksin Tapparaan, muttei lunastanut niitä missään vaiheessa. Ensimmäinen kausi oli vielä tyydyttävä hänen pelatessa Aallon pakkiparina isojakin minuutteja, mutta tämän taklauksen jälkeen Puistola ei ole enää ollut oma itsensä. Viime kauden alkaessa Puistola oli jo pudonnut kuuden pelaavan pakin joukosta ja mahdollisuuden saatuaan Pasi oli pahasti hukassa ja vaikutti pelokkaalta kaukalossa.

  Kai Puistolan vahvuutena voi edelleen pitää paikoitelleen kovia syöttöjä ja liikettä. Omassa päässä miehet menivät viime kaudella ohi oikealta ja vasemmalta eikä Puistolalla tuntunut olevan mitään jakoa kaksinkamppailuissa. Tällä kaudella ei ole tullut Pasia kaukalossa nähtyä, joten voi olla että on päässyt terveenä harjoittelemaan itsensä parempaan kuntoon.

  Vahvat huhut ovat velloneet jostain mystisestä sairaudesta/ylikunnosta, jonka vuoksi Puistolan paino olisi tippunut pari vuotta sitten sellaiset kymmenen kiloa. Itsellä ei tästä tietoa ole, mutta Puistolan riutunut olemus on kyllä laitettu merkille. Lisäksi tasaisin väliajoin on huudeltu sököstä olkapäästä ja tuon Riskan taklauksen jälkeenhän hän loukkasi KalPa-lainan aikana myös polvensa ja tämän jälkeen Tapparassakin tapahtui jokin mystinen loukkaantuminen, joka piti Puistolan pari kuukautta katsomossa. Ilman tätä loukkaantumista Puistola olisi käsittääkseni siirtynyt jo viime kaudella Pelicansiin. Oli miten oli, mutta kentällä ainakin näytti, että Puistolan voimatasot olisivat pudonneet dramaattisesti ja epäilen vahvasti, että Puistola ei tule pelaamaan lähellekään täyttä kautta Pelicansissa.

  On myös huhuttu Puistolan välirikosta Tapolan kanssa, jonka vuoksi hänet laitettiin jo viime kauden lopulla joukkueen vahvuudesta sivuun ja tällä kaudellahan Puistola ei ole edes harjoitellut Tapparan mukana. Toivon, että mies onnistuisi Lahdessa, mutta epäilen.
   
 10. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Aamulehden juttu lokakuulta: Puolustaja Pasi Puistola haluaa näyttää vielä itselleen | Aamulehti.fi

  Siinä Puistolan omin sanoin, miksi homma meni miten meni.
   
 11. MeeVee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
 12. Barky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
 13. Ilen kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Real Madrid, NHL
  Onko Enlundin toipumisesta mitään tietoa? En ole löytänyt mitään loukkaantumisen jälkeen.
   
 14. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 15. Ilen kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Real Madrid, NHL
  Hieno homma, kiitos. Hyvältä tuon jutun perusteella näyttäisi.
   
 16. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Ex-sopimuspelaaja ja kasvatti Jonatan Tanus on vetäny huippukauden Mestiksen SaPKo:ssa. Johtaa sarjan pistepörssiä 28 ottelun jälkeen tehoin 21+15=36, +18. Mielenkiintoista seurata mikä Liigaseura Tanuksen nappaa...
   
 17. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Panthers jatkaa suomalaishankintoja − Säterille yksivuotinen sopimus - NHL - 02.07.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Panthers hankki Barkovin, Haapalan ja Revon kaveriksi vielä Säterinkin.

  Haapalalle ilmeisesti kaavaillaan ihan oikeaa roolia ensi kauden Panthers-hyökkäyksessä, Repo ja Säteri ovat varmaan pidemmän aikavälin projekteja, ensi kaudella pelannevat ylhäällä satunnaisia matsejä jos niitäkään. Jos Repo nyt ylipäätään lähtee heti P-Amerikkaan eikä jää vielä kaudeksi Tapparaan.
   
 18. Hastra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara ja Kokkolan Hermes
 19. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Teemu Laine 34v lopettaa uransa polvivaivoihin...lähteenä Ylen teksti-tv.
   
 20. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kärki tehnyt nyt neljään peliin 3 maalia vs. Tapparassa 19 peliä 0+1(?) tehoilla. Onko teillä lähempaa seuranneilla tarkempaa näkemystä miksei Tampereella homma toiminut?
   
 21. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Aika piti ansaita, näyttöpaikkoja ei käytetty. Porissa aloitettiin tyhjältä pöydältä hyvillä kesän pohjilla. Aina ei onnista, kannattaa kysellä vaikka Timo Vertalalta
   
 22. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Tais olla tampereella rystyset valkoisena, kun ei saanut edes tyhjiin laitettua.
  Paineet pois kun pääs takaisin "kotiin"..
   
 23. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka