Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Asia, joka ”avautui” minulle

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Carlos, 16.12.2002 klo 10.57.

 1. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #8, Athletic Bilbao, Millwall FC, Saints
  Lainaus:
  Hoh. Tossa on kyllä rouvalla välähtänyt.
   
 2. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siis oikeasti aikuiset lapsettomat ihmiset juhlii tai siis viettää pääsiäistä. Johonkin Facen ryhmään liityin ja siellä ihmiset kertoilee jutuistaan ja pistelee kuvia ja toivottelee pääsiäisonnea tai jotain. Eihän livenä tuollaista näe eikä tiedä siitä, vaikka tapailee ihmisiä.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  Tästä oli joku aika sitten muistaakseni Maikkarin nettisivuillakin juttua. Kyseessä siis tosiaankin on vankilaan linnakundeille lähetettyjä viestejä omaisilta ja muilta, tuo on monesti jopa ainoa keino laittaa sitä viestiä eteenpäin. Kohtalaisen kuolleitahan nuo teksti-tv:n chatit tänä päivänä taitaa olla, mutta kyllä tuonne vielä viestejä menee joitain.

  Itse asiassa television juonnetut chatit taitaa muutenkin olla kuolleet ja kuopattu muutenkin? Peliohjelmat on tulleet tilalle, liekö enää edes mitään deittiohjemia on telkkarissa jossa keskustelu on siis chat-muodossa? Kyllä vaan oli asiat ennen paremmin, parhaimmillaan saattoi olla Maikkarilla, Subilla ja Nelosella chat-ohjelma yhtäaikaa käynnissä. Lisäksi chat-ohjelmien ehdoton kruunu oli jo nykyisin edesmenneen Urheilukanavan Urheiluchat, joka oli oikeasti yllättävän laadukas chat-ohjelma. Sinne meni viestejä vähän harvemmin kuin mitä muihin chatteihin, mutta keskustelu oli monen osalta varmaan vähän laadukkaampaa kuin muissa chateissa.

  Kuka tunnustaa kirjoitelleensa Urheiluchattiin? Itse myönnän, ja tuli aikanaan tehtyä ihan helvetillinen puhelinlasku tuon chatin ansiosta... =)
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Palstalla on nappi josta aukeaa pikanavigointivalikko. Äsken huomasin kun mietin että onkohan tuolla kolmen viivan namikalla jokin tehtävä. Jos tämä on tullut mukaan palstasoftauudistuksessa niin saatan tuntea oloni hieman tyhmäksi.
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Twitterin hienous
   
 6. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joku voitti just karvan alle 87 miljoonaa euroa. Ei ehkä itsekään tiedä vielä siitä.
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Koetin löytää erästä entistä lukiokaveriani FB:sta ja monien samannimisten profiilien joukosta päädyin sattumalta katselemaan kotkalaista neitoa, jonka profiilissa koulutuksena oli klassinen elämän kova koulu.

  Aloin mielenkiinnosta selata taas tämän kavereita ja taas heidän kaveriensa profiileja. Tuon puolituntisen perusteella voisin vaikka lyödä vetoa, että ei ole mahdollista löytää kotkalaista, ~30-vuotiasta henkilöä (+/- kaksi vuotta), jolla on a) koulutuksena tuo elämän kova koulu ja b) on alle seitsemän näistä asioista profiilissaan:

  - huonosti värjätyt hiukset.
  - kuvassa värikäs huivi, lippis tai fedora päässä.
  - kuvassa aurinkolasit sisällä tai yleensäkin suurimmassa osassa kuvia.
  - kuvassa huppari ja huppu päässä.
  - aivan paskat tatuoinnit.
  - kuvassa on kalja- tai siideritölkki.
  - huonosti istuva puku häissä tai ristiäisissä.
  - rööki hulmahtelemassa huulessa.
  - opiskelupaikkoina ovat Oxford ja Harvard. Työpaikkana Hallitus.
  - salamalla läpipalanut profiilikuva.
  - poseeraus puukon, kirveen tai vesurin kanssa.
  - postaus tyyliin "Thug life,og's never die,we mothafuckin multiply..!".
  - profiili on kaikille avoin.
  - kahden markan filtterimuokkaus kuvassa.
  - suutelukuva nuotiolla.
  - pöytätietokone.
  - epäselvä otos auringonlaskusta.
  - kuva alle viisivuotiaasta lapsesta.
  - "taidekuva" eli kuvassa "hienolla" grafiikalla symboleita, demoneita, enkeleitä jne.
  - englanninkielinen "mietelause".
  - kuvassa bongi tai piippu.
  - kissa tai sekarotuinen staffi.
  - kuva on otettu parvekkeella.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 19.12
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Mitä hittoa Arch Enemyn kolmella ekalla levyllä lauloi mies. Luulin että Angela Gossow oli ainoa laulaja bändissä ennen tätä nykyistä.
   
