Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Hyvä matsi Capsia vastaan, mutta viimeisen noin kolmen minuutin aikana sössitään se yksikin piste. Tuo Bäckströmin syöttö olisi pitänyt Slavinin pystyä katkaisemaan. Ei näin.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Suoritusvarmuus on tällä jengillä kateissa. Välillä on oikein mainioita otteita ja välillä kuraa. Toki ohi-pelejä tulee kaikille, mutta Hurricaneseille aivan liikaa. Etenkin jos ottaa huomioon, että heidän pudotuspelit on jo alkaneet.

  Jos Aho on pitkään pois, niin ylenmäärin on vaikeuksia tiedossa.
   
 3. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  All Stars-tauon katsaus:

  Valitettavan mollivoittoisesti sujui Hurricanesin joulun jälkeinen aika. L10 näyttää rekordia 4-6-0, eli täysiä pistepotin menetyksiä on vain yksinkertaisesti tullut liikaa. Tämän seurauksena Carolina on tipahtanut pois playoff-paikalta ja joutuu pelaamaan vahvan kevätkauden voittaakseen sen takaisin. Toki iskuetäisyydellä ollaan edelleen, mutta kaikki kiristävät tahtia tässä vaiheessa kautta.

  Kuten jo todettuakin, suoritusvarmuus on tosiaan avainasia. Sekä pelin sisällä että pelien välillä tulee ihan liikaa sellaisia syväkyykkäyksiä, joissa hallinta vaihtuu paniikkiin ja kaveri iskee huonolla kiekonhallinnalla nopean muutaman minuutin maali-ilotulituksen. Koska maalivahtipelissä on epävarmuustekijöitä, ei puolustajilta vain saisi tulla niin paljon lapsuksia kuin nyt tulee.

  Toivottavasti Aho saadaan takaisin ja Ruotsin pojat pitävät yllä ja parantavat tämän hetkistä virettään. Nämä olisivat olennaisia tekijöitä sen suhteen, että vihdoin nähtäisiin hurrinaanipaidat runkosarjan jälkeenkin tositoimissa.
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
 5. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Surullista on seurata tämän hetken änäriä. Säännöllisesti yli 10 maalin matseja, eikä sitä todellakaan selitä Ika Lehtosen hehkuttama jäähymäärien lisäys. Väsymyksen, matkustelun ja liian rutinoitumisen takia pelaillaan usein kuin pikkupojat pihapelejä vailla todellista pelimoraalia. En syytä pelaajia, vaikka noilla palkoilla vaan pitäs löytyä sitä moraalia kehtuuttamisen sijaan.. Pelejä on liian paljon pelin tason kannalta.. (ymmärrän talouspuolen, ei tarvitse siitä muistuttaa)
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  NHL:n runkosarjaa on pelattu 82n ottelun verran kaudesta 95-96. Tarkoitatko aikaa ennen tätä, kun nyt puhut tämän hetken NHL:stä ja ottelumääristä?
   
 7. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  2010-luvulla päälle 1ppg on pelannut yleensä suunnilleen max 10 pelaajaa/kausi. Nyt näyttäisi olevan 23 pelaajaa. Pistemäärät on vähän kasvaneet. Voi olla että muutama pelaaja tekee yli 100 pinnaa. En näe kuitenkaan mitään radikaalia.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Tuskaista on tällä hetkellä, mutta kiitos tiukan divisioonan, Carolina on edelleen täysillä pudotuspelikamppailussa mukana. Sama trendi on jatkunut edelleen eli mikäli Hurricanes onnistuu pitämään vastustajan max kahdessa maalissa niin voitto on jopa erittäin todennäköinen. Viime aikoina siinä ei olla onnistuttu. Maalipaikkoja luodaan edelleen ihan riittävästi, mutta maalintekijöitä tuo joukkue kaipaisi eikä maalivahtipelikään ole kovin timanttista ollut vaikka Wardille voidaankin antaa puhtaat paperit tästä kaudesta. Pystyy kuitenkin suhteellisen monena iltana tarjoamaan joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Darlingista ei tarvitse sen enempää mainita. Alkukaudesta oli paikoitellen hyvä, mutta sen jälkeen otteet ovat olleet heikkoja. Jonnekin tuo pitäisi saada kaupattua.

  Siirtotakaraja lähestyy, mutta Canes ei todennäköisesti tule mitään isoja kauppoja tekemään. Olen ollut tyytyväinen Francisin maltilliseen tapaan rakentaa joukkuetta mutta välillä toivoisi vähän isompiakin peliliikkeitä.