Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Brock Trotter SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana teude, 05.10.2016 klo 08.27.

 1. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Joo onneks Trotter on heivattu vittuun ja siellä on nyt ykkösketjussa joku hallin kulmilla luistimen kanssa sattumalta pörrännyt Jesse Hallikas.
   
 2. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse asiassa tästä tuli mieleen hyvä idea. SaiPan olisi pitänyt myydä huutokaupalla pelipaikkoja näihin viimeisiin peleihin ennen siirtorajaa. Mä en osaa luistella, mutta olisin kyllä tonnin maksanut ekasta ja vikasta liigapelistäni. Sillä sitä sopisi kehuskella sitten kiikkustuolissa.
   
 3. Heretic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sputnikit
  Lainaus:
  Tosin tänään taisi kuitata tililleen tehot 1+2, joten ihan kohtuullista suorittamista edelleen kiekkotaiteilijalta siellä 0,5 Suomen joukkueessa.
  Onkin eri onnekasta, että (vankkumattomien tietolähteiden) mukaan palaa Sputnikkeihin ensi kaudeksi. Hehe.
   
 4. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Joo kyllähän 12 pistettä yhdeksään matsiin on ihan ok tulos. Täyttää vahvistuksen kriteerit tuollaisessa joukkueessa kuin Kärpät, mutta ei SaiPassa toki. Oli meillä niin kova joukkue.
   
 5. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Toivotaan, että ois meiän mies ensi kaudella. Jos ei ole, niin uskon, että Tuomenoksa etsii meille uusia helmiä.

  Kyllä mielestäni hankinnat tällä kaudella oli varsin hyviä, mutta hommat kusi niin monella tapaa (loukkaantumisten muodossa mm.), että ei se nyt yksistään siihen kaatunut. Ehkä toisissa olosuhteissa Trotterikin olisi ollut ihan eri tason ratkaisija ja ylipäätään palanen.
   
 6. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mä luulen, että myös McFarland olisi ollut tekijämies oikeassa jääkiekkojoukkueessa mitä valmentaa ammattilainen.
   
 7. jlahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Miten te jaksatte vielä jokun Tupaukon sanomisia edes kommentoida? Jätkä on joko selvä trolli tai ei ymmärrä jääkiekosta kovinkaan paljoa. Eiköhän sentasoiset provot voi jättää omaan arvoonsa.
   
 8. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Sinä toki ymmärrät jääkiekosta kaiken, joten pakko luottaa sanomiisi :)
   
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Luulo ei välttämättä ole tiedon väärti.
   
 10. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Joskus trollinkin sisältä löytyy sen verran miestä, että myöntää virheensä. Jokainen joka pitää Trotteria tusinahankintana on ihan helvetin pihalla jääkiekosta tai yksinkertainen. Tai sitten ollut väärässä muuten ja voi sen miehekkäästi myöntää. Jään odottamaan. Turhaan aivan turhaan Joel Hallikaista lainatakseni.
   
 11. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Olen sitten vaikka kuinka pihalla jääkiekosta, tai yksinkertainen, niin samaa voin kysyä sinulta. Oletko jokin nero joka tietää jääkiekosta kaiken. Tokkopa. Jokaisella pitää jaa saa olla omat mielipiteensä ja niiden takia ei tarvitse kenenkään älykkyysosamäärää ruveta arvailemaan. Olen jo tuolla aikaisemmin sanonut että Trotter ei Saipassa ollessaan ollut hyvä, asian voi vallan hyvin tarkistaa tilastoista. Ei ollu kyllä myös ketjukaveritkaan, mutta sen asian taakse ei voi käpertyä. Hyvä ja johtavan pelaajan tulee kyetä omalla esimerkillään ja tekemisellään saada myös ketjukaverit sitoutumaan ja yrittämään parastaan. Vaikka olisi minkälainen virtuoosi, niin yksin on siellä kentällä huono olla. Ketju on juuri niin heikko, kun sen heikoin lenkki. Kärpissä Trotterin rinnalla on aivan eri miehet, kun Saipassa. En jaksa uskoa, et samoilla ketjukaverilla Kärpissä olisi tulos yhtään sen parempi, kun Saipassa. Senkin olen maininnut että oli aivan oikein myydä uikkarit muualle talouden pelastamiseksi. Olisitko itse pitänyt täällä kauden loppuun asti? Trotter oli paras näistä kolmesta uikkarista taidoiltaan, mutta mikäli nuppi ja ammattilais asenne ei ole sitä niin silloin en kaipaa takaisin (mikäli baaripuheet pitää paikkansa.). Hamiltonin tasoisia ehkä löytyy myös maailmalta pilvin pimein ja Mcfarland oli näistä uikkareista mielestäni heikoin ja nämä ovat minun mielipiteitä, jotka voin vallan hyvin sanoa ilman mitään trolliksi tuomitsemista. On aivan turha haikailla mudenkaan ex salcidojen, spinojen, daviksien perään, kun sitä ei tiedä onko uudelleensyntyminenkään mahdollista. Itse yritin kaikin keinoin olla kauden aikana pahemmin haukkumatta tai tuomitsemtta Santasta ja muuta valmennustiimia, mutta sanotaan se nyt suoraan että koko valmennustiimi oli AIVAN PASKA! Samoin uikkarihankinnat (hinta laatua suhde), jonka takia joukkueessa ei ollut koko kauden aikana huippuluokan ykköskenttää. Ei ykkössentteriä, eikä ykkös pakkiåparia. Ketkään tanut ja tinut ei tule palastamaan tämän kauden pohjanoteerausta. Täytyy olla joko hullu tai humalassa jos kuvittelee divarijätkien kuuluvan liigassa ykköskorin hankintoihin. Eipä tänne tämän kauden jälkeen kukaan täysjärkinen varmaan edes tule.......
   
 12. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei kenenkään tarvitse ensi kaudella pelastaa tämän kauden sukellusta. SaiPa tekee tarvittavat muutokset ja sillä siisti. Mennään uutta kohti jne. Jos ja kun valmennuksessa ja monessa muussa asiassa tapahtuu edistystä, on täysin realistista odottaa pääsyä kympin sakkiin. On tässä nyt jo tätä kautta ehditty porata ihan tarpeeksi. Etteepäi.
   
 13. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Brock Trotter on erinomainen pelaaja, mutta en ole vakuuttunut, että toivon häntä SaiPaan. Tuntuu, että SaiPalla ei ole annettavaa tuollaiselle kunnianhimoiselle pelaajalle. Rau ja McIntyre taisivat olla harvinaisen positiivisia ja nöyriä kavereita, joukkuepelaajia. Onko Trotter sitä myös?!