Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Art Ross Trophy – pistepörssin voittotaistelu

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 20.02.2012.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Malkin enää pisteen päässä Kucherovista ja McDavid vain 4p perässä. MacKinnon 7p perässä, ehkä tuolta voi vielä nousta. Tässä vaiheessa laittaisin rahani kuitenkin McDavidille.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Oilersilla on vielä 14 peliä jäljellä ja samoin myös Coloradolla, Tampalla 13 ja Pensillä 12. MacKinnon missasi peräti 18 matsia, kova on temppu jos tuolta onnistuisi nousemaan vielä pistepörssin voittoon. Malkin on missannut neljä peliä ja Kuch sitten pari. McDavid pysynyt terveenä läpi kauden ja näin miehellä pieni etu verrattuna Kucheroviin ja Malkiniin, MacKinnonista nyt puhumattakaan.

  Tulee mielenkiintoinen loppurutistus.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Siis MacKinnon huilasi kahdeksan matsia, ei kahdeksantoista. Toki enemmän kuin muut kolme yhteensä, mutta ei nyt noin hirveästi kuitenkaan.

  Pistepörssin voitosta taistelee kaksi venäläistä idästä ja kaksi skottinimistä kanadalaista ykkösvarausta lännestä.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Hups, jotenkin sitä tuli katsottua väärin. Onneksi muut hereillä...
   
 5. Schadowan Jäsen

  Menee tosiaan mielenkiintoiseksi:
  Kucherov 88p, 13 peliä jäljellä
  Malkin 87p, 12 peliä jäljellä
  McDavid 84p, 14 peliä jäljellä
  Giroux 82p, 12 peliä jäljellä
  Mackinnon 81p, 14 peliä jäljellä

  Nykyvauhdilla pörssi menisi näin:
  1. Kucherov 105p
  2. Malkin 102p
  3. McDavid 101p
  4. Mackinnon 99p
  5. Giroux 96p

  Kyllä mulla silti on vahva kutina, että Connor nousee tuolta ja duunaa 14 pelissä sen 25 pistettä. Kucherov saattaa jäädä itseasiassa jopa kolmanneksi, koska Geno+Connor ovat niin kovassa vireessä. Mackinnonille myös soisi tuon 100pistettä, sen verran dominoiva on ollut tällä kaudella.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kucherov pamautti sitten 3 pistettä ja tahti jatkuu samana. McDavidilla nyt pari peliä aikaa vastata, eroa onkin sitten kurottavaksi jo 7 pistettä mikä ei mikään mahdoton urakka hänelle ole. Edelliset viisi peliä:

  Malkin 9p
  Kucherov 9p
  McDavid 7p
  MacKinnon 6p
   
 7. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Noniin, nyt ollaan jännän äärellä:
  1. Kucherov 91pts, (11 peliä jäljellä, viimeiseen viiteen peliin 1+5=6)
  2. Malkin 89pts, (10, 3+4=7)
  3. McDavid 89 pts, (11, 4+5=9)
  4. MacKinnon 86pts, (11, 4+4=8)

  Loput voidaan varmasti jo laskea ulos kamppailusta. MacKinnonillekin tulee kiire, jos meinaa eron kuroa kiinni. Nykyvauhdilla Art Ross menisi McDavidille, mutta mutta.. Nähtäväksi jää.