Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Boikotti 2017 – urheilutoimenjohtaja vaihdettava!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Lemieaux, 21.01.2017 klo 22.21.

?

Pitäisikö IFK:n hankkia uusi UTJ?

 1. Kyllä

  86,5%
 2. Ei

  13,5%
 1. Jester79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, Toronto Maple Leafs
  Sehän nyt vielä jos Nybari pääsisi HIFK:n hallitukseen. Saisi isomman karttakepin millä huitoa ja kukaan ei olisi turvassa sen jälkeen.

  Parasta olisi, että nybari hukkuisi Nordiksen katakombeihin ja kauhutarinat jäisivät elämään lapsenlapsille.
   
 2. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nybarilla olisi sentään muutama pokaali, jonka voisi mennessään ottaa mukaan. Itselleni on nimittäin vielä näihinkin päiviin jäänyt epäselväksi, että mitkä pokaalit se Matikaisen Pena aikanaan potkut saadessaan vei mennessään?
   
 3. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Ilokseni olen huomannut, miten ideani Kari Jalosesta urheilutoimenjohtajana on vihdoin levinnyt kuin metsäpalo. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista vielä ensi kaudeksi, sillä hänellä ja Peltosella on vuosi jäljellä sopimustaan Sveitsissä.

  Parasta tässä tilanteessa ehkä olisi, että Stögö yhdessä Kivaharrin ja Kautosen kanssa rakentaa ensi kauden joukkueen ja Everi, Benskyt ja muut rahamiehet uskaltavat siirtää Uutelan uusiin tehtäviin, sellaiseen tehtävään jossa ei ole mitään vastuuta ja jossa ylitsevuotava omahyväisyys on hyve (en keksi mitään sellaista duunipaikkaa, mutta Everillä ja Valtosella on hyvä mielikuvitus). Nybondaksen tilalle tuotaisiin @Dragan Dabic :in peräänkuuluttama muutosjohtaja, vuodeksi. Tehtävänä olisi vuodessa siivota pois organisaation kaikilta tasoilta pinttynyt, kaikkiin rakenteisiin ruostununut, jähmettynyt ja homehtunut vaatimattomuuden ja vastuuttomuuden löysä paska.

  Tämän jälkeen urheilutoimenjohtajaksi (ja valmennuspäälliköksi) Kari Jalonen sekä valmennustiimiin Ville Peltonen, Toni Söderholm, Jan Lundell ja mahdollisesti vielä joku taktiikkanero. Jo aiemmin, eli seuraavalle kaudelle, palkattavien fysiikkavalmentajien ja mentaalivalmentajien lisäksi. Tämän ei tarvitsisi olla sen vaikeampaa.
   
 4. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Nämä ovat hauskaa fantasiaa, mutta Nybondas on huomattavasti paremmassa asemassa kuin Pena aikanaan. Kun Everi aikanaan siirtyy tulevan halliyhtiön johtoon, siirtyy suurella todennäköisyydellä Nybondas hallitukseen. Silloin saattaa olla, että uusi UTJ tulee, mutta Nybari pitelee edelleen lankoja käsissään.

  Nybondaksella on niin vahva asema IFK:ssa ettei sitä fanien protestit tai boikotit kampea ulos.
   
 5. toimittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Me ollaan lopulta niin lampaita että mennään taas laumassa taputtamaan tahdissa hallille. Mikään ei muutu.
   
 6. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kari Jalosesta UTJ:nä on haaveillut monikin ihminen, mutta suurimmaksi esteeksi taitaa nousta se, että KJ on liian hyvä valmentaja. Lisäksi hän haluaa keskittyä käytännön duuniin jään tasolla sen sijaan, että istuisi vain katsomossa ja vetelisi suuria linjoja. Kojo on kunnianhimoinen ja sitä kunnianhimoa tyydyttää parhaiten se, että pääsee itse kehittämään pelaajia, eli suomeksi sanottuna, vetää haalarit niskaan.

  Toivoisin Södeä HIFK:n palvelukseen, mutta kunnianhimoisena ihmisenä hän luultavasti kokee, ettei HIFK pysty käytännössä tarjoamaan hänelle riittävästi vastuuta, eli valtaa, kehittää seuran toimintaa. Lisäksi olen ymmärtänyt, ettei Söde ole valtavan innostunut suomalaisesta toimintaympäristöstä ja ilmapiiristä yleisestikään, joten ulkomailla on tarjota hänelle paljon enemmän. Suomi on rakas kotimaa, mutta sitä on helpompi rakastaa vähän kauempaa.
   
 7. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Mun tietääkseni T Nybondas on edelleen Ligaföreningen HIFK rf:n hallituksessa. Ligaföreningen omistaa HIFK Hockey Oy:stä 43%, eli on suurin omistaja. Palkka herralle tulee Oy:stä. Eli käytännössä Everillä ja Valtasella ei ole suoralta kädeltä mahdollisuutta erottaa häntä.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jos näin on, niin tuskin Tonilla on kiire maailmalta pois, meinaa ainakin elite prospectsin mukaan on osa EHC Münchenin Staff:ia ja siten osana voittamassa DEL liigan mestaruutta eilen. Näyttäisi olevan tältä kaudelta myös merkintä apulaisvalmentajana Saksan U19 ja U20 joukkueissa. Ja tuo Münchenin joukkuehan on osa Red Bull perhettä, eli massista ei varmaan tuossa organisaatiossa jää kiinni. Ovat ottaneet isoa jalan sijan Itävallan ja Saksan jääkiekosta ja olisiko siellä sitten seuraavat tavoitteet CHL:ssä ja sen mahdollisessa voittamisessa joskus.