Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Niinpä tietysti.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vaikkei tässä näin asia ole, niin vastataan silti, että Porin Ässät haki toimitusjohtajaa puolitoista vuotta sitten julkisella haulla.
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Olipa käsittämätön sulaminen Bostonia vastaan. Taidetaan Teräväinen ja Aho nähdä Suomi-nutussa keväällä pudotuspelien sijaan, se tässä pikkuhiljaa alkaa varmistua.

  Vaikka tämä ottelu oli kenties kauden kuva Carolinalle ja sinänsä kertoo joukkueen henkisestä epäkypsyydestä, en voi olla ajattelematta, että ero pudotuspelipaikan ja laulukuoron välillä syntyy maalivahtipelistä. Enpä muista ykkösmaalivahdiksi palkatulta maalivahdilta koskaan nähneeni yhtä huonoa suorittamista kuin Darlingilta tällä kaudella.

  11-17-7
  3.08
  88.8
  0 NP

  Darling on siis ollut koko liigan huonoin maalivahti tällä kaudella ja 2. veskarina kelvollinen ja kollegaansa paljon paremmin pelannut Cam Ward ei kuitenkaan ihan riitä kärkisijojen tavoitteluun.

  On tämän joukkueen kannattaminen kyllä tuskaisaa hommaa kaudesta toiseen, aina jokin asia on pahasti pielessä.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Oli hienoa viihdettä ja hurricanesilta muuten hyvä peli pl tulos. Edellinen peli oli neppailua ja seuraavana päivänä raikas esitys. Eli joukkueen valmistautumisessa on jotain pielessä.

  Lainaus:
  Toivottavasti uus omistaja tuo massia seuraan ja ostavat darlingin ulos.
   
 6. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Murheellinen esitys. Jossain vaiheessa elättelin toiveita kun joukkue kävi pari kertaa pudotuspeliviivan yläpuolella mutta tämä oli tässä. Suomeksi sanottuna ei tämä joukkue ansaitsekaan mennä pleijareihin.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tuossa Petersin pelisuunnitelmassa on pakko olla jotain mätää. Siellä on kierrätetty maalivahteja ja maalivahtivalmentajia jo molempia. Josko kyse on systeemistä. Ei tuossa ole mitään järkeä enää.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Eipä nuo nimetkään ketä tuolla on maalilla pyörinyt kovin kummoisia tuntemuksia herätä. Darlingista vaikea sanoa, mutta ei nyt ensimmäinen 2. veska olisi joka epäonnistuu kun joutuu vetovastuun ottamaan.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei toki. Mutta kun häntä ennen oli Eddie Läck jota myös pidettiin lupaavana kakkosvahtina. Toki jonkun oikean ykkösvahdin hankkiminen myös helpottaisi. Mutta Price, Holtby, Bobrovsky tms. tuskin irtoavat halvalla.
   
 10. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers
  Surullinen on tiimin tilanne. Maalivahdit on molemmat roskaa, puolet tiimistä alisuorittaa ja jostain kumman syystä ketään ei suostuta kutsumaan ylös kokeilemaan. Luulisi että kesällä tulee isoja muutoksia. Melkein voisi puhdistaa koko henkilökunnan, varuste -vastaavista päävalmentajaan.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Lupaavia veskoja kunnes sitten eivät siinä vastuussa onnistukkaan, näitä on niin paljo ennenkin nähty eikä miehen ura varmaan tämän kauden kiertolaisuuden jälkeen enää jatkua. Olisihan noita mahdollisia veskoja kuitenkin tarjolla ollut: Bishop, Mason ja vaikka se Smith. Treidillä olisi sitten voinut jotain Raantaa tai Mrazekia saada. Vaikeatahan sen veskan löytäminen on, mutta Darlingin kanssa nyt kuitenkin mentiin niin pahasti metsään kuin voi olla ja mentiin vielä penninvenytyksen takia iskemään isohko soppari alle.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Katoin tilastosta, tulee 9 vuosi putkeen ilman pleijareita. Iso luuta saisi toimistolla heilua, koska joukkueen rakennus on epäonnistunut pitkään.
   
 13. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Ei noin pitkään saisi epäonnistua. Alkaa jo muodostua alisuorittamisen kulttuuri.
   
 14. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Kauan tuo Peters oikein saa jatkaa Canesin penkin takana? Luulisi jo tässä vaiheessa kenkä käyvän kun neljäs vuosi hänen alaisuudessaan ilman poffeja siintää. En ole seurannut niin intensiivisesti Canesin kautta, mutta Peters voi kai vähän syyttää pelaajiakin heikoista suorituksista.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ei sitä turhaan kokeneita puolustajia yliarvosteta. Jos jokainen maalivahti kuolee Carolinassa, niin syy on tuossa liian nuoressa puolustuskalustossa. Kaikki merkittävien roolien äijät on 25v tai nuorempia. Vaikka kuinka Slavin ja Pesce ovat näyttäneet tulevaisuuden superjätkiltä, niin kukaan veteraani heitä ei ole siellä mentoroimassa.

  Ron Hainseytä on ikävä.
   
 16. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  No en sanoisi, että on pakeista kiinni. Wardin taso on mikä on, se ei enää riitä, todisteet useamman kauden ajalta, ja Darling on flopannut pahasti. Alkukaudesta Darling pelasi hyvinkin, hyviä pelastuksia, mutta poikkeuksetta meni yksi helppo per ottelu. Jos ei useampi. Canes ei ole niin hyvä tai rutinoitunut joukkue, että se olisi kerännyt pisteitä sellaisella maalivahtipelillä. Ja nyt sitten on Darlingilla itseluottamus totaalisen kateissa.

  Onhan tuo joukkue tietysti sulanut muutamaan otteeseen ilman maalivahdin apuakin, muttei silti voi välttyä pohtimasta, mihin Canes yltäisi hyvällä maalivahdilla.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  amatoorin silmin: Omituinen walinta ykköskassariksi tuo Darling, kun tyyli tuottaa kohtuuttoman paljon hallitsemattomia irtokiekkoja maalintekosektoriin.
   
 18. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Katselin tuon yön pelin. Vaikuttaisi siltä, että tätä joukkueen puolustamista hankaloittaa merkkausvirheet. En tiedä sitten mistä johtuu, mutta joukkueen rosterissa isoissa rooleissa on muutomia pelaajia jotka ovat erityisen alttiita noille.

  Syytä voisi hakea esim liian kokemattomasta puolustuksesta, sekä myös senttereiden pelaamisesta. Reseptinä siis saattaisi toimia yksi kokeneenpi puolustaja, sekä sentteri. Hyökkääminen on paikoista huolimatta tehotonta, joten joku karheampi hyökkääjä ei olisi paha. Maalivahtipeli siinä sitten sivussa jollain ilveellä kuntoon, joka on helpompi jos joukkue karsii noita merkkausvirheitä. Tämä joukkue pelaa muuten hyvin, mutta antaa tehdä aivan liikaa halpoja maaleja.