Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Espoo Unitedin ikimuistoinen liiganousu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Ramirez, 06.10.2016 klo 12.47.

 1. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Yleisöä Jukureiden pelejä Mestiksessä kävi katsomassa n 1.5 K ja nyt sitten Liigassa yli 3.5 K. Mikä on sitten siellä uutuuden viehätyksen vaikutus ? aika näyttää.

  Espoossa kannattaisi mennä vielä vuosi Mestistä jotta osasta nyky pelaajista saadaan Liiga-kelpoisia. Lisäksi sopimukset ja sponssikuviot voidaan rakentaa 2018 Liiga-kautta ajatellen.

  Liiga-joukkueesta: Mestiksen kärki pelaaja kestää vertailun Liigan keskiverto pelaajaan, kunhan rooli sopii. Onhan se nähty monen monta kertaa kun Liigasta tulee joku hakemaan peliaikaa Mestiksestä niin ei välttämättä mikään kunnon vahvistus olekkaan.
  Se että onnistuu Liigassa/Mestiksessä on monen tekijän summa. Oman onnistumisen lisäksi riippuu pelikavereista ja peli-systeemistä. Tällä nyky EU:n pelitavalla kenestäkään ei tule pistepörssin voittajaa. Mutta sehän ei olekkaan tärkeintä.
   
 2. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
 3. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  On siinä ainakin tilaa, 80? paikkaa tai jotain. No Busmon omia nuo on eikä seuran, eli jos samalla "hinnalla" saa tuollaisen kyydin, niin miksipäs ei.
   
 4. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Jos kerran bussikin on liigatasoa, niin mitä tässä enää venttaillaan? Nyt mennään Liigaan niin että heilahtaa, ei saa jäädä Mestikseen makaamaan!