Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

European Championship League – ECL

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Ranksu, 31.01.2017 klo 15.07.

 1. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Ajattelin aloittaa tämän ketjun kun jotain pientä keskustelua JA sivustolla on ollut tästä turnauksesta/pelaajhauista.

  Sivustolla on tällä hetkellä auki rekisteröityminen uuteen ECL 4 kauteen. (6v6s EASHL-turnaus)

  Täältä löytyy ohjeet rekistöröitymiseen

  Suosittelen PS4 yhteisöä nhlgamer.com, jossa on tällä hetkellä ~1800 eurooppalaista 6vs6 pelaajaa. Sinne kun pistää joukkue/pelaajahakua niin on todella hyvät mahdollisuudet päässä peleille jos muita 'kanavia' pitkin ei pääse 6vs6 peleille. Eipähän tarvi pelailla noita sparripelejä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2017 klo 15.14
 2. Lapa11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Vimpelin Veto
  Mielenkiintoista olisi kuulla, että kuinka moni täältä Jatkoajan keskutelupalstoilta pelaa kyseistä turnausta.

  Itse osallistuin ensimmäisen kerran turnaukseen viime änäri versiossa. Sen jälkeen on tullut osallistuttua syksyn ecl sarjaan ja nyt ollaan menossa parin viikon päästä alkavaan turnaukseen.

  Todella hieno uudistus tämä, että on 3 eri divaria. Ei ole enää suuria tasoeroja vaan pääsee pelaamaan tasaisia matseja.

  Ja laitetaan tähän vielä ilmoitus, jos joku hakee ecl joukkuetta. Joukkueemme etsii puolustajaa. Olisi hyvä olla aikasempaan kokemusta 6v6 peleistä ja mikki olisi hyvä olla. Lisätietoja annan yv:lla :) Ottakaa rohkeasti yhteyttä!
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2017 klo 13.46
 3. Nuppe #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomarit
  Mukana ollaan, muutama vuosi Nordic Blizzardin paidassa, nykyinen koti on Laser HT!
   
 4. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 5. Granny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild #64 & #11
  Nordic Nightmaren kanssa väännetään Elite divarissa ja henkilökohtaisesti tämä on 7:mäs turnaus itselle. Laittakaahan Nightmaren twitch tili seurantaan ja tervetuloa katsomaan kun Euroopan parhaat 6v6 tiimit mittelevät paremmuudesta. https://www.twitch.tv/nordicnightmaretwitch
   
 6. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Tällä hetkellä on menossa ECL Eliten finaalit. Dynasty vs. Laser HT. Striimin löydät täältä.

  Twitch
   
 7. Granny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild #64 & #11
  Olipahan Turnaus! Omalta osalta turnaus päättyi välierätappioon Elite divarissa Laser Ht:ta vastaan joka kaatoi myös finaalissa Dynastyn tiukkojen vaiheiden jälkeen 4-3. Onnittelut jatkoajan jäsenelle ja Euroopan mestarille @Nuppe #5 ! Kesällä on tulossa Summer Cup tyylinen turnaus jossa ilmoittautuneet pelaajat draftataan joukkueisiin livestriimissä ja tämä on loistava mahdollisuus päästä pelaamaan Euroopan parhaiden pelaajien kanssa ja niitä vastaan ns kilpailullissa peleissä! NHLgamer.com sivu seurantaan ja väijymään milloin alkaa ilmottautumiset.
   
 8. Nuppe #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomarit
  Lainaus:
  Tänks! Ei niitä mestaruuksia lasketa, mutta tais olla viides nyt kaikenkaikkiaan! Varmaan eka pytty, missä ei tullut pelattuu finaaleissa. Osu pelit vähän huonosti omaan aikatauluun, niin sai muuta pakit hoitaa pytyn kotiin. Laser taitaa siirtyä nyt pitkälti potkupallokentille odottelemaan NHL 18...
   
 9. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 10. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 11. Lapa11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Vimpelin Veto
  Aikamoinen floppi oli draft tilaisuus, joka kestää jo neljättä päivää :D Onneksi tuli varaus jo sunnuntaina niin on päässyt reenaileen joukkueen mukana. Se on mukavaa, kun joukkueilla ei ole suuria tasoeroja vaan kaikki matsi ovat tasaisia ja pääsee tutustumaan uusiin pelaajiin.
   
 12. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues