Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Bluesin talousseuranta

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 07.09.2010 klo 17.24.

 1. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ihan näin noviisin näkökulmasta kiinnostaisi tietää kuka tai ketkä henkilöinä ovat talousvastuussa seuran pyörittämisestä ?
   
 2. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Kiitos BFC:lle, että tämä avoimesti kerrotaan eikä teko tai tekijä jää harmaalle alueelle kuten niin usein nykyään.
   
 3. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Kyllähän täällä pengotaan asioita aika avoimesti, joten ihan samaa sarjaa kuin muut vastaavat asiat. Jenny, Jussi, Blues, EU ja BFC, kaikki näyttää olevan aika vapaata riistaa. Hieman tosin yllättää, että tuo kavallus on tapahtunut BFC:ssä.
  Lainaus:
  No joo. Lisäarvo tuon tekijän nimen julkaisussa on lähinnä siinä, että muiden osuus asiaan voidaan varmuudella unohtaa.
   
 4. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  On tuo kavallusasia ollut aiemmissakin toimintakertomuksissa esillä, eikä valitettavasti ollut edes ensimmäinen kerta yhdistyksen historiassa kun tuollaista tapahtui. Tuon jälkeen sitten systeemejä tarkennettiin aika paljon ja esim hommattiin korttikone fanimatkojen maksamiseen. Muistaakseni puolisen vuotta asiaa yritettiin saada sovittua, sitten homma siirrettiin viranomaisille. Syynä hommaan oli lähinnä inhimillinen tragedia ja elämänhallintaongelmat/hankalampi elämäntilanne, rahat oli "lainattu" muttei sitten pystytty maksamaan takaisin. Mikä toki on tuomittavaa ja täyttää kaikki kavalluksen tunnusmerkit.
   
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Niin no. Eipä täällä ole spekuloitu aiemmin siitä, että joku olisi kavaltanut kannattajayhdistykseltä rahaa tai tekijöitä arvuuteltu. Kuten @MrBitter tuossa edellä sanoi itsekin, yhdistyksen papereissa ja esimerkiksi vuosikokouksen osallistujille jaetussa materiaalissa tuo on ollut aiemminkin, ei se kenellekään yhdistyksen aktiivijäsenelle ole ollut epäselvää. Eikä tuo ensimmäinen kerta ollut, kun vastaavaa tapahtuu - tosin erittäin vähän vastuuttomuutta tarjottuun vastuuseen nähden vuosien varrella on ollut. Harmillisia nämä kaikki ovat, mutta mielestäni kun kyseessä ei ole julkisuuden henkilö tai yleisesti merkityksellinen asia, omasta mielestäni olisi voinut pitää yhdistyksen itsensä sisällä, eikä tälleen julkisesti päästää esille.

  Yhteisöllisyyden varjopuolia ehkä se, että vapaaehtoisuuden ja aktiivisuuden palkitseminen vallalla ja vastuulla aina välillä johtaa väärinkäytöksiin tai virheisiin. Nämä tapaukset on kuitenkin mariginaalisia poikkeuksia.
   
 6. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
 7. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Jep jep. Tuo pelaaja, joka ei halunnut enää pelata Bluesissa kun ei saanut palkkaansa oli Siim Liivik. Silloin moni sätti jullipetturiksi. En ymmärrä miksi. Kyse on ammatista eikä mistään talkootyöstä. Jos paikkaa tarjotaan jengistä jossa palkan varmasti saa, pitäisin tyhmänä jos ei siirtyisi.

  Jarmo Koskinen on silloin tällöin tullut vastaan kadulla ja kauppakeskuksessa. Vaikuttaa ihan hyvävointiselta nykyään ja hyvä niin.
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Heh, kauheasti ei ole virheistä vieläkään opittu tai toimintatapoja muutettu.

  Lainattua tuolta iltalehden teksteistä:

  Lainaus:
  Lainauksen lopussa Jussillekin pieni vinkki mutta uskonee olevansa viisaampi.
   
 9. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Voisi olla kysyntää Pihalta päätyyn -kirjan jatko-osalle: Ja päädystä ulos. Tällä kertaa taloudellisista näkökulmista ja puolueettoman tarkkailijan silmin. Kyllähän tuo espoolainen liigahistoria on ollut täynnä erilaista sinisilmäistä sankaria, jonka visiot ja realismi eivät aina kohtaa. Olisi mielenkiintoista lukea kulissien takaisista väännöistä, kun suuri yleisö on kuitenkin pelkkien huhujen ja lööppitiedon varassa.
   
 10. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 11. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Mitä vittua, onko Blues talousvaikeuksissa?! Oikeesti? Breaking News!
   
 12. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Lainaus:
  Tämä. Jos kirja joskus näkee päivänvalon niin lupaan ostaa ja kiinnostua uudestaan paikallisesta jääkiekosta.