Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Central divisioonan voimasuhteet – ”kuolemanlohko”

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lätkäturientti, 18.07.2015 klo 18.05.

 1. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Kun sinulla on yleensä hyvät tilastot, niin kiinnostaisi tämä kaava? Olen kyllä itse aika samoilla linjoilla paitsi Minnesotaa tiputtaisin ja Winnipegiä nostaisin.
   
 2. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Lainaus:
  Minun puolestani ei ole pakko kaavoja paljastaa, mutta vastaavat ennustukset muistakin divareista olisi kiva lukea, jos ja kun ne ovat olleet yhtä tarkassa syynissä.
   
 3. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Pitkään mietin tätä, että mihin järjestykseen joukkueet laittaisin, mutta tässä se nyt on. Pari aika yllättävää nostoa kärkeen, mutta vaikka kuinka asiaa pyörittelin, niin näen että nuo kaksi joukkuetta ovat parantaneet eniten asemiaan.

  Dallas
  Winnipeg
  Nashville
  Chicago
  Minnesota
  St louis
  Colorado
   
 4. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Los Angeles Kings, Manchester United, #8
  Tätä lohkoa suunnitellessa piti tosiaan vähän pähkäillä järjestystä.

  1.Dallas Stars
  2.Nashville Predators
  3.Minnesota Wild
  4.Chicago Blackhawks
  5.Winnipeg Jets
  6.St. Louis Blues
  7.Colorado Avalanche
   
 5. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Täytyy kyllä sanoa mitä yön Winnipegin peliä tuli katseltua, niin sen perusteella olen kyllä arvioinut Winnipegin aika yläkanttiin. Tässä sen huomaa kun media on rummuttanut tuota Winnipegiä osittain Laineen takia toki, niin ikävä kyllä se mainonta tarttuu. Tuo joukkue vaikuttaa aika selkärangattomalta ja kukaan ei oikeasti tunnu ottavan joukkuetta reppuselkään kun on vaikeampi hetki käsillä.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Winnipegin rosteri on kyllä varsin hyvä, taitaa ongelmat vaan tiivistyä Mauriceen.