Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Espoo Unitedin ikimuistoinen liiganousu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Ramirez, 06.10.2016 klo 12.47.

 1. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Yleisöä Jukureiden pelejä Mestiksessä kävi katsomassa n 1.5 K ja nyt sitten Liigassa yli 3.5 K. Mikä on sitten siellä uutuuden viehätyksen vaikutus ? aika näyttää.

  Espoossa kannattaisi mennä vielä vuosi Mestistä jotta osasta nyky pelaajista saadaan Liiga-kelpoisia. Lisäksi sopimukset ja sponssikuviot voidaan rakentaa 2018 Liiga-kautta ajatellen.

  Liiga-joukkueesta: Mestiksen kärki pelaaja kestää vertailun Liigan keskiverto pelaajaan, kunhan rooli sopii. Onhan se nähty monen monta kertaa kun Liigasta tulee joku hakemaan peliaikaa Mestiksestä niin ei välttämättä mikään kunnon vahvistus olekkaan.
  Se että onnistuu Liigassa/Mestiksessä on monen tekijän summa. Oman onnistumisen lisäksi riippuu pelikavereista ja peli-systeemistä. Tällä nyky EU:n pelitavalla kenestäkään ei tule pistepörssin voittajaa. Mutta sehän ei olekkaan tärkeintä.
   
 2. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
 3. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  On siinä ainakin tilaa, 80? paikkaa tai jotain. No Busmon omia nuo on eikä seuran, eli jos samalla "hinnalla" saa tuollaisen kyydin, niin miksipäs ei.
   
 4. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Jos kerran bussikin on liigatasoa, niin mitä tässä enää venttaillaan? Nyt mennään Liigaan niin että heilahtaa, ei saa jäädä Mestikseen makaamaan!
   
 5. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Missähän vaiheessa talous asetetaan esteeks nousullei?
   
 6. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Ja vielä pienissä taloudellisissa vaikeuksissa vieläpä.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei kai se estä, kuitenkin liigatasoinen bussikin löytyy