Ilmoitukset

Nimimerkki Ultraorthdoxjew on asetettu viikon pelikieltoon useasta provosoivasta viestistä Helsinki Ice Challenge -ketjussa.

Nimimerkki keskipohja kirjoitti sisällöttömän "Joo"-viestin Sport-osioon, ja muutenkin hänen viestihistoriastaan löytyy paljon sisällöttömiä onelinereita. Koska nimimerkkiä on aiemminkin rangottu samasta syystä, kurinpitolautakunta päätti antaa tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Zodiac vietti sunnuntain kirjoitellen lukuisia offtopic-viestejä Liigan siirtohuhut -ketjuun. Koska kyseinen nimimerkki on ollut hiljattain pelikiellossa ja viestejä oli lukuisia, olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Esko Seppänen

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana miklaa, 02.03.2012 klo 17.32.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Valavuori ei ole "muistanut" pitää firmaansa edes alv- tai ennakkoperintärekisterissä sitten vuoden 2011. Myös kummasti tilinpäätökset ovat jääneet lähettämättä vuodesta 2009. Pikkujuttuja kaverille, jonka heikkous on pienten arjen asioiden hoitaminen. Siinä kun vetelee isoja lintoja, niin tuollaiset vähemmän tärkeät jutut yrittäjällä helposti unohtuu. Aleksi Valavuoren yritystoiminnassa rumia piirteitä – uhkasakko viranomaisilta, velkaa verottajalle | Yle Urheilu | yle.fi

  Ainiin, tämä ketju olikin pyhitetty Seppäselle. Noh, samanlainen veijari on hänkin monella tapaa, mutta ei sentään yhtä hajamielinen tuollaisten pikkujuttujen kanssa kuin Valavuori.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Se että niin monet uskovat näihin salaliittoteorioihin, vaikka mitään todisteita ei ole.

  Olen itsekin aiemmin ajatellut Allun ja Eskon touhuista, että if it walks like a duck jne. Nyt olen kuitenkin USA:n vaalikeskustelusta oppinut, että sellainen ajattelu tekee minusta salaliittoteoreetikon, jos ei minulla ole todisteita.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eikö se ole ihan tyypillistä salaliittoteorioille?

  No joka tapauksessa itsekään en pysty aukottomasti osoittamaan, että esimerkiksi Seppänen syyllistyy veropetokseen, mutta vähintäänkin moraalisesti arveluttavaa hänen toimintansa on. Siitä on toki pitkä matka veropetokseen.
   
 4. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos joku pystyy uskottavasti vastaamaan allaoleviin aiemmin tänään esittämiini kysymyksiin, niin lopetan kyllä uskomasta salaliittoteorioihin.

  Lainaus:
   
 5. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja Boston Bruins
  Lainaus:
  Vastausta kysymyksiin en osaa kertoa, mutta Esko Seppäsessä on kyllä poliitikon vikaa aika paljon.
   
 6. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
 7. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Todistustaakka veronkierron suhteenhan on sillä ihmisellä, joka väittää sellaista tapahtuneen. Ei niillä, jotka eivät salaliittoteorioihin usko.
   
 8. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  pystytkö lätkäjope vastaamaan ylläoleviin kysymyksiin?
   
 9. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Pystyn. Aika monikin pystyy. En vaan koe että se on aikani arvoista väitellä luupäiden kanssa.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Minäkin palan halusta kuulla. En erityisesti juuri sinulta, mutta joltakin niistä monista, jotka noihin pystyvät vastaamaan. Luupäiden kanssa en minäkään kyllä ala väittelemään.
   
 11. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Ei luoja :D "Ei mun tarvii mitää kerto ku ootte iha tyhmiä ja ootte erimieltä!!"
  Toivotaan että Seppäsen facesivut kaatuvat taas tuon ff2 kamppiksen takia. Tajuaakohan se että muokatut affilinkit näkyy siellä vaikka poisteleekin niitä? Noh onneks blokkinappulalla saa mukavasti hanhinaamoja kuriin!
  Ali Koljoselle isoa peukkua kyllä twitterin puolelle, kannattaa käydä tsekkaa.
   
 12. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä! :D

  Lainaus:
  Lainaus:
  Näyttäisi Alilla olevan myös silmää hyville jutuille ;) :
  Ali Twitterissä: "Päivitetty cv. https://t.co/1cyMBa9Pw8"
   
 13. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kerro nyt hyvä mies toki vastaukset. Ihan oikeasti, minusta on todella, todella kummallista, kuinka tätä Seppäsen touhua jaksetaan puolustella. @Kirjoittelija osalta nyt en tiedä, onko kaveri ikinä tosissaan kommentoimassa, vai vaan provoamassa ketjusta toiseen. Ainakin vapaan keskustelun ketjuja seuraavat tietävät kyllä, mitä tarkoitan.

  Edelleen, jos Kirjoittelija on tosissaan, niin esitä nyt uskottavat vastaukset esittämiini kysymyksiin. Kun nuo kysymykset lyö pöytään, niin minusta todistustaakka on ihan jollain muulla kuin ns. salaliittoteorioihin uskovilla. Tässä asiassa nyt on sinänsä edes turha puhua mistään salaliittoteorioista, niin erikoisia epäselvyyksiä Seppäsen touhussa on.
   
 14. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Lainaus:
  Kiitokset tästä, CV:stä kohta "imagoa haitannut sekoilu Selänteen twitterillä kunnes Selänne vaihtoi salasanan" sai aikaan naurukohtauksen jonka kuuli varmasti naapurikin, huikea CV kaikinpuolin!
   
 15. Bartholomew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Lainaus:
  No mitäs kun peliongelmaisella on kymmenen pelitilä ja hän häviää vain satasen yhteen paikkaan? Kerro nyt oikeasti mitkä ne pelifirmojen taikakeinot on?
   
 16. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 18. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Ali sai myös ilmeisesti yksityisviestin Valavuoren Aleksilta joka oli närkästynyt Alin twiiteistä, Ali hetkeksi julkistikin tuon viestin, mutta se mystisesti katosi.(kirjesalaisuus?)
   
 19. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kirjesalaisuus ei mitenkään estä vastaanottajaa julkistamasta kirjettä. Jotain muuta lakia siinä voi toki tulla rikkoneeksi.
   
 20. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Mitä siinä viestissä sanottiin?
   
 21. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Ei kai Seppänen ja Valavuori mitään betsiä pistele? Joskus nuorena on kerran lottorivin tehnyt ja ala-asteella osallistunut bingoon, mutta olen aina kuvitellut herran heräävän aamu kuudelta puuron keittoon, että jaksaa taas tienata katuja lakaisemalla.
  Mitä Seppäsen asiantuntemukseen tulee, niin mielestäni on ihan viihdyttävä henkilö studiossa, esim. Mäkisen kanssa yhtä aikaa ollessaan. Tietoa löytyy enemmän kuin monilla Nelosen asiantuntijoilla.