Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Bongaa julkkis!

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Tarik, 17.07.2003 klo 18.55.

 1. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  BB-turhake tuttu näky Turussa lähes aina, kun Hansakorttelia kiertää. Aso taisi kautensa voittaakin, on nyt käsittääkseni myymäläpäällikkö DNA kaupassa.
   
 2. Reverent Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Arsenal
  Rosa Meriläinen eilen illalla Turun Alvari-baarissa.
   
 3. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Nauroiko alvariinsa?
   
 4. Kanerva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Nino ja Arhis asuvat molemmat Herttoniemenrannassa.
   
 5. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Onneksi pääosa höpöhöpö-julkimoista haluaa tunkea naamaansa esiin pääkaupunkiseudulla ja täällä Tampereella törmää vain ansiokkaisiin julkkiksiin - kuten tänään Bull Mentulaan eräässä kauppakeskuksessa.
   
 6. Ralph Jäsen

  Suomen suuriin laulajatähtiin lukeutuva Koop Arponen käveli vastaan kaupassa. Kyseessä on Idols-voittaja joltain vuodelta, jos joku ei tiedä henkilöä. Taisi olla Anna Puun kanssa finaalissa ja päihitti hänet.
   
 7. Zoidberg Jäsen

  Vierailin Helsingissä ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen ja yhden päivän aikana näin Jorma Uotisen kadulla sekä Sauli Niinistön ja Jenni Haukion Starbucksin lähellä olevassa kirjakaupassa.
   
 8. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Arto Nyberg ja kaikkien suvaitsevaisten ihmisten idoli Teuvo Hakkarainen MTK:n Tuomaanpäivillä tuossa puolisen tuntia sitten. Meinasin mennä moikkaamaan Teuvoa, mutta aivotoimintani oli täysin jäässä johtuen alakerrassa olleesta brunetista, joka täytti hekumallisella kropallaan ja hymyllään aivoni.
   
 9. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Puuhelmipallon mömmöm-kultajoukkueen ykkösketjussa pelaillut Miko Kailiala oli melko aggressiivisessa kännissä eilen Turun yössä. Kultamitali kaulassa luonnollisesti. Mitali näytti ainakin jossain vaiheessa karanneen ja kuulin huhupuheita, että joku olisi jotain läpsyäkin kaverille tarjoillut myöhemmin. Myös Hradeckyn Lukas oli paikalla, promilleja näytti olevan hälläkin, mutta käytös aika paljon parempaa.
   
 10. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Eikös hän ollut ilmeisesti alunperin rinnatonkin, joten samaa kaavaa käyttäen pakaroihin vaan (yli)paljon täytettä.
  Sattuipa vaan silmään...
   
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Matti Vanhanen tässä hiljattain Kallion kirjaston lähellä. Katumaasturilla oli liikenteessä.
   
 12. U2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & anyone against russia...
  Ai niin, pari viikkoa sitten tuli nautittua mallastuotteita samassa pubissa, jossa olivat myös näyttelijät Heikki ja Kaisa Hela sekä Mari Turunen.
   
 13. BurnabyJoe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche
  Lainaus:
  Ketkä?
   
 14. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:
  Näyttelijät Heikki ja Kaisa Hela, sekä Mari Turunen.
   
 15. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Heikki Helan kohdalla törmätään taas siihen pohdintaan, kuka on julkkis. Hela oli aikoinaan 90-luvulla ihan valtakunnantason julkkis, mutta taitaa olla sitä nykyään lähinnä paikallistasolla. Tampereella Hela on varmaan ollut esillä koko ajan, ja siksi sikäläiset ihmiset muistavat hänet, mutta muualla häntä ei välttämättä enää niin muisteta. Siitä ehkä tuo kysymys.
   
 16. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit,
  Lainaus:
  Kyllä Kummeli sen verran iso juttu on ollut että Silvennoinen, Kahilainen ja Hela julkkiksia ovat. Vihisenkin voi listalle heittää vaikka mielestäni aina vähän takavasemmalla ollut. Sitten ollaan mielestäni pohdinnan äärellä jos Olli Keskistä pitäisi julkkisbongauksena.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Kyllä varsinkin lapsiperheet Helan tunnistaa edelleenkin Herra Heinämäki -hahmosta. Heikin siis. Kaisa puolestaan on myös televisiosta tuttu, viimeksi Putouksesta. Mari Turusta ei olla kyllä ihan hetkeen nähty telkkarista vaikka toki hän on Kummelistakin tuttu mutta siitä nyt on aikaa.
   
 18. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  En tiedä onko julkkis, ainakaan ei mediaseksikäs sellainen, mutta eilen lounastin samassa paikassa Pekka Ervastin kanssa.
   
 19. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Jakke Ruutu ja Kibe Kuhta Nordiksella torstaina. Vanhojen edarien läsnäolo tuolla tuskin yllättäisi edes Juha Mietoa, mutta olivat rahvaan parissa ja suostuivat teinien kuvattavaksikin. Ja samaan halliin tallusti myös Jukka Toivakka, joka on ainakin Mikkelissä julkkis.
   
 20. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Kaupunkimme ylpeys Robin ajeli erottuvan autonsa kanssa Turun Läntistä Pitkäkatua keskiviikkona. Harvoin tuota tähteä onnistunkaan bongaamaan.
   
 21. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Oho onks se jo kaheksantoista? :shokkiwau: Ei ollut pitkä aika kun se oli ylä-asteella tai jossain muussa jonnekoulussa muistaakseni...
   
 22. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Kyllähän tuotakin uutisoitiin aikamoisesti. Harvoin tosiaan turkulaisena tuota starbaa edes bongaan, joten tämä piti ikuistaa nyt edes tälle foorumille.
   
 23. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Jesse Joensuun näin steissillä. Hieno mies.
   
 24. U2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & anyone against russia...
  Tänään pääsin töissä palvelemaan suomirock-legendaa, Martti Syrjää. Asiallinen kaveri tuntui olevan.
   
 25. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lounastin juuri erään idolini, Pekka Hyysalon kanssa vierekkäisissä pöydissä. Sukulaiseni (puolivuotias pikkuneiti) sai kerjättyä huomiotakin tähdeltämme.