Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Itselläni ei ainakaan ole juuri mitään tietoa Hudlerin nykyisestä tilanteesta. Se on kuitenkin ainakin selvä asia, että tuon yhden loistavan kauden jälkeen suunta on ollut jostain syystä reilusti alaspäin. En oikein itse lämpene sille ajatukselle, että noita aiemmin kaupattuja pelaajia hankittaisiin myöhemmin takaisin. Iggyn hankinnan toki ymmärtäisin, jos Flamesilla olisi ensi kaudella realistinen mahdollisuus voittaa Cup.

  Jokinen kyllä kiinnostaisi yhden vuoden halvalla sopimuksella.

  Ferlandin uusi sopimus on siis menossa välimieskäsittelyyn. Bouman kohdalla oli myös sama tilanne ja joukkue antoi pelaajalle sen seurauksena ihan liian suuren sopimuksen. Tuskin nyt käy niin, mutta pelaaja voi pahimmassa tapauksessa päätyä vapaille markkinoille.

  Onhan tuo tietysti iso pettymys, jos joukkue ei aio vahvistaa hyökkäystään yhtään viime kauteen verrattuna. Jos noita vahvistuksia ei tule, niin mielestäni Brouwerille pitäisi ainakin antaa se mahdollisuus kokeilla noissa ylemmissä ketjuissa. Jos pelaa koko kauden nelosessa, niin ei tule kyllä herättämään mielenkiintoa yhdessäkään joukkueessa ja ulososto on sen jälkeen ainoa vaihtoehto.

  Emile Poirier avautui sitten noista ongelmistaan ja kyseessä oli alkoholi. Selvisi ainakin syy sille miksi pelaajan kehitys oli kääntynyt väärään suuntaan. Toivottavasti saa asiansa kuntoon ja ura jatkuu vielä jonain päivänä NHL-tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2017 klo 00.19
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo, luin kanssa tuon jutun. Samassa jutussa oli mainintaa, että myös Ferland on kärsinyt samasta ongelmasta.
  Poirier soitti itse Trelivingille tammikuussa ja kertoi asiasta. Kaveri ainakin osoittaa tahtoa pelastaa itsensä. Brian Mcgrattan ainakin auttaa molempia poikia jään ulkopuolella.

  Samalla voidaan todeta, että Eetu Tuulola pelaa ens kauden HPK:ssa. Tämä löytynee saman linkin takaa. Alla linkki Poirierin juttuun.

  'IT'S A GREAT SHOW OF STRENGTH' | NHL.com
   
 3. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Ei siellä Cap:ssa ole tilaa kunnon vahvistukseen hyökkäykseen, ennemmin jätetään siihen tilaa ja sitten Trade takarajalla kunnon vahvistus.
  Cap:ssa on tilaa 9,5 miljoonaa, 17 pelaajan rosterilla. Siihen sitten lisätään Jankowski.
  Jatkosopparit: Bennett, Ferland, Kulak ja Lazar:lle.
  Sitten on 22 pelaajan rosteri ja tilaa maksimissaan sen jälkeen kaksi miljoonaa.

  Stockton HEAT:n AHL valmentaja Ryan Huska sai 3 vuoden jatkosopparin.

  NHL maalivahtitilanne on farmissa mielenkintoinen. Kunhan Gillies ja Rittich saavat jatkosopimukset, niin silloin sopimus on neljän ennakkoon tasaväkisen kilpailijan kesken, Gillies, Rittich, Parson ja Mason McDonald. Miten kaikille taataan riittävän laadukasta ja haastavaa peliaikaa?
  Rittich oli GIlliesiä parempi viime vuonna, farmissa ja luulen että sama kaksikko tulee ainakin aloittamaan kauden AHL:ssä

  Tyler Parsonilla, ei ole OHL:ssä juuri mitään voitettavaa, mutta peliajasta kilpailevat Gillies ja Rittich. Toisaalta ECHL ei ole maalivahdille, mikään hautausmaa. Uskon ettei Parson siellä koko kautta tule pelaamaan, vaan kauden aikana joku tästä kolmikosa, Gillies, Rittich ja parson kaupataan.
   
 4. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Michael Ferlandille kahden vuoden jatkosopimus, 1,75miljoonan keskipalkalla. Hän on UFA tämän sopimuksen päätyttyä, joten hänellä on nyt kaksi vuotta aikaa näyttää jatkuuko kehitys, vai onko se oma limitti löytynyt.
  Itse pidän sopimuksen pituudesta ja rahasta erittäin paljon, nyt vielä Bennettille sopimus niin voidaan katsoa jääkö rahaa UFA laituriin vai mennäänkö näillä.
   
 5. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tosiaan hyvä sopimus molempien osapuolten kannalta. Eipä tuossa ole joukkueen kannalta juuri mitään riskiä, vaikka Ferland pelaisi jatkossa noissa alemmissa kentissä ja jos pelit sujuvat hyvin ykkösessä, niin silloin kyseessä on erinomainen soppari. Jos tuota käyttää vertailupohjana Bennettin tulevalle sopparille, niin veikkaisin myös kaksi vuotta ja 2-2,25M per kausi.
   
 6. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lazar teki myös siltasopparin 2 vuodeksi. 950 000 $ AAV. = Low risk, high reward?

  FLAMES SIGN CURTIS LAZAR | NHL.com

  Näyttää siltä, että joukkueeseen on hyvä imu päällä noiden sopparien hinnoista päätellen. Ihan eri tilanne kauteen lähdettäessä, kuin vuosi sitten. Saa nähdä.
   
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 8. L.Stanley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Calgary Flames
  Kesän ykkösvaraus Juuso Välimäki tehnyt kolme vuotisen tulokassopimuksen Flamesin kanssa.
   
 9. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern