Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Central divisioonan voimasuhteet – ”kuolemanlohko”

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lätkäturientti, 18.07.2015 klo 18.05.

 1. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Kun sinulla on yleensä hyvät tilastot, niin kiinnostaisi tämä kaava? Olen kyllä itse aika samoilla linjoilla paitsi Minnesotaa tiputtaisin ja Winnipegiä nostaisin.
   
 2. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Lainaus:
  Minun puolestani ei ole pakko kaavoja paljastaa, mutta vastaavat ennustukset muistakin divareista olisi kiva lukea, jos ja kun ne ovat olleet yhtä tarkassa syynissä.
   
 3. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Pitkään mietin tätä, että mihin järjestykseen joukkueet laittaisin, mutta tässä se nyt on. Pari aika yllättävää nostoa kärkeen, mutta vaikka kuinka asiaa pyörittelin, niin näen että nuo kaksi joukkuetta ovat parantaneet eniten asemiaan.

  Dallas
  Winnipeg
  Nashville
  Chicago
  Minnesota
  St louis
  Colorado
   
 4. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Tätä lohkoa suunnitellessa piti tosiaan vähän pähkäillä järjestystä.

  1.Dallas Stars
  2.Nashville Predators
  3.Minnesota Wild
  4.Chicago Blackhawks
  5.Winnipeg Jets
  6.St. Louis Blues
  7.Colorado Avalanche
   
 5. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Täytyy kyllä sanoa mitä yön Winnipegin peliä tuli katseltua, niin sen perusteella olen kyllä arvioinut Winnipegin aika yläkanttiin. Tässä sen huomaa kun media on rummuttanut tuota Winnipegiä osittain Laineen takia toki, niin ikävä kyllä se mainonta tarttuu. Tuo joukkue vaikuttaa aika selkärangattomalta ja kukaan ei oikeasti tunnu ottavan joukkuetta reppuselkään kun on vaikeampi hetki käsillä.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Winnipegin rosteri on kyllä varsin hyvä, taitaa ongelmat vaan tiivistyä Mauriceen.
   
 7. Ralph Jäsen

  Ihan ei ole mennyt kuten pitää, kun pudotuspelitaistelusta uhkaa jäädä pihalle Blackhawks, eikä Avalanche. Jets ja Predators taistelee divisioonan voitosta, Blues ja Stars yrittää roikkua perässä sekä Wild ja Avalanche taistelee viimeisestä paikasta pudotuspeleissä.

  1. Jets, 54 ottelua, 73 pistettä
  2. Predators, 51 ottelua, 71 pistettä
  3. Blues, 55 ottelua, 67 pistettä
  ---
  4. Stars, 54 ottelua, 66 pistettä
  5. Wild, 53 ottelua, 63 pistettä
  ---
  6. Avalanche, 52 ottelua, 62 pistettä
  7. Blackhaws, 53 ottelua, 56 pistettä

  "Hauskaa", että suoraan pisteitä vertaamalla Avalanchekin olisi kahdeksantena menossa pudotuspeleihin lännestä, mutta divisioonajaon vuoksi Avalanche on sijalla yhdeksän ja Flames omassa divisioonassaan sijalla kolme.

  Pidän Predatorsia todella, todella suurena ennakkosuosikkina tässä divisioonassa pudotuspelitaistoon.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Blackhawks tippuu kyydistä eikä ole mitään syytä uskoa laivan kääntämiseen nopealla aikataululla. Tietysti yksikin iso onnistuminen voi poikia pidemmänkin voittoputken (kuten viime kaudella se 12:n ottelun voittoputki, jolla Wild parsittiin kasaan), mutta on se epärealistista, kun otteluita katsoo. Harmi, mutta kovassa divisioonassa ei voi ottaa vapaailtoja eikä materiaalikaan riitä.

  Niin sanottu re-tool käynnissä.
   
 9. M10 Jäsen

  Centralin taso on kyllä ihan läppä. Kaikki voittaa vaan, kokoajan. Dallaskin pelannut todella hyvin vikat 2kk ja silti roikkuvat vaan tuossa wild card-spotilla.
   
 10. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Pudotuspeliformaattia pitäisi muuttaa siten, että divareiden kahdella ensimmäisellä olisi suora paikka pudotuspeleihin ja neljä paikkaa menee sitten seuraavaksi parhaille joukkueille. Nyt nuo kaksi wild card -paikkaa ovat ihan vitsi, kun Central polttaa kaikki kylät tieltään.

  Pisteiden osalta pitäisi myös siirtyä Liigasta tuttuun pistejakosysteemiin, kun noita kolmen pisteen pelejä alkaa olemaan jo ihan liiaksi. Anaheim rimpuloi pudotuspelitaistossa mukana vaikka joukkueen voitot - häviöt näyttää 26-29 siinä missä esimerkiksi Coloradolla vastaava tilasto on 29-23. Coloradon paremmasta rekordista huolimatta joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Coloradolla on toki kolme peliä vähemmän pelattuna kuin Anaheimilla.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  "Hawksit ulos pleijareista" -betsi 5,5 kertoimella ja kolminumeroisella tuntuu edelleen hyvältä. Sinänsä kyllä vituttaa kun joukkueen pelitapa on NHL:n viihdyttävin, mutta sillä ei vaan tuolla pärjää.

  Enköhän sen nyt kuitenkin jinxannut tässä. :)
   
 12. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Chicago on ulkona ja uskon kestävän jonkin aikaa, ennen kuin siellä pelataan playoffeja taas. Ongelmat ovat puolustuksessa, jolla ei pärjätä enää Centralissa millään. Keith ja Seabrook tasollisesti tippuneet, tiivistettynä.

  Toinen, jonka uskon lähivuosina sukeltavan, on Minnesota. Rakennettiin, mutta ei saatu valmiiksi. Pyörinee keskikastin tiiminä vielä vuoden tai pari.

  Coloradon tulevaisuus on auki, saattaa kestää hetken, ennen kuin joukkue pystyy tasaiseen kovaan kauteen.

  Winnipeg ja Nashville tulevat olemaan parin, muutaman seuraavan kauden ajan ne kovat tästä lohkosta, jota Chicago ja Blues pari kautta takaperin olivat.

  Dallas ja St. Louis ovat joukkueita, joilla kaiken natsatessa kohdalleen, on mahdollisuuksia todella pitkälle. Dallas on enemmän tulossa, St. Louisilla pitäisi pian alkaa tapahtua, tai heistä tulee nykyhetken Minnesota.
   
 13. Ralph Jäsen

  Kaikissa muissa divisioonissa on kahdeksan joukkuetta ja näistä kahdeksasta kaikissa viisi on maalierossa pakkasella. Keskisessä divisioonassa kaikki seitsemän on plussalla.
   
 14. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Pacificissa vain neljä joukkuetta on pakkasen puolella. Calgary viime öisen voiton myötä nousi nolliin.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Näyttäisi että Chicago on ottanut ei-Centralia vastaan 42 pistettä 39 ottelussa ja Centralia vastaan 14 pistettä 17 ottelussa.

  Vaikka sen Centralin väistäisi kokonaan, niin ei tuo tahti riittäisi edes idässä Wild Card -paikkaan.