Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Continental Cup

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana arska89, 14.05.2009 klo 18.20.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Yllättävän kova on Puolan joukkue. Isäntäjoukkue jo ennen turnausta polskien iskukyvystä varoitteli. Eihän tuolla GHS Tuchyn joukkueessa kuitenkaan pelaa kuin kolme Tsêkkiä ja yksi Venäjän kansalainen. Loput kaikki Puolalaisia. Kertoneeko tämä nyt sitten sitä, että puolalaisen jääkiekkoilun taso olisi pienessä nosteessa? Olihan maa lähellä viime keväänä nousua MM-kisojen A-sarjaan. 20-kisoissa nousu I-A divisioonaan jäi kiinni enää maalierosta.
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Viimeistä päivää viedään, tämän kauden kilpailussa ja kaiketi lähes kaikki on vielä auki. Käsittääkseni kolmella joukkueella on mahdollisuus yltää kuuteen pisteeseen, joten jos tällaiseen päädyttäisiin, niin katsotaankohan silloin kaikkien pelien taulukkoa, vai keskinäisten? Meinaa jos keskinäisiä pelejä katsotaan, niin tällä hetkellä näyttäisi seuraavalta.

  Rouen | 1 0 0 | 6-5 | 3
  Tychy | 1 0 1 | 7-7 | 3
  Herning| 0 0 1 | 1-2 | 0

  Eli jos Tychy voittaa tänään ensimmäisen pelin Asiagoa vastaan, joka on jo ulkona voittotaistelusta ja tämän jälkeen Herning voittaisi Rouenin 1-0. Olisivat Rouen, Tychy ja Herning kaikki kuudessa pisteessä ja keskinäisissä kolmessa pisteessä. Tuolla 1-0 voitolla kaikkien maaliero jäisi keskinäisissä tasoihin, sillä erolla, että Tychyllä olisi keksinäisissä seitsemän tehtyä maalia, Rouenilla kuusi ja Herningillä kaksi. Eli kaiketi puolalaisillakin olisi vielä mahdollisuus tämä voittaa? Tosin en varmaksi tiedä, miten tässä kyseisessä kilpailussa, tasatilanteessa toimitaan, mutta tuolla keskinäisillä pisteillä meneminen lienee kaikkein reiluin tapa voittaja ratkaista. Siis jos tasapisteisiin päädytään.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Puolalaiset hävisivät ottelunsa ja Rouen voitti omansa, joten ranskalainen Rouen voitti tämän vuotisen kilpailun. Täten lunastivat myös kaiketi paikan ensi vuoden jääkiekon mestareiden liigaan.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyseinen joukkue on kuitenkin Continental Cupin hallitseva mestari astuessaan CHL:ään. Eli hallitseva mestari joka tapauksessa, ja täten riittäisi pienempien maiden ainoaksi edustajaksi CHL:ssä. Continental Cup pysykööt "euroliigana" niille joukkueille/maille, jotka eivät IIHF:n rankingin perusteella pääse suoraan Mestarien liigaan.
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Taas olisi se aika vuodesta, kun continental cup alkaa. Ensimmäinen kierros pelataan ilmeisesti Sofiassa, Bulgariassa ja osallistujat ovat paikallisen Irbis-Skaten lisäksi Zeytinburnu Istanbul Turkista. Partizan Belgrad Serbiasta ja HC Bat Yam Israelista. Ensimmäinen kierros pelataan yksinkertaisena, neljän joukkueen lohkona ja voittaja etenee seuraavalle kierrokselle.

  Kauden 2016-17 Continental Cupin lohkovaiheet löytyvät IIHF:n sivuilta.
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cuppia on tosiaan tänä viikonloppuna pelattu ja vaikka viimeinen peli on vielä kesken, on voittaja jo selvinnyt ja toiselle kierrokselle jatkaa tällä kertaa turkkilainen Zeytinburnu Istanbul. Istanbulin joukkueessa on näköjään ollut suomalainenkin pelaaja mukana. Anton Peronmaa on näköjään merkkauttanut 2+5 pisteet.
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cupin toinen kierros pelataan ensi viikonlopun aikana. Eli jokaiselle joukkueelle tulee pelit perjantaihin, lauantaihin ja sunnuntaihin. Käytännössä toinen kierros siis pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Lohko B pelataan Jacassa, Espanjassa ja kotijoukkueen lisäksi lohkossa pelaa Notthingham Panthers Iso-Britanniasta, HK Liepaja Latviasta ja Zeytinburnu Istanbul Turkista. Lohko C pelataan puolestaan Tychyssä, Puolassa. Kotijoukkueen lisäksi tuossa lohkossa pelaavat DVTK Jegesmedvek Unkarista, Dunarea Galati Romaniasta ja Acroni Jesenice Sloveniasta. Selvyyden vuoksi Lohko A pelattiin siis jo aikaisemmin ja se oli siis käytännössä kilpailun ensimmäinen kierros, josta voittajana tähän vaiheeseen eteni turkkilaisjoukkue. Molemmista lohkoista voittajat jatkavat eteenpäin ja seuraava kierros pelataan marraskuun 18-20 päivä. Taas kahdessa eri lohkossa, Odensessa, Tanskassa ja Rittenissä, Italiassa. Finaaliturnaus pelataan tammikuun 13-15, mutta pelipaikkaa ei ole vielä päätetty.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olisi kyllä hienoa, jos Liepaja pystyisi voittamaan Nottinghamin ja etenemään seuraavalle kierrokselle.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  IIHF:n sivuille oli lisätty video Continental Cupin 20-vuotisesta historiasta. Kohtuullisen pitkän iän on tämä aliarvostettu turnaus jo saavuttanut.
  20 years IIHF Continental Cup - YouTube

  Oli kyllä ihan nostalginen pätkä Jukka Voutilaisen rankkariharhautuksineen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016 klo 15.38
 10. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat, EC Red Bull Salzburg
  Lainaus:
  Löytyykö tuosta Jokerit-Lokomotiv-pelistä minkäänlaista videota mistään? Näkyikö sitä edes tv:stä aikanaan? Oon yrittänyt etsiä ties kuinka kauan.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tänään alkaisi Continental Cupin tämän vuotisen kilpailun kolmas kierros. Kierros pelataan kahdessa lohkossa. Lohko D pelataan Tanskan Odensessa ja paikallisten bulldogien lisäksi lohkoon osallistuu Angers Ducs Ranskalsta, HC Donbass Ukrainasta ja Notthingham Panthers Iso-Britanniasta. Lohko E pelataan puolestaan Italian Rittenissä ja paikallisen Ritten Sportin lisäksi lohkoon osallistuu Shakhtyor Soligorsk Valko-Venäjältä, Beibarys Atyrau Kazakstanista ja GKS Tychy Puolasta. Pelit alkavat tänään klo 17 ja jatkuvat klo 21. Lohkovaiheet pelataan läpi viikonlopun aikana ja viimeistään sunnuntai-iltana pitäisi olla tiedossa, miten lohkoissa on käynyt. Molemmista lohkoista kaksi parasta pääsee jatkoon, tämän vuotisen kilpailun finaalivaiheeseen, joka pelataan tammikuun puolessa välissä. Pelipaikka on vielä avoin. Voittaja kuittaa paikan ensi vuoden CHL:ään.
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ohhoh, eipä ole tainnut hetkeen brittiläinen joukkue esiintyä yhtä vahvasti Continental Cupissa, kun Nottingham on tänä viikonloppuna voittanut jo sekä Odensen että Angersin. Näin ollen plakkarissa siis paikka tammikuun finaaliturnauksessa.

  Edit. Ranskalaisjoukkueiden kahdeksan vuoden putki Continental Cupin finaalitunauksessa katkeaa tällä kaudella, kun Angers hävisi myös Odenselle. Nottingham sen sijaan on ensimmäinen brittiläisjoukkue finaaliturnauksessa sitten vuoden 2010.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2016 klo 19.57
 13. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental cupin kolmas kierros saatiin pelattua loppuun ja tämän vuotiseen finaaliturnaukseen etenivät italialainen Ritten Sport, tanskalainen Odense Bulldogs, iso-britannialainen Notthingham Panthers ja kazakstanilainen Beibarys Atyrau. Finaaliturnauksen pelipaikka selvinnee myöhemmin, mutta se siis pelataan tammikuun puolessa välissä. Voittaja kuittaa paikan ensikauden CHL:ään.
   
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tänään alkais tämän kautisen Continental Cupin finaaliturnaus. Turnaus pelataan Rittenissä, Italiassa ja osallistujia, kotijoukkueen Rittenin lisäksi ovat Notthingham Panthers (Iso-Britannia), Odense Bulldogs (Tanska) ja Beibarys Atyrau (Kazakstan). Neljän joukkueen turnaus, jossa viikonlopun aikana kaikki pelaa kertaalleen kaikkia muita vastaan. Voittaja kuittaa paikan ensi kauden CHL turnaukseen. Pelit alkaa tänään jo klo 17:00.
   
 15. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olisi kyllä hienoa, jos kazakstanilainen Beibarys Atyrau voittaisi. Olisi varmaan aikalailla CHL:n kipurajoilla, ottaisiko se mukaan noin kaukaa idästä tulevan joukkueen. Atyrau tosin sijaitsee ihan läntisimmässä Kazakstanissa, eikä kauempana kuin esim. Ufa tai Magnitogorsk, joista pelasi joukkueet CHL:n ensimmäisellä kaudella 2008-09. Silti CHL:n johdossa toivotaan varmasti voittajan tulevan joko Tanskasta, Britanniasta tai Italiasta.
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nottingham Panthers voitti ensimmäisenä brittijoukkueena tämänvuotisen Continental Cupin. Turnauksen viimeisessä pelissä kaatui isäntäjoukkue Ritten 4-1. Robert Farmer teki kaksi maalia, jälkimmäisen tyhjään ja Miika Wiikman torjui 36 laukausta.

  Kova saavutus Nottinghamilta.
   
 17. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cup pärähtää taas käyntiin perjantaina ja ensimmäisessä vaiheessa toisensa kohtaavat

  Crvena Zvezda (Serbia, turnausisäntä)
  Zeytinburnu Istanbul (Turkki)
  Irbis-Skate Sofia (Bulgaria)
  Esja Reykjavik (Islanti).

  Turnaus pelataan tosiaan Serbiassa ja normaaliin tapaan nopeana viikonlopun rypistyksenä.

  Perjantai
  17:00 Zeytinburnu Istanbul - Irbis-Skate Sofia
  20:30 Crvena Zvezda - Esja Reykjavik

  Lauantai
  17:00 Irbis-Skate Sofia - Esja Reykjavik
  20:30 Crvena Zvezda - Zeytinburnu Istanbul

  Sunnuntai
  17:00 Esja Reykjavik - Zeytinburnu Istanbul
  20:30 Irbis-Skate Sofia - Crvena Zvezda

  Turnauksen voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle, seitsemän muun joukkueen seuraksi. Toinen kierros pelataan kahdessa lohkossa 20.-22. lokakuuta ja pelipaikkoina Riika, Latvia ja Brasov, Romania.

  Tämän kauden turnausohjelma iihf:n sivuilla.
   
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ja niinhän siinä sitten kävi, että kotijoukkue vei turnauksen ja jatkaa seuraavalle kierrokselle. Eli siis se serbialainen Crvena Zvezda.