Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. Vanden Plas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
 2. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Ken Hitchcock kertoili Dallas Morning Newsin haastattelussaan mm. apuvalmentajien rooleista, Spezzan ja Handzalin rooleista ja pakkien peluutuksesta. Täytyy sanoa, että eritoten miellytti Curt Frazerin rooli katsomovalmentajana ja se, että lähdettäisiin 6 vakiopakilla liikenteeseen. Kilpailu training campilla tulee olemaan siten kova.
   
 3. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Mitä kauemmaksi Fraser saadaan vaihtopenkistä, sitä parempi!

  Mielenkiintoinen ja raikas tuulahdus on ollut noi Hitchin puheet peluutuksesta. Ensinnäkin, että pakistossa on top-6 eikä pelleillä millään rotaatiolla. Hitch myös ilmoitti ajattelevansa hyökkäysketjuja parien muodossa, eli on Seguin-Benn, sitten on Janmark-Spezza ja kolmantena Hanzal-Faksa (!). Radulov, Ritchie, Roussel jne sitten täydentävät noita kaksikoita. Mielenkiintoista.

  Hanzal-Faksa on kyllä sellainen pari, jota en ihan ensimmäisenä ajatellut pelaamaan yhdessä. Hitch kuitenkin tykkäsi näkemästään kun nuo kaksi pelasi samassa ketjussa World Cupissa. Kemiaa kuulemma oli. Jännä kombo kyllä, kun aika identtisiä pelaajia. Isoja, raskaita senttereitä jotka puolustaa vittumaisen hyvin. Tuohon voi laittaa maailman paskimmin puolustavan kolmannen hyökkääjän tyyliin dmitri kvartalnov (elääkö?) eikä silti tarvitse huolehtia, että omissa soi.

  Benn - Seguin - Radulov
  Ritchie - Spezza - Janmark
  Roussel - Faksa - Hanzal
  Pitlick - Shore - Cracknell

  Methot - Klingberg
  Hamhuis - Honka
  Johns - Lindell

  Bishop
   
 4. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Tässä pelien alkua odotellessa tuli lukaistua tätä Dallas-palstaa ja tartuin hieman tähän. Viime kaudella Hanzalia pari kuukautta joukkueessa seuranneena ei kyllä ensimmäisenä tule mieleen tuo "eikä silti tarvitse huolehtia, että omissa soi.", ainakaan MH:n osalta. Oliko sitten syynä kesken kauden sisääntulo Wildiin vai jokin muu, mutta kyllä sitä vaan tuntui, että raskastekoinen mies tuli kyllä aika ajoin omiin päin varsin verkkaisella jalalla, välillä unohtui oma mies vapaaksi ja jotenkin sellainen viisikkopuolustaminen jota BB painotti ei tuntunut mieheltä onnistuvan aivan odotusten mukaisesti. Muistijälki on sellainen, että hieman hidas tai mahdollisesti jopa laiska mies oli kyseessä viime kaudella, vaikka kokoa löytyikin eduksi vaikka muille jakaa. Toisaalta voihan se olla, että Hitchin alaisuudessa ja kunnollinen sisäänajo joukkueen pelifilosofiaan Dallasissa näyttää miehestä aivan eri puolia, mutta pakko varoittaa, että välillä kismitti kovasti miehen pelaaminen omiin päin viime keväänä. Toivotaan toki Starsin kannalta, että mieleeni jäänyt kuva miehestä olisi väärä.
   
 5. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Eikö Curtis McKenzie ole hyvä, vakituinen neloskentän laituri tuonne? Luulisi menevän lähtökohtaisesti ainakin Pitlickin edelle. Viime kaudellakin kunnioitettavat 6+10 tehot, ensimmäisellä kokonaisella NHL-kaudellaan. Sitä edellisellä kaudella lähes piste-per-peli tahdissa AHL:ssä, ja muutoinkin pelaajaprofiililtaan Starsin tyyliin hyvin sopiva pelaaja (isokokoinen ja fyysinen). Näytöt kahdella edelliseltä kaudella kyllä kovemmat kuin Pitlickillä, jonka saama kolmivuotinen sopimus tasan miljoonan palkalla toki oli yllätys ja kertoo kyllä jotain Starsin luotosta häntä kohtaan. Että sikäli sopimuksen puolesta Pitlickillä toki hieman etulyöntiasemaa muihin neloskentän laiturin paikkaa hamuaviin nähden.

  Muutoin Ritchie ja Radulov voisivat kenties olla toisinpäin, jos halutaan enemmän balanssia. Spezzan rinnalle toinen kärkipelaaja Radulovista, ja sitten taas Ritchie täydentää ykköskentässä Starsin kahden tähden peliä. Kolmonen tuollaisena olisi paperilla sitten taas erinomainen kahden suunnan kenttä.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Pitlick oli ainakin omasta mielestä hyvä viime kaudella ja itse olin vakuuttunut Pitlickin tasosta ennenkuin loukkaantui. Ei tuo 8 maalia 31 peliin nyt mitenkään huonosti ollut. Samanikäinen McKenzie teki 6 maalia 53:ssa ottelussa. Kumpikin pelaaja taklaa mielellään (päälle pari niittiä per peli), mutta ehkä Pitlickin huono puoli on loukkaantumisherkkyys. Varsin saman profiilin pelaajat, joten hyvää kamppailua on varmastikin pelipaikoista.
   
 7. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Denis Gurianov ja Roope Hintz ovat saaneet Stars-kirjoittaja Stepneskin ja Texas Stars -valmentaja Laxdalin suitsutusta Traverse Cityn turnauksen otteistaan parissa viime pelissä, vaikka Stars-prospektit toiseksi viimeiseksi jäivätkin turnauksessa. Harmi ettei Miro Heiskanen päässyt turnaukseen näyttämään osaamistaan saatuaan CHL-matsissa iskua naamaan. Kaverin pitäisi kuitenkin olla mukana perjantaina alkavalla training campilla normaalisti.
   
 8. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Ritchien heikkoutena on ollut luistelu, joten aika paljon sillä osa-alueella pitäisi parantaa ansaitakseen paikan Bennin ja Seguinin kanssa samassa ketjussa. Mielestäni Radulov sopii tällä hetkellä paljon paremmin Bennin ja Seguinin vauhtiin kuin Ritchie + Radulovilla on parempi peliäly ja syöttötaito kuin Ritchiella. Radulov tarjoilee ja Benn tai Seguin pistelevät Radulovin tarjoilusta kiekon häkkiin.
   
 9. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen pointti, kiitos. Saa nyt sitten nähdä miten Hanzal puolustustehtävistään suoriutuu Dallasissa, mutta eihän tuo hänen maine kahden suunnan eksperttinä ihan tuulesta temmattu ole. Ehkä se sitten vaan tulee esiin puolustuspään eksperttinä tunnetun valmentajan (Tippett, Hitchcock?) alaisuudessa, tiedä häntä. Kohtahan se nähdään. Joka tapauksessa, erittäin mielenkiintoinen hankinta Hanzal on, ja tulee varmaan saamaan isohkon roolin kakkos (jopa ykkös?) YV:ssä maskimiehenä.

  Yksi mielenkiintoinen ketju-ehdotelma voisi olla Ritchie - Spezza - Radulov. Siinä olisi kaksi melkoisen hyvää pelintekijää ja kiekonkaivajaa Ritchien kanssa, jonka tehtävä olisi kylmäst vaan survoa ne kiekot maaliin.
   
 10. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Ja mä olen ymmärtänyt, että Hanzal pelaa vaan sentteriä joten siirtyykö Faksa sitten laitaan?
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Tappara - JYP
  • 1.88
  • 3.95
  • 3.35