 10. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Suomalaiset tykkää mämmistä ihan kybällä. Ostin kahden maissa iltapäivällä paikallisesta Prismasta viikonlopun kolmannen tuokkoseni, ja se olikin kaupan viimeinen. Ihmettelin tätä vielä kassalla, ja kassapoika kertoi Cittarista loppuneeen kuulemma jo aamupäivällä...
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Luin jostain männäviikolla että mämmin tuotannossa oli tänä vuonna jotain häikkää, jonka johdosta sitä on tänä vuonna tarjolla vähemmän. En jaksa tarkistaa mikä se varsinainen ongelma oli, koska joutuisin kahlaamaan iltapaskojen sivuja.
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ole tietoinen asiasta, mutta jos joku häikkä on, niin kapitalisti on miettinyt tuleeko tästä mustaa viivan alle. Jeesus myy niin paljon, että tarkkana pitää olla.
   
 13. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Wayne Gretzky teki ammattilaisuransa ensimmäisen maalin, ja mahdollisesti myös pelasi ensimmäisen pelin, samassa hallissa, jossa Elvis piti viimeisen konserttinsa.
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Oliko Juha Mieto mahtanut käydä kaupassa asioilla aiemmin? Mietaa oli varmaan vetänyt jo kassalla tuokkoset tai ropposet tai mitkä vittuset ne nyt ovatkaan kitusiinsa, päälle piimää ja mojoma pieru.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Mamma on antanut eräälle espoolaiselle nimimerkille luvan surfata hetken netissä. :D
   
 16. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Liigafinaalit YLE Puheella ei ole mitään ilman Kaj Kunnasta.
   
 17. euron kolikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Sama. Kimmo Porttila tuolla vissiin yrittää vetää Kaitsun roolia, mitä nyt ennakkostudiota vartin jaksoin kuunnella. No parempi tuo kuin se helvetin Petri Sjöblom, joka olemuksellaan onnistui pilaamaan koko Rion olympianautintoni.

  Itseasiassa toivoisin Kimmo Porttilaa mielummin selostajaksi Salmisen Rikun tilalle. Rikukin on niin saatanan ärsyttävä ananastukkineen ja pellesilmälaseineen. Kaiken päälle vielä vahva jyväskylän aksentti.
   
 18. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Lainaus:
  Onneksi ei oo niin paha aksentti tuolla räpmiehellä. Ehkä jyväskyläläisimmän kuuloinen sitten Radio City Jyväskylän (entisen?) toimittajan Aukusti Vataaseen

  Lapsuus ja nuoruus pullonpohjan läpi - YouTube
   
 19. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Minkälainen on "jyväskylän aksentti"? Puhutaan kirjakieltä niin perkeleesti?
   
 20. Alejandro Jäsen

  Lainaus:
  Venyytetään tiettyjä vokaaaleita.
   
 21. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lainaus:
  Vielä tarkemmin sanottuna paino on yleensä sanan toisella tavulla. Eli kyllä siinä vähän konsonanttejakin vennyytetään, ei pelkästään vokkaaleja.

  Jos jostain dvd-hyllyn perukoilta löytyy Matti-elokuva, niin siinä alkupuoliskolla Simo Ruuskasen näyttelemä radiojuontaja haastattelee Nykäs-Masaa niin vahvalla (näytellyllä, mutta hauskalla) Jyväskylän murteella, että sama jos matkisi Tampereen murretta sanomalla "moronnääs" joka sanan väliin.
   
 22. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Litmasen kirjaa kuunnellessa avautui, ettei Litti pelannut yhtään peliä Barcelonassa toisella kaudellaan. Yhteen peliin pääsi jopa vaihtopenkille, muuten istui kotipelit katsomossa ja jäi kotiin kun oli vieraspeli. Sen kyllä muistin, ettei Barcelonassa mennyt ihan nappiin, mutta en ihan tuota olisi uskonut. Vaikka Rivaldo oli Litiäkin kovempi tähti ja halusi siirtyä laidalta keskelle, eikä Kuningas ollut nevöhööd valmentajan suosiossa, niin luulis, ettei parhaassa iässä ollutta huippupelaajaa ihan kokonaan pidetä pois kentältä puolta kautta. Tietysti noissa isoimmissa seuroissa pelaajia riittää sen verran, ettei yhtä Litiä tarvita
   
 23. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Joo se aika avoimesti tuosta kertoi siinä dokumentissaankin, ja hieman humoristisesti kun kerran sitten valittiin mukaan UCL pelin miehistöön oliko nyt Milania vastaan vieraissa, niin kaikki joukkuekaverit ryntäsivät miehen kimppuun "onnittelemaan". Olihan tuo miehen barca-aika kokonaisuudessaan aika vitsi, tai siis peliajan ja roolin puolesta kun potentiaalia olisi ollut niin paljon parempaan kaiken klikatessa kohdalleen...
   
 24. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Nyt jos Hyypiästä puhutaan, niin olihan Benitez aikoinaan ihan vitun ääliö ja sitä häpeää edelleen Copin yleisö. Ja tähän on tullut tieto faneilta itseltään.
   
 25. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Kyllä. Faneilta itseltään.