Ilmoitukset

Nimimerkki Pori67s on pelikiellossa seuraavat kaksi viikkoa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

 1. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Jos tuo pitää paikkaansa, olen saanut useasta eri lähteestä väärää tietoa.
   
 2. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  A-juoniorithan oli viimekaudella vielä JE:n alla. Konkurssin jälkeen Blues Juniors otti ne huostaansa täksi kaudeksi. Ensi kaudelle A ja B siirtyvät EU:n organiasaatioon. Maksuista en tiedä tarkemmin.
   
 3. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Lainaus:
  EU:n alle siirtyvät A:n ja B:n lisäksi myös C-ikäiset. Myöskin näiden ikäluokkien Akatemia-joukkueet.
   
 4. Erling Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
  Tähän asti ainoastaan A:n kausi on ollut ilmainen. Lisäksi B- ja C-joukkueet saavat kaupungilta tuettua jäätä, joka helpottaa kustannuksia. Kokonaiskustannuksiin vaikuttaa todella paljon matkakustannukset. Esim. tällä kaudella C-Akatamia pelannut jo syksystä matkasarjaa kun C:llä suurin osa peleistä pääkaupunkiseudulla.

  Ensi kaudella tosiaan koko kuuden joukkueen paletti siirtyy EU:n alle ja organisaatio kuittaa ainakin osannut kustannuksista (veikkaisin, että ainakin valmennusten palkat kuitataan).
   
 5. Vae Victis Jäsen

  Aika vähille hartioille se sininen kevät 2017 jää, yksi kerrallaan ovat juniorijengit pudonneet paremmilleen.

  BSM sentään edennyt mitalipeleihin ja taistelee tänään ja huomenna Final Fourissa Oulussa - klo 19 vastassa Kärpät ja voittaja finaaliin. Pronssi ratkaistaan Raksilassa su klo 17 ja mestaruus klo 18.
   
 6. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  A tippui aikaisin kun eivät saaneet edarista apuja kuten nämä joukkueet jotka menivät jatkoon. Olisi parhaassa tapauksessa vaihtunut puolet joukkueesta.
  Viime vuonna A sain Kangasniemeä, Westermarkkia ym joilla oli ratkaiseva merkitys.

  Veikkaan että ainoa joka pärjää on B, koska saavat A:ssa pelanneilta B-ikäisiltä apuja.

  Tämänhän se vaatii jotta mitaleita tulee junnu-sarjoissa.
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tämä on vähän junnusarjojen ongelma. Kun mitalit jaetaan, kokoonpano on ihan eri kuin pitkin kauden. Bluesin aikana se oli oikeasti aivan järjetön saavutus, että kaikissa junnuissa A-C oltiin samalla kaudella finaalissa.
   
 8. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Netistä bongattuna uutinen muutaman päivän takaa: Tiedote kasvattajaseurasopimuksesta - Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

  EU on siis tehnyt kasvattajaseurasopimukset EPS:n, EKS:n ja BJR:n kanssa. Keskeisenä pointtina ilmeisesti kasvattajaseurojen välisten seuravaihtojen minimoiminen ja pelaajapolun jatkuminen C2 -ikään saakka lähiseurassa. Edustusjoukkueet (A, A-akatemia, B, B-akatemia, C ja C-akatemia) EU:n alla ja väreissä.

  EU:n logo näyttää ilmestyneen EPS:n kotisivuille ja tulee ilmeisesti näkymään myös ensi kaudesta alkaen pelipaidoissa.
   
 9. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Kausi 2016-2017 on historiaa ja vain yksi SM-mitsku junnareissa Espooseen. A ja C tippuivat jo ennen mitalipelejä. B hienosti hopealle.
  Uusi kausi ja uudet kujeet EU:n väreissä. Emoseura ilmeisesti vastaa kustannuksista jatkossa myös junnupuolella.
   
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Espoo United juniors on julkaissut omat kotisivunsa:
  Espoo United

  Edit. Ovathan nuo olleet vissiinkin jo maalikuusta lähtien olemassa. Itse löysin kyseiset sivut vasta nyt.
   
 11. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Vain A Edustus Espoo United Oy:n piikissä. Muiden joukkueiden kustannuksista leijonanosa pelaajien kausimaksuin katettuja.
   
 12. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Eli sama kuvio kuin aijemminkin. B:n ja C:n koutsien korvauksissa edari jeesaa ja sitten jäänhinta on laitettu minimiin mutta kyllä siellä se n 300€/kk pitää jokaisen pelaajan kaivaa jostain.
   
 13. Vae Victis Jäsen

  http://www.jatkoaika.com/Uutiset/espoossa-kuohuu-j%C3%A4lleen-unitedin-velkataakka-syvenee/191415

  Kysymys, jota toimittajat eivät osaa kysyä:

  Miten Blues Juniors on rahoittanut toimintansa, jos 100K puuttuu kassasta ja mitään puskureita ei kerrotusti seuratoiminnassa ole? Lainaako siellä on jostakin otettu? Nyt olisi paikka Merikannon sekä Muukkosen avata hivenen näitä rahoituskuvioita, liian suuria summia heitellään sinne tänne. Kuoliaaksihan vaiettiin mm. se, millä katettiin väitetty Jääkiekko Espoo Oy:n pesään jäänyt toinen juniorien 100 000 euroa.

  Huomattakoon, että Blues Juniorit ry:n rahoitus kuitenkin pääsääntöisesti koostuu juniorien vanhempien suorittamista kausimaksuista sekä toisaalta julkisista varoista. Siinä perusteet "mitä se kenellekään kuuluu" kommentin epäämiselle.
   
 14. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tämä on oikeasti hyvä kysymys. Olen miettinyt itse ihan samaa.

  En tällä hetkellä tunne BJR:n toimintaa niin hyvin, että osaisin sanoa kuinka joukkuekohtaista rahoitus on. Oman pelaaja"urani" aikana EJK:ssa jokainen joukkue vastasi itse omista tuotoistaan ja menoistaan, seura käytännössä jakoi jäävuorot. Nykyistä tilannetta en tiedä.

  Viime keväänä JE:n talousvaikeuksissa useampikin pienempi instanssi tuki esimerkiksi A-junnujen toimintaa, jotta kausi saataisi käytyä loppuun. Ihan suoraa faktaa ei ole paperilla näyttää, mutta kautta rantain kuultujen huhujen mukaan käsittääkseni kaupunki kustansi kotipelien ja treenien jäät ja yhteistyökumppanit maksoi esimerkiksi vierasmatkat. Joten tuo JE:n saamatta jäänyt osuus on joiltain osin kyllä katettu ihan "talkookuluina" tai kasvaneina yhteistyötuottoina. Nykytilanteesta en osaa sanoa mitään.

  Täytyy kuitenkin huomioida myös se, että nykyisellä juniorimäärällä 100k jaettuna per pelaaja... se ei kovin paljoa ole ja se on mahdollista jakaa "huomaamattakin" kustannuksiin. Tosin tuskin kukaan BJR:ssa uskoisi, että Jussi jättäisi sovittuja asioita maksamatta...