Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

 1. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Raikkaasti kehitetään peliä hyökkäys edellä. Kurittomuudestakin voisi puhua noiden virheiden osalta, mutta ainakin oli saatu ylenmääräiset jäähyt karsittua vähiin.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, jos joku espoolainen joukkue vaan on.
  Alan päästä minäkin siihen hypeen, mikä alkoi kun toukokuun alussa koko joukkue oli julkistettu ja lopahti, kun kesävaikeudet alkoivat. Joukkue on hyvä. Hivenen off-topic, mutta Peliittojenkin peliä on kyllä hienoa seurata. Hyökkäävää peliä lupasivat ja johtoasemassakin parhaimmillaan kolme miestä P-pisteiden tasolla karvaamassa.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itse en edes tiedä milloin joukkue pelaa. Vielä vähemmän tiedän miksi siitä pitäisi kiinnostua. Ja toukokuussa mietin vielä kausikortin ostamista.

  Vähintä mitä monitoimimies voisi tehdä olisi tulla ulos sieltä poikamiesboksistaan ja kertoa mikä tuon seuran tulevaisuus on. Kaikki nimittäin on monitoimimiehen käsissä. Jos ei ole aikomusta yrittää tosissaan - kuten nyt näyttää - niin eihän sitten tietysti tarvitse mitään kenellekään kertoakaan. Jos tavoitteena olisi uskottavan seuran rakentaminen ja suunnitelmissa joku realistinen visio, siitä kannattaisi myös kertoa.

  Mutta turhaahan tästä jauhaminen sikäli on, että kyllähän me kaikki jo taidetaan tietää miten tämä loru päättyy. Kysymys on vain siitä milloin.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siltähän tuo hieman vaikuttaa, jos oikeasti olisi aikomus pelastaa seura niin eiköhän sieltä enemmän ulos tulisi tietoa ja selkeitä pelastusyrityksiä, siellähän pitäisi toimiston väen kantautua ihmisten pariin ja yrittää optimoida jokainen euro ja yrittää pelata seuralle lisää aikaa. Nyt homma pyrii minimitiedotuksilla ja käydään ottelut pelaamassa, samaan aikaan taitaa toimiston väki pyöritellä vain sormiaan ja palkka juoksee (jos edes enää juoksee). Toivotaan vaan että tämä kausi saisi pyöriteltyä läpi. Eihän toki pidä anella ja almuja pyytää, mutta ehkä pitäisi ulospäin antaa edes vaikutelma että lätkäjengiä tarkoitus pyörittää tämänkin kauden jälkeen, eihän sitä välttämättä tarvitse sitä tehdä mutta antaa edes vaikutelma. Toivotaan vain joukkueen kannalta ettei tule Bluesin kaltaista kesken kauden tilannetta.
   
 5. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä näyttää olevan jatkuvasti tiedot tulevista otteluista, joukkueen kokoonpanoista sekä otteluennakkoja ja -raportteja. Seuran nettisivuiltakin moista tietoa löytyy. Otteluohjelmakin taisi olla sielä jo heinäkuussa. Mestiksen sivuilta voi käydä pelit katsomassa jos ei uskalla seuran sivuille mennä.

  Tarttee kai laittaa paheksuva meili seuralle, että Jatkoajan keskustelupalstalle ei kukaan päivitä otteluohjelmia.
   
 6. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, jos joku espoolainen joukkue vaan on.
  Ymmärrän kyllä @Juhaht:n tunnelmat täysin, meikäläisen älli ei riitä käsittämään kesä-heinäkuun käsittämätöntä sekoilua, jolla orastava toivo saatiin tehokkaasti tuhottua. Toisaalta sitten tulin omalta kohdaltani siihen tulokseen, että katsotaan nyt näitä pelejä niin pitkään kuin niitä riittää ja ollaan tyytyväisiä, jos riittää pitempään. Kaukalon ulkopuolella espoolainen kiekkoskene on ollut silkkaa horroria viimeiset kaksi vuotta, joten ei jaksa enää stressata siitä, mitä tulevaisuudessa voi tapahtua. Jollei joukkueorganisaatiota, niin ainakin noita pelaajia on ilo ja jopa kunnia kannattaa.
   
 7. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ymmärrän että aiemmassa negatiivisissa/huolestuneissa kommenteissa on periaatteessa asiaa, mutta alkaa ärsyttämään se, että niistä samoista asioista pitää läyhätä joka ikisessä ketjussa mitä jatkoajasta löytyy ja vielä jokaisen neutraalin tai positiivisen kommentin jälkeen alkaa taas sama jorina alusta. Luulisi, että joillakin olisi parempaakin tekemistä.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ihan hyvä kuulla, että seura on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Se on vähintä mitä nykyisin voi odottaa. Somessa on vain sellainen juttu, että se tavoittaa vain ne ihmiset jotka ovat seurasta niin kiinnostuneita, että haluavat sitä seurata. Entäs se suuri enemmistö, joka ei seuraa EUta somessa? Meille EU on yhtä kuin kuollut. Se ei näy missään tai kuulu missään. Ja nyt jos joskus olisi ollut aikamoisen kasvojen pesun paikka. Mutta ehkä sitä ei tarvita, ja monitoimimiehen valtakunnassa on kaikki hyvin.
   
 9. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, jos joku espoolainen joukkue vaan on.
  Tähän vahva sama. EU ei näy missään, ellei osaa etsiä. Optimismillani ei tunnetusti ole mitään rajoja, mutta kun Olli Lähdesmäki twiittasi olevansa maanantaina menossa töihin, jaksoin toivoa